Hyvä yleisönosastokirjoitus!

Kiitos evijärveläiselle, joka otti kantaa kuntayhtymä kaksineuvoisen johdon suunnitelmiin ja kantaa siihen, miten ne vaikuttavat kaikkien elämään Evijärvellä.
Olenkin ihmetellyt, miksi evijärveläiset eivät jämäkämmin ryhdy puolustamaan oikeuksiaan sosiaali- ja terveydenhuollon alasajossa.
Suunnitelmathan eivät ole soten mukaisia.
Kauhava yrittää vaan taas jälleen kerran vedättää pikkukuntia saadakseen itselleen Sotekeskuksen vuodeosastoineen.
Ilmoita

Kirjoitus oli Järviseudun Sanomissa!
1 VASTAUS:
Ihmettelen ajatusta, että lääkäri ei voisi tulla myös tekemään muutaman päivän viikossa?! Etenkin aikoja niille, jotka eivät pysty kulkemaan omalla autolla. Onkohan kukaan laskenut kustannuksia, miten paljon kuluu rahaa, kun autottomat eläkeläiset ajaa taksilla Kauhavalle?

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti
Pienten terveyskeskusten aika on ohi. Jo nyt noin 60 prosenttia Evijärven vastaanotosta tapahtuu Kauhavalla. On parempi ,että alueella on piste jossa on erikoislääkärit,nykyaikaiset laitteet ja vehkeet ja jossa asiakas saa avun vaivoihinsa. Matkalla ei merkiystä.
2 VASTAUSTA:
Kyllähän vastaanotot tapahtuu Kauhavalla, kun Evijärvelle ei anneta lääkäriresursseja. Nytkin kesän aikana on evijärveläisiä hyppyytetty Kauhavalla lääkärin vastaanotolla monta kertaa saman vaivan vuoksi. Tilastojako yritetään tällä lisätä Kauhavan hyväksi? Silloin kun Evijärven lääkäri on ollut poissa, sijaista ei ole ollut ainakaan kahteen vuoteen. Kyllä niitä Kauhavalla käyntejä saadaan tällä tavoin laskettuna 60% vastaanotoista.
Mutta se on tilastoharha!
Mitä nykyaikaisia "laitteita ja vehkeitä" Kauhavalla on? Ei mitään erikoista.
Ja jos joku laite on, niin sitä ei osaa lääkäri käyttää saatika sairaanhoitaja.
ookko nä kauhavaanen?
+Lisää kommentti
Eikö Alkio ja Kultalahti osaa/pysty hoitamaan ykkös puheenjohtajina asioita kun emeritus pj.Vanhamäki joutuu puuttumaan asioiden kulkuun?
1 VASTAUS:
Samaa on täälläkin ajateltu. Mitä Alkio on oikein tehnyt Evijärven terveysaseman säilymisen hyväksi, muuta kuin puhunut mukavia? Kultalahdesta nyt puhumattakaan.
+Lisää kommentti
Alkio huutaa kovaa ja päälle räkästä naurua jolle ei kukaan muu naura!
1 VASTAUS:
Ei huolta!
HärmäMedi laajenee. Mikä parasta rtg palvelut ostavat Cityterveydeltä, missä työskentelee ehkä Suomen parhaimmat j röntgen lääkärit. Ei tarvitse kauaa odottaa rtg lausuntoa. Parissa- kolmessa tunnissa valmis. Lisäksi HärmäMedi ostaa Magneettirekan palvelut. Lisäksi mielenterveys- ja päihdepalvelut, kotisaraanhoitoa ja kotihoitoa sekä sosiaalipalvelut
Vielä kun saisivat tk:n vuodeosaston saattohoitoyksikköineen Ylihärmästä niin laadukas Sotekeskus olisi valmis. Mieluimmin ajaa muutaman kilometrin lisää, kun tietää, että yhdellä käynnillä asiat hoituu.

Ei voi muuta sanoa: "koirat haukkuu ja karavaani kulkee". Loistavaa Ylihärmä!
+Lisää kommentti
Nyt ei enää olla sillä tasolla että kannattais tapella Evijärven tk:n vastaanotosta. Enemmän kannattais panostaa siihen että kunntayhtymän alueella pysyisi yksi vastaanottopiste. Seuraava paikka on sitten Lapua... tai voihan evijärvinen valita sotessa vaikka Pietarsaaren palvelut.
2 VASTAUSTA:
Suosittelen lämpimästi Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymän Soiten palveluja. Vetelin Tunkkarin terveysasema, Teerijärven tai Kruunubyyn terveysasema. Kaikissa suomenkielistä hyvää palvelua. Iltaisin päivystys Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa. Ei hyppyytetä montaa kertaa vastaanotolla. Erinomainen hoito. Kannattaa tutustua Soiten sivuihin.
Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa on alkanut pilottihankkeena lasten päivystys vastaanotto. Sinne vaan evijärveläiset lapsiperheet soittamaan, kun lapsi on sairas. Soiten sivuilla enemmän tietoa, samoin MTV:n uutissivuilla.
Ainoastaan Helsingissä samanlainen toiminta keskussairaalassa.
Keski-Pohjanmaan lasten päivystystä voivat käyttää vaikka kauhavalaisetkin :)
+Lisää kommentti
"Kannattaa tutustua Soiten sivuihin"

Mutta kun siellä ei edes omalla alueella vastata puhelimeen kun kuljetusta pyytää, ja jos vastataan ja luvataankin, niin se auto ei tule.
Ilmoita
Kyllä Attendo auttaa kuoppaamaan mummut ja vaarit. Sitten voi kaivurilla kuopata homehaisevan Antinrinteen bunkkerinkin.
Kunnankepulaiset hihkuvat riemusta, kun pääsevät eroon mummuista, vaareista ja Antinrinteen ongelmabunkkerista, joka syntyi kun kiinteistön hoito laiminlyötiin.
Attendo avaa taivaan!
http://www.lokakuunliike.com/ll-uutiset/attendo-jatkaa-ahneuden-tiella
Ilmoita
Kyllä yksityiset terveydenhoitoalan yrityksen tulevat pelastamaan pienten kuntien sosiaali.- ja terveydenhuollon!
Loppuu hoitajien tupakalla käynnit työajalla ja muu omien asioiden hoito ja työaikojen noudatta
jättämiset!!
Tiedossa on, että Attendon lisäksi kolme muuta yritystä on kiinnostunut terveydenhuollon järjestämisestä mm. Evijärvellä.
Tiedossa on myös , että yksityiset organisaatiot välttävät ylipainoisten tupakoitsijahoitajien palkkaamista, ovat kuulemma organisaatiolle että potilaille ongelmallisia!
Ilmoita
No ne yksityiset organisaatiot hankkivat henkilökuntansa Virosta, Puolasta,Romanista ym. maista. Siellä on varaa valita sellaisilla mitoilla, kun tahtoo ja pikatäydennyskoulutuksella töihin Suomeen. Sekin etu siitä seuraa, etteivät saikkatauolla kauaa juoruile, kun kukaan ei osaa toisensa kieltä. Ei tosin Suomeakaan. Mutta eiväthän ketunnylkijätkään Suomea osaa, eikä se töitä haittaa.
Näin me on puolueen "johtotroikassa" tuumattu.
Ilmoita
Lappajärven valtuusto eilen päätti ottaa Attendon. Kaikki palvelut säilyvät kotopitäjässä
Evijärveläiset tehkää sama temppu. Antaa kaksneuvoisen hajota ja Kauhavan nuolla näppejään kun Sote-keskus ei tulekkaan kauhavalle vaan Lapualle
1 VASTAUS:
Samaa mieltä ollaan! Kantakauhavalalla on terveyskeskuksessa kohdeltu aina toisarvoisesti evijärveläisiä ja lappajärveläisiä potilaita ja heidän omaisiaan. Omat kuntalaiset ovat menneet joka asiassa edelle. Toivottavasti Kauhava saa nyt "sitä, mitä on tilannut"! Toivottavasti "pää on tullut vetävän käteen".
Kauhan kaupunki on suurissa taloudellisissa vaikeuksia. Kannattaa pestä kätensä koko kaupungin toiminnoista. Saa niitä palveluja ostettua muualtakin.
Järkevä valinta on keskittää Sote-keskus Lapualle vuodeosastoineen. Lappajärvellä säilynee vuodeosasto jatkohoito/kuntoutus/saattohoito-osastona.
+Lisää kommentti
Evijärven kiinteistöt lahoavat. KEPU on ne lahottanut. Vielä vuosi sitten KEPU suunnitteli miljoonahallia muutamalle KEPUN etuoikeutetulle suvulle sporttitemmellyksiä varten. Vanhukset nokka homeessa Antinrinteessä samaan aikaan.
Nyt tummut ja tuhvat myydään huutolaisiksi Attendolle. Valtaosa noista vanhuksista on ikänsä KEPUA äänestäneet. Sitä saa mitä tilasivat. Voi parkoja!

Mutta minä " lähden Pohjoiskarjalaan, vaihdan verkkarihousuun...... Kukapa tänne jäisi!
4 VASTAUSTA:
Eikös juuri kuntayhtymä tehnyt päätöksen, että evijärveläisiä mummuja ja vaareja tulee jatkossa hoitamaan helsinkiläinen Doctagon lääkärifirma.
Miten teillä onkaan se taito, että muutatte aina kaiken yhden puolueen syyksi?
Ei siinä taitoa tarvita. Äääliökin ymmärtää, että KEPU pettää aina! Aina! Sinäkin sen sitten "isona" ( 10 vuoden kuluttua, yli 70v ) ymmärrät.
EviNuori kirjoitti:
Miten teillä onkaan se taito, että muutatte aina kaiken yhden puolueen syyksi?
Enemmistöpuolue
+Lisää kommentti
JÄTETÄÄN eriävä mielipide, sillä hoituu kaikki.Kirjoitetaan vielä paikallislehteen,sitten asiat on varmasti hyvin.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Hyvä yleisönosastokirjoitus!

Kiitos evijärveläiselle, joka otti kantaa kuntayhtymä kaksineuvoisen johdon suunnitelmiin ja kantaa siihen, miten ne vaikuttavat kaikkien elämään Evijärvellä.
Olenkin ihmetellyt, miksi evijärveläiset eivät jämäkämmin ryhdy puolustamaan oikeuksiaan sosiaali- ja terveydenhuollon alasajossa.
Suunnitelmathan eivät ole soten mukaisia.
Kauhava yrittää vaan taas jälleen kerran vedättää pikkukuntia saadakseen itselleen Sotekeskuksen vuodeosastoineen.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta