Turku kirppis manhattan

Kirsikkki91

Eivät ilmoita yli 10e tuotteista vaan heittävät suoraan lähteviin tavaroihin, vaikka sanovat soittavansa. Kuva kun menee 2 päivän päästä etsimään eksyneitä vaatteita nii heittävät suoraan vaan pois. Kiva etsiä turhaan. Myin punaista takkia 50e (arvo 200e) enkä ikinä löytänyt enää kun ovat itse lahjoittaneet pois. Älkää ihmetelkö missä tavaranne ovat. Ärsyttää.

4

323

  Vastaukset

  • Olen myös pettynyt tähän paikkaan. Henkilökunta epäystävällistä ja töykeää. Paikkahinnat todella korkeat ja tavaraa varastetaan aivan mielettömästi. Mitään vähääkään arvokkaampaa tänne ei kannata viedä.

  • Kirpparille ei ylipäätänsä kannata viedä mitään arvokasta, koska tavaran hinta laskee automaattisesti ns. kirpparitasolle vaikka veisit sinne aidon Picasson maalauksen eli siis maksimi 5 euroo. Asiakkaan mielestä kirpparilta täytyy löytää merkki- ja desing tavaraa pilkkahintaan esim. aidot nahkakengät, lähes käyttämättömät 3 euroo, koska muuten tavara ei ole ns. löytö.

   • Manhattanilla myös erittäin kyseenalainen tapa ilmottaa tiettyjen ajanjaksojen halvemmista myyntijaksoista... toiset saavat sähköpostia toiset eivät. Mitä mahtaisi kuluttaja-asiamies olla ko eriarvoistamisesta??


   • tympääntynyt kirjoitti:

    Manhattanilla myös erittäin kyseenalainen tapa ilmottaa tiettyjen ajanjaksojen halvemmista myyntijaksoista... toiset saavat sähköpostia toiset eivät. Mitä mahtaisi kuluttaja-asiamies olla ko eriarvoistamisesta??

    Yhdyn mielipiteeseesi. Sain ystävänpäivänä viestin, mahdollisuudesta jatkaa paikan pitoa viikolla, huokeampaan hintaan, soitin viestin saatuani, minulle vastattiin, ettei ole mahdollista minun kohdallani, koska paikka oli jo vuokrattu toiselle henkilölle. Kysyin eikö mitään toista paikkaa löydy, niin vastaus oli tyly ei. Olen muutaman kerran heidän palvelujaan käyttänyt, mutta nyt huonon palvelun vuoksi, en käy asiakkaana osto enkä myynti tarkoituksessa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   339
   6692
  2. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   147
   3627
  3. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   190
   3313
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   18
   942