Vesien erot

Vaikka on nälkyys, niin silti myös proteiinia on saatu e-tarvike kokonaisuuksista. Haasteena on ollut myös juomapuoli. Sodavesi ja b-aquan b-berry k-vedestä laadittu oma mix 98/2 on auttanut saamaan raikkauteen liittyvää napakkaa suutuntumaa. Ja siihen liittyvää mieleniloa. On myös suolot. Herkkä e-tarvike ja ravintoasioihin liittyvä tasapaino on. Mutta kuitenkin on huomioitava, että vaikka asiaa on rakennettu. Niin silti siihen liittyy myös uhkakuvat. Kulttuuria ravinnon ja n-kurkiaisen kohtaamisille ei ole kuitenkaan syntynyt. Ja siksi tämänpäivän haasteellinen tilanne voi hyvin äkkiäkin johtaa siihen, jollakin e-tarvikkeiden sisältämällä ainesosalla voi sen puutostilaan johtava kehitys eskaloitua aiheuttaen sille tyypilliset ongelmaryhmät.
Juomapuolesta voidaan mainita, että vaikka sokuriliruja on saatavuuden maailmassa. Niin silti luonnon aitoihin makuihin perustuvia raikkausjuomia köyhyysarjessa voi tavata kovin harvoin. Metsä on kaukana. Ja hiki vie tärkeitä minaraaleja, johtaen erilaisiin krampistoihin, jos polkupyörällä yrittää virtsattomaan tai roskattoman vyöhykkeen metsistöön. Positiivisena valonvälkähdyksenä voidaan mainita guarana, inkivääri, kaneliomanamehu, joka oli pop, paitsi myös makunsa, niin myös sisäisen koostumuksensa ja struktuurinsa johdosta. Sokurilirulle tyypillista turhuuden tunnetta ja ohutta makumaailmaa ei päässyt syntymällä muodostumaan tuotteeseen liittyen.
Näillä hyvin lyhyillä saatesanoilla ja e-tarviketerveisin tahtoo n-kurkiainen toivottaa kaikille köyhyysmaailmassa operoiville reippaudenmaailmaan liittyvät kesänlopun ja syksyn ajan terveiset. Keep on going.

3

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • köyhänjuomat

      Kyllä köyhäkin pärjää pelkällä vedellä, ei siihen tarvita kalliita juomia.

      • Voisi melkein sanoa, että suurin virhe ääriköyhyyden katu tai metsäolosuhteissa (riippuen majapaikan valinnasta) on pelkkä veden käyttö juomiseen. Koska vesi liuottaa ihmisestä kaikki hiven, kivennäisaineet ja vesiliukoiset vitamiinit. Jos esim. on pullopatrol tilanteessa ja joutuu ostamaan makkaroita atrillien sarjoista. On vesi vanha voiteheksi. Ja tarvitaan kivennäisaineita, hivenaineta, sekä vitamiinejä. Jotka voidaan saada oikein juomatuotteita käyttämällä. Lähdeveden vaikutuksia ei n-kurkiainen osaa tosin todeta. Mutta ainakin muutamien lähteiden vesi on todella raikasta ja antaa hyvän kylläisen ja täyteläisen olon. Asian varmaankin riippuessa siitä, mikä ko. alueen geologia on ja sitä myötä ravintotieteellinen kokonaisuus ko. kohteessa on?
        On eri asia, jos ihmisellä on sosiaalinturva. Sieltä ihmiset ovat voineet onnistua saamaan, jopa ajoneuvon ajamiseen tai kylmien öiden yöpymiseen. Myös ravintoa voi saada sosiaalinturvan kuponkia vastaan tai jotenkin.
        Mutta muutoin ihmisen on kuitenkin varauduttava siihen, että esim. asunnottomuuden tai tulottomuuden jaksoissa elämän perusasiat, eli peseytyminen, ajankuluminen ja suojautuminen säitä vastaan, vaatetusesineden hallinta ja ravinto voivat olla sellasia, että matkaansa kykenee jatkamaan.
        Siksi on tärkeää, että voi olla olemassa kokemusta asiasta. Koska esim. pitkät ravinnottomat jaksot ym. ovat kuitenkin aina tilanteita, joissa voidaan tehdä toisin kuin pitää. Koska olemassa oleva dotriini asian tiimoilta on kuitenkin se, että mitä ei virallisesti ole olemassa, ei olisi myöskään todellisuudessa olemassa.


    • Ota_ne_lääkkeet

      Älytön sepustus aloittajalla, ilmeisesti lääkkeet ottamatta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      56
      2960
    2. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      66
      1477
    3. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      53
      1163
    4. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      63
      1063
    5. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      115
      957
    6. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      74
      950
    7. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      89
      872
    8. Tiedät, että ottaisin yhteyttä heti

      Ja ihan kevyesti, jos vain tietäisin, että se on toivottua. Miehelle naiselta.
      Ikävä
      31
      751
    9. Miksi, siis miksi haluat kirjoitella minun kanssa?

      En vain oikeen ymmärrä. Onko sulla tylsää, vai mikä homma?
      Ikävä
      59
      748
    10. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      40
      732
    Aihe