Kiitos ROt

näin.ajattelen

Harmi Rot, kun et enää kirjoita hyviä ja mielenkiintoisia kirjoituksiasi tänne. Mutta sen tietenkin ymmärtää hyvin, että lopetit. Luulisi, että ateistit kestäisivät myös vastakkaiset mielipiteet sivistyneesti. Sivistyshän on se heidän ylpeydenaiheensa. Mutta tällä palstalla se tuntuu useimmilta unohtuvan. Toki myös unohtuu monilta kreationisteilta.

Sivistynyt dialogi luulisi olevan ihan mahdollista puolin ja toisin. Mutta ei. Evelyn Beatrice Hall sanoi: "En yhdy siihen mitä sanotte, mutta taistelen viimeiseen asti sen puolesta, että voitte sen sanoa." Tätä sitaattia pitäisi noudattaa muidenkin.

10

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IlkimyksenEsi-isänTäti

      Pitääkö "vastakkaiset mielipiteet kestää sivistyneesti", jos ne ovat tarkoitushakuista valhetta?

      • Defactos

        Kestäthän sinä niitä poliitikoiltakin joka päivä.


      • Tuo "sivistyksen" peräänkuuluttaminen on muutoinkin jo kulunut kretutemppu.

        Ei ole järin yllättävää, että se osapuoli joka esittää harhaista paskaa ja valheita esittää ettei niitä saisi kutsua sellaisiksi.

        ROTin tapauksessa tuokin yritys on samalla nolon kaksinaismoralistinen, koska ROT on koko palstahistoriansa alusta lähtien käyttäytynyt tavoilla joita ei ole hyväksyvinään muilta:

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14832792/rotin-palstahistoria

        Tuo asiallisuus-kitinä on ROTille selvästi vain tekosyy pakoilla todellista keskustelua ja vastuunottoa valheistaan.


    • Mainitse yksi "hyvä" ROTin kirjoitus. Katsotaan sitten miten se on kuitenkin jo osoitettu valheiksi ja vääristelyiksi ja katsotaan kykenetkö sinä puolustamaan niitä yhtään paremmin kuin ROT, joka vain pakenee valheitaan. Sopiiko?

    • Jospa aloittaja nimeäisi yhdenkin palstan kreationistin, joka kykenee älyllisesti rehelliseen keskusteluun?

      Nimimerkki RaamattuOnTotuus ei ole esitellyt täällä toistaiseksi mitään muuta kuin tieteen vastaisia väitteitään ja valheita sekä vääristellyt todellisia tieteen tutkimustuloksia.

      Kreationistien kategotinen epärehellisyys tuntien ei yllättäisi vaikka avaaja on kertakäyttöiset nimimerkin taakse kätkeytyvä RaamattuOnTotuus itse.

    • randomiaavautumista

      ROT on keskittynyt kreationistispseudotieteellisten abstraktioidensa julkasuun Facen "En usko evoluutioon" ryhmässä. Itse erosin juuri ko. ryhmästä. Täyttä vouhotusta ja todettujen tieteellisten asioiden kieltämistä.

    • DRHouse

      Ja piti sitten bibbelin tehdä avaus jossa kehuu itseään, kun kaikki ottivat ilolla vastaan ilmoituksen palstalta poistumisesta...

      • Niinpä. ROT ei taida kerta kaikkiaan ymmärtää sitä, että siellä missä on vapaasti valikoituva kävijäkunta, hänellä ei ole juuri faneja. Miksi olisikaan, kun keskiverto ihminen tänä päivänä ei ole niin tyhmä, että nielisi purematta sitä plagioitua propagandaa mitä esim. ROT suoltaa.

        Moderoidussa ryhmässä voidaan sitten kerätä kokoon kaikki pölvästit ja sulkea kriitikot ulos ja näin luoda illuusio siitä, että per tehty postaus kasvaa suosio tietyn verran. Sen sijaan esim. tällä palstalla ROT:n antisuosio kasvaa suhteessa selvästi nopeammin, ja siksikös hän tosiaan tekee "taktisen vetäytymisen" takaisin pelkkään vahvistusvinouman ah niin turvalliseen syleilyyn.

        Ennustan, että tämä jatkuu nyt niin, että ROT tulee puskista huudellen esittämään itsensä faneja enemmänkin, ja sillä tavalla lapioi palstalle sitä aivan samaa paskaa mitä ennenkin. Hän kuvittelee, että vaihtamalla vähän kirjoitustyyliä tms. hän voi muka porukkaa hämätä, mutta eihän se oikeasti mene niin.


    • "Moderoidussa ryhmässä voidaan sitten kerätä kokoon kaikki pölvästit ja sulkea kriitikot ulos ja näin luoda illuusio siitä, että per tehty postaus kasvaa suosio tietyn verran. "

      Lainaus YLE:n tuoreesta uutisesta, jonka otsikkona oli "Miksi huuhaata uskotaan enemmän kuin tiedettä? Ennen sivistymättömyyttä häpeiltiin, nyt sillä ylpeillään"

      "Helsingin yliopiston viestinnän professori Esa Väliverrosen mukaan itselle miellyttäviä todellisuuskuplia on nykyään helpppo rakentaa.
      – Muodostetaan aika paljon tällaisia samanmielisten yhteisöjä, joissa vahvistetaan omia ennakkokäsityksiä ja torjutaan vastakkainen tieto ja toisinajattelevat. Sitä kautta on helppo tuudittautua siihen, että asia on näin, kun noin monet muutkin uskovat näin. "

      Juuri tästä on kysymys. Asiasta on kiivassävyinen keskustelu S-24 Tiede/ Evoluutio-palstalla.

      https://yle.fi/uutiset/3-9772447

    • fdsfdsgh

      Eheii, älykääpiö. Ei tämä konsti toimi. Ensin suurieleisesti kerrot poistuvasi täältä huonon kohtelun takia ja sitten kertakäyttönikillä tulet muka kaipailemaan ja kehumaan itseäsi:D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      28
      2809
    2. Hallitus heitti kymmeniä miljoonia

      Yksityislääkäri kela korvauksiin. Ei ole mikään ihme, että se ei lyhentänyt terveyskeskusjonoja niinkuin hallitus väitti
      Maailman menoa
      102
      1458
    3. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      85
      1311
    4. Todellinen brahmani ei koskaan menisi lastentarhaan

      Joku, joka tekee kaikkensa käännyttääkseen vääräuskoiset maailman ”ainoaan oikeaan” uskontoon, kristinuskoon, on kertonu
      Hindulaisuus
      376
      1098
    5. HS haukkuu Pate Mustajärven uuden levyn

      Täytyypä käydä ostamassa se. https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000010618367.html
      Maailman menoa
      87
      1083
    6. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      103
      971
    7. Mietin minä sitä vieläkin

      että rakastuitkohan sinäkin minuun silloin. Olin niin sekaisin ja onnellinen pelkästä näkemisestäsi aina....
      Ikävä
      49
      970
    8. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      178
      930
    9. En oikeasti välitä sinusta nainen

      Naureskellaan sinulle ja palstajutuillesi kavereitten kesken. Ollaan lyöty vetoakin oletko se sinä oikeasti. Kirjoitat t
      Ikävä
      79
      912
    10. Kohta tulee iso uutinen

      muutama päivä niin kuullaan tästä!
      Kotimaiset julkkisjuorut
      83
      866
    Aihe