YLEN eilinen Ukraina satu

natomediaa

Eilen illalla Yle taas alitti tapansa mukaan riman.Marko Löngvistin tekemä raportti Ukrainan sodasta,Mauripolista,Donetskista oli taas hyvää Nato viihdettä.Syy löytyi koko sotaan Venäjästä.YLE ei näissä ohjelmissa mainitse kuinka USA ja sen vasallit teki vallankaappauksen Kiovassa jonka vuoksi juuri sota syttyi.Surkeaa uutistuotantoa verovaroin.

34

563

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarinatähtilipunalta

      Ukrainan käsittely on räikeintä yleä ja puolueellista disinformaatiota edustavimmillaan.
      Syiden ja seurausten vääntely, tapahtumien valikoitu esiintuonti ja pois jättäminen sekä sen ajankohdan tarkoituksenmukainen määrittely "mistä kaikki alkoi" ovat keinoja joilla nämä raportit ja dokumentit saadaan todistamaan halutunlaista ja aina yhtä yksipuolista kuvaa tapahtuneesta.
      Tuollaisena esitys on aivan täydellistä sotapropagandaa.
      Miksi sellaista esitetään, emme kai ole sodassa?

      • kolli57

        Iltis kirjoitti vuosia,vuosia sitten jutun kuinka naton kouluttajat kouluttivat maidanin natseja lähetystön alueella,siis diplomaattisella koskemattomalla alueella joka on kaikkien kansainvälisten sopimusten vastaista.Maidanin bunkkeriinkin oli iltistoimittaja päässyt ja silmiinpistävää oli seinillä roikkuvat hakaristit,no Hitleriä en syytä Ukrainan sodasta mutta ,tuokin juttu on varmaan tuhottu perusteellisesti Iltalehden arkistoista ja nykyään iltis onkin noiden Sorosten veljeskunnan
        pää probagandalehti Suomessa,Uusu Teidonantaja ,niin sen parhaiten kuvailisin,taistolaisprobagandaa jossa ei naiskauneudelle ole tilaa vai onko joku nähnyt iltatyttöä viimeaikoina?


    • 500Miljoonanprostituutti

      YLE on yksi huoraava juutalaisportaali ..

      • vuosia sitten ennen vallankumousta eli laillisen hallituksen kaatamista myös ilrtalehti kertoi maidanin fasisteista kuinka he lähetystöjen siis USAn alueella Ukrainassa harjoittelivat naton koulutuksessa.
        Vuosia on jo mennyt tuosta iltalehden viimeisitä totuuden pisarista lukijoille ja iltatyttökin on lukittu kaappiin kun homot hyppii silmille.
        Maidanin kokouksissa seiniä koristelivat hakaristit kuten oikein kunnon kolmannen valtakunnan tuleekin ,mutta nyt nuo onnettomat istuvat yhdessä juutalaisten kanssa Ukrainan
        surkeimmassa hallituksessa joka edustaa vain Poroshenkon ukrainaa sillä Donetsk ja Luhansk ovat jo itsenäisiä ja Krim on palannut äiti venäjän syleilyyn.


    • totuusvirkistää

      Kiitos YLE, rehellisestä ja tasokkaasta uutisoinnista.
      YLE-uutiset on suomalaisten oma uutistoimitus, joka tuottaa tasokasta ja riippumatonta tietoa, meille suomalaisille.

      • kolli57

        kuulut suomalaisten vähemmistöön ,siihen taistolaissiipeen,no omahan on asiasi,mene tomppelina hautaan asti,ei kaikille totuus selviä ikinä.


    • ihmettelijä---

      miksi valehtelet

    • wrrt

      Yle kertoi totuuden ja mv kiistää sen. Näin se menee.

    • väärintaaspössit

      Luuleeko nämä venäjätrollit tosiaan että tuolla valehtelulla jotakin kunniaa venäjä saisi?
      Päinvastoin, menettää kasvonsa lopullisesti.
      Neuvo teille trollit, suomalainen arvostaa virheen tehnyttä kun hän sen tunnustaa ja yrittää korjata asiaa,

      • ryssänvihaaja

        Eihän ne mitään luule, ne uskovat itse tuohon suoltamaansa paskaan niikuin vain tyhmääkin tyhmempi ryssä voi uskoa.


    • enitenvalehteleeyle

      Yle ei välitä totuudesta, kunhan saavat omaa agendaa ajettua eteenpäin.

      • elukka.kotiin

        Tiedätkö ryssä suomalaisten halveksivan sinua?


      • ggfhrtghdtg

        Tiedätkö ryssääjä suomalaisten halveksivan sinua?


    • ccde34

      Kokoomus on idioottien suomen vihaajien puolue!

    • Pietarin_trollitehdas

      Alas Kiovan fasistijuntta!
      Eläköön Putin!
      Eläköön Venäjä!

    • Ierika

      Aloittajalle on varmaan yllättävää ja kiusallista ettei YLE ole osa Putinin propagandakoneistoa.

      Itseäni kummastutti se että parin yksittäisen venäjämielisen terroristin kannanotto Itä-Ukrainan alueista ylitti uutiskynnyksen.

      • NeverMind

        Niin kun YLE on osa NATOn propagandakoneistoa eikä yllätä ketään


    • PutinOnHomoPedo

      Ryssä on lastenmurhaaja ja naisten raiskaaja. Vttu kun nuo pskasiat saataisiin hävitettyä tästä maailmasta.

      • avustustyöntekijä

        Anteeksi vajakki, mutta venäläiset eivät sotaa aloittaneet. Pakko oli tulla tähän väliin kertomaan totuus vajakille. Työskentelen Ukrainassa niin saatan tietää mistä on oikeasti kyse. Naurattaa kyllä tämä teidän vainoharhainen paskanjauhanta täällä.

        Itä-Ukrainan venäjänkielinen kansa aloitti kapinan presidenttiä vastaan, pressa pakeni maasta ja paikalle jäivät keskenään sotimaan kapinalliset sekä Ukrainan valtio, toki myös Venäjä puuttui asiaan lähettämällä omia joukkojaan, mutta eivät sotaa aloittaneet.


      • anteeksi.pyyntö.ihmiselt

        "Ryssä on lastenmurhaaja ja naisten raiskaaja. "

        Julistan tämän koko SUOMEN kansan yhteiseksi anteeksipyynnöksi naapuriamme/sukulaisiamme kohtaan.


      • Igor34
        avustustyöntekijä kirjoitti:

        Anteeksi vajakki, mutta venäläiset eivät sotaa aloittaneet. Pakko oli tulla tähän väliin kertomaan totuus vajakille. Työskentelen Ukrainassa niin saatan tietää mistä on oikeasti kyse. Naurattaa kyllä tämä teidän vainoharhainen paskanjauhanta täällä.

        Itä-Ukrainan venäjänkielinen kansa aloitti kapinan presidenttiä vastaan, pressa pakeni maasta ja paikalle jäivät keskenään sotimaan kapinalliset sekä Ukrainan valtio, toki myös Venäjä puuttui asiaan lähettämällä omia joukkojaan, mutta eivät sotaa aloittaneet.

        Missä päin Ukrainaa asustelet ? Minä olen myös täällä ja kokemukseni ovat tilanteesta ja siihen johtaneista syistä täysin toisenlaisia.


    • nbb6yy7

      Putinin edessä kaatui Obama ja Trump.Syyriassa loppui CIA:n tuki.oivotaan että kauppoihin kuuluu myös Natosuomen liittäminen pietariin!Hyvä Putin!Maailman mahtavin presidentti!

      • ryssänvihaaja

        Putte on maailman lyhin presidentti: 169 senttiä joutsenen selässä lentäessään ja kaalisoppaa ryystävä tyhmä kansa uskoo kaiken paskan mitä se suustaan ilmoille päästää.


    • YleSatuileeNatonHyväksi

      Missä sota niin sen takana on USA taatusti.

      • KaputCin

        Kampikohan tutkimus valmistuu ensiksi Maidan ampumis- vai Douman kaasuiskututkimukset.
        Molemmat luvattiin tutkia ja syylliset tuoda esille jne.

        Kummankaan tutkimuksen tuloksia ei ole julkaistu.


    • pysytään-asiassa

      Mihin sinä Venäjän unohdit. Onhan mukana Syyriassa, Itä-Ukrainassa ja Georgiassa ja Itä- Ossetiassa.
      Koettaa kynsin hampain pitää kiinni vanhoista liitolaisistaan, mutta eipä taida ainakaan sovinnolla onnistua.

      Omastakin maasta ovat rikkaat jähteneet rahoinensa ja yhä sieltä on tulossa esim. Suomeenkin väkeä.
      Vakaat olot kiinnostavat. Ei tuollainen uhoava valtio ketään innosta.

      En ole kuullut, että Venäjälle päin olisi innokkaita muuttajia.

    • YLEONPAHINTAMÄTÄÄ

      Kertoiko YLE totuuden, kuinka kaikki viljelysmaat jotka ennen vallankaappausta olivat ukrainalaisten tilallisten omaisuutta, ovat nyt uuden hallituksen toimien ansiosta monikansallisten yhtiöiden omaisuutta? ...Eipä tainnut kertoa.

      Kertoiko YLE ketkä Ukrainassa omistavat viljelysmaiden lisäksi kaiken muunkin arvokkaan, entisen kansallisomaisuuden? ...Eipä tainnut kertoa.

      Kertoiko YLE kuinka kansa ennen vallankaapausta sai halpaa ruokaa ukrainalaisilta tiloilta, ja kuinka uudet omistajat myyvät kaiken sadon maailmalle sinne, mistä saa parhaimman hinnan, ja kuinka ukrainalaisilla ei ole varaa ruokaan? Eli, kertoiko YLE todellisen syyn siihen miksi Ukrainan kansa näkee nälkää? ...Eipä tainnut kertoa.

    • toistoa

      "Nato", "vasallit", "Kiova"... ei jaksa aina noita samoja :))))

    • muualla

      Trumpia haukutaan suomen medioissa päivittäin. Mutta mitä tehtiin Obaman aikana Ukrainassa. Lahjottiin presidentti kullalla ja amerikan raudoilla luovuttamaan isänmaansa riistäjien käytettäväksi.

    • Venäjä on maailman pienin suurvalta. Italian talous on ~puolitoista kertaa suurempi kuin Venäjän talous. Rakenna sitten tuolla kapasiteetilla omat avaruusjoukot sotimaan jenkkejä vastaan. Kohta Moskovan taivaan pimentää avaruudessa leijuva ohjuspilvi! http://aijaa.com/KomUg5

      • Immelman

        Onhan se pieni maa taloudessa mutta sillä isot aseet, siksi sitä kuunnellaan. Venäjän avaruusteknologialla USAn raketitkin tähän asti on avaruuteen lähetetty, että eivätköhän he jotain pienen budjetin avaruusvarustelua saa aikaiseksi, avaruuden aseistaminen on kyllä idioottimaisin ajatus sitten Hiroshiman atomipommituksen mutta amerikkalaisilla on taipumus toisten tuhoamiseen.


    • tarkkanäköinen

      Yle on eu-probagandan äänitorvi, toimivat kuin natsit, ei aikaakaan kun obaman vaalityö alkaa eu-mediassa. Kysymys kuulu vaikuttaako eu ja sen natsiprobaganda usan vaaleihin , puuttuvatko toisten sisäisiin asioihin, toki puuttuu, mutta sehän on eu demokratiaa,

    • mielipide-vain

      Voi, voi teitä Venäjän ihannoijia. Sehän vaikuttaa aivan pulmuselta tuo Putin kaikkine metkuineen. Se luulee väkipakolla pitävänsä entiset liittolaisensa, mutta sille ei voi mitään, että nuo naapurikansat ovat saaneet aivan tarpeekseen tuollaisesta liittolaisesta, joa asein yrittää pitää kiinni kynsin hampain.

      Itä-Ukrainalaisilla olisi paljon paremmat olot, jos olisivat pysyneet rauhallisina ja sopeutuneet Ukrainan valtioon. Onko nyt hyvä asua hävitetyssä maassa, eikä tietoakaan rauhasta. Putin ei anna periksi, kun on saanut Itä-Ukrainassa jalansijaa. Tuskin auttaa rakennusprojekteissakaan, jos sinne joskus rauha saadaan.

      Krimilläkään ei ole sopua suntynyt. Siellä ollaan vain hiljaa, kun pelätään ryssän vainoa.

      Putin on perustamassa Veroparatiiseja. Näinköhän yrittää saada karanneet venäläiset miljonäärit takaisin hoteisiinsa. Tuskin palaavat, kun tietävät, mikä Venäjän taloustilanne on.

      • PeriksiEiAnneta

        Voihan sen noinkin ajatella, mutta tilanteessa ollaan vallankaappuksella ja ilman sitä sotaa ei olisi syttynyt. Kuka lie ollut vallankaappauksen takana, jotkut tähtilippumaat kuulemma, nekään ei anna periks, kun ovat saaneet enemmän kuin jalansijaa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5195
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3257
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1385
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe