Naapurin koira vei talonostohalut

Koirien_kylä

Kävin katsomassa myynnissä olevaa pientä nättiä omakotitaloa Kangasalan Raikussa. Talo täytti ne kriteerit, joita etsimälleni talolle asetin, mutta koko puolen tunnin esittelyajan naapurin koira räksytti tauottomasti. Mietin ajatusta asua tuollaisen naapurin kanssa, joka ei välitä naapureistaan sen vertaa, että ymmärtäisi opettaa lemmikkinsä olemaan edes hetken hiljaa. Poikkesin vielä toisen kerran talon lähistölle ja sama tauoton räksytys jatkui silloinkin. Tämän myynnissä olevan talon kohdalla kiinnostus hävisi tähän mahdolliseen vuosien piinaan, joka ei yleensä lopu millään sopuisalla keinolla.

13

676

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • normaalianykyään

      Tuollaisia naapureita on paljon.
      Leikataan ruohoa sunnuntaina illalla 20 aikaan vaikka koko viikko olisi aikaa leikata se normaaliaikaan, koira räksyttää koko päivän pihassa, musiikki pauhaa täysillä lasten leikkiessä illalla ,ei hoideta omaa tonttia vaan annetaan sen rehottaa viidakon tapaan ym . ym.
      Ihmiset eivät osaa eivätkä välitä toisista ihmisistä nykyään tuon taivaallista.
      Oikein teit kun et ostanut taloa tuollaisen naapurin vierestä.

    • Korvamato_

      Meillä täällä maalla kuuluu joskus vähän ääniä. Kannattaa muuttaa keskustaan, jos haluaa elää hiljaisuudessa.

      • Oppinut_maalainen

        Maalla asuminen ei tarkoita, että saa elää kuin pellossa välittämättä muista ihmisistä. Sivistys on ihmisessä itsessään asuu sitten maalla tai kaupungissa.


      • 0ppinut_kaupunkilainen

        Sarkasmi on vaikea laji, varsinkin ymmärtää.


      • ilkeysrehottaa

        Kyllä hermostuisit sinäkin, jos koira haukkuisi vuorokauden ympäri ja 7 päivää viikossa, niinkuin naapurini koira yhteen aikaan teki. Voin laittaa you tubeen, jos haluat kuunnella.


    • surullinenkoira

      Olet oikeassa. Sama meno kerrostaloissa koirien suhteen. Ihmisten jotka eivät hoida koiriaan, pitäisi hankkia niille uusi koti. Ei koiran paikka ole ulkona narussa haukkumassa 24/7. Mikä lemmikki se sellainen on ? Samoin kerrostalo. Koira vinkuu ja haukkuu sekä raapii lattiaa niin että tassut tulee kohta katosta läpi.
      Soitto paikkakunnan eläisuojeluviranomaiselle. Koira kärsii !

    • ninnuli3

      en minäkään olisi ostanut taloa jonka naapurissa koira räksyttää. se on omistajan kontolla pitää koiransa kurissa. ei kukaan viitsi kuunnella koiran haukuntaa jatkuvasti. en kuuntelisi edes oman koirani, jos sellainen olisi. koiraa voi opettaa ja komentaa.

    • ljllllöklö

      Ja onhan se niinkin,että nykyään rakennetut talot homehtuvat ennen kuin naapurin koira kuolee.Hyvä päätös jättää ostamatta,hehe.

    • Piskikömäärääkaupat

      Anna sille piskille makeata makkaraa jospa loppuis laikkuminen.En itsekkään ostaisi taloa jos naapurissa ei älytä viedä hullua piskiä piikille,vai tekevätkö tahallaan ettei vaan saa uusia v...umaisia naapureita kun edellisestäkään ei ole vielä päästy.

      • ifisi

        SILENTAT korville .taikka pumpulia korviin.......


    • ifisi

      PUMPULIA KORVIIN

    • Välilihapaisti

      On meneillään koirabuumi. koiria on joka paikassa. Pentutehtailua, koiria tuodaan ulkomailta, ja ihmiset jotka eivät osaa käsitellä koiria, hankkivat isokokoisia koiria, jotka ovat hyökänneet muiden koirien ja ihmisten kimppuun. Tästä on ollut uutisissa juttua, koskien koko maata. ja ulkomailta tulleet koirat ovat tuoneet mukanaa viruksen (tai bekteerin), joka on vaarallinen ihmisellekin. Koirille löytyy Kangasalta oma kiropraktikkokin, en vitsaile. Sellainen on. Vai oliko se napropaatti.

      Olen Kangasalla todennut saman, Kerrostaloissa ongelma on iso, kun asukkaat lähtevät ja jättävät koiran haukkumaan yksikseen asuntoon, yöaikaankin. Harva nostaa meteliä siitä ongelmasta. Pitäisi ymmärtää, ettei koira pysy hiljaa, kun omistaja on poissa pitkään.

      Ei kyse ole pumpulista, vaan siitä, ettei koiranhaukunta ole musiikkia kaikkien korville. Kenenkään ei tarvitsisi käyttää korvatulppia tai pumpulia sen vuoksi. Jos joku vastaan väittää, haluaisin kuulla perustelut. (Itse asiassa en halua kuulla) Jos koira haukkuu seinäntakana koko yön, tai koko päivän, onko se ok? Tai kyseisen aloittajan tapauksessa, naapuritontilla.

      Eläimiä vastaan minulla ei ole mitään. Lapsuudessa perheessä oli koiria, ja kissatkin ovat tuttuja. Paras kaverini pikkupoikana oli oma koira. joten en siksi asiasta kirjoita.

    • nimimerkki2

      Minun mielestäni koiria saisi olla vain yksi per talous. Minkä takia niitä pitää olla heti puolitusinaa. Meilläkin naapurin metsästyskoira räksyttää kaiket yöt ja päivälläkin useita tunteja putkeen, omistajalle on sanottu asiasta eikä mitään vaikutusta. Kun hänen mukaansa koiran tehtävä on haukkua. Kyllä maailmaan kusipäitä mahtuu.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2733
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2320
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2080
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1827
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1705
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1686
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe