Karkkilan status quo

tokoi

Karkkila on aivan mainio paikka asua ja kasvattaa lapsia. Karkkilan ongelma on lähinnä väestön ikärakenne sekä alhainen koulutustaso. Ikärakenteen tuomat ongelmat näkyvät kaikenlaisten yhdistysten toiminnassa jotka lähinnä vastustavat kaikkea muutosta. Tuon kaltainen toiminta liittyy lähinnä tulevan kuoleman pelkoon sekä kykyä vastaanottaa ja käsitellä uusia asioita. Eli pelkoon tulevaisuudesta kun ei riitä kykyä rakentaa itse omaa tulevaisuutta ja Karkkila tulevaisuutta. Tämä on myös suora heijaste Karkkilassa asuvien alhaisesta koulutustasosta joka määrittelee ihmisten kykyä hallita ja omaksua asioita. Nyt asioita käsitellään mutu - tuntumalla sekä puutteellisilla tiedoilla. Kyky hakea asioista tietoa puuttuu sekä suhteuttaa niitä oman maailman ymmärtämiseen. Tästä seuraa myös että omaa arvomaailmaa ei osata arvottaa.

Valitettavasti tämä näkyy myös Karkkilan poliittisessa elämässä ja päätöksenteossa. Eli ei kyetä näkemään oman sumuisen ajatusmaailman kautta Karkkilan tulevaisuutta. Tulevaisuus ei ole pelottava asia jos tehdään yhteiskunnallisia tavoitteita joiden eteen tehdään yhdessä töitä. Tämänkaltainen toiminta edellyttää oppia ja halua yhteisen yhteisen Karkkilan rakentamiseen.

Tehdään yhdessä Karkkilasta vielä parempi paikka asua sillä mahdollisuudet oavt erinomaiset.

2

791

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tokoi1

      Korkeasti koulutetuilla ei ole mitään syytä muuttaa Karkkilaan. Päättäjien perseily karkttaa viimesetkin kiinnostuneet. Naurettavaa kuvitella, että joku liikuntakenttä koulun vieressä olisi vetovoimatekijä. Hrutsevin aikana se ehkä olisi ollutkin. JOS päättäjillä olisi rohkeutta, nyt pantaisiin vauhtia Asemansuon liikuntapuistohankkeeseen. Se olisi vetovoimatekijä.
      Karkkilassa on rohkeita ja idearikkaita ihmisiä, mutta heidän apua ei ymmärretä edes kysyä.

    • voiihmettä

      Avaajalla on huvittava, katkera lähestymistapa omaan kyvyttömyyteensä ymmärtää sitä, että toisten ihmisten näkemykset ja arvot poikkeavat hänen omistaan, eikä hän kykene sitä käsittämään, koska hän pitää omia arvojaan ja näkemyksiään ainoina oikeina, tai ainakin paljon viisaampina kuin kanssaan eri mieltä olevien mielipiteet ja niiden perustelut.

      " Nyt asioita käsitellään mutu - tuntumalla sekä puutteellisilla tiedoilla. Kyky hakea asioista tietoa puuttuu sekä suhteuttaa niitä oman maailman ymmärtämiseen. Tästä seuraa myös että omaa arvomaailmaa ei osata arvottaa."

      "Tämä on myös suora heijaste Karkkilassa asuvien alhaisesta koulutustasosta joka määrittelee ihmisten kykyä hallita ja omaksua asioita."

      "Tulevaisuus ei ole pelottava asia jos tehdään yhteiskunnallisia tavoitteita joiden eteen tehdään yhdessä töitä. Tämänkaltainen toiminta edellyttää oppia ja halua yhteisen yhteisen Karkkilan rakentamiseen."

      Kahdessa ensimmäisessä kappaleessa kirjoittaja osoittaa oman kyvyttömyytensä ja edellytysten puuttumisen toimia itse kolmannessa kappaleessa antamansa neuvon mukaisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe