UHRI-ihminen MUKA Antikristus, Sanoo Jumalat!

VAROKAAjaValmiusasemiin

Anteeksi VAAN, että joudun ilmoittamaan litanjaani, MUTTA Nyt Ovat taas JÄLLEEN KAiken Aikaa ITSE Jumalat (OVAT Antikristus-Valtiaita), Jeesukset, Valtiaat lapsineen ja Henkimaailman Olentoineen HUUTANEET meistä AINA VAAN samoista UHREISTA (kaikelle Asialle), ETTÄ olemme Antikristuksia, He näyttävät, ESITTÄVÄT absoluuttisesti meidän naamaamme, ulkonäköämme ja meidän henkilöllisyytemme, identiteettimme tunnetaan ihmisten keskuudessa.

Näitäkin TÄLLAISIA ASIOITA Herrat Jumalat IHAN JOKAINEN sekä KAikki yllä mainitut Valtiaat ja Ne Olennot HUUTAVAT, samaan aikaan RAASTAEN RIKKI REPIEN UHRINSA (sen YHDEN ja saman UHRI-miehen, ressukka-poloisen) NAAMAA, Henkeä, KOKO ruumista ja olemusta, JOKA on TÄYNNÄ langettaja- olentoja sekä HUUTAVIA, kirottuja Vääriä Todistajia (ne olennot ovat myös minussa) ja ITSE Jumalat (Antikristukset), Jeesukset, Mariat ym. Valtiaat Ampuvat, Kovilla Kohdistavat VÄÄRYYTENSÄ, EpäOikeutensa ja HUUTAVAT Noita VALEpaskoja, Vääriä Todistuksiaan meistä, kahdesta YHDESTÄ ja samasta UHRISTA!

VAROITAN ihmisiä: KAIKKI olemme syyttömiä, jopa niille oikeille rikollisille ja syyllisille ON alusta ASTI kaikki langetettu, asetettu, KOSKA täällä on Maapallolla IKÄVÄ kyllä Antikristus-Jumalien ja sellaisten Jeesusten VALTAKUNTA lapsineen (jotka ovat alapääHULLUJA). Varoitan! Meille ihmisille EI ole EIKÄ tule olemaan Mitään ARMOA, anteeksiantoa, sekin KAIKKI on VAIN HETKEN (jonkun Aikaa) HUIJAUSTA, JOTTA EMME kauhupaniikkiin joutuisi, koska tietäisimme NIIN absoluuttisen paljon Noista Jumalista, Jeesuksista ym. Valtiaista lapsineen. Tällaista MITÄ meille on langetettu ja ANSOIN VALEILLA luotu (UHRATUKSI joutuminen myös) VOI KOSKA vaan alkaa tapahtua KELLE VAAN. JA tällaista, ENEMMÄN tai VÄHEMMÄN, tämä kaikki tulee Olemaan meillä kaikilla ihmisillä, KUN joudumme sinne Taivaaseen tai Henkimaailmaan! VAROITAN, Nuo HULLUT paranormaalit psykopaatit PITÄÄ lapsineen HÄVITTÄÄ! EI ole MUUTEN pelastusta IHMISILLÄ EIKÄ muillakaan olennoilla!

Tämä KAIKKI (kuten kaikki muutkin kirjoitukseni, ilmoitukseni) OVAT absoluuttista TOSIASIAA, absoluuttista FAKTAA, JOKA tulee toteutumaan, IKÄVÄ kyllä!

2

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • waera2345235

      OLIKO ASIAA???

      • ÄläViitsiVastata

        On Asiaa=JEESUKSET OVAT PEDOFIILEJÄ, JOTKA tulevat väkivalloin ihmisten sisään, NUSSIMAAN sinne meihin ihmisiin noita asioita ja käyttävät siihen kaikkeen OMAA alapäätänsä ym. ja Henkimaailman lapsi-olentojaan!

        Jos et ymmärtänyt aloitus-tekstiä, niin joko anna olla (älysi/tietämyksesi ei riitä siihen sitten) tai luepa uudestaan. Kun taas (näköjään) sua kys. kirjoitus ärsyttää, niin miksipä sitten luet tai edes vastaat? Tulet KYLLÄ Nuo Jumalat ja Jeesukset kohtaamaan, ikävä kyllä, niin kuin me kaikki muutkin. Tulet sitten viimeistään (kuoleman lähestyessä) näkemään, KUINKA ja millä kaikilla Asioilla He sinuakin OVAT petturoineet, ja Helvetti ja Horna ON IRTI!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe