Voisko opiskelijoille antaa

SuomalainenKärsii

33

399

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iloistamaksajaaallah

      Ja lisäksi voucherit vaatekauppoihin, huonekaluostoihin, kännykkäliikkeisiin ja luonnollisesti ilmaiset nettiyhteydet kuuhun asti lisäksi vapaa kulkeminen julkisissa jopa niin, että lipuntarkastajat kulkevat matujoukkioiden ohi tarkistamatta edes onko niillä pelleillä meidän veronmaksajien kustantamat piletit taskuissaan.
      Ihanaa tämä kulttuurinen tasa-arvo nyky Suomessa!!

      • zuharit

        Kauppaan meneminen ostoksille tarjotaan matujoukkiolle ilmaisina kyyteinä kuten Pirkanmaalla.
        Suomalaisvanhus saa hakea turhaan ilmaisia taksikyytejä tai jos onnistuu saamaan on kyytien lukumäärä rajoitettu.


      • wqwqww

        Vihan määrä vain kasvaa.


    • TasanMeni

      toiset ovat vaan enemmän tasa-arvoisia

    • Suomessa on kyllä mahtavaa tosiaan sikälikin, että yhteiskunta tarjoaa mahdollisuuden opiskella juuri siihen ammattiin, mihin tahtoo, niissä rajoissa kuin nyt lukupäätä riittää. Itse opiskelu on lähes maksutonta ja vielä elämiseenkin tarjotaan tukea. Ja tätähän on edeltänyt yhteiskunnan kustantama peruskoulu - kuinkahan moni olisi sinne päässyt, jos olisi vanhempien kustannuksella järjestettävä. Saati pystyisi ammattia opiskelemaan omalla kustannuksellaan, tai vanhempiensa.

      Ellei opiskeluaikaisen elämisen kustantamiseksi löydy töitä, on edullisen opintolainan saanti helppoa ja siitäkin saa ison osan 'anteeksi', jos vain jaksaa opiskella reippaaseen tahtiin. Lisäksi opiskelija saa alennuksia siellä sun täällä, joten eläminen on edullisempaa. Varmasti myöhemmin ihan mielellään maksaa veroja sen jälkeen kun on yhteiskunnalta lahjaksi niin paljon saanut. Toki aina riittää niitä, joiden mielestä muiden pitäisi maksaa ihan kaikki, ettei itse vain tarvitsisi mitään vastuuta kantaa, mutta lienevät vähemmistössä kuitenkin.

      • Taisit vastata nyt pikkuisen väärään kohtaan. Kannattaa laittaa viestisi sen viestin alle, jossa tuollaisia käsityksiä joku kertoo.


    • KysynVaan99

      Miksi meillä on varaa elättää pakolaisia eikä opiskelijoita?

      • uyttyj

        Pakolaiset ja Sipilä pakottavat meidät elättämään heidät, mutta opiskelijat eivät.


      • SairasSeko

        Hulluäijänkuvatus, sairas valehteleva huijaavalestakylpä.
        5 VIISI miljoonaa suomalaista voisi pakottaa Pöpi Juudas Pöpilän syömään Pöpilän itse kutsumien vieraiden pa..sontansa.


    • enolerasisti

      Joo mutta mieluummin sitten parempaa ruokaa kuin näille vokeissa asuville sotalapsiparoille. Taas on ollut töykeä kokki kun on jättänyt riisin raa-aksi ja kanan polttanut syömäkelvottomaksi.

      Linkki: https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155046650328533/

      En minä ihmettele vaikka porukkaa alkaa vituttaakin tuollaiset päivitykset kun perkele sodan keskelle perheensä jättäneet aikuiset miehet tulevat tänne vittuilemaan kuinka huonoa ruokaa heille tarjoillaan.

      Toisaalta se olisi paras vaihtoehto että nuo saisivat tuolla vokeissaan itse tehdä sapuskansa niin sitten se valitus loppuisi, ehkä.

      • Väärin!
        Paras vaihtoehto on se, että palaavat rakentamaan oman maansa, kuten sieltä ministeri pyysi.
        Omassa maassa ruokakin maittaa, ah.


      • Syrpys.koppa

        EI JUKOLISTE kun tuota narinaa katsoin siltä videolta....pikku PRINSSI joutuu "palanutta broileria" hypistelemään , ja salaatissa liian kovia paloja!!
        Kun olisi tuollaista saanut kansakoulussa - minun tuli kyllä nälkä tuosta rapeasta kanasta!

        "WE LOST OUR HEALTH."....kuinka makoista se elämä sitten olikaan näillä lähtömaissa , kun täällä Suomessa joutui kurjuuteen..... Paras antaa vetää vaan!
        VOI SAATANA tätä touhua!!!!!!!


    • 6757576

      Yksi pakolainen maksaa 150e päivä ja kuussa se tekee 4500e kaikki menee veronmaksajilta näillä tienataan paljon rahaa monet perheet ei edes saa duunista tota 4500e/kk ja sillä ne elättää koko perheen ja maksaa vielä autot,talot,ruuat ym,ym siitä voitte laskea paljonko VOKEILLA tienataan.

    • Muualla

      Kyllä voi, jos et ole suomalainen opiskelija. Suomalaiset nuoret tyytykööt makarooniin ja tonnikalan. Soturit tarvitsevat kokoliha pihvit.

    • En itseasiassa enää hämmästyisi vaikka tulisi päätös, että suomalainen saisi opiskella vain toisen asteen opintoja ja korkeammat asteet suomalaisilta kiellettäisiin.
      Selitys voisi olla se, että turhaa järjestää pitkiä koulutuksia suomalaisille, kun he voivat nopeammin alkaa tienaamaan verorahoja. Korkea-asteen ammattilaiset otetaan ulkomaan vahvistuksina.
      Halpaa kato, kun pitkät opinnot on maksanut ulkomaat. Kukas se sanoikaan, että euroopan kujilla vaeltaa insinöörit ja aivokirurgit? Kun katsoo tätä nykyistä trioa, Sonni, Urpo ja Jihad, voi odottaa mitä vaan.

    • MaanpetturitVastuuseen

      Täysin järjetöntä!
      Mielipuolista. Idioottien hulluutta.

      Suomalaisten tulee ottaa valta takaisin suomalaisille omassa maassaan ja laittaa politiikan ahneet huijarit, maanpetturit vastuuseen.

    • turhaakoulutusta

      Mutta miksi ihmisuä koulutetaan yliptään kortistoon?Se tiedetään että suurin osa ei tule kunnolla työllistymään koskaan,miksi siis pitää valtion maksaa koko lysti?Ei yleissivistyksen takia tarvitse,jokainen voi yleissivistää itsensä internetin välityksellä kotonaan itse.

      • 5hhj

        Peruskoulukin saisi olla maksullinen, tai vaihtoehtoisesti vanhemmat voisi velvoittaa opettamaan lapsensa lukemaan ja laskemaan.
        Ja nykyään kun koulutus näyttää tuottavan lähinnä kaikenmaaliman suvakkeja ym. kummallisuuksia, olisi parempi jos sitä ei tuettaisi veroista ollenkaan.


    • taksisetelitön

      Hyvinvointivaltion elämänkouluun kuuluu pärjääminen takuueläkkeellä ilman omaa autoa ja julkista liikenneyhteyttä 10 km:n päässä olevaan lähikauppaan. Taksia ei katsota tässä opinahjossa julkiseksi liikennevälineeksi.

    • J.S-pää

      "Pakolaisista tulee jo kahdessa vuodessa tuottavia veronmaksajia kun suomalaislapsilla se kestää vähintään 20 vuotta"
      Johanna Suurpää.

    • Pienpääministeri

      Kyllä sen voimme Ruotsista nähdä.

    • Gurund

      OPISKELIJAT, MENKÄÄ YLEISLAKKOON!
      OPISKELIJOILLE ON SAATAVA SAMAT EDUT KUIN PAKOLAISILLA ON!

      Ilmainen asunto kalusteineen ja koneineen, täyshoito ja siivous, ilmaiset ateriat, ilmaiset vaatteet, älykännykät, tietokoneet, tv:t, stereot, vapaa elämä ilman vastuuta mistään, ajokortti, lastenrattaat tytöille ja pojille erikseen, monta vaimoa, joilla kaikilla omat yksinhuoltajan edut ja asunnot, jotka voi vuokrata eteenpäin pimeästi, lomamatkat kotiseudulle tai Afrikkaan, ilmainen hammaslääkäri ja muu terveydenhoito, ilmaiset lääkkeet, ilmainen sosiaalineuvonta ja paperiasioiden hoito opiskelijoiden puolesta, ilmainen juristi, ilmainen kielenkääntäjä, ilmainen lastenhoito, ilmaiset oikeudenkäynnit, alennetut tuomiot, positiivista syrjintää ja harkinnanvaraiset tuet, jotka kattavat kaikki muut tarpeet. Vessat tietysti pitää siivota myös jonkun muun ja niin edelleen ja niin edelleen.

      Samat edut opiskelijoille kuin pakolaisilla jo on! HETI!

      Se on tasa-arvoa ja oikeudenmukaista. Suomalaisten opiskelijoiden olojen tulisi itseasiassa olla kaikin puolin parempia kuin pakolaisilla, sillä he ovat omia kansalaisiamme ja heissä on Suomen tulevaisuus!

      Hopi, hopi hallitus tai OPISKELIJAT MENEVÄT YLEISLAKKOON!

    • 4t34t3herh

      Pakolaisissa on Suomen turmio, mutta heitä halutaan yhä lisää. Tervetuloa kaikki ahneet kurjimukset, raiskaajat, törkimykset, murhamiehet ja islamisti-terroristit Suomeen!

      TERVETULOA SANOVAT YHÄ SUVAKIT, TYHMÄT ÄMMÄT JA PÄÄMINISTERI SIPILÄ KUMPPANEINEEN, vaikka kaikkialta maailmasta on selvästi nähtävissä suuret vaarat ja jokapäiväiset haitat, eikä vähimmin heidän omista maistaan! ... Sitä saa mitä tilaa. Se sopii kuin nyrkki silmään.

      SUOMALAISET OVAT HÖLMÖJÄ LAMPAITA, JOTKA TULEVAT SYÖDYIKSI KUTEN ANSAITSEVATKIN!

    • yyyttttrr

      Sipilä kepu ja Orpo ja Risikko (kok) haluvat maan täyteen vieraan kansan elättejä ja kaikille kuuluu suomen sosiaaliturva erikoisedut joita ei oma kansa saa, törekää että suurin osa porukasta on otettu ja tulee ruotista turvallsiesta maasta, sipilä ja Orpo ottivta ja heidät pitäsi sinne takaisin palauttaa.
      Orpo ja Sipilä leikkaavat koko ajan lisää Suomalaisilta siis sairailta ja köyhiltä ja rkp. sdp. vihreät ja vasemmisto vaativat vieläkin enemmän elintasopakolaisia suomeen.
      Miten voi olla näin sokeita päättäjiä, että eurooppalainen kovalla työllä rakennettu yhteiskunta aiotaan romuttaa ja mihin se johtaa, ai niin Eu.ssa meillä on Katainen (kok) vaatimassa lisää matuja ja stubi, isänmaalla ei väliä eikä suomalsien hengellä tai terveydellä....

    • migrilläonasiaa

      Suomalaisten syntyvyys on nyt nälkävuosien tasolla.
      Asia on kuitenkin vain hyödyksi Suomelle. Liian kalliiksi tulevan lasten aikuisiksi kasvattamisen tilalle saadaan valmiita veronmaksajia Afrikasta ja Lähi-idästä.
      Kun näitä tuottavia ihmisiä saadaan vain tarpeeksi niin talous saadaan niin loistavaan kuntoon että veroja voidaan laskea reilusti ja samaan aikaan eläkeläisten ja muiden aikuisten elämään suuria parannuksia.
      Lastenhoidosta ja koulutuksesta säästyvillä varoilla myös valtion velkoja voidaan maksaa pois nopealla aikataululla.
      Parmpi tulevaisuus onkin saavutettavissa kun suomalaisten syntyvyys laskee ja maahanmuutto lisääntyy.

      • Ohvimies

        Tarkoitit varmaan, kun suomalaisten syntyvyys laskee ja maahanmuuttajat poistuvat, sillä esimerkiksi Islannissa on alle 1/10 Suomen asukasluvusta, ei työttömyyttä ja muutenkin menee hyvin. Islantihan ei kuulu edes EU:n. Suomi onkin Pohjoismaista ainoa, joka kuuluu Euro-maihin!


    • LehmätkinLentää

      Missä maassa niin on käyny onko esimerkkejä?

      • viranomainentietää

        Kysy Suurpäältä mihin hänen perustelunsa edistää pakolaisten ottoa perustui.


      • Jouppilas

        Siihen varmaankin, että saksalaiset ja thaimaalaiset ovat työllistyneet Suomessa hyvin, vaikka tietenkin vievät työpaikat suomalaisilta ja heidän lapsensa opiskelupaikat ja edelleen myöhemmin lisää työpaikkoja.


    • 2017.valittaja

      Nehän saa sen jo.
      99% ei maksa asumisesta latiakaan eikä ruuasta vaan kaikki kustannetaan verovaroista.
      Ei se opintotuki mikään palkka ole vaan se verovaroista annettu kuten asumistukikin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      415
      4574
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      247
      2274
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1700
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      161
      1452
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      304
      1380
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1147
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      138
      1117
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      79
      1103
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1085
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      119
      977
    Aihe