Muutamme Istaeliin vuodeksi YMPÄRILEIKKAUDkysymyd

Olemme helluntaiseurskunnassa mutta muutamme Israeliin vuodeksi. Varmaan toimimme messiaanisten kanssa. Haluaisin noudattaa juutalaisia perinnöistapoja ja kuulin että Israeliin tulevat miehet tulee ympärileikata.

Mieheni pistää vastaan. Hän ei halua operaatiota vaikka se on mitätön metkitykseensä verraten

Oletteko muut ympärileikkautuneet Israelissa? Tämä olisi pohja irtsutumisrlle pakanalliselle Suomelle.
Ilmoita


28 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


1Moos.17:11. Se on liiton merkki.
1 VASTAUS:
Pakanat eivät kuulu mihinkään liittoon, joten unohda koko juttu.
"Jos ympärileikkautatte itsenne, Kristus ei ole teille miksikään hyödyksi"!!
Gal 5:2
+Lisää kommentti
Nyt ollet eksyksissä, vaimo. Jos pakana tahtoo ympärileikkauttaa itsensä, normaalisti hän on aikeissa kääntyä juutalaiseen uskoon! Vuoden piipahdus Israelissa ei sitä edellytä.
Toivottavasti olette Raamatun Jumalan johdatuksessa...Hän on kuitenkin sama Jumala kuin Elävään uskoon tulleilla, vaikkakin vain pieni osa omaisuuskansastaan on tullut Hänet tuntemaan!
Ilmoita
Tästä on erilaista opetusta. Jotkut messiaaniset suomalaiset on ehdottomasti ympärileikkautuneet. Kuka oikeassa
1 VASTAUS:
Jos ovat syntyperältään juutalaista juurta, tottakai ympärileikkauttavat poikalapsensa 8p iässä! Se on muuten terveydellekin hyväksi...Jeesus ei tullut kumoamaan lakia (vaan täyttämään sen).

Sydämen ympärileikkaukseltaan juutalainen on Tosi juutalainen.
+Lisää kommentti
ohitusleikkaus kuuluu suomalaisille pakanoille, ei mitään ympäriinsäleikkauksia, se on taas poliitikoiden tehtävä.
Ilmoita
Keksitty kysymys
Ilmoita
Ap.t.15:1. Biblia (1776). Ja muutamat tulivat alas Juudeasta ja opettivat veljiä: ellei teitä ympärileikata Moseksen tavan jälkeen, niin ette taida autuaaksi tulla.
Ilmoita
Noituutta tuo sukuelinten silpominen, ihmisen keho tai muittenkin eliöitten kehot ovat luonnonvalinnan kautta kehittyneet siksi mitä ovat, toki saatte tehdä elimillenne mitä haluatte mutta en suosittele moista rituaalia.
1 VASTAUS:
Brittiläinen, mieheksi leikattu synnytti äskettäin tyttölapsen! Epäsikiö antaa lapsensa 'olla tyttö', muttei pane pahakseen jos tytär valitsee toisin tiettyyn ikään tultuaan!

RAAMATUSSA tämäkin kauhistus tiedettiin kirjoittaa: profeetta Jeremia kauhisteli näkemäänsä "synnyttääkö miehenpuoli".
+Lisää kommentti
Ei tarvista ympärileikkauksille.
1 VASTAUS:
http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/201703112200084111_lz.shtml
Chicagon yliopistossa tehty tutkimus paljasti, että 98 prosenttia ympärileikatuista miehistä oli tyytyväisiä leikkauksen tuloksiin.

Aikuisena ympärileikatuista miehistä 95 prosenttia ilmoitti, että heidän naispuoliset seksikumppaninsa olivat tyytyväisiä leikkauksen tuloksiin.

Miehistä 67 prosenttia ilmoitti seksielämänsä laadun parantuneen ympärileikkauksen jälkeen. 94 prosenttia miehistä ilmoitti olevansa erittäin tyytyväisiä tai jokseenkin tyytyväisiä seksielämäänsä ympärileikkauksen jälkeen.

Miesten näkemyksen mukaan ympärileikkaus paransi seksuaalista kestävyyttä ja nautintoa ja vähensi merkittävästi seksin aikaisia vahinkoja.

Kyselytutkimukseen vastasi 360 ympärileikattua miestä 6 ja 24 kuukautta leikkauksen jälkeen.
TAIKA DAHLBOM
taika.dahlbom@iltalehti.fi

Se siitä. Mutta, me emme tiedä paimentolaisten elämässä, että ehkä se on terveydellisesti todettu esinahan poisto hyväksi. Eihän hygienia ole helppoa, jos vettä ei ole niin saatavilla, kuin meillä, jossa esinahan alustan saa pestyä, vaikka joka päivä.
Voi olla, että syöpää on tavalla poistettu noissa yhteyksissä. Se vain on nyt ritualisesti tuotu uskontoon ja ehkä pienenä on paras leikkaus tehdä, jossa ongelmat on jälkihoidossa parhaimmat. Asiaa vain pitää yrittää avarakatseisesti miettiä, eikä niinkuin moni huuhantelee vain tunnemaailman eipäs, joopas tapaan, kuin moni tälläkin palstalla tekee.

Amerikassa taitaa enemmän olla ypärileikattuja , kuin leikkaamattomia.

Täältäkäsin on hienoa neuvoa toisella puolen eläviä.

Väitetäänhän me, että ruisleipä on terveellinen, mutta ei sitä paljoa tunneta tuolla muualla.
+Lisää kommentti
Minusta on häväistys kun viattomia lapsia leikellään jotka eivät voi ilmaista omaa mielipidettään kehostaan muka joku uskonto voi määrätä sen, yleensäkin ei usko vaadi mitään temppuja tai palvontaa vai uskotteko jumala vaatii sitä, ehei ei sinnepäinkään. Itse en tarvitse kirkkoa enkä rukoushuoneita minulla on kirkko siellä missä kulloinkin olen.
1 VASTAUS:
Voihan siitä olla ilman uskontoakin hyviä puolia. Ei hiekka hankaa esinahan alustaa. Me emme tiedä noitten alueitten ongelmia, joita on saatettu hoitaa ko. tavalla. Täältäkäsin on tietenkin hyvä isännöidä toisia, mutta tiedämmekö me kaikkia, --- loppujenlopusi ja vieläpä vuosituhannen elämänkokemusten saattaman lopputuloksen näkemyksiä.

Tämäpäivän viisaat ähisevät tätäpäivää, mutta onko se välttämättä varmaa päätelmää, ihmisethän siinäkin on päätelmiä jakamassa.

Juutalaisuuteen ja Islamiin se nyt tuli uskonnonkautta, ehkä se tuotiin siihen siksi,että nuoren ongelma poistuu helpommin lääketieteellisesti niissä oloissa ja myöhemmässä iässä ei syövän ryökäle rökitä hepinnokkaa. Eli en oikein aina jaa ihmisten mielipiteitä, siksi, että onko meillä varmasti vuosituhanten kokemusta elää määrätyissä olosuhteissa.

Olihan aikoinaan, kun sairaudet myllersi Eurooppaa, niin juutalaisia syytettiin taikuudesta. Tauti ei niin tavoittanut heitä Uskonnon kautta määrätyt tavat ja pesut sai aikaiseksi sen puhtauden, että Eurooppalainen sairastui ja juutalainen ei.

Varmaan siihen aikaa Eurooppalainen puoskari edusti terveystietoa, ja sen ajan ihmiset uskoivat heitä. Eli???
+Lisää kommentti
Niinpä. Pienen viattoman vauvan päähän valellaan vettä ja uskotellaan että paikka taivaassa on nyt varattu. Tämä on sitä pahinta sorttia. Ympärileikkaus on Jumalan ja juutalaismiehen välinen liitto.
4 VASTAUSTA:
Jumala ei ole koskaan sanonut yhtään mitään.
Niin, sinulle. Siksi villisian kylmäsavustetun lihan kautta saatat sairastua trikiiniin.
Ehkä se juutalainen ei. Miksi - ??? ----- siksi, että Jumala halusi varjella ihmisen ja totesi sian saastaisuuden. Katsos, sika popsii hiiriäkin, ja hiirestä ravintoketjun kautta tulee loinen ja kas, se ravintoketjussa on siassa ja pian ihmisessä. Virossa 1990- luvulla, kuoli trikiiniin ihmisiä - syy oli sikamainen.
Näin on, ei mitään ilmoitusta ole ylhäältä tullut.
Uskonto kulttien harhautuksia, raamatussa mainitaan ympärileikkaus joka on aikalaisten mielikuvituksen tuote, uskonnot tuottaa ihmeellisiä uskomuksia.
Terve ihminen keholtaan luonnonvalinnan ( evoluutio ) kautta kehittynyt tarkoituksen mukaiseksi ilman mitään ylimääräistä, epämuodostumat on eriasia, huuhaahan uskovat leikelköön itseään, kun mennään leikkaamaan viattomia lapsia ilman hänen tahtoaan se on toisen kehoon puuttumista ja naisten sukuelinten silpominen se vasta äärimmäistä.
Jumala ei ole kehoittanut ympärileikkausta koska kukaan ei ole kuullut hänen ääntään saatikka nähdyt.
Raamatussa se on vuosituhannet ollut Mooseksen käskyissä, kirjattuna Jumalalta saatuna. Ihmispoloisen parhaaksi!

Myös terveelliset/sairauksia estävät ruoka.asiat löytyvät Raamatun Jumalan Kirjasta! Löytyykö Koraanista?
Miettikää katkarapuja ym rapuja...mitäs sairautta ne tuovat liiaksi ihmisravintona? Simpukat sun muut merenmutaiset? Kihtiä? Reumaa?
+Lisää kommentti
Raamattu ei puhu lihan ympärileikkausesta, mikä olisi Jumalantarkoitus, vaan sydämen ympärileikkauksesta. Se, mikä lihassa tehdään, se ei merkitse mitään. Eli luehan Isosta kirjasta läksysi.

Näinkin juutalaisia opetettiin.

Rom 2:25 Ympärileikkaus kyllä on hyödyllinen, jos sinä lakia noudatat; mutta jos olet lainrikkoja, niin sinun ympärileikkauksesi on tullut ympärileikkaamattomuudeksi.
Rom 2:26 Jos siis ympärileikkaamaton noudattaa lain säädöksiä, eikö hänen ympärileikkaamattomuutensa ole luettava ympärileikkaukseksi?
Rom 2:27 Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka täyttää lain, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja.
Rom 2:28 Sillä ei se ole juutalainen, joka vain ulkonaisesti on juutalainen, eikä ympärileikkaus se, joka ulkonaisesti lihassa tapahtuu;
Rom 2:29 vaan se on juutalainen, joka sisällisesti on juutalainen, ja oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus Hengessä, ei kirjaimessa; ja hän saa kiitoksensa, ei ihmisiltä, vaan Jumalalta.

Jumalan laki, se tuomitsee synnin, sillä lain päämäärä on rakkaus. Laittomuuden hengessä kylmenee useimpien rakkaus- sanoo raamattu.

Eli Kristuksessa on Hengessä elettävä, Hengen voimasta Jumalan tahdossa. Eli tavallaan tämä kymmenen käskyn laki. Se on Hengellinen. Se erottaa maailmasta, liha ei sitä pysty vanhassa Adamissa täyttämään, vaan Uusi Adam- Kristus meissä tahtomisen ja tekemisen kautta saa aikaiseksi, että Uudessa liitossa Hän laittaa uskovan sydämeen lakinsa ja se ympärileikkaa meidät Hengen kautta maailmasta, että emme lihan himoa täytä.

Siksi Jumala haluaa tässä liitossa jokaisen sydämen ympärileikkausta Kristuksessa. Siksi usko on Jumalan työ meissä ja pelastus Jumalan työ meissä ja että ihminen voi elää vastustaen syntiä, eli laittomuutta, se on Hengen työ, ei meidän työ.

Juutalaiset pyrkivät tekojen kautta pelastuvan ja tekivät perinnäissääntöjä, joiden pitäminen oli heidän päämäärätietoinen uskonnollisesti oikein elää niin.
Mutta, näin he tekivät tyhjäksi Jumalan sanan, perinnässääntönsä tähden.
Heidän sydän ei uudestisyntynyt, että Jumala olisi saanut heidät muuttaa, Jumala olisi saanut laittaa tahtonsa, eli lakinsa sydämeen, varjelemaan maailmalta, he eivät sydämeltään näin ympärileikkautunut, vaan luottivat lihaansa

Siksi vanhanliiton ajan isreaelilaisten muotomenoinen usko - on varoittava esimerkki meille, jotka elämme lopun aikaa.

Saakoon Herra Sanansa kautta kirkastaa Sana, sekä kirjoitukset, ettemme eksy.
Uudestisynnyttää Uuden Adamin Henkeen, ristintyön kautta. Sekä laittaa tahtonsa rakkauden lain sydämeen elämäksemme ja Hengen sen toteutukseen, että sydämemme olisi näin ympärileikattu. Ja kun maailma pyrkii tykömme, me tiedämme sydämestämme mikä on oikein ja Hengessä vastustamme PERKELETTÄ. Siksi pelastu on Jumalan työ meissä.

Annetaan näin sydän ympärileikattavaksi.
Ilmoita
Jer.9:25. Biblia (1776). Katso, se aika tulee, sanoo Herra, että minä rankaisen kaikki ympärileikatut ympärileikkaamattoman kanssa.
Ilmoita
Ketjun avaaja: "Mieheni pistää vastaan. Hän ei halua operaatiota vaikka se on mitätön merkitykseensä verraten. Oletteko muut ympärileikkautuneet Israelissa? Tämä olisi pohja irtautumiselle pakanallisesta Suomesta".

Ketjun avaaja näyttää olevan Israeliin vuodeksi muuttavan pariskunnan vaimo. Korjasin hieman aloitustekstiä siinä olleiden virheiden vuoksi - toivottavasti korjaus tekee oikeutta alkuperäiselle ajatukselle. Kuulutte molemmat helluntaiseurakuntaan, joten seurakuntanne pastorin täytyy olle tietoinen ympärileikkauksesta ja kenelle Jumala sen aikoinaan tarkoitti. Nimimerkki "eilakiliitolle" kirjoitti vastauksessaan oikein ja suoraan Raamatusta:

"Jos ympärileikkautatte itsenne, Kristus ei ole teille miksikään hyödyksi"!!

Minua hämmästyttää perheen rouvan toteamus, ettei kyseinen operaatio ole mitään merkitykseensä verrattuna - mihin ihmeen merkitykseensä? Ympärileikkauksella ei ole meille mitään merkitystä. Ainoa, millä on merkitystä Jumalan silmissä on se, että olet uudestisyntynyt Jeesukseen uskova kristitty. Jumala toteaa Sanassaan, että ympärileikkausta vaativat ovat oman lihallisen mielensä vallassa. Paavalin aikana jotkut vaativat ympärileikkausta sulautuakseen juutalaisiin ja sillä tavalla välttääkseen kristittyjen osaksi tulevasta vainosta.

Gal 5:26:12-15 "Kaikki, jotka pyrkivät lihassa olemaan mieliksi, ne pakottavat teitä ympärileikkauttamaan itsenne vain siksi, ettei heitä Kristuksen ristin tähden vainottaisi. Eiväthän nekään, jotka ympärileikkauttavat itsensä, itse noudata lakia, vaan he tahtovat teitä ympärileikkauttamaan itsenne saadakseen kerskata teidän lihastanne. Mutta pois se minusta, että minä muusta kerskaisin kuin meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen rististä, jonka kautta maailma on ristiinnaulittu minulle, ja minä maailmalle! Sillä ei ympärileikkaus ole mitään eikä ympärileikkaamattomuus, vaan uusi luomus."

Nimimerkki "sydämen.leikkaus" kirjoitti asiallisesti ja oikein - vain sydämen ympärileikkaus eli uudesti syntyminen Hengessä on Jumalalle mieleen.

Joku arveli, että avaus olisi jotenkin keksitty kysymys. Niin ei välttämättä kuitenkaan ole. Olen asunut Israelissa aikoinani useita vuosia ja tämän tästä törmäsin kristittyihin, joiden juutalaisuuden fanitus oli tuottanut monenlaista epäraittiutta. Me rakastamme Israelia ja juutalaisia Jumalan omaisuuskansana, mutta meidän tulee nähdä nykyinen Israel kovin maallistuneena ja valtaosin Messiastaan vielä vastustavana.

Avaaja kirjoitti vielä: "Varmaan toimimme messiaanisten kanssa. Haluaisin noudattaa juutalaisia perinnöistapoja." Voi sinua! - jos olet Kristuksen oma, niin pitäydy Kristukseen ja Hänen armoonsa. Juutalaisten perinnäistavoista löydät vain näännyttävän lain tien, joka vie ohi Kristuksen ristin.

Kolossalaiskirje 2:8 "Katsokaa, ettei kukaan saa teitä saaliikseen järkeisopilla ja tyhjällä petoksella, pitäytyen ihmisten perinnäissääntöihin ja maailman alkeisvoimiin eikä Kristukseen."
Ilmoita
Miksei naisille ole osoitettu mitään vastaavaa toimenpidettä Raamatussa. Ovatko he miehensä kautta liitossa. En tarkoita mitään naisten ymp leikkaamista tietenkään.

Kyllä kaikki israelilaistuneet tutut miehet on ymp leukkautubeet
1 VASTAUS:
Oletko tarkastanut heidän alapäät :)
+Lisää kommentti
Ei muuta kun leikkelemään toisianne niin tulette hurskaaksi.
1 VASTAUS:
Munat pois raiskaajilta!
+Lisää kommentti
Joos.5:3. Niin Joosua teki itselleen kiviveitsiä ja ympärileikkasi israelilaiset Esinahkakukkulan luona. Biblia (1776). Niin teki Josua itsellensä kiviveitset, ja ympärileikkasi Israelin lapset, Aralotin kukkulalla.
Ilmoita
Minua ja minun lapsia ei leikkele kukaan muuten kuin minun yliitseni.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Muutamme Istaeliin vuodeksi YMPÄRILEIKKAUDkysymyd

Olemme helluntaiseurskunnassa mutta muutamme Israeliin vuodeksi. Varmaan toimimme messiaanisten kanssa. Haluaisin noudattaa juutalaisia perinnöistapoja ja kuulin että Israeliin tulevat miehet tulee ympärileikata.

Mieheni pistää vastaan. Hän ei halua operaatiota vaikka se on mitätön metkitykseensä verraten

Oletteko muut ympärileikkautuneet Israelissa? Tämä olisi pohja irtsutumisrlle pakanalliselle Suomelle.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta