ROTin palstahistoria

Kaivelin huvikseni palstahistoriaa mistä ROTin Kohl-plagiointi oikein lähti liikkeelle, kun saavuin itse tänne vasta myöhemmin.

ROT, tuolloin vielä The_Bible_is_the_Truth, näyttää kirjoittaneen tänne ensimmäisen kerran 9.11.2015 (1) ja on selvästi multinikkeillyt samana päivänä nimimerkillä HMS_Beagle, jonka tekstit näyttävät olevan ensimmäinen Kohlin ylistely Kohlilta matkituin maneerein (2):

HMS_Beagle: "Näin toteaa James Kohl, palkittu amerikkalainen geenitutkija, feromonitutkija ja Mensa:n jäsen. Kohl on vahvasti sitä mieltä, että vain idiootit nielevät kyseenalaistamatta uusdarwinismin pseudotieteellisen roskan. Eli sellaiset tutkijat, jotka oikeasti tutkivat, tekevät havaintoja ja ymmärtävät dna:n toimintaa, pitävät evoluutioteoriaa pseudotieteellisenä roskana."

Huomatkaa miten ROT mahdollisesti ensimmäisessä viestissään tänne syyttelee heti kaikkia idiooteiksi Kohlin kautta. Alle viikko myöhemmin nimimerkki rdidd totesi (3) Tomi Aallon kirjoittaneen omalla nimellään aiemmin eli 23.10.2015 samoja juttuja (mukaanlukien Kohlin ylistämistä) toisaalla (4). Samoihin aikoihin JC osoitti taas tyhmyyttään yhtymällä ROTin Kohlin ylistelyyn (5).

"Asiallista keskustelua" peräänkuuluttavan ROTin tyyli on ollut siis heti alusta lähtien samaa tuttua harhaista vittuilua ja projisointia, kuten tosiasioita kertovien syyttelyä valehtelijoiksi. Kun täällä on välillä puhuttu siitä tukevatko kretut toisiaan, niin tuolla ROT on kiukuttelunsa seassa tukenut Torppaa. Nämä samasta ketjusta (6):

Bible: "Osoitin TIETEELLISEN tutkimuksen keinoin, että informaatiota ei ole tullut lisää tässäkään tapauksessa. Joten lopettakaa itse paskan puhuminen ja valehteleminen! Torppa on koko ajan ollut oikeassa!"

Bible: "Nyt väitteenne osoitettiin tieteellisen tutkimuksen avulla tyypilliseksi evolutionistien paskanpuhumiseksi, joten kestäkää tappionne. Kreationismi voitti jälleen!"

Bible: "No voi hyvää päivää, mitä sontaa suollat."

Ja onpa tuo plagioija jopa kehdannut vittuilla MH:llekin tähän tyyliin:

Bible: "No nyt on kyllä evolutionisti yksinkertainen. Geenien duplikoituminen tarkoittaa käytännössä seuraavaa: MOLOCHHORRIDUSPLAGIOI"...

Alle viikko ROTin hörhönuran alusta Solon1 on todennut itseensä kohdistuneessa ROTin törkyaloituksessa hyvin mikä tilanne on (7):

Solon1: "Olet harvinaisen vastenmielinen ja epärehellinen keskustelija. Olen muutaman päivän aikana antanut toistakymmentä tieteellistä lähdettä, jotka ovat vastanneet tarkoin esittämiisi väitteisiin. Olet ohittanut ne joko kommentoimatta tai tehnyt niistä täysin idioottimaisia ja virheellisiä päätelmiä, ja kun olen tämän osoittanut olet häipynyt keskustelusta. Sitten teet uusia avauksia, joissa esität täysin samat väitteet uudelleen"...

ROT on vastannut tuttuun tapaansa syyttelemällä perusteetta takaisin muita siitä mitä itse tekee:

Bible: "Jos joku on epärehellinen, niin sinä" ... "Tässä kohtaa vaikenet ja luikit pois palstalta, raukka. Näin helppoa on falsifioida pseudotieteellinen evoluutioteoria."

ROT tunnetusti siirtyi Kohlin ihailusta plagiointiin, joka johti ryppyihin huijarien rakkaudessa. Lopulta Tomi mm. potkaisi Kohlin FB-ryhmästään (11) ja Kohl on syytellyt Tomia plagioinnista ja mallia noiden välisestä riitelystä löytyy vaikka täältä (12).

ROT on itse suoraan todennut miten haluaisi blokata kaikki vastakkaisia mielipiteitä esittävät (13):

"Ateistien käytös on samanlaista ympäri maailman. Utit, Jani Kainulaiset ja muut ateistit saisi blokata tästäkin ryhmästä, jos se vaan olisi mahdollista. Facebookissa on onneksi mahdollisuus blokata sellaiset keskustelijat"...

Ja onkin siellä ilmeisesti mm. blokannut ilmeisen perusteetta 7 ihmistä puolessa tunnissa, kun joku on erehtynyt jossain välissä antamaan sellaiseen oikeudet yhdessä julkisessa kreturyhmässä (13). Ne oikeudet on sitten otettu pois. Sivuhuomiona ROT viittaa edellä nimeltä henkilöön, jota on yrittänyt toistuvasti perusteetta väittää ainakin minuksi, eli "paljastelu" on selvästi ROTille itselleen ok.

Ja kuten toisaalla huomautettiin (8), ROT on jossain välissä yrittänyt plagioida Kohlilta myös energiatarinoinnitkin tähän tyyliin (9):

ROT: "Evoluutio tarkoittaa siis energiariippuvaista ekologista adaptoitumista."

Samassa viestissä ROT vittuilee Solonille tähän tyyliin:

ROT: "Oletpa tiukasti päättänyt seurata Darwinin oppeja. Siinä mielessä ei voi kuin ihailla omistautuneisuuttasi idolillesi. Sinulla on edessä pitkä pudotus uusdarwinismin heiveröiseltä oksalta todellisen tieteen lujalle maaperälle. Toivottavasti satunnaiset mutaatiot ja luonnonvalinta kehittävät sinulle rittävästi pehmusteita takamukseesi." ... "Kuinka joku voi olla vielä niin sokea, että uskoo satunnaisiin mutaatioihin? Tässä asiassa olen pettynyt sinuun, solon."

Vaikea käsittää miten alusta lähtien noin toiminut maanisesti valehteleva vittuilija vielä kehtaa kitistä "asiallisen" keskustelun perään, jonka toki tiedämme olevan todellisuudessa vain tekosyy siihen, ettei ROT kykene vastaamaan kiusallisiin kysymyksiin (10).

24

386

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Lukaisin tuon ketjun 6, kun minut siinä yhteydessä mainittiin. Aivan hervoton ketju, mutta pieni sääli tietysti on, ettei sen aloittaja kykene ymmärtämään tuota komediaa.


    • NäinTälläKertaa

      Terve Jani:-)
      Eikö sinulla ole vieläkään mitään parempaa tekemistä kuin kiusata itseäsi viisampia?
      Voisit hankkia itsellesi jonkun harrastuksen joka sopisi sinun älykkyydellesi, ala vaikka kerätä Aku Ankkoja?
      Otan osaa......

      • TaliTomiDi

        Herran tähden Rot,tule pois,siellä on keskustelu...


      • Etkö ROT uskalla enää esittää harhojasi omalla nimimerkilläsi?



    • Ihan selväähän tuo on, että ROT ei joko halua keskustella tai kykene siihen.

    • muuanmiäs

      Tuo Jani Kainulainen- juttu vaikuttaa kyllä kummalliselta vainoharhalta. Lieneekö kyseinen henkilö jostakin muutenkin Tomille tuttu, paitsi nettikeskusteluista. Jota sitten epäilee vainoojakseen kaikkialla. Toisaalta on aika yleinen ilmiö nettipalstoilla ja varsinkin täällä S24- palstoilla, että joku keskustelija ollaan tietävinään joksikin henkilöksi. Eräällä palstalla yksi keskustelija esim. "tietää" varmasti opponenttinsa olleen edesmenneen Timo TA Mikkosen.

      • Kuten jossain ketjussa mainitsin, niin Iltalehden jossain Harhaanjohtajat kirjaa koskevan uutisen kommenteissa vilahti hiljattain ainakin samanniminen kommentoija mutta missään en ole nähnyt tuota Tomin nimen yhteydessä. Eli ei tosiaan mitään tietoa mistä Tomi on tuonkin harhansa kehittänyt.

        Jos joku sattuu tuntemaan niin välittäkää kutsu tänne, niin yritetään kiskoa Tomilta anteeksipyyntö siitä että on jauhanut täällä nimeltä mainiten paskaa ihmisestä, joka ei ilmeisestikään ole edes läsnä palstalla.


      • muuanmiäs

        Täältä muuten näyttää poistuneen eräs ROT:n aloitus. Josta tietenkin olemme Luojalle kiitollisia;D
        Siinä hän luetteli meille evokeille "tuskallisia" uusia tieteen havaintoja tältä kuluneelta viikolta... Olivathan ne hyvinkin tuskallisia varmaan hänen mielikuvitusevokeilleen.


      • muuanmiäs kirjoitti:

        Täältä muuten näyttää poistuneen eräs ROT:n aloitus. Josta tietenkin olemme Luojalle kiitollisia;D
        Siinä hän luetteli meille evokeille "tuskallisia" uusia tieteen havaintoja tältä kuluneelta viikolta... Olivathan ne hyvinkin tuskallisia varmaan hänen mielikuvitusevokeilleen.

        Kaikesta päätellen se tuska on projisoitua eli ROT yrittää hokea kaikkea itseään ahdistavaa muille tuskalliseksi. Sitähän on nähty täällä jatkuvasti.

        Wikipedian defenssimekanismiartikkeli on paljonpuhuva:

        https://en.wikipedia.org/wiki/Defence_mechanisms

        ROTin toiminta täällä on käytännössä tuolta tason 1 koko lista eli patologiset/psykoottiset kokonaisuudessaan (denialismi, harhainen projisointi, kognitiiviset vääristymät) tason 2 eli lapsellisten defenssien useat kohdat (projisointi, passiivis-agressiivisuus, fantasiamaailmoihin pakeneminen).

        Tuollaisten defenssien jatkuvan käytön todetaan olevan lähes aina vakavasti patologista, yleistä psykoosissa, ja niitä käyttävän todetaan käytännössä irtaantuvan todellisuudesta ja vaikuttavan muista irrationaaliselta tai hullulta.

        Jotta niin.


      • JaniKainalo

        Minä olen ateistievokkitrolli joka ei tiedä mitä eroa on sukupuolielimellä ja peräsuokella.
        Elän surkeaa atteevokin elämää betonilähiössä hutsun kanssa


    • Hyvä, että ROT paljastuu siksi trollaavaksi häiriköksi, joka hän pohjimmiltaan on.

      • pjpopoj

        Mä en millään jaksa uskoa ROT:n päällimmäisen tarkoituksen olevan toisten ärsyttäminen tai mikään muukaan suoraan trollaukseen liitettävä piirre. Tyyppi on ylimielinen ja harhainen ja kuvittelee varmasti oikeesti olevansa muita parempi ja oikeessa.


      • Niin siis ROT kyllä käyttäytyy monella tapaa trollin tavoin, tod. näk. trollailee täällä muilla nimimerkeilläkin, ja on jopa kreationistiksi poikkeuksellisen epärehellinen tapaus kaikkine plagiointeineen yms. Mutta pohjimmiltaanhan tuo näyttää olevan ihan vakavissaan oleva uskis, joka sairastaa siinä määrin pahaksi äitynyttä kreationismia, että tuloksena olevaa sekoilua on vaikea ottaa vakavissaan.


    • "ROT, tuolloin vielä The_Bible_is_the_Truth, näyttää kirjoittaneen tänne ensimmäisen kerran 9.11.2015 (1)"

      Tuo ei ollut ROT:n ensimmäinen viesti, hän oli kirjoitellut muutamia ketjuja jo aikaisemmin. En kyllä osaa sanoa, että millä nimimerkillä tai että onko ne poistettu. Muistan, että tuo hänen aiheensa tuli jo aikaisemmin esiin ja siksi hän teki tuon aloituksnsa.

      • Joo se voi hyvin olla. Tuo oli tosiaan varhaisin mitä löysin ja pystyin tunnistamaan.


    • Kyllähän ROT:n kohdalla oireet vaikuttaisivat melko selviltä.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Narsistinen_persoonallisuushäiriö

      "DSM-IV:n mukaan narsistiselle persoonallisuushäiriölle ovat ominaisia laaja-alaiset suuruuskuvitelmat, ihailun tarve ja empatian puute. Se on psykiatrinen diagnoosi, joka määritellään vähintään viidellä seuraavista oirekriteereistä:[7]

      1. suuret käsitykset itsestään eli liioittelee saavutuksiaan;
      2. keskittyy mielikuviin rajattomasta menestyksestä, voimasta, kauneudesta tai suuresta rakkaudesta;
      3. uskoo olevansa niin ainutlaatuinen, että häntä voivat ymmärtää vain muut huomattavat henkilöt tai instituutiot;
      4. vaatii korostunutta ihailua;
      5. mielestään oikeus erityiskohteluun;
      6. muiden hyväksikäyttö;
      7. empatian puute;
      8. kateus (tai uskoo muiden kadehtivan häntä); ja
      9. ylimielisyys ja röyhkeys."

      • Juuri ROT:n Kohl-episodi on hyvin paljastava.

        Liittyy listan kohtiin 3. (aluksi Kohl on hänelle guru), 6. (siirtyy hyväksikäyttövaiheeseen, jolloinka jopa hänen gurunsa häneen hermostuu).


      • Analyysia_kehiin

        Kyllä tätä listaa voi tosiaan ainakin osin sovittaa ROT:n palstakäytökseen:

        "1. suuret käsitykset itsestään eli liioittelee saavutuksiaan"

        Toistuvasti ilmenevää. Kerskailee olevansa opettamassa täällä ihmisiä, joita hän samalla vähättelee. Todellisuudessa hän vääristelee, lainauslouhii ja valehtelee ja sitten muut korjaavat ja ojentavat häntä. Hän luikkii tässä vaiheessa pakoon. Yksikin ilkeä kommentti johonkin väliin, niin sen hän kyllä poimii osoitukseksi siitä, kuinka hän on nujertanut vastustajansa. Useimmiten hän kuitenkin epäonnistuu tuossa silläkin tavalla, että luulee ad hominemiksi jotain mikä ei sitä ole.

        "3. uskoo olevansa niin ainutlaatuinen, että häntä voivat ymmärtää vain muut huomattavat henkilöt tai instituutiot"

        Kuten kekek-kekek jo totesi, niin kyllä: Kohl. ROT tietysti on plagoinut juttunsa Kohlilta, mutta luultavasti omassa mielikuvitusmaailmassaan kuvittelee, että tämä näyttää sivullisista käsin siltä, että siinä kaksi asiantuntijaa ja tolkun miestä nyökkäilee yhdessä, että evo on kusessa... tai "taputeltu" kuten ROT joskus täällä väitti.

        "5. mielestään oikeus erityiskohteluun"

        Kyllähän ROT jatkuvasti yrittää täällä osoittaa, että hänellä itsellään on oikeus uudelleenmääritellä se, että mitä on asiallisuus. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että hän voi suoltaa tänne mitä tahansa paskaa, ja vaikka ne pökäleet kerättäisiin ja roiskeet siivottaisiin pois, pakattaisiin pussiin ja tarjoiltaisiin hänelle takaisin varsin asiaperusteisesti ja sivistyneesti, niin hän viittaa tällaiselle kintaalla ja tuhahtaa, ettei kommentoi asiattomuuksia. Häntä ei muka voi/saa kritisoida, muuta hän muka voi/osaa kritisoida lukemattomien tieteilijöiden työtä. Hän saa valehdella vaikka mitä, mutta häntä pitää kohdella kuin jotain pikku lellinlällyn lässynlässyn prinsessaa. Kehoittaisin sinua ROT, muuten laittamaan hameen päälle nyt heti. Se nimittäin sopii sinulle.

        "6. muiden hyväksikäyttö"

        Komppaan taas kekekiä, että se Kohlin plagiointi käy tähän. ROT:lla ei ole itsellään riittävästi paukkuja esittää omassa skenessäänkään uskottavaa evokriitikkoa, joten hän tekee kuten niin moni muukin, ja kääntyy jonkin auktoriteetiksi koetun puoleen.

        "8. kateus (tai uskoo muiden kadehtivan häntä)"

        Olen sitä mieltä, että tämä ROT:n tragikoominen sotaretki tiedettä vastaan johtuu kateudesta ja projisoinnista. Tieteellä on tarjota vastauksia, ja enemmistö kunnioitta enemmän tiedettä kuin kamelikuskitarinoita. ROT:n kognitiivinen dissonanssi aiheuttaa sen, että hän ei kestä totuutta kuin mies vaan alkaa lapsellisesti esittämään, että asiat olisivat päinvastoin. Ellei hän ole oikeasti hullu, niin uskoisin tämän kaiken kuitenkin jäytävän häntä sisältä; vaikka kuinka hän julistaisi täällä miten eksytystä evo muka on, niin todellisuudessa tiedemaailma senkun porskuttaa menemään aina vain uudempine ja mielenkiintoisimpine edistysaskeleineen. On ihan sama mitä ROT tekee, niin tämä asia ei muutu pätkääkään.

        "9. ylimielisyys ja röyhkeys."

        No tuo kohta on minusta vain yhteenvetokohta kaikesta tästä edellisestä mitä olen käsitellyt. Voisin tautologisesti käsitellä tätä kohtaa erikseen, mutta siihen ei ole tarvetta. Toisin kuin nuo muut kohdat listalta mitkä jätin pois, niin tämän jätin kuitenkin ikään kuin loppukaneetiksi, kertaamaan lyhyesti mistä on kyse. Kyseessä ilmiselvästi on ylimielinen ja röyhkeä ihminen. Keskustellessani hellaripalstalla olen kohdannut täsmälleen samaa asennetta; henkilöt, jotka eivät tiedä mistään mitään, vittuilevat kuin olisivat koviakin tekijöitä vaikka ovat jossain sekopäisessä laumahypnoosissa lattialla sätkiviä hörhöjä. Nuo ovat vain askeleen päässä skientologeista.


    • KinghtOftheTruth
    • Heippa.hei

      Kreationistit ovat poikkeuksetta vastenmielisiä valehtelijoita, kieroilijoita ja vääristelijöitä. Tomi on yksi pahimmista Torpan ja JC:n ohella täällä palstalla.

      Joten tervemenoa vaan ROT sinne suljettuun valheiden kuplaasi, jossa voit tyydyttää narsismiasi ja toteuttaa suuruudenhulluuttasi muiden pseudotieteilevien hörhöjen kanssa.

      Todellisuudessa Tomi tuskin poistuu palstalta. Jatkaa valehteluaan eri nikkien takaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1458
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      751
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      725
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      680
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      67
      623
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe