puukko vauvalle

eikait

Kyllen meinannu uskoa että se helluntaiseurakunnan tyyppi on ostanu vastasyntyneelle vauvalleen PUUKON syntymälahjaks. Voiks olla totta???

29

1239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyistnanprkl

      Joooooooooooooooooooooooooo sanoo rengit juovuksis.Tolta saarnamieheltä voi odottaa vaikka mitä. Mitähän lapsi mahtaa ajatella isompana ku näkee isänsä v---u tatuoinnin mahassa...

    • poikavauva

      Kyllä on ikävää kommentointia täällä :(
      Lukekaa hänen blogia ja päätelkää siitä!

      • AjatuksiaHerättää

        Minä olen lukenut kyseistä blogia (en kylläkään lue enää) ja minusta on todella ikävää, että seurakunnan pastori toimii ja kirjoittaa tuolla tavalla. Hän arvostelee ja joskus tuntuu, että ihan pilkkaa muita ihmisiä. Miten toteutuu rakkauden kaksoiskäsky hänen omalla kohdallaan?
        Ei huumorin piikkiin voi tuollaista laskea. Hyvä puoli tässä on se, että ainakin minulle on selvinnyt hänen todellinen minä. On vaikea kuunnella sellaista ihmistä saarnaamassa, vaikkakin hän osaa puhua.
        Ja eipä ennen tarvinnut katsella ympärilleen, kun jätti autonsa esim. kaupan pihaan parkkiin. Nyt kyllä katson tarkkaan etten pysäköi hänen autonsa viereen. Siinä voi tehdä jotain väärää ja sitten siitä kirjoitellaan pilkaten...


    • LuulisinAinakinNäin

      Kummilusikalla ei kukaan tee mitään, vaan olispa kunnon kaksneuvoonen helapää puukko nyt aikuusena, kyllä kiitoksella muistaasin kummia.

      • ihanatKummit

        No onpa outo peruste arvioida kummia. Mulla on kummit, jotka ovat olleet osana mun koko elämän. He ovat eläneet niin ilot kuin surutkin mun ja perheeni kanssa. Ja erityisesti ku mulla oli vaikea murrosikä, he olivat tukena, myös mun vanhemmille. En koskaan oo ajatllu mitään tavaroita mitä heidän ois pitänyt mulle antaa. Ja nyt kun kummini ovat jo vanhoja, olen ilomielin heidän tukenaan. Käyn tapaamassa heitä ja soittelen usein, jos vaikka tarvitsevat apua. Ihanaa, että mulla on viisaat vanhemmmat, jotka osasivat valita mulle niin hyvät kummit. Kiitos heille.


      • joojoojoojoopa

        Eihän sen lapsen kummit oo sitä puukkoa antaneet vaan sen isä joka on saanu paljo pahaa aikaanpuukolla.


    • Saittemitähalusitte

      Ja pienestä pitäen oppivat pohjalaislapsetkin kuinka teurastetaan ihminen kuin lähi-idässä konsanaan inshllah siellä lapsetkin viedään katsomaan julkisia verilöylyjä ja brutaali väkivalta on arkipäivää lapsille. Pohojoamm maalanen väkivaltakulttuuri onkin yhdistävä tekijä, kulttuuri rikastuu ollaan siitä iloisia! Walla!

      • kaksinaamaista

        Onko se sama saatanan lapualaasmelupetteri jonka markilla pidetään juhlia kaiken iltaa?? Kirkumista ja kersojen huutamista tuntikaupalla. Sitten mennään puhuman miästen aamuun., Voi helvetin perse. Voi muistaa ne lähimmmääset siinä omas toiminnas ensi ennenku muille opettaa.


      • Saittemitähalusitte

        Tiettävästi nuorin Saatanalle ihmisen teurastanut on kolmevuotias. Englantilainen Jihadi Junior, 4v on myös teurastanut ihmisiä, noiden arabi saatananpalvojien aivopesu on jotain järjetöntä. En jaksa uskoa että kukaan haluaa katsella Lähi-idän menoa määräänsä enempää. Nyrkkiä pöytään ja rautaa rajalle!
        ps. antamasi tuntomerkit eivät täsmää


      • keskitietä

        Kaikki tuollaanen uskonnollinen meuhkaaminen saa ihmisen pään sekaisin. Ei ymmärretä mitään muuta enää kun se oma asia. Niinkuun nuasta kommentiista näköö. On sitte Lapualainen eli Muualla asuva. Kultaanen keskitiä kaikes paras.


      • ei_kai_taas
        kaksinaamaista kirjoitti:

        Onko se sama saatanan lapualaasmelupetteri jonka markilla pidetään juhlia kaiken iltaa?? Kirkumista ja kersojen huutamista tuntikaupalla. Sitten mennään puhuman miästen aamuun., Voi helvetin perse. Voi muistaa ne lähimmmääset siinä omas toiminnas ensi ennenku muille opettaa.

        Konnontiellä?


    • pareenäin

      No onnex ei ostanu sytkää tahi tulitikkui....

    • ritsatäti

      Olen kuullut että joku olisi vienyt ritsat vauvalahjaksi . Liekö perää

    • HjNh

      Puukko mielletään heti johonkin väkivaltaan. Ite tykkään retkeilystä ja vaeltamisesta. Hyvä puukko on tarpeen esim. Nuotiota tehdessä.

    • leijonaemoo

      Kyllä naurattaa. Ajattelin jättää kommentoimatta ja sivuuttaa koko tämän aiheen, mutta nyt on pakko.. Pakko ilmaista itseään kun hermo kiristyy tälläisistä typeristä spekuloinneista.

      Aikuiset ihmiset vatvoo ja miettii tämmöstä aihetta jollain palstalla.. jos teillä nyt on joku ongelma siitä mitä kukin haluaa lapselleen ostaa niin menkää kysymään kyseiseltä henkilöltä suoraan älkääkä jauhako täällä.

      Ja onko sillä jotakin merkitystä onko pastori, ammatti kun ammatti.

      Ja tälle joka ei uskalla ajaa autoa enää ko. henkilön viereen kaupassa; joo vaihda nyt tosiaan äkkiää kauppaa ettei vaan tule sanomista. Mutta mitäs sitten jos sä olet jo kaupassa ja sitten tää henkilö onkin tullut sillä aikaa paikalle ja on pysäköinyt sun auton viereen!? Sittenhän sulla riittääkin kuule pohtimista, kuinka sä pääset sinne autoos niin ettei vaan kukaan näe..
      Kyllä ihmiset on pikkumaisia.. :D

      Ja noista tatuoinneista; mahtava kuva vauvasta ja lapsen isästä kun tatuoitu käsi kietoo vauvan syliin. Itse pidän tatuoinneista ja kuva oli omalla tavallaan taiteellinen. Oli se sitten tatuoitu tai ei isä on aina isä lapselleen.
      Omistan kuulkaa kaverin jolla on myös paljon tatuointeja, mutta hänellä onkin v***n kuva ohimossa. Ja hän on ISÄ! Ajatelkaa ja kauhistelkaas kuulkaa sitä. :D :D

      Mielipiteitä saa olla ja pitääkin olla erilaisia, mutta ihan totta, aikuistukaa nyt jo. Sen verran selkärankaa pitää ihmisellä olla että jos se mielipide on, niin sanoo sen sitten suoraa ko. henkilölle tai sitten pitää vaan sen naamansa kiinni.

      Itse en ole uskonnollinen ihminen, mutta he ketkä ovat, saavat puolestani ainakin olla. Ei häiritse omaa elämääni millään lailla. Joitain ilmeisesti häiritsee.

      Ja tämmöinen ylempänä ollut kommentti; "saanut paljon pahaa aikaan puukolla".. voi helevetin perse.. oikiasti.. mites se sanonta meni.."tikulla silmään, joka vanhoja muistelee" vai pitäisköhän se nyt sitten muuttaa niin että "puukolla silmään.."

      Kyllä näköjään kaikesta löytyy jotakin marisemista. Yrittäkääpäs opetella elämään omaa elämäänne, puhua niistä omista asioistanne ja jos omasta elämästä aiheet loppuu, niin älkää lähtekö puhumaan toisten asioista faktoina; asioista joista ette mitään tiedä. Pitäkää mieluummin sitten turpanne kiinni.

      Anteeksi kielenkäyttö, jollakin löytyy siitäkin varmaan marisemista.

      • eikusinensuolenpää

        No kyllä nyt naurattaa muakin . Hah hah haa... Ku ensin jotakin naurattaa ja het perään hermo kiristyy niin että on pakko ilimaasta ihteään! No onneks mua vaan naurattaa ku joku tollaasia kirijoottaa. Mikähän ongelma hällä sitte lie? Ainakin tuntuu olevan tosi pastori fani. Ja eipä siinä mitään pahaa oo. No siitä oon samaa mieltä että sitä tikulla / puukolla silimään joka vanhoja muisteloo. Asia vaan on niin että pastori ihte jaksaa niitä vanhoja muistella ja niistä jauhaa julukisuuress.
        Ja leijonaemolle neuvoks : Älä lue tätä palstaa jos hermos noin täällä kiristyy Yritä keksiä elämääs jotain rentouttavampaa.


      • Siljaminea
        eikusinensuolenpää kirjoitti:

        No kyllä nyt naurattaa muakin . Hah hah haa... Ku ensin jotakin naurattaa ja het perään hermo kiristyy niin että on pakko ilimaasta ihteään! No onneks mua vaan naurattaa ku joku tollaasia kirijoottaa. Mikähän ongelma hällä sitte lie? Ainakin tuntuu olevan tosi pastori fani. Ja eipä siinä mitään pahaa oo. No siitä oon samaa mieltä että sitä tikulla / puukolla silimään joka vanhoja muisteloo. Asia vaan on niin että pastori ihte jaksaa niitä vanhoja muistella ja niistä jauhaa julukisuuress.
        Ja leijonaemolle neuvoks : Älä lue tätä palstaa jos hermos noin täällä kiristyy Yritä keksiä elämääs jotain rentouttavampaa.

        Tuossa leijonaemon pointtina oli varmaan että hermot kiristyy lähinnä ihmisten sonnan jauhannasta, kun eivät kehtaa mennä henkilölle itselleen juttelemaan. Tämä koskee muitakin tapauksia ihan arjessa kuin vain tätä yhtä. Ihmisiltä loppuu puheen aiheet niin aletaan spekuloimaan muiden asioita , joista ei tiedetä edes faktoja.


      • einarsisti

        Oon kans samaa mieltä että leijonaemon ei kannattais lukea kommentteja täälä vaan hankkia itelleen elämä. Tais vielä ihte yrittää selittää aikasempaa kirjotustaa. Tuli tunne että hällä on niitä faktoja...
        En usko että on kyse siitä ettei kehtais mennä juttelemaan asianomaiselle. Jos on vähänkään lukenu hänen kirjotuksia niin ja on järjissään niin pysyy hiljaa. Hänhän on omasta mielestään aina oikeas . Tuloshan olis et hän het samana päivänä kirjottais siitä logiinsa ja arvostelis hänet. Eri asia tietysti on jos sattuu itekin oleen narsisti. Mielestäni hää on niin paljo levitelly faktoja itestään ja perheestään että ainaki mulle on muodostunu kuva hänestä Ja mikä ikävintä koko seurakunnan maine on menny romisten alaspäin.


      • leijonaemojatkaa

        Eipä mun tarvi mielipiteitäni toistamiseen alkaa selitellä. Ja en ole narsisti ja elämä löytyy kyllä, kiitos huolenpidosta.


      • tulevaÄiti17

        Mahotonta mainontaa vauva.fi:ssä. No mulla ei sentään meinaa hermot mennä, mutta.......


      • väkivaltarikollisia

        Kaikki tatuoidut sais panna takaasin vankilaan aivan vaan yleesen turvallisuuren nimessä.


    • Hellarithelvetistä

      Selailin hänen, mitä nyt ovat kirjoituksiaan sekä niiden yhteydessä olleita kuvia. Silmääni sattui kuva, jossa käsittääkseni vauvan isoisä vei vauvaa kanootilla. Joku kysäisi että missä vauvan liivit? Johon tämä kauniisti tatuoitu, suvaitsevainen pastori vastasi että veneessä. Kyllä mulkku on aina näemmä mulkku, vai miten tuo pitäisi tulkita? Joku on huolissaan kun huomaa vauvan olevan vaarassa, niin tämä mulkku katsoo oikeudekseen aukoa päätänsä.

      • HelHel

        Ei jaksa kaivella kirjotuksia mutta jos kysymys oli että missä on vauvan liivit ja vastaus oli että veneessä niin ehkä ne liivit oli siellä veneessä ja se oli vastaus kysymykseen. Pään aukomista tuosta kuitenkin vaikea saada. Oli ny muuten miten mulkku tahansa.


    • NäinSenNäin

      Heh,heh... reipas kysymys ja reippaampi vastaus.

    • RakkausOnSuurinVoima

      Jos olis ollu ikävämpi ihminen, olis voinu kysyä "leijonaemolta": Vieläkö sun ukkos hakkaa sua?

    • Hellarithelvetistä

      Niin, voihan sitä sano että oli autossakin turvaistuin vaikkakin takakontissa, kun kolari on tapahtunut. Ja todennäköisesti vauva on menehtynyt/vammautunut. Mutta tämä lapsi on tietenkin ihme, hän varmaan kävelisi vetten päällä.

    • Hellarithelvetistä
    • Alappaspuhua
    • Oikeioikein

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1809
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      76
      1592
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe