Härskiä kusetusta.

langennut1

Nelosen aamupäivän Tieda ja Voita visailu.En ymmärrä miten tv-kanava-antaa moista tapahtua ja Elisa/Saunalahti vielä rahastaa rosvoille.

6

672

Vastaukset

 • En pidä yhtään parempana näitä ennustajiakaan,joita monet vanhukset kuuntelevat.

 • Mutta on se niin hurmaavan seksikäs se Iida;))

 • Nythän vasta härski kusetus on keksitty. oikea kusetusten äiti ja vielä muka lasten hyväksi. Vitosella pääset soittamaan uutta muka vastaus vuoroasi jne. Kun yritin heidän sivulleen niin kone hälyytti.
  Eikö näitä kuppareita kukaan valvo, vai onko nykyään maan tapana huijata varsinkin vanhempia katsojia mielin määrin. Kun ei mediaveroillaan muutakaan katsottavaa tule eikä saa niin sortuvat näihin iljettäviin loukkuihin. Kyllä jonkun pitäisi aloittaa siivous noidenkin päivä huijjareitten pesissä.

  • Olen ihmetellyt samaa jo kauan. Miten tuollainen ohjelma voi olla tv:ssa monta vuotta, joka lypsää soittajien rahat. Ohjelma on pelkkä lypsykone, mutta minkä hyväksi? Harva siellä mitään voittaa, koska on niin vaikeaksi tehty läpipääsy puhelimella. Kun pääset läpi, niin ne lisäkysymykset ovat niin sekavia, ettei kulu kuin hetki, kun saat tiedon, että yritä uudestaan. Yhteys on niin huono, ettei toisessa päässä kuultu vastausta ja sitten aika jo loppuikin.

   Tuollainen ohjelma pitäisi lailla kieltää.


  • Ehkö joku voisi mennä ja järjestää vähän jännitystä.


  • LIVE:Onnen arpa pitäisi olla suoralähetys, mutta tänäänkin lähetykseen parin soittajan taustalta kuului sama lähetys, mutta minuutin pielessä. Ihmettelen syvästi.


Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.