Autoilu on syntiä

AutoSaastuttaa

Tämä saa varmaan veret kiehahtamaan herätys liikkeen tosiuskovilla, ettei autoilua pidetä syntinä, eikä taida olla herätys liikkeiden kokouksissakaan autoilua paheksuttu, eikä varsinkaan mielletty synniksi, koska autolla ajaminen on niin mukavaa ja vaivatonta.

Kuitenkin tupakointia pidätte syntinä, koska tupakointi saastuttaa ihmisruumiin eli Pyhän Hengen temppelin, en ole koskaan tupakoinut.
Sivuutatteko kokonaan sen asian, että autolla ajaminen saastuttaa Jumalan luoman luomakunnan, jota ihmisen on käsketty vaalia ja varjella.
Eikö uskovien ja myös kaikkien muidenkin tulisi valita mahdollisimman vähäpäästöiset liikkumismuodot, jotta tämä luomakunta säästyisi suurimmilta saasteilta.

Minulla on vanhanmallinen auto ja olen pyrkinyt vähentämään autoilua ja liikun 95% polkupyörällä. Silloin harvoin, kun autolla olen ajanut, niin tunnen piston omassa tunnossa ja en todellakaan tunne iloa autolla ajaessani.
En ymmärrä helluntai sukulaisiani, jotka yrittävät saada minut vaihtamaan autoani uudempaan, mutta kuitenkin halpaan autoon.
Heidän esittämät autot ovat olleet suuripäästöisiä. Mainitsin, että jos uudemman auton hankin, niin se tulee olla vähäpäästöinen ja pieniruokainen, mutta heidän mielestä autossa täytyy olla iso moottori.
Ajatelin kertoa heille, että olen ajatellut luopua autosta kokonaan, niin tiedän melkein heidän vastauksensa siihen, että älä nyt hulluja puhu tai että ei sitä ilman autoa pärjää.
Tuollainen on yleensä vastaus, jotka autolla paljon ajavat ja eivät muilla kulkuneuvoilla liiku ja olettavat kaikkien liikkuvan samoin.

Koettakaa nyt tajuta, että autolla ajaminen saastuttaa luomakuntaa ja on syntiä yhtälailla, kuin tupakoiminen.
Vai sivuutatteko autoilun olevan syntiä, koska autoilu on niin vaivaton ja mukava liikkumistapa.
Vielä pahempaa, jos koette autoilun nautinnoksi.

8

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luottaakovaiei

      Minusta noita nykyajoneuvoja voisi verrata entisaikojen hevosajoneuvoihin ja siitä on Raamatussa seuraavaa:
      Jesaja 31:1. Voi niitä, jotka menevät alas Egyptiin apua etsimään ja turvautuvat hevosiin, luottavat sotavaunuihin, koska niitä on paljon, ja ratsumiehiin, koska niitten luku on ylen suuri, mutta eivät katso Israelin Pyhään, eivät kysy neuvoa Herralta.

      Eli joka turvautuu kulkupeliinsä oli se mikä tahansa auto, hevonen, polkupyörä, panee luottamuksensa tavaraan tai omaisuuteeensa on vääryyttä.

      Minä en ole koskaan nauttinut autoilusta, kun ajopeli voi koska tahansa rikkoutua, että ajo on ollut ainakin minulla vaihtelevaa vanhojen autojen kanssa, että enpä ole koskaan voinut luottaa, että pääsen perille. Polkupyörästäkin voi koska tahansa kumi puhjeta kesken matkan, että ei noihin kulkupeleihin voi kunnolla koskaan luottaa.

      • oletsynninpesä

        "Minulla on vanhanmallinen auto ja olen pyrkinyt vähentämään autoilua ja liikun 95% polkupyörällä. "
        Se sinun vanha autonromusi saastuttaa luontoa enemmän kuin uusi. Ja varmaa sinusta pakalla käyntikin on SYNTIÄ, sekin kun saastuttaa luontoa haiseekin pahalle, että älä käy enää PASKALLA.
        Ja tietokone se vastaa satuttaakin ja on oikea SYNNINPESÄ. Lopeta kirjoittaminen tänne heti.


    • Matilla.mennään

      Minä lennän taikamatolla paikasta toiseen, se ei ole syntiä. Näin maailma pelastuu. Suosittelen kaikille itämaista taukoamatta.

    • Pelastajaa

      Minulla ei ole hiili jalanjälkiä ollenkaan kun kuljen autolla joka paikkaan. Bemarilla maailma pelastuu....

    • Tino_Hagert

      Meillä helluntaiseurakunassa saa ajella isoilla autoilla, ei ole mikään ongelma. Pastori sanoi jossakin saarnassaan, että kyllä mailmaan saasteita mahtuu. Itseasiassa se on jopa raamatullista, että maapallo saastu ja maailma tuhoutuu. Sitten pääsemme taivaaseen ja osa porukasta helvettiin.

      Eli voitte ihan rauhassa kaasutella vanhoilla Mersuilla.

      • pölöpölö

        Lohjan hellareista vai? Niin tyhjäpäinen kommenttisi oli,että ei missään muualla tuollaista voi ihminen uskoa saati saarnata.. Tai sitten Suomen siion on tuomittu kadotukseen ajat sitten.


      • manne-autoila
        pölöpölö kirjoitti:

        Lohjan hellareista vai? Niin tyhjäpäinen kommenttisi oli,että ei missään muualla tuollaista voi ihminen uskoa saati saarnata.. Tai sitten Suomen siion on tuomittu kadotukseen ajat sitten.

        Tottahan se on. Tämä maailma tullaan hävittämään tulella, eli ne saasteet poltetaan, kun alkuaineetkin sulavat. Etkö ole lukenut lopullista ongelmajätteen hävitystä.
        Eli käryytä pois elämässäsi ja hieman kyllä voit ilmavaivoja rajoittaa. Pitkällä kävelymatkallasi, voi pieraista liian monta kertaa. Autolla se ei niin tapahdu.


    • Pakoputket voisi suunnata auton sisälle ja sitten autoilla sen verran kun kykenee omia saasteitaan siedättämään . Mutta helpompaahan ne on suunnata toisten ihmisten päälle ja kohti luontoa että mieli pysyy hyvänä tuhotessaan ympäriltään kauniita asioita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6806
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4420
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2833
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1457
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1134
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe