Turussa poliisit harjoittelevat terrori-iskua!

Tämä_oli_viesti_20.8

Kyllä, 20.8.2017 Turun hampaisiin asti aseistettua poliisia ... eikö asia vielä selvinnyt Turuus?
Samalla kun KIITELLÄÄN nopeasta ja tuloksellisesta terroristin kiinni saamisesta yms.

Mitä tälläkin jälkeenpäin pullistelulla ja ase-arsenaalin ja varusteiden esittelyllä poliisien päällä halutaan osoittaa, ihan kuten että "hälyvalmius" on koko maata kattava, vaikka edes mistään "terroriepäilystä ei ollut alkuun kysymys"?!

Miksi poliiseilla on siis mm. panssariliivit ja kaiken maailman varustus päällä, - paitsi PALJAAT PÄÄT esillä, SIIS NE USEILLA OLEVAT UMPILUUT - joita ei siis kannata nähtävästi mitenkään suojella tai esittää suojeltavan, - vai miten on?
Kun heidän ajattelua ja päätöksiä ohjaavat sinne kentälle mm. tämän nyt tiedotustilaisuudessa "puheenjohtajana" olleen kaltaiset narsistit? Heitä kun pääosin myös paljon kenttätyössä on valitettavasti, tappamassa ja pahoinpitelemässä kansalaisia!
Mutta miksei tätä marokkolaista nyt ammuttu hengiltä ja "epäily" oli varsin vahva rikos! Ei näpistely yritys tms. pikkurikos!

Ja nyt he, poliisit Turussa muun toiminnan puutteessaan nämä harjoittelevat (siis leikkivät saman näytelmän) uudelleen jos ovatkin epävarmoja ettei jalkaan (munille) ammuttu marokkolainen olekaan se oikea "epäilty"?!

Mutta se on tässä yhteydessä samalla todettava, perjantain 18.8. pikaisesti kokoon kyhätty Turun poliisin tiedotustilaisuus (mukana mediaa TV- ja radiot yms.) oli varsin sekavaa katsottavaa ja täysin amatöörimäinen tilaisuus, kuten sitä johtanut paikallinen poliisipäällikkö omalla olemuksellaan osoitti, aika noloa ja hapuilevaa vääriä tietoja ja olettamuksia täynnään tapahtumista, henkilöistä yms.!

Puheenjohtajana toiminut (kuka onkaan) oli jotenkin kaikkitietävän osaavan ylimielisen oloinen - kun vierellä istuneen poliisiylijohtajan esittelykin epäonnistui tämä kun ei muistanut (tai vittuillessaan halunnut muistaa) Kolehmaisen nimeä heti.
Kolehmainen kun anteeksi pyytävän näköisenä nökötti taas paikalla, vaikka ei ollut sen enempää sanoa kuin se "liturgia" minkä jo entuudestaan osaa monista jutuista ulkoa!

Sillä vaikka tuo kansamme kustannuksella yli vuoden kollegoineen loisinut marokkolainen mies pidätettiin ja saatiin kiinni välittömästi Turussa, puhutaan yhä "epäillystä"!?
Missähän loisijan jatko-täysihoito jatkuukaan kotonaan Marokossa vaiko Suomen Turussa?

Miksei epäiltyinä voisi olla myös vaikkapa alkujaan turkulaiset kokoomusedustajat yms. ns. presidenttiä myöten - yhtälailla nyt esiin tulleista lausumista, ja - mm. kiihottamisesta mm. omaa kansaamme vastaan ja terrorisien suojelun yrityksestään aina arkkipiispaa myöten antamiensa lausuntojen perusteella joka on liki yhtä vakavaa syytöstä kuin jos olisimme osallisia terrorismin toteutukseen eri puolilla!?
Puuttukaa myös näihin ulostuloihin julkisemmin, se on oikeutenne kansan ohella muutenkin!

Eivätkö nämä julkisuudessa kansaa syyllistävät tahot (kansan edustajat ym. ) kepulaista Sipilää mukaan lukien, että he ovat kaiken pahan alku ja juuri, ja heidän asenteensa ja päätöstensä kautta koko kansa kärsii näistä "ei toivotuista" ihmislajeista joilla ei ole maassa tulevaisuutta, ja myös kuten toimivat erilailla kuin ns. "päättäjät" olettavat!

Ps. Toivomme että nyt ja heti Marokon suurlähetystö antaa lausunnon ko. maan tilanteesta ja turvallisuudesta laajemmin, ja ottaa kantaa myös eripuolilla marokkolaisten lisääntyneestä rikollisuudesta Euroopassa!

2

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HäirittyNaisrauha

      Hallituksemme, viranomaisia myöten on vuosia halveksinut meitä suomalaisia, jotka, useat omiin kokemuksiinsa perustuen, tunnemme islamin sen monilta puolilta. Meidät on syyllistetty, meidät on haukuttu rasisteiksi, meitä on syljetty, heitetty kusta päälle, potkittu, ilman että meidat ovat mitään kertoneet.

      Erääseen Narinkkatorin tilaisuutemme YLE X lähetti häirikkötoimittajansa, joka ensin sivustalla ottaa kännykkäänsä ohjeita ja kaikkien muiden mielenosoittajien ohi kävelee häiriköimään nimenomaan muutamaa kaljupäistä tyyppiä, sanoen "Saanko häiritä?" ja jotka pyytävät häntä poistumaan. YLE X-toimittaja jatkaa häirintäänsä. Kun kaljupää lopulta tökkäsee toimittajaa kauemmas, toimittaja sanoo "Kiitos tästä" ja uusi kertomus "äärioikeiston väkivallasta" oli valmis.

      https://www.youtube.com/watch?v=pQ6tg9JKDwI

      Tämä tapahtui mielenilmaisussamme Naisrauhan puolesta (30.1.2016, Helsinki Narinkkatori) ja jota jopa omien sanojensa mukaan "häiritsemään" saapui YLE-toimittaja.

      Olin itsekin tuolla paikalla, sillä myös minun naisrauhaani on elämäni aikana aika tavalla häiritty.

      Mutta suvakit, yhteiskuntamme päättäjien ja medioiden kanssa ja kautta, ovat niiden häiritsijöiden puolta.
      .

      • Miten_olis_tutkinta

        No mutta miksi tyydyitte Ylex - toimittajaksi esiintyneen toimintaan kuten oli?
        Ilmoitus ja kysely Yleisradioon vaatimaan esimiestasolla vastauksia miksi tämä on toiminut näin ja oliko hänen "työkomennus" ja aloite tullut esimiestasolta?

        Jos siihen ei saatu vastauksia olisi seuraava toimenpide tutkintapyyntö toimittajan etiikkaan vetoavalla tutkintapyynnöllä ja julkisensanan neuvostolle selvityspyyntö mm.!?

        Toimittajat eivät toimi oman mielipiteen tai poliittisen suuntauksen ajamina, vaan ja varsinkin Ylellä joka on kansan yhtiö ja siten myös puolueeton toimija tulee saada kaikki toiminta saada kriittiseen päivän valoon!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      200
      2063
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      64
      1416
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1175
    4. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      66
      1128
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      153
      1052
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      85
      979
    7. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      84
      865
    8. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      54
      828
    9. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      63
      785
    10. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      759
    Aihe