Myydään 1,5v fretti / Helsinki

Annikkainen

Tulevan ulkomaankomennuksen vuoksi joudun luopumaan rakkaasta fretistäni. 1,5 v rokotettu ja sirutettu tyttö, seurallinen ja leikkisä, viihtyy sylissä ja pureminen lähinnä vähäistä näykkimistä jos osoittaa mieltään tai leikin aikana. Käy suurimmaksi osaksi laatikolla tarpeilla, ohikakkailuja n. kerran kuukaudessa. Syö 80% raakaruokaa eikä elä häkissä. Häkki on olemassa, mutta aina auki ja toimii nukkumapesänä. Hinta 250e, mukaan saa halutessaan häkin, playpenin, valjaat, 2 hiekkalaatikkoa pelletteineen, pakastimellisen raakaruokaa, usean tuubin nutritahnaa, kynsisakset yms. tarvikkeita. Toivon tulevalta omistajalta sitoutumusta mm. raakaruokailuun ja häkittömyyteen, en myy myöskään lapselle ilman että keskustelen vanhempien kanssa enkä jyrsijäperheeseen. Mieluiten kutsuisin ostajan käymään luonani Helsingissä ja tutustumaan frettiin ennen lopullista osto/myyntipäätöstä. Olen muuttamassa pois Suomesta vasta lokakuussa, joten en aio kiirehtiä vaan etsiä neidille mahdollisimman hyvän kodin. Kerrothan vastauksessa itsestäsi tarkemmin ja ilmoitathan sähköpostiosoitteen niin olen yhteydessä potentiaalisiin ostajiin.

7

901

Vastaukset

 • Aika harva täällä haluaa sähköpostiosoitteitaan jaella, joten karsit yhteydenottoja jo sillä. Kerro siis itse sähköpostiosoitteesi tai laita tänne vaikka linkki johonkin toiseen myynti-ilmoitukseen, jonka kautta sinulle saa sähköpostia laitettua.

 • Tuskinpa kukaan aikoo itseään yleisellä keskustelupalstalla esitellä. Tällaiset jutut kannattanee hoitaa alusta asti privaatisti, joten kyllä sinuun pitää muuten saada yhteys kuin keskustelupalstalla itsensä esittelemällä ja yhteystietonsa kaiken kansan nähtäville antamalla.

 • Heipä hei! Täällä olisi yksi kiinnostunut, onko tyttö vielä vapaa? Etsin omalle tytsylle ( 4kk vanha ) toveria, kertoisin mielelläni meistä lisää mikäli tytöllesi ei ole vielä löytynyt uutta kotia :)

 • Myin frettini orjaksi Kuubaan. Valitettavasti ei enää myynnissä.

 • Hei, meillä olisi tilaa vielä yhdelle fretille. Entuudestaan meillä vipeltää kolme leikkikaveria valmiina. Freteillä on oma huone ja ovat raakaruokinnassa. Kerron mielelläni meistä lisää maililla. anskuli.lehtinen@gmail.com

 • Valitettavasti myin frettini Kuubaan orjaksi. Kerroinkin sen jo edellisessä viestissäni. Ilmeisesti et huomannut sitä.

 • Onko vielä myynnissä

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

 • Saatat muistaa Temptation Island Suomen Jonnan, joka iski varatun Jannen - nyt onni on säpäleinä: "Väkivaltaa, pettämistä, valhetelua"
 • Syöpää sairastava Janita Lukkarinen lohduttaa läheisiään viimeisillä voimilla – isä rakensi studion Terhokotiin!
 • Karkasi Gambiaan! Ex-pääministeri Antti Rinne hämmästytti lentokentällä ja hävisi Afrikan yöhön – kuva Seiskassa!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 47
  1083
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  839
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  20
  407
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  403