Entiset elämät & vaikutus nykyiseen elämään?

blondichka-

Oletteko koskaan käyneet ennustajalla/selvännäkijällä joka katsoi entisiin elämiinne?

Kävin noin vuosi sitten selvännäkijällä sen jälkeen, kun parisuhteeni oli päättynyt ja olin aivan murheen murtama ja muutenkin koko elämäni oli kaaosta.

En kokenut saaneeni sen hetkiseen elämäntilanteeseeni mitään selkeitä ohjeita/neuvoja, mutta oli mielenkiintoista, kun ennustaja sanoi katsovansa menneisiin elämiini.
Hän mainitsi minun eläneen tiettynä aikakautena tietyssä maassa ja kyseli onko minulla mitään vahvaa sidettä kyseiseen maahan.

Siinä tilanteessa en kokenut, että minulla oli mitään sidettä kyseiseen maahan: en ole koskaan (nykyisessä) elämässäni käynyt kyseisessä maassa, mutta jälkikäteen ajateltuna minussa taitaa olla paljon samaa kuin kyseisen maan kansalaisissa.

Olen aina arvostanut rakkautta, romantiikkaa, estetiikkaa, kauneutta niin ihmisissä, paikoissa, vaatteissa, esineissä, käytöstavoissa jne ja kyseinen maa on siitä kuuluisa. Vanhempani ovat aina olleet hyvin vaatimattomia eikä äitini koskaan tälläytynyt tai käyttänyt hienoja vaatteita tai koruja, eli en ole ainakaan heiltä näitä ominaisuuksia perinyt. Äitini on myös äärimmäisen tasa-arvoinen ja kokee osaavansa kaikki vähintään yhtä hyvin kuin miehet kun taas minä arvostan miesten ja naisten erilaisuuksia ja koen, että naisilla on eri vahvuuksia kuin miehillä. Suomalaiset miehet ovat aina olleet liian juroja ja epäromanttisia makuuni.

Lapsena/nuorena minulla oli aina tapana piirrellä kuvia kauniista naisista suurissa mekoissa ja näin jälkikäteen ajateltuna mekkojen tyyli ja jopa naisten hiustyylit olivat hyvin samantyyppisiä kuin mitä 1800 luvun Ranskassa oli (joka oli se aikakausi ja maa jossa selvännäkijä sanoi minun eläneen).

myöskin ranskan kieli vetoaa minuun (se tosin taitaa vedota lähes kaikkiin) kuin myös ruoka. Olen tänä vuonna menossa ensimmäistä kertaa ikinä Ranskaan ja on todella mielenkiintoista nähdä koenko minulla olevan jonkinsorttista sidettä kyseiseen maahan, vaikken vieläkään oikein usko selvännäkijää :)
Onko kenelläkään mitään samantyyppisiä kokemuksia? tai muuten vaan vahvaa tunnesidettä johonkin maahan/kulttuuriin?

4

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kristalliboltsi

      Mäkin esitin froogiksen ennustajajalle, et hän tsiigais mun edellisii elämii. Tsiigas se ja skrivas et mitä oli ennen.

      Ekas nähdyssä mä olin jossain hienossa hotellissa naisten vessassa pidee. Voi sitä tussujen määrää.

      Toka oli vähän huonompi. Siin mä olin kusitolppa jossain siirtolapuutarha-alueella.

      Kolmannessa mä olin eteläpohjanmaalla jossain isossa talossa käkikellona, se kävi pitkäveteiseks. Lopuks juntti isäntä kyllästy mun kukkumisiin, kun mä vedin välillä överiks ja stiggas ulos. Naulas mut ylös luhtiaitan harjan alle . Siellä mä kukuin omaa tahtii muutaman suven. Kerran talvipakkasella talitinti ja punatulkku tsittas puhelinlangoilla kun mä vedin kahdentoista lyönnit. Ne fogelit rupes tsiigaa toisii, et pitäskö rupee dunaa pesää, taitaa tulla eguille galsat oltavat.

      Onneks se kukkuminen slyyttas ja mä synnyin ihmiseks pojaks. Kyllä on ollu kliffaa alku sählingeistä huolimatta kun on saannut luudaa stadin gartsoilla ja notkuu hörnillä.
      On tää paras kokemus näist kaikist, gammelina kun muistelee menneitä.

      Tarttee froogaa silt ennustajalt, et selvittää miks mä synnyn seuraavaks. Jos tsägä käy ja must tulee uudelleen ihminen, niin mä otan juristii yhteyden ,et laatii testamentin mun uudelle minälleni.
      Olis se kliffempi alottaa alusta kun ei olis ihan tyhjätasku.

    • omiakokemuksia

      tein youtubessa past life regression hypnoosin pariin otteeseen.

      ensimmäisellä kerralla koin olleeni nuori, komea mies mahdollisesti irlannissa. Olin paljon itsevarmempi ja kyvykkäämpi kuin mitä koen olevani tässä elämässä. Mielikuvat jotka näin ei olleet älyttömän selkeitä, mutta tunsin hyvin vahvasti miltä kyseiseltä henkilöltä tuntui. Seisoin aluksi sumuisella kalliolla meren lähellä, josta jatkoin pubiin. Siellä tanssin ja nauroin ystävieni kanssa ja viihdyin paljon enemmän kyseisessä maassa ja kulttuurissa kuin nykyisessä elämässäni. Päädyin latoon suutelemaan erään naisen kanssa. Oli mielenkiintoista nähdä tilanne miehen näkökulmasta. Naisena vaikken olisi super rakastunut henkilöön ketä suutelen/päädyn sänkyyn olen kuitenkin paljon epävarmempi siitä mitä mies ajattelee, tulemmeko enää tapaamaan toisiamme ym. Mielikuvassa minulla ei ollut mitään noita epävarmuuksia. Tiesin, etten rakasta kyseistä naista eikä se harrastaisimmeko seksiä tai ei tulisi mitenkään muuttamaan tätä tunnetta tai saisi minua sen kummemmin kiintymään kyseiseen naiseen :)

      toisella kerralla koin oloni ahtaaksi ja hieman ahdistuneeksi. Luulin aluksi olevani jossain vankityrmässä, kun olin kivisessä linnan tyylisessä rakennuksessa. Olin nuori erittäin kaunis nainen keski-Euroopassa jolla oli pitkät, paksut tummat hiukset, sirot kasvot ja suuret silmät. Olin menossa naimisiin. Koko elämäni oli tähän mennessä ollut hyvin rajoitettua ja vartioitua eikä minulla ollut paljoa liikkumatilaa, vähän kuin olisin ollut lintu häkissä. Tärkein roolini oli näyttää kauniilta ja käytin paljon aikaa pynttäytymiseen.

      Naimisiin meno hieman paransi asemaani ja vanhemmalla iällä olin paljon vapaampi, jäin leskeksi, kun mieheni oli minua vanhempi ja minulla oli neljä lasta. En kuitenkaan ehkä osannut olla niin vapaa kuin mitä olisin voinut olla, kun olin koko ikäni totutettu ajatukseen, että minun kuuluu olla tietyssä muotissa.

    • toivottavastipääsen

      irlannista minä olen kuulemma peräisin ja olen todella haaveillut sinne pääsyä, luen paljon kirjoja jotka on sijoitettu irlantiin

    • BuddaFan

      Eräs psykoterapeutti teki aikoinaan tutkimuksia terapiasta jossa hyödynnettiin avustettua hypnoottista regressiota menneisiin elämiin ja sen avulla jotkut parantuivat syvistä ongelmistaan joille eivät muuten löytäneet mitään selitystä. Esim. joku voimakas pelko tai neuroosi johon haettiin helpotusta. Normaali terapia ei heillä ollut auttanut, mutta kun asiakas "näki" edelliseen elämäänsä niin näki siellä syyn neuroosilleen (tms.) ja sitten vasta alkoi parantua.
      (Kirja: Kokemuksia jälleensyntymisestä, Thorwald Dethlefsen (1.p. Julkaistu: 1976)).

      On silti aina muistettava että mieleen nousevat asiat ovat vain mieleen nousevia asioita ja kuten eräs CIA:n entinen mestarinäkijäkin sanoi niin niissä on aina 50% todennäköisyys, että ovat silkkaa mielikuvitusta. Kokemattomalla vielä suurempi määrä...

      Henk.koht. pidän kummallisena miten joku ei voisi ajatellakaan useiden elämien mahdollisuutta, koska olemmehan tämänkin elämän saaneet ja näköjään tahtomattamme tänne syntyneet, niin eihän siinä ole mitään sen ihmeempää kuin siinä että se tapahtuisi syklisesti, kuten kaikki muu jo tekee...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe