Suvaitsevaisuus on sairautta,

Voi_teitä_yksinkertaiset

jota media ruokkii. Terroristeille pitää tehdä selväksi, että Suomessa ei suvaita tuollaista. Tää on ihan perseestä. Vihapuheita en kannata, mutta oikeus ja laki pitää olla, vaikka se edellyttäisi vasemmistolaisvihreiden kielteistä kantaa lakiin esim. tiedustelun laajentamiseksi.

Voi tuota poliisi parkaa, kuulusteluineen ja viraltapanoineen, joka meni ampumaan jalkaan tuota onneton nuorta, jonka ainoa pelastus oli tappaa vääräuskoisia naisia, siten kuin Koraanissa edellytetään. Toisaalta Espanjassa "poliisisankari ampui neljä terroristia" ja Venäjällä myös.

6

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wqw

      Ensinnäkin VIRHE OLI yhteinen eurooppa, on sulaa hulluutta rajat aukaista ja luoda YHTEISTÄ valuuttaa, kun jokainen näistä yli 20 euroopan valtiosta on sekä määrällisesti että olosuhteiltaan erilaisia

      Eu on kaikkien aikojen kusetus ja poliittinen huijaus järjestelmä, jolla on KUPLATTU vain erinäisille liituraita hörhöille, pankkiireille ym vastaaville kravatti pelleille ilmaista rahaa kaiken erilaisten poliittisten ja muka direktiivien nimissä, tätä on nyt EUvostoliitto 2000-luvulla sitteki!

    • vinkvinkvinkvink

      Viranomaiset voisi aloittaa terroristien puhdistuksen ensimmäisenä mm. Rasmuksen porukasta. Siellä suojellaan jihadisteja aivan avoimsesti.

    • Cardios

      Suomi on aina jälkijunassa,suvakit uskoo satuja joita muslimit visertää,rajat kiinni,rakentaisivat Africcaa,ai niin kehitysapuhan meni aseisiin,että idiootit saa hullua,ratkaisu rajat niin pikakäännytys.Mikä velvollisuus meillä on elättää terroristilaumaa,ei mikään.

    • VoiAikoja

      Mohammad 500- luvulla perusti uskonnollisen yhteisön, jossa jäsenen ei tarvinnut olla verisukulainen.
      Näiden uskovien sotapäällikkö Abu Bakr alisti valtaansa koko Arabian niemimaan kahdessa vuodessa vuoteen 634 mennessä. Toinen kalifi, Omar, oli myös kova sotimaan. Islam valloitti Persian, Syyria-Palestiinan, Egyptin, Iranin ja Irakin. Lisäksi Islam läi kiinalaiset Talasjoella, jne, jne..

      Aikanaan olivat tulossa Wienin porteilla. Silloin eurooppalaiset lakkasivat hieman sotimasta keskenään ja pakottivat islamistit perääntymään. Pyrkimykset jatkuu.

    • TotuudenPuolesta

      Islamin ja "maahanmuuton" keppihevostelulla suvakit suvaitsevat vain omia perverssioitaan. Siitä on kysymys. Eihän kukaan tervehenkinen ihminen suvaitse keski-ikäisen pedofiilin (Muhamed) perustamaa epädemokraattista, moni-, etenkin seksuaalirikollista kulttia, josta nuo ovat rakentaneet itselleen jopa "uskonnon", pitäen "profeettanaan" tuota, kaiken arvostelun yläpuolelle nostettua perverssiä sikaa.

      Kun nyt tiedämme mitä joukkoa vihreät ja esim. Pekka Haavisto henkilökohtaisesti ja tunnetusti itse on, - asia olisi tunnetumpikin, elleivät tuota kulttia suosivat mediat niin vimmatusti pyrkisi salailemaan ja tietoa asiasta sensuroimaan, - on käsittämätöntä, ellei rehellinen Suomenkansa lopulta reagoisi ja alkaisi todella katsoa kohti päättäjiämme ja viranomaisiamme, että mitä helvetin joukkoa nuo ovat?! Tienneet tämän kaiken, mutta salailleet ja tukeneet tuota kaikkea.

      Mutta Suomenkansalle tulee kyllä totuus kerrottua. Vaikka meidät tapettaisiin, Totuus ei koskaan kuole.
      .

    • TotuudelleEi

      Nyt sitten suvakit, vaikka Li:n johdolla vaatimaan pienintä mahdollista tuomiota, jopa vapautusta sydänystävälle. Sillä tuomio loukkaisi muslimeita, joille vääräuskoisten kurkkujenleikkaaminen kuuluu osana islamia ja heillä on siihen heidän kuunjumalaltaan saatu oikeutus! Sitäpaitsi tekijä oikeasti on vasta 13 vuotias, mutta hammastestit loukkaisivat syvästi muslimeja!

      http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005337432.html

      "RASISMILLE EI!" "Emme suostu pelkäämään!"

      Emme muuten "mekään". Te oman kansanne petturit, veripunikit, jäitte nyt ikivihollisiksemme.
      .

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      241
      2338
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1555
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      73
      1346
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1255
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1172
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      89
      1089
    7. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      86
      958
    8. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      77
      919
    9. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      902
    10. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      789
    Aihe