Miks poliisi rekonstruoi Turussa?!

TurhaaTyötä

Turun trroriteko muuttuu tekniseksi tutkinnaksi kun poliisi lyö paukkuja tutkimuksiin että saadaan selville trorristin liikkumiset!! Mitä väliä, nämä sivulliset on jo kuolleet ja loukkaantuneet ja veitsimies kohta valmiina haastatteluihin (valehtelemiseen). Poliisit hoi, nyt kaikki voimat seuraavien estämiseksi!! Ihan turha auto-trrorismi-tapauksissakaan mittailla jarrutusjälkiä, kaikki tietää että nää on tahallisia tekoja, ei johdu autojen vioista tai kuskien ajovirheistä!!!

1

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SuvakkienUnelmaToteutui

      Miksi poliisi näyttää julkisuudessa kuinka se rekonstruoi matuhyökkäyksen? Siis: antaen suoran neuvon nk. rikoksen kopioijille!

      Millään ei ole enää mitään väliä. Suomi kuoli jo. Suvakit riekkuvat toisessa ketjussa, että kyllähän reiskat ja arskat tappaa enemmän ihmisiä! Suvakit eivät tunne katumusta, eivät häpeää tukiessaan suomalaisen kansamme vastaista sotatointa. Sillä terrorismi on sotatoimi.

      Joukkomurha on eri asia kuin terrorismi. Jokelan ja Kauhavan tapahtumat olivat kahden eri kyrpiintyneen tyypin tekoja, vailla esim. poliittista tai uskonnollista motiivia, jolla mm. terrorismi määrittyy. Ne myös kohdistuivat määrättyyn joukkoon, ei kuten terrorismissa, sattumanvaraisesti eteen tulevaan ihmisjoukkoon.

      Tämän sotatoimen Suomea vastaan teki Ruotsin kuningaskunta, aloittamalla viimeisimmän hyökkäyksesä kaksi vuotta sitten (2015), alkaen kuljettaa rikollissotilaita Suomeemme Tornion raja-aseman kautta, Tämän he tekivät Suomessa vaikuttavien Rkp:n, sekä pääasiassa äärivasemmiston (Vasemmistoliitto) tuella. Muut puolueet huiputettiin mukaan. Sipilä oikein riemuhyödyllisenä idioottina.

      Meneillään on jo kauan ollut se vasemmiston haikailema, kuuluisa Vallankumous, entiset rauhanpuheet hylänneenä ja nyt siirtyneenä sen verisempään muotoon. Eikä tämä tähän pääty. Vasemmisto on jo kauan kouluttanut nuoriaan mm. terroristien avulla. Esim. nuo kuuluisat Norjan Utöjan tapahtumat liittyivät myöskin vasemmiston (sos.dem), yhdessä terroristien kanssa järjestämään nuorten koulutusleiri-tapahtumaan, jota vastaan Breivik demarivaikuttajien lapsena hyökkäsi, tuntien Norjan demareiden todellisen luonteen. Jotkut Utöjalla pelastuneet kertoivat sittemmin, kuinka islamistikouluttaja oli nostattanut heidän käsiään nyrkkiin ja huudattanut "kuolemaa Israelille ja juutalaisille!"

      Hassua, sillä kommunismihan ja siihen liittynyt Venäjän vallankumous juuri on juutalaisten itsensä luomus. Vassarit siis pettävät myös aatteensa alkuunpanijat. Etenkin kommari pettää aina omansa.

      Tätä kaikkea, mikä liittyi Utöjan tapahtumiin, valhemediamme eivät tietenkään kokonaisuudessaan kertoneet, ainoastaan Breivikin itsensä osuuden tapahtumissa.

      Ei siis ole ihme, että suvakit edelleen vaan levittävät han-vertauksiaan, samalla sotkien ihmisten mielikuvia tapahtuneista.

      Nyt on jokaisen valittava "keiden joukoissa seisoo". Se toinen joukko on vihollinen, eikä sen kanssa leikitä. Siihen ei luoteta. Sen kanssa ei voi enää olla mitään yhteistä. Ei puhevälejä, ei mitään paskan "keskustelua". "Keskustelut" on keskusteltu ja niissä keskusteluissa vasemmisto islamistikavereineen hakkasi rumpuja ja soitatti pillejä, huutaen uhkauksiaan poliisien rauta-aidan takaa ja jonka poliisi salli, pyrkien näin estämään toisinajattelijoiden mielipiteen ilmaisun.

      "Vuoropuheluiden" aika meni jo. Nyt on sota, jonka rkp punikit, yhdessä islamistien kanssa aloittivat, murhaamalla ensitöikseen turkulaisen vanhuksen, leikkaamalla tämän kurkun auki, korvasta toiseen, kuten islamistit tekevät. Kätevää, eikä maksa paljon.
      .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      186
      1809
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      61
      1255
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      58
      1013
    4. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      142
      882
    5. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      77
      882
    6. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      43
      863
    7. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      54
      788
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      72
      720
    9. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      719
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      320
      678
    Aihe