Suomessa on terroristeja

Kusessaollaanvielä

Oletteko huomanneet että terroriston näköiset miehet tänä aamuna halanneet onnistuneesta iskusta
Eipä ne muina aamuina ole halanneet

16

540

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomestapaskasäkitulos

      Joo olen sitä mieltä että nämä aavikkokäärmeet ulos Suomesta ei näistä paskasäkeistä ole mitään hyötyä ja ovat niin tyhmiä että luuleevat noilla terroriteoilla syyttömien tappamisilla saavansa omia etujaan ajetuksi.

      • Paskasakkiulos

        No pääsihän se suomikin mukaan maailmanmenoon, vai mitä suvakit, oletteko nyt tyytyväisiä kun turun terrorismitapaus huomioitiin jenkeissäkin?


    • RajatValvontaan

      Tietyistä maista tulleet ja epäilyttäviä yhteyksiä omaavat henkilöt tulee karkoittaa. Tätä tehdään jo muuallakin Euroopassa.

      Nyt kun tälläinen asia on tapahtunut niin myös äärioikeistolaiset sekä uusnatsit tulevat kasvattamaan suosiotaan. Se on luonollinen seuraus tälläiselle.

    • Cardios

      Tiesin että terroristi on Marokosta,Espanjassa sanotaan "apinoiksi "kyseisen maan terroristeja,eli Barcelonassa myös samasta paikasta.

    • Aitosuomen.Suru

      Virsi 577, "Sun kätes, Herra voimakkaan, suo olla turva Suomenmaan":

      https://www.youtube.com/watch?v=A4XfpOUeoqo

      Osanotto myöskin jehovantodistajien uskontokunnalle, heidän palvelustyössään surmatun todistajan kuoleman johdosta.

      Osanotto molemmille kuolonuhreille, sekä muille tämän, Suomenkansamme vastaisen islamilaisen viharikoksen uhreille, että heidän omaisilleen.

      Suomalaiset suvakit: hävetkää!
      Risikko ja Sipilä: hävetkää!
      Suomen Ev.luterilaisen kirkon suvakkipapisto ja muu suvaitsevaisto: hävetkää!
      .

    • Kyllämeilläsoitariittää

      Tämmöistähän sitä saa kun näitä kyykäärmeitä paapoo,ainakin minun kohdalla muuttui asenne näihin paskamaisiin raukkoihin jotka vielä ensisijaisesti käyvät naisten kimppuun.Ei näistä meidän oloihin ole tulevat muka hakemaan turvapaikkaa ja mielessä on murhateot ym;t kieroudet.Jokuhan se sanoi että ei arabin=aasinnussijan kanssa voi elää naapureina eihän ne tuolla edes mihinkään talkoisiin taloyhtiössä suostu meidän kustannuksella vain sikailevat.Onhan nämä sankarit aasiin yhtyneet ja saneet vesikauhun nuorin oli 9v ja vanhin 18v eläimiähän nämä on.Tiedättekö miksi muslimimiehellä on väljät housut no siksi kun allah voi syntyä miehestäkin.

    • askoakin

      Hienoa Runoa ja Erinomaista Tarinaa TosiElämästä Kerrot Sinä AamuVirkeä Tiedustelija, !!!!

      Vielä minä oman asemani Teot Näytän ja Teen : !!!!!!!!!!!!!!

      Ole Huoletta täällä ollaan Walppaina !!!!!!!!!!!!!!!!



      t: Asko

    • Cardios

      Nyt poliisi väittää ettei paskakasa puhu,kovat otteet apuun,tuotä jätkää ei säälitä,ripustaa narun jatkoksi.

    • ExBat

      Politiikot ovat epäonnistuneet tässäkin asiassa. Lainsäädännön kautta Suomen sisäinen puolustaminen ja asioihin puuttuminen on tehty lähes mahdottomaksi. Puhutaan "ihmisoikeuksista" ja jos joku puhuu ääneen asioista on heti "rasisti". Politiikkojen pitäisi tehdä enemmän ja puhua vähemmän. Nyt vaaditaan tekoja eikä asioiden siloittamista. Kynttilät ja siltojen valaisemiset eivät tuo menetettyjä ihmisiä takaisin eivätkä estä terroritekoja. Syy ei ole kuitenkaan maahanmuuttajissa, vaan Suomen politikoissa jotka mahdollistavat ääriaineistojen toiminnan ja estävät puuttumasta asioihin. Missä menee raja? Milloin ihmisoikeuden voi menettää? Käytännössä ei milloinkaan. Norjassa voidaan ampua 77 ihmistä syyllisen menettämättä ihmisoikeutta. Onko tämä oikein? Eikö ihmisoikeus pitäisi menettää sillä hetkellä kun tekee henkirikoksen? Miksi henkilö joka kyseenalaistaa ja haluaa puuttua asioihin on rasisti? Miksi rasisteja ovat vain valkoihoiset ja kristiityt? Suomessa siloitellaan asioita. Ei voida näyttää ihmisille mitä nämä terroristit todella tekevät. Politiikot puhuvat siitä, että pelätään, että tämä lietsoo väkivaltaisuutta. Miksi politiikot eivät pelkää sitä mitä ovat päätöksillään saaneet aikaan ja sitä että terrosristit murhaavat viattomia ihmisiä. Miksi politiikot eivät kanna vastuuta epäponnistumisistaan. Eikö jonkun pitäisi erota kun tapetaan viattomia ihmisiä?
      Tavallinen ihminen ei voi vaikuttaa näihin asioihin, vaikka yleinen mielipide on tarkemman kontrollin ja alhaisemman puuttumiskynnyksen puolella. Viranomaisille enemmän valtaa puuttua ja ennaltahkäistä näitä terroristeja toimimasta.

      • Kille800

        Hyvä kirjoitus, olet oikeassa, olen myös ihmetellyt miksi valkoiset ovat vain niitä rasisteja. Totuus on kuitenkin se, että muslimit ovat pahimpia rasisteja täällä maan päällä. He eivät suvaitse ketään eikä mitään muuta kuin allahin palvovia. Minulla on useat tutut olleet Dubaissa ja muissa arabimaissa työssä, ovat kertoneet, että siellä ollaan rasisteja valkoihoisia vastaan ym. muita kansallisuuksia. Dubaissa kuulemma nämä arabipaskat ajavat niin hulluina autolla, että jos satut kolariin heidän kanssaan, syy on aina sinussa vaikka ei olisikaan. tällaista paskasakkia ne on. Muslimit ovat pahimpia rasisteja maan päällä.


    • PunaterrorinSuomiUhrit

      Minä olen nähnyt suomalaisten vihervasemmistohuorien halailevan terroristeja, ihan telkkarissa. Suomalaiset mediat halailevat terroristeja myös julkaisemalla heidän tekojaan vähätteleviä "uutisia", kuten: "Turun puukotus", eli Turun terrori-isku suomalaista kansaa ja kulttuuria vastaan. Lehden, eli median pää- ja etusivut pönkätty täyteen näitä tukevia ja myötätuntoa näille kerääviä valheuutisia, kuten eilen IS:ssa oli oikein soma kertomus tästä terroristista muka tukholmalaisena katulapsena. Rassu.

      Nyt on toisen terroristin itkuinen vuodatus saatettu kansamme tietoon. Mutta liian suoraan asiaan meneviä suomalaisten mielipidekirjoituksia sensuroidaan, eli ei edes julkaista. Terroristeille sananvapaus, mutta suomalaisille: "Rasismille ei! Ei sijaa rasismille!"

      Vasemmisto pettää aina oman kansansa! Näin se on tehnyt kautta Suomen tasavallan historian. Itsenäisyytemme alussa tekivät kaikkensa itsenäisyyttämme vastaan, jotta Suomi juuri Venäjältä itsenäisyyden saaneena liitettäisiin takaisin, nyt uuteen Neuvostoliittoon. Tuo aie ei onnistunut, mutta niistä ajoista on monta ruikuttavaa vasemmistoalaulua, kertoen asiasta vain punatotuuden. Viime sodan aikana myivät meitä NL:lle, sodan jälkeen NL:lle ja Itäsaksalle. Niiltä ajoilta on se kuuluisa "Tiitisen lista". Monta tunnettuakin poliittista vasemmistovaikuttajaa nimineen. Kun rahantulo 1990-luvun alulla loppui maanpettureille, löytyivät arabi-öljysheikit kustantamaan islamin levitys. Eduskunnassamme on istunut oikein tosi-punakaarti virittelemässä ansojaan omaa kansaamme vastaan. He tekivät kansastamme uudelleen orjakansan, joka kustantaa heidän ja heidän kavereidensa, "laiskojen lurjusten" ylläpidon ("Maa meidän on ja olla täytyy, vaan ei laiskain lurjusten!" Tämmöstä. Vasemmiston oma virsi, Kansainvälinen.)

      Me, jotka luemme laajasti internetiä, tiedämme mitä maailmalla todellisuudessa tapahtuu, siihen nähden mitä valtaosa suomalaisista tuskin tuntee, sillä koko Suomi ei istu päivittäin netin äärellä.

      Nämä oman kansamme jäsenet ovat siis yksin suvakkimedioiden tiedonlevityksen varassa ja nuo toimittajathan ovat ihan koulutettuja valehtelemaan. Aiemmin kommunisteilla toimi Sirola-opisto ja Itäsaksan Stasi, joiden läpi näitä tuli, nykyään heillä lienevät päivitetyt maanpetos-kurssikeskuksensa, yhteistyössä islamistien kanssa. Juu. Vasemmistolla on vahva side islamilaiseen terrorismiin.

      Hätäpäissään nämä suvakkimediat sensuroivat heti viestejä joissa mainitaan esim. Utöja ja mitä siellä kokonaisuudessaan tapahtui. Julkisuuteen on tuotu näyttävästi Breivikin osuus, mutta muusta vaiettu. Sielläkin nimittäin toimi kouluttajina islamisteja, jotka huudattivat nuorilla kädet nyrkissä "kuolemaa Israelille ja juutalaisille!" Muutamat henkiinjääneet sittemmin kertoivat.

      Seuraavana päivänä saapui Breivik, se sydämetön psykopaatti, kuin suoraan Herran lähettämänä! Tulisiko Breivik julistaa pyhimykseksi?

      Suomalaiset: kertokaa sukulaisillenne ja ystävillenne totuus siitä mitä Suomessa ja maailmalla poliittisesti todella tapahtuu. Suosittelen katsomaan monesti itsekin tänne lataamiani linkkejä youtubeihin, mm. aiemmat Rajat kiinni-, Jotain rajaa-, Mielenosoitus naisrauhan puolesta Helsinki Narinkkatori 30.1.206. Suomi Ensin-mielenosoitukset. Marko Parkkolan pahoinpitely.

      Näiden miekkareiden dokumentoijia ovat mm. Junes Lokka ja Olli Heikkilä. On muitakin, kuten Pertti Nykänen, ym. Näitä linkkejä seuraten löydätte niitä enemmän.

      Sekä näiden kaikkien vastamielenosoitukset. Kuinka me, asialliset suomalaiset käyttäydymme ja kuinka käyttäytyvät vastamielenosoittajat, aggressiivisine ja muslimijohtoisine megafooniin huutajineen ja sananvapautemme häiritsijöineen. Katsokaa youtubeja vasemmiston fyysisestä väkivallasta meitä vastaan ja joista tapahtumista suvakkimediat ovat jättäneet suomalaisille kertomatta, luoden mielikuvaa "äärioikeiston väkivallasta" jota ei Suomessa todellisuudessa juurikaan ole, vaan lähinnä muslimien (matujen) ja äärivasemmiston väkivallasta omaa kansaamme vastaan.

      "Alas riistoluokka loisten, alas mustat pyövelit!" (Vassareitten omasta laulusta.)
      .

    • PuolestaTotuudenOikeuden

      En kannata ihmisten räkimisiä, tämä yksinoikeus sallittakoon vain vasemmistoanarkisteille ja heiltä sitä sylkyä on tullutkin, nyrkkien ja potkujen keralla, mutta ymmärrän, että monilla suomalaisilla on pinna kireällä myös täällä "kansallismielisten" puolella.

      Juho Eerolaa syytetään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Tämä on nykyään maanpetturisuvakkien antama nimitys oman maansa ja kansansa puolustajille.
      http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005340341.html

      Tietenkään mediamme eivät KOSKAAN kerro vasemmiston omasta väkivallasta meitä itseämme vastaan. Kuinka muslimit ja vassarit kiihottavat omiaan suomalaista kansanryhmäämme ja viranomaisiamme vastaan. Samaa suomalaisvastaisuutta jota suomenruotsalaiset ovat tehneet jo 800 vuotta meidän Suomenmaassamme ja ovat edelleen juuri ne matutuksen ykköstekijät. Ruotsi ja Rkp. Mutta tällaisesta kertominen kääntyy nopeasti niin päin, että... antaa olla.

      Itse en räi'skele romanikerjäläisiä päin. Se joukko jotenkin herättää sympatiani, kumma kyllä. Mutta Suomen romanit kierrän monen metrin päästä ihan vaan oman turvallisuuteni ja vähäisen omaisuuteni vuoksi. Minulla ei ole heille asiaa ja toivon, ettei heilläkään minulle. Geelitukkamatut ja somalit sen sijaan herättävät minussa halun potkaista heitä heidän ylensyönneille leveille perseilleen, mutta en ole näin kuitenkaan tehnyt. En koske heihin tikullakaan, en jalallanikaan. Tuntisin likaantuneeni. En tarjoa heille edes räkääni.

      Tämä sankari tuomittiin sittemmin raiskauksesta linnaan.
      Molotova =Anzabi Jordan Mokango :
      https://www.youtube.com/watch?v=g7F2LJhhP6U

      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/karajaoikeus-tuomitsi-vankeutta-15-vuotiaan-joukkoraiskauksesta/701109/
      .

    • TerrorisminSuomiUhrit

      Suomen pakolaisavun huolet:
      http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005340067.html

      Huomautan heti alkuun, että vastaavaa huolestuneisuutta suomalaisten puolesta Pakolaisapu ei ole tiettävästi koskaan ilmaissut. Täällaista valhetta, IS tänään:

      SPA (Suomen pakolaisapu): "Pakolaisapu on huolestunut vastakkainasettelun lisääntymisestä Turun iskun jälkeen"

      - Pakolaisapu ei ole ennen Turun iskua siis kuulutkaan suomalaisiin aiemmin kohdistuneesta "pakolaisten" meitä vastaan suuntaamasta vastakkainasettelusta, väkivallasta? Hassua. Me monet olemme jopa itse saaneet siitä henkilökohtaisen kokemuksemmekin. Mutta kun mediat vaikenevat...
      ***

      SPA: "Julkaistu: 25.8. 11:56

      Kielteinen turvapaikkapäätös ei tee ihmisestä rikollista, ja jokaisella on oikeus inhimilliseen kohteluun.

      Suomen Pakolaisapu on huolestunut Turun puukkoiskun jälkeen lisääntyneestä vastakkainasettelusta. Pakolaisavun mukaan kaikilla on Suomessa sama oikeus turvallisuuteen."

      - !!!!! Ajatella. Pakolaisapu ei ole koskaan huomannut muslimi-"pakolaistensa", sekä heitä tukevien äärisuvakkien harjoittamaa omaa vastakkainajatteluaan ja väkivaltaa meitä suomalaisia vastaan, ja josta koko nk. äärioikeistolainen liikehdintäkin nyt johtuu? Eivät muka tiedä kuinka meidän turvallisuutemme on ollut uhattuna omissa, rauhallisissa mielenilmaisuissamme, joita vastaan nuo terroristit ja heidän suomalaiset tukijansa ovat jopa väkivalloin hyökänneet. Edes poliisien rauta-aidat eivät ole pidätelleet noita väkivallan tekijöitä! Eivät toki ole koskaan kuulleet!.Tai: tietenkin ovat, mutta valehdella täytyy.
      ***

      SPA: "Pakolaisapu tiedottaa seuranneensa tiiviisti viime päivien keskustelua ja huolestuneensa maahanmuuttajataustaisiin kohdistuneesta uhkailusta ja väkivallasta."

      - Me monet suomalaiset olemme jo kauan olleet hemmetin huolestuneita oman kansamme turvallisuudesta, suvakkien kahdessa vuodessa tuotettua maahamme n. 40 000 potentiaalista raiskaajaa, pedofiilia, kunniamurhaajaa, vanhusten ja nuorten ryöstelijää, terroristia.
      ***

      SPA: "– Terrorismin päätavoitteena on lietsoa pelkoa ja vastakkainasettelua. Pidämme tärkeänä, että tämän ei anneta tapahtua Suomessa Turun tapahtumien seurauksena, Pakolaisavun toiminnanjohtaja Annu Lehtinen sanoi.

      Lehtinen painottaa, että turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat usein vainon ja väkivallan uhreja, eivät tekijöitä."

      - !!!!! Ainakin itse olen ehdottomasti toista mieltä. Me suomalaiset olemme pakolaisten vainon ja väkivallan uhreja. Jos täällä on niin paha olla, mikseivät palaa takaisin omaan islamilaiseen paratiisiinsa ja joka ei koskaan saa pesiytyä Suomeemme!
      ***

      SPA: "Hänen mukaansa pienen ryhmän hirvittävä teko ei saa heikentää suuremman ryhmän turvallisuutta.

      – Ymmärrämme, että päättäjillä on paine esittää muutoksia. Samalla toivomme, että annetaan keskustelun rauhoittua ennen kuin aletaan muuttaa lainsäädäntöä. Kielteinen turvapaikkapäätös ei tee ihmisestä rikollista, ja jokaisella on oikeus inhimilliseen kohteluun.

      Suomen Pakolaisapu on YK:n pakolaisjärjestön UNHCR:n virallinen edustaja pakolaisasioiden tiedotuksessa Suomessa.
      STT "
      ***

      Kaikenlaisia edustajia YK Suomeen on hankkinutkin. Edustavat sotilaallisia maahantunkeutujia, jihadisteja, maan omaa kantaväestöä vastaan.

      Ja Suomen päättäjät laittavat miljardeja NATO:n, USA:n ja Ruotsin Venäjän vastaisten sotatoimien tukemiseen, vaikka Venäjä ei vieläkään ole uhannut meitä. Pakolaiset sen sijaan eivät ole vain uhanneet vaan jopa hyökänneet. Terrorismi on sotatoimi. Islamin ensi-isku, sodanjulistus kyseiselle kansalle, eli nyt meille, suomalaiselle alkuperäiskansalle jonka maa tämä on.

      Mutta tätä Ruotsista tullutta vihatekoa, sotatointa vastaan ei saisi sanoa ja kirjoittaa, ettei jopa syytetä rasismista maahantunkeutunutta ja täällä vastoin viranomaistenkin lupaa loisivaa vihollista kohtaan! Jota Suomen vihervasemmisto, Evankelisluterilainen kirkko, Rkp ja muut kansammeviholliset aggressiolla tukevat. Rajoittaen jopa kansamme sananvapautta medioissa.
      .

      • Ninnukkainen

    • YLEvalheuutiset

      Yle tv 1 uutisissa juuri, terroriuutisen jälkeen haastateltiin Yle-toimittajaa Tukholmassa. Hän käytti sanaa "ruotsidemokraattien natsi-menneisyys". Ihan noin vain katse kohti kameraa, niinkuin Yle-toimittajilla aina.

      Mikä "natsimenneisyys" on Ruotsidemokraateilla?

      Jos joku arvoisa lukija ei tunne tätä puoluetta, netistä löytyy tietoa.

      Aha. Ja nyt mustamaalataan Juho Eerolaa (PerSut).

      Harvoin viitsin kuunnella Ylen uutisia ja tämä riittikin taas valhemedian propagandasta. Kohta alkaa toisella kanavalla joku jännä leffa. Vaihdan kanavaa.
      .

    • omituistaa

      jep.. ihmetytti8o,,, kun iloisia veikkoja olivat iskun jälkeen, _sureva_

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 197
      2732
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      239
      2640
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      65
      2356
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      196
      1841
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1364
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1328
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1297
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      22
      1266
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1234
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      158
      1132
    Aihe