Turku kirppis manhattan

Kirsikkki91

Eivät ilmoita yli 10e tuotteista vaan heittävät suoraan lähteviin tavaroihin, vaikka sanovat soittavansa. Kuva kun menee 2 päivän päästä etsimään eksyneitä vaatteita nii heittävät suoraan vaan pois. Kiva etsiä turhaan. Myin punaista takkia 50e (arvo 200e) enkä ikinä löytänyt enää kun ovat itse lahjoittaneet pois. Älkää ihmetelkö missä tavaranne ovat. Ärsyttää.

5

293

  Vastaukset

  • Olen myös pettynyt tähän paikkaan. Henkilökunta epäystävällistä ja töykeää. Paikkahinnat todella korkeat ja tavaraa varastetaan aivan mielettömästi. Mitään vähääkään arvokkaampaa tänne ei kannata viedä.

  • Kirpparille ei ylipäätänsä kannata viedä mitään arvokasta, koska tavaran hinta laskee automaattisesti ns. kirpparitasolle vaikka veisit sinne aidon Picasson maalauksen eli siis maksimi 5 euroo. Asiakkaan mielestä kirpparilta täytyy löytää merkki- ja desing tavaraa pilkkahintaan esim. aidot nahkakengät, lähes käyttämättömät 3 euroo, koska muuten tavara ei ole ns. löytö.

   • Manhattanilla myös erittäin kyseenalainen tapa ilmottaa tiettyjen ajanjaksojen halvemmista myyntijaksoista... toiset saavat sähköpostia toiset eivät. Mitä mahtaisi kuluttaja-asiamies olla ko eriarvoistamisesta??


   • tympääntynyt kirjoitti:

    Manhattanilla myös erittäin kyseenalainen tapa ilmottaa tiettyjen ajanjaksojen halvemmista myyntijaksoista... toiset saavat sähköpostia toiset eivät. Mitä mahtaisi kuluttaja-asiamies olla ko eriarvoistamisesta??

    Yhdyn mielipiteeseesi. Sain ystävänpäivänä viestin, mahdollisuudesta jatkaa paikan pitoa viikolla, huokeampaan hintaan, soitin viestin saatuani, minulle vastattiin, ettei ole mahdollista minun kohdallani, koska paikka oli jo vuokrattu toiselle henkilölle. Kysyin eikö mitään toista paikkaa löydy, niin vastaus oli tyly ei. Olen muutaman kerran heidän palvelujaan käyttänyt, mutta nyt huonon palvelun vuoksi, en käy asiakkaana osto enkä myynti tarkoituksessa.


   • tympääntynyt kirjoitti:

    Manhattanilla myös erittäin kyseenalainen tapa ilmottaa tiettyjen ajanjaksojen halvemmista myyntijaksoista... toiset saavat sähköpostia toiset eivät. Mitä mahtaisi kuluttaja-asiamies olla ko eriarvoistamisesta??

    Samaa mieltä!!


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   260
   8762
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   121
   4143