Baby Driver arvostelu - täyttä roskaa

surkea_oli

Kävin juuri katsomassa Baby Driver elokuvan, lähinnä huippuhyvien arvostelujen saattelemana. IMDB:ssä yli 8/10 ja Rotten Tomatoes hehkuttaa leffan erinomaisuutta.

Joskus vetää hiljaiseksi hyviä arvosteluja saaneen leffan näkeminen. Baby Driver on täyttä roskaa. Se on oikeasti aivan onnettoman surkea elokuva. Sellainen, joita on 12 tusinassa. Ihan perus Hollywood-höttöä. Ei mitään, joka tekisi siitä poikkeuksellisen hyvän elokuvan.

Whkä tämä leffa ei vain painellut minussa oikeita nappeja, mutta minä annan Baby Driver elokuvalle yhden tähden (viidestä mahdollisesta) ja kommenttina totean, että "Huonoin vuonna 2017 näkemäni elokuva".

En ole leffafriikki, mutta laskeskelin, että olen tänä vuonna käynyt leffassa sentään yli 10 kertaa eli jonkin verran yli suomalaisen keskiarvon katselen elokuvia. Kaikki muut katsotut leffat päälle, niin on se noloa, että Baby Driver menee tämän vuoden huonoimmaksi näkemäkseni elokuvaksi.

4

238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huihei

      Taisi vaan sulla olla pöksyt kireänä sinä päivänä :) Itse olen katsonut jo pelkästään tänä vuonna elokuvateattereissa kymmeniä elokuvia ja pidän tästä elokuvasta. Viihdyttävä elokuva Edgar Wrightin tyyliin.

      T: Leffafriikki

    • fep

      Niinpä... On elokuvia, jotka evät sovi joillekin. No minulle tämä sopi vallan mainiosti. "Perjantaileffa" parhaimmillaan (Vaikka tiistaina tulikin katsottua😊 ) : Isot popparit, iso juoma, sangen viihdyttävä parituntinen ja päälle pari leffaolutta. Avot!

      Ja tämä pätkä on uksi niistä elokuvista, jotka kannattaa käydä katsomassa isolta kankaalta kera kunnollisella määrällä ääntä. Muu on liian pientä pihinää.

      Ketjun aloittajalle mainittakoon oman mielipiteen olevan aivan yhtä arvokas, vaikkei elokuvakäyntiensä määrää korostaisikaan. Lähinnä hymyilyttää vrt. klassikko "Eihän lapseni voi käyttäytyä huonosti! Olen sentään kirjastonhoitaja!! :-)

    • jhg567

      Kiitos tästä! Pyrin katselemaan runsaasti mutta vain hyviä elokuvia, ja olin alkanut jo ihmetellä josko tämä kliseemäinen mutta monissa arvosteluissa hypetetty BD tosiaankin olisi kuitenkin katsomisen arvoinen. Kommenttisi oli kuitenkin viimeinen niitti: katselen tämän roskan sitten joskus ilmaiseksi lentokoneessa, sikäli kun olen hereillä.

    • Pena123775

      Jos tämänkaltaiset toimintaelokuvat eivät kiinnosta sinua niin älä katso niitä vain sen takia, että ne ovat saaneet imdb:ssä hyvät arvosanat. Jos arvostelisin Baby driveria toimintaelokuvana antaisin sille itse ainakin yhdeksikön. Elokuva oli mielestäni järjettömän viihdyttävä ja elokuvaan synkronoitu musiikki toi siihen jonkinlaista omintakeisuutta. Se päihittää mielestäni kaikki fast & furious-elokuvat mennen tullen. Jos tämä elokuva oli mielestäsi vuoden surkein katselet luultavasti Moonlightin tai Manchester by sea:n kaltaisia elokuvia, jotka vetoavat koskettavilla tarinoillaan. Tämä elokuva sen sijaan on juuri sitä hollywoodin toimintatuotantoa, mutta ehdottomasti parhaimmasta ja mahtavimmasta päästä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2886
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2440
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      18
      2029
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe