Pian maksamme kaikkien velat

ongelmia

Kun Nordea muuttaa konttorinsa Helsinkiin niin joudumme maksamaan tämän firman jättivelat kun se menee konkkaan. Tämä johtuu EUsta ja sen hulvattomasta rahapolitiikasta. Me siis joudumme koko Euroopan velkojen maksajiksi kuten muuten jo olemme tehneet vuosia. Suomen puolueet ovat täysin piittaamattomia todellisuudesta ,eikä poikkeusta näy. Luulin että ainakin IPU puolustaa meitä suomalaisia mutta mitään sellaista ei ole tullut eteen. Britit lähtivät ajoissa ja kärsivät vain 100 miljardin tappiot. Muuten hekin olisivat joutuneet biljoonien velkojen maksajiksi.
Nyt on kysyntää kansan keskuudessa puolueelta joka käsittää talouden peruskysymykset eikä pelaa kaiken tuhoavaa velkapeliä EUn kanssa. Olen odottanut 20 vuotta IPUn nousua Suomen pääpuolueeksi mutta jotkut eivät uskalla puolueessa toimia kuten pitäisi vaan ovat liittoutuneet isänmaattomien kanssa tuhoamaan koko kansan veloilla joita jo poimitaan koko Euroopasta.

6

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EU-tuhoaa-rahamme

      Suurin syy velkoihin on kallis bioenergia jonka aloitti USA v 2000. Se ryhtyi tukemaan maissista tehtävää etanolin tislausta. Kauaa ei mennyt kun USAlla oli 15 biljoonan velat ja Kiina osti koko valtion yritykset.
      EU ryhtyi vähän myöhemmin lisäämään bensaan etanolia joka tehtiin Brasiliassa. Sekin tietysti tukiaisilla jonka johdosta Brasilia meni nurin ja myös EU joutui samalle tielle kun koko etanolikeinottelu räjähti pörssin kautta . Nyt EU pyrkii biljoonaelvytyksillä paikkaamaan taloutta ihmisten rahoilla joita he ovat saaneet säästöön vuosikymmenien aikana, Huvittaa miten EU matkii juuri Hitleriä jonka takia se aikanaan perustettiin. Ja lopputulos on ihan sama koska velka pitää maksaa takaisin jollain tavalla.

    • pahin-skenaario

      Nyt se tapahtui. Ruotsi pääsi eroon tuosta pesästä.Surun päivä suomalaisille.

      • htehtehhe

        Orvot, Apuset ja Puttoset hurraavat. Pannaan mullit matujen palautuskoneeseen Afganistaniin.
        He ovat syöpäläisiä.


    • SinivihreäNainen

      Nordea tuo Suomeen työpaikkoja ja verotuloja. Suomelle haittaa haluava Ipu vastustaa tietenkin Nordean tuloa!

      Nordea on Suomen suurimpien veronmaksajien joukossa. Vuodessa veroja maksetaan ainakin 100 miljoonaa. Tämän vuoksi Ipu vastustaa Nordeaa kiivaasti.

      Ajatelkaa, kuinka sairas Ipu on!

      • voi-surkeutta

        Kaikki tietää sinun ajatuksesi. Sinulla ja Nordealla on sama päämäärä. Se on kansan velkaannuttaminen ja sen rahojen rosvoaminen. Se toteutetaan EKPn elvytyksillä joihin on mennyt vuodesta 2011 n 6 biljoonaa eikä loppua näy koska kansa ei ymmärrä tapahtunutta.Lisäksi EU tukee kaikkea rahan hävitystä vielä suuremmin summin. Tästä huuhaasta on tullut sampo pankeille ja siksi ne tuottavat valtavia voittoja palkansaajien ja säästäjien rahoilla. Nyt ne on loppu ja velkoja joudutaan maksamaan oikjeasti takaisin. Sen seurauksena EU hajoaa ja maat yrittävät päästä eroon tästä velkakuplasta kuten Britania jo teki.EU ja sen siipeilijät ovat sairaita ja vastuuttomia . IPU on valitettavasti vielä kyvytön toimimaan itsenäisesti. Valtapuolueet eivät pysty mihinkään vaan matkivat EUn kaoottista taloupolitiikkaa loppuun saakka. Näin Eurooppa tuhoutuu hetkessä ilman vastatoimia. Kansalta huijataan kaikki rahat ja sitä verotetaan joka vuosi biljoonilla joka merkitsee n 5000 euron kuppaamista per nöösi.Tämä on paljon enemmän kuin Suomen valtion verotulot. Siis nyt puhutaan tuhatkertaisista summista jotka hävittävät ihmisten rahat.


      • pukit-aitaukseen

        Pukki kaalimaan vartijana.http://www.msn.com/fi-fi/talous/uutiset/fiva-finanssisektori-vakaa-nordean-muutto-luo-tasapuolisuutta/ar-AAs778n?li=AA59AD&ocid=spartandhp. Näin pankkien valvonta toimii itsevalvontana. Fiva ei ikinä ole pystynyt valvomaan mitään koska se on samojen poliitikkojen miehittämä kuin eduskunta. Ne pyrkivät vain lisäämään velkoja kansalle ja siirtämään rahat puolueiden ystäville. Kansa köyhtyy ja rahat loppuvat vivutuksen myötä . Poliitikot ja Fiva eivät ole vastuussa mistään. Sama käytäntö kuin EUssa joka on mieihitetty konkaripoliitikoilla ja keskenkasvuisilla virkamiehillä. IPUssa on sama meininki ja kannattajilta on ajattelu kielletty. Niinpä IPU edelleen puhuu keskuspankkirahoituksen puolesta ja siten kannattaa EUta sydämensä kyllyydestä. On täysin kestämätöntä rosvota säästäjien ja palkansaajien kaikki rahat ja tehdä niillä lisää velkaa vivuttamalla potenssiin. Kansa ei enää pysty takaamaan kuin pienen osan tästä elvytysvelasta vaikka joutyisi orjatyöhön loppuiäkseen. IPUlla on nyt uusi johtaja joka voi ottaa yhteyttä kannattajiin ja yhdessä voimme tehdä selväksi miten kansantaloutta pitää hoitaa. Ensin on käsitettävä tilanne. Enää ei ikinä tule nousukautta koska maaöljy on lopussa ja se lisää kustannuksia. Toiseksi kannattaa huomata että yritykset ovat pieni osa kansantaloutta ja niiden hyvä menestys merkitsee kansantalouden suurempaa taantumista. Pörssi pitää saada aisoihin jotta voidaan saada tasapaino yhteiskuntaan. Lisäksi pitää tietää ettei sorruta sosialismiin vaan luodaan työtä markkinatalouden malliin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe