Aihe

Myydään 1,5v fretti / Helsinki

Annikkainen

Tulevan ulkomaankomennuksen vuoksi joudun luopumaan rakkaasta fretistäni. 1,5 v rokotettu ja sirutettu tyttö, seurallinen ja leikkisä, viihtyy sylissä ja pureminen lähinnä vähäistä näykkimistä jos osoittaa mieltään tai leikin aikana. Käy suurimmaksi osaksi laatikolla tarpeilla, ohikakkailuja n. kerran kuukaudessa. Syö 80% raakaruokaa eikä elä häkissä. Häkki on olemassa, mutta aina auki ja toimii nukkumapesänä. Hinta 250e, mukaan saa halutessaan häkin, playpenin, valjaat, 2 hiekkalaatikkoa pelletteineen, pakastimellisen raakaruokaa, usean tuubin nutritahnaa, kynsisakset yms. tarvikkeita. Toivon tulevalta omistajalta sitoutumusta mm. raakaruokailuun ja häkittömyyteen, en myy myöskään lapselle ilman että keskustelen vanhempien kanssa enkä jyrsijäperheeseen. Mieluiten kutsuisin ostajan käymään luonani Helsingissä ja tutustumaan frettiin ennen lopullista osto/myyntipäätöstä. Olen muuttamassa pois Suomesta vasta lokakuussa, joten en aio kiirehtiä vaan etsiä neidille mahdollisimman hyvän kodin. Kerrothan vastauksessa itsestäsi tarkemmin ja ilmoitathan sähköpostiosoitteen niin olen yhteydessä potentiaalisiin ostajiin.

7

912

  Vastaukset

  • Aika harva täällä haluaa sähköpostiosoitteitaan jaella, joten karsit yhteydenottoja jo sillä. Kerro siis itse sähköpostiosoitteesi tai laita tänne vaikka linkki johonkin toiseen myynti-ilmoitukseen, jonka kautta sinulle saa sähköpostia laitettua.

  • Tuskinpa kukaan aikoo itseään yleisellä keskustelupalstalla esitellä. Tällaiset jutut kannattanee hoitaa alusta asti privaatisti, joten kyllä sinuun pitää muuten saada yhteys kuin keskustelupalstalla itsensä esittelemällä ja yhteystietonsa kaiken kansan nähtäville antamalla.

  • Heipä hei! Täällä olisi yksi kiinnostunut, onko tyttö vielä vapaa? Etsin omalle tytsylle ( 4kk vanha ) toveria, kertoisin mielelläni meistä lisää mikäli tytöllesi ei ole vielä löytynyt uutta kotia :)

  • Myin frettini orjaksi Kuubaan. Valitettavasti ei enää myynnissä.

  • Hei, meillä olisi tilaa vielä yhdelle fretille. Entuudestaan meillä vipeltää kolme leikkikaveria valmiina. Freteillä on oma huone ja ovat raakaruokinnassa. Kerron mielelläni meistä lisää maililla. anskuli.lehtinen@gmail.com

  • Valitettavasti myin frettini Kuubaan orjaksi. Kerroinkin sen jo edellisessä viestissäni. Ilmeisesti et huomannut sitä.

  • Onko vielä myynnissä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1726