Voisko opiskelijoille antaa

5 ateriaa päivässä ja asunnot ilmaiseksi?

http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005291489.html
Ilmianna
Jaa

33 Vastausta


Ja lisäksi voucherit vaatekauppoihin, huonekaluostoihin, kännykkäliikkeisiin ja luonnollisesti ilmaiset nettiyhteydet kuuhun asti lisäksi vapaa kulkeminen julkisissa jopa niin, että lipuntarkastajat kulkevat matujoukkioiden ohi tarkistamatta edes onko niillä pelleillä meidän veronmaksajien kustantamat piletit taskuissaan.
Ihanaa tämä kulttuurinen tasa-arvo nyky Suomessa!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Kauppaan meneminen ostoksille tarjotaan matujoukkiolle ilmaisina kyyteinä kuten Pirkanmaalla.
Suomalaisvanhus saa hakea turhaan ilmaisia taksikyytejä tai jos onnistuu saamaan on kyytien lukumäärä rajoitettu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Vihan määrä vain kasvaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
toiset ovat vaan enemmän tasa-arvoisia
Ilmianna
Jaa
Suomessa on kyllä mahtavaa tosiaan sikälikin, että yhteiskunta tarjoaa mahdollisuuden opiskella juuri siihen ammattiin, mihin tahtoo, niissä rajoissa kuin nyt lukupäätä riittää. Itse opiskelu on lähes maksutonta ja vielä elämiseenkin tarjotaan tukea. Ja tätähän on edeltänyt yhteiskunnan kustantama peruskoulu - kuinkahan moni olisi sinne päässyt, jos olisi vanhempien kustannuksella järjestettävä. Saati pystyisi ammattia opiskelemaan omalla kustannuksellaan, tai vanhempiensa.

Ellei opiskeluaikaisen elämisen kustantamiseksi löydy töitä, on edullisen opintolainan saanti helppoa ja siitäkin saa ison osan 'anteeksi', jos vain jaksaa opiskella reippaaseen tahtiin. Lisäksi opiskelija saa alennuksia siellä sun täällä, joten eläminen on edullisempaa. Varmasti myöhemmin ihan mielellään maksaa veroja sen jälkeen kun on yhteiskunnalta lahjaksi niin paljon saanut. Toki aina riittää niitä, joiden mielestä muiden pitäisi maksaa ihan kaikki, ettei itse vain tarvitsisi mitään vastuuta kantaa, mutta lienevät vähemmistössä kuitenkin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Taisit vastata nyt pikkuisen väärään kohtaan. Kannattaa laittaa viestisi sen viestin alle, jossa tuollaisia käsityksiä joku kertoo.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Miksi meillä on varaa elättää pakolaisia eikä opiskelijoita?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Pakolaiset ja Sipilä pakottavat meidät elättämään heidät, mutta opiskelijat eivät.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Hulluäijänkuvatus, sairas valehteleva huijaavalestakylpä.
5 VIISI miljoonaa suomalaista voisi pakottaa Pöpi Juudas Pöpilän syömään Pöpilän itse kutsumien vieraiden pa..sontansa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Joo mutta mieluummin sitten parempaa ruokaa kuin näille vokeissa asuville sotalapsiparoille. Taas on ollut töykeä kokki kun on jättänyt riisin raa-aksi ja kanan polttanut syömäkelvottomaksi.

Linkki: https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155046650328533/

En minä ihmettele vaikka porukkaa alkaa vituttaakin tuollaiset päivitykset kun perkele sodan keskelle perheensä jättäneet aikuiset miehet tulevat tänne vittuilemaan kuinka huonoa ruokaa heille tarjoillaan.

Toisaalta se olisi paras vaihtoehto että nuo saisivat tuolla vokeissaan itse tehdä sapuskansa niin sitten se valitus loppuisi, ehkä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Väärin!
Paras vaihtoehto on se, että palaavat rakentamaan oman maansa, kuten sieltä ministeri pyysi.
Omassa maassa ruokakin maittaa, ah.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
EI JUKOLISTE kun tuota narinaa katsoin siltä videolta....pikku PRINSSI joutuu "palanutta broileria" hypistelemään , ja salaatissa liian kovia paloja!!
Kun olisi tuollaista saanut kansakoulussa - minun tuli kyllä nälkä tuosta rapeasta kanasta!

"WE LOST OUR HEALTH."....kuinka makoista se elämä sitten olikaan näillä lähtömaissa , kun täällä Suomessa joutui kurjuuteen..... Paras antaa vetää vaan!
VOI SAATANA tätä touhua!!!!!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Yksi pakolainen maksaa 150e päivä ja kuussa se tekee 4500e kaikki menee veronmaksajilta näillä tienataan paljon rahaa monet perheet ei edes saa duunista tota 4500e/kk ja sillä ne elättää koko perheen ja maksaa vielä autot,talot,ruuat ym,ym siitä voitte laskea paljonko VOKEILLA tienataan.
Ilmianna
Jaa
Kyllä voi, jos et ole suomalainen opiskelija. Suomalaiset nuoret tyytykööt makarooniin ja tonnikalan. Soturit tarvitsevat kokoliha pihvit.
Ilmianna
Jaa
En itseasiassa enää hämmästyisi vaikka tulisi päätös, että suomalainen saisi opiskella vain toisen asteen opintoja ja korkeammat asteet suomalaisilta kiellettäisiin.
Selitys voisi olla se, että turhaa järjestää pitkiä koulutuksia suomalaisille, kun he voivat nopeammin alkaa tienaamaan verorahoja. Korkea-asteen ammattilaiset otetaan ulkomaan vahvistuksina.
Halpaa kato, kun pitkät opinnot on maksanut ulkomaat. Kukas se sanoikaan, että euroopan kujilla vaeltaa insinöörit ja aivokirurgit? Kun katsoo tätä nykyistä trioa, Sonni, Urpo ja Jihad, voi odottaa mitä vaan.
Ilmianna
Jaa
Täysin järjetöntä!
Mielipuolista. Idioottien hulluutta.

Suomalaisten tulee ottaa valta takaisin suomalaisille omassa maassaan ja laittaa politiikan ahneet huijarit, maanpetturit vastuuseen.
Ilmianna
Jaa
Mutta miksi ihmisuä koulutetaan yliptään kortistoon?Se tiedetään että suurin osa ei tule kunnolla työllistymään koskaan,miksi siis pitää valtion maksaa koko lysti?Ei yleissivistyksen takia tarvitse,jokainen voi yleissivistää itsensä internetin välityksellä kotonaan itse.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Peruskoulukin saisi olla maksullinen, tai vaihtoehtoisesti vanhemmat voisi velvoittaa opettamaan lapsensa lukemaan ja laskemaan.
Ja nykyään kun koulutus näyttää tuottavan lähinnä kaikenmaaliman suvakkeja ym. kummallisuuksia, olisi parempi jos sitä ei tuettaisi veroista ollenkaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hyvinvointivaltion elämänkouluun kuuluu pärjääminen takuueläkkeellä ilman omaa autoa ja julkista liikenneyhteyttä 10 km:n päässä olevaan lähikauppaan. Taksia ei katsota tässä opinahjossa julkiseksi liikennevälineeksi.
Ilmianna
Jaa
"Pakolaisista tulee jo kahdessa vuodessa tuottavia veronmaksajia kun suomalaislapsilla se kestää vähintään 20 vuotta"
Johanna Suurpää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Mikä IDIOOTTI Johanna Suurpää onkaan!

http://www.vauva.fi/keskustelu/3831827/ketju/johanna_suurpaa_suomalainen_lapsi_on_turha_eika_tuota_mitaan

http://www.palkkatyolainen.fi/pt2009/pt2009-01/p090204-ty1.html

https://www.google.fi/search?hl=en&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1147&bih=1128&q=johanna+suurpää&oq=johanna+suurpää&gs_l=img.3..0i30k1.90633.96114.0.96375.16.16.0.0.0.0.291.1630.15j0j1.16.0....0...1.1.64.img..0.16.1628...0j0i24k1.eO5jjmIkc3I#q=johanna+suurpää&hl=en&tbm=isch&tbs=rimg:CbGirUqCwU4xIjhUMDL35ec0M-matUwbNbOc35C-RPU0dFel0k1Ow_1SJamTxRgsdCNZtJZCdd2lgtErT0geWRfB3uioSCVQwMvfl5zQzETPpxCyoBidIKhIJ6Zq1TBs1s5wRg282ex9S58UqEgnfkL5E9TR0VxEsOzETebvmQyoSCaXSTU7D9IlqEeXR1ETe4KAMKhIJZPFGCx0I1m0RLDsxE3m75kMqEgklkJ13aWC0ShFmo9x8vsIpTyoSCdPSB5ZF8He6EfkLhNzy1MOh&imgrc=VDAy9-XnNDO2EM:&spf=1500275139649
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Joko ne kaikki irakilaiset ovat työllistyneet jotka tulivat 2015. Siitähän alkaa olla tuo kaksi vuotta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Suuri pää , vähän aivoja. Mitähän massaa loput? Ehkä talia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kyllä sen voimme Ruotsista nähdä.
Ilmianna
Jaa
OPISKELIJAT, MENKÄÄ YLEISLAKKOON!
OPISKELIJOILLE ON SAATAVA SAMAT EDUT KUIN PAKOLAISILLA ON!

Ilmainen asunto kalusteineen ja koneineen, täyshoito ja siivous, ilmaiset ateriat, ilmaiset vaatteet, älykännykät, tietokoneet, tv:t, stereot, vapaa elämä ilman vastuuta mistään, ajokortti, lastenrattaat tytöille ja pojille erikseen, monta vaimoa, joilla kaikilla omat yksinhuoltajan edut ja asunnot, jotka voi vuokrata eteenpäin pimeästi, lomamatkat kotiseudulle tai Afrikkaan, ilmainen hammaslääkäri ja muu terveydenhoito, ilmaiset lääkkeet, ilmainen sosiaalineuvonta ja paperiasioiden hoito opiskelijoiden puolesta, ilmainen juristi, ilmainen kielenkääntäjä, ilmainen lastenhoito, ilmaiset oikeudenkäynnit, alennetut tuomiot, positiivista syrjintää ja harkinnanvaraiset tuet, jotka kattavat kaikki muut tarpeet. Vessat tietysti pitää siivota myös jonkun muun ja niin edelleen ja niin edelleen.

Samat edut opiskelijoille kuin pakolaisilla jo on! HETI!

Se on tasa-arvoa ja oikeudenmukaista. Suomalaisten opiskelijoiden olojen tulisi itseasiassa olla kaikin puolin parempia kuin pakolaisilla, sillä he ovat omia kansalaisiamme ja heissä on Suomen tulevaisuus!

Hopi, hopi hallitus tai OPISKELIJAT MENEVÄT YLEISLAKKOON!
Ilmianna
Jaa
Pakolaisissa on Suomen turmio, mutta heitä halutaan yhä lisää. Tervetuloa kaikki ahneet kurjimukset, raiskaajat, törkimykset, murhamiehet ja islamisti-terroristit Suomeen!

TERVETULOA SANOVAT YHÄ SUVAKIT, TYHMÄT ÄMMÄT JA PÄÄMINISTERI SIPILÄ KUMPPANEINEEN, vaikka kaikkialta maailmasta on selvästi nähtävissä suuret vaarat ja jokapäiväiset haitat, eikä vähimmin heidän omista maistaan! ... Sitä saa mitä tilaa. Se sopii kuin nyrkki silmään.

SUOMALAISET OVAT HÖLMÖJÄ LAMPAITA, JOTKA TULEVAT SYÖDYIKSI KUTEN ANSAITSEVATKIN!
Ilmianna
Jaa
Sipilä kepu ja Orpo ja Risikko (kok) haluvat maan täyteen vieraan kansan elättejä ja kaikille kuuluu suomen sosiaaliturva+ erikoisedut joita ei oma kansa saa, törekää että suurin osa porukasta on otettu ja tulee ruotista turvallsiesta maasta, sipilä ja Orpo ottivta ja heidät pitäsi sinne takaisin palauttaa.
Orpo ja Sipilä leikkaavat koko ajan lisää Suomalaisilta siis sairailta ja köyhiltä ja rkp. sdp. vihreät ja vasemmisto vaativat vieläkin enemmän elintasopakolaisia suomeen.
Miten voi olla näin sokeita päättäjiä, että eurooppalainen kovalla työllä rakennettu yhteiskunta aiotaan romuttaa ja mihin se johtaa, ai niin Eu.ssa meillä on Katainen (kok) vaatimassa lisää matuja ja stubi, isänmaalla ei väliä eikä suomalsien hengellä tai terveydellä....
Ilmianna
Jaa
Suomalaisten syntyvyys on nyt nälkävuosien tasolla.
Asia on kuitenkin vain hyödyksi Suomelle. Liian kalliiksi tulevan lasten aikuisiksi kasvattamisen tilalle saadaan valmiita veronmaksajia Afrikasta ja Lähi-idästä.
Kun näitä tuottavia ihmisiä saadaan vain tarpeeksi niin talous saadaan niin loistavaan kuntoon että veroja voidaan laskea reilusti ja samaan aikaan eläkeläisten ja muiden aikuisten elämään suuria parannuksia.
Lastenhoidosta ja koulutuksesta säästyvillä varoilla myös valtion velkoja voidaan maksaa pois nopealla aikataululla.
Parmpi tulevaisuus onkin saavutettavissa kun suomalaisten syntyvyys laskee ja maahanmuutto lisääntyy.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tarkoitit varmaan, kun suomalaisten syntyvyys laskee ja maahanmuuttajat poistuvat, sillä esimerkiksi Islannissa on alle 1/10 Suomen asukasluvusta, ei työttömyyttä ja muutenkin menee hyvin. Islantihan ei kuulu edes EU:n. Suomi onkin Pohjoismaista ainoa, joka kuuluu Euro-maihin!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Missä maassa niin on käyny onko esimerkkejä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Kysy Suurpäältä mihin hänen perustelunsa edistää pakolaisten ottoa perustui.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Siihen varmaankin, että saksalaiset ja thaimaalaiset ovat työllistyneet Suomessa hyvin, vaikka tietenkin vievät työpaikat suomalaisilta ja heidän lapsensa opiskelupaikat ja edelleen myöhemmin lisää työpaikkoja.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Nehän saa sen jo.
99% ei maksa asumisesta latiakaan eikä ruuasta vaan kaikki kustannetaan verovaroista.
Ei se opintotuki mikään palkka ole vaan se verovaroista annettu kuten asumistukikin.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Voisko opiskelijoille antaa

5 ateriaa päivässä ja asunnot ilmaiseksi?

http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005291489.html

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta