Tutkitaanko Ilmestyskirjaa Jeesuksen nimessä?

Ymmärrys_lisääntyy

Mitä tahdot elämääsi? Ymmärrystä Jumalalta? Onnea maailmassa? Rikkauksia? Rakkautta? Valtaa? Itsesi toteuttamista? Ihan sama? Suurta juhlahumua? Omaa hiljaisuutta? Jumalan rauhaa? Suurta suosiota itsellesi? Jotain muuta?

Viime aikoina on minulle valjennut tämä pakanakansojen piiloviha Israelia vastaan ja tahtovat Jerusalemin pois juutalaisten hallinnasta, toki ei kaikilla kansoilla ole piilovihaa Israelia kohtaan vaan esimerkiksi Iran julkisesti ja suoraan ilmoittaa tahtovansa tuhota Israelin juutalaisvaltion ja rakentaa ydinasetta ohjuksineen.

Israel on aina ollut Jumalan ainoa valittu kansa ja juutalaiset ilman pohjoisia erokirjan saaneita sukukuntia sen jäännös ainoasta Luojan valinnasta ja samoin Jumalan profetioissa Raamatussa kerrotaan kuin kootaan omaan maahansa ja tämä on tapahtunut meidän lähiajassa.

Jumalan ihmiset rakastaa ja siunaa Israelia ja juutalaisia, kun suuresta ahdistuksesta (holokausti) ovat voineet saada omaa maata ja näin maailman pahuus ei heihin enää voi kohdistua siten kuin natsisaksassa tai muualla myös missä heitä vastaan on noustu ja heitä tuhottu ihan suoralla väkivallalla.

Tässä ajassa arkkienkeli Miikkael on Israelin turvana ja siten myös Jeesus Kuninkaanaan, ja toki voidaan Saatanan pahuuden joukoille vielä sallia aiheuttaa suurta ahdistusta ja Jaakobin ahdistuksesta on edeltä myös kerrottu, mutta kestää vain lyhyen ajan ja sen jälkeen Jeesus palaa ja pahuus tuhotaan lähes lopullisesti sillä tuhannen hyvän rauhallisen vuoden jälkeen jälleen tulevaisuudessa Saatana päästetään vapaaksi ennen lopullista joukkojensa tuhoamista, mutta nyt lähitulevaisuudessa on Jeesuksen paluu ja suuri hääateria ja siihen aletaan ihmisiä kutsua ja monet Jeesukseen uskovista myös kieltäytyy, sillä heillä on jotain parempaa mielestään ja myös Eesaulla on myydessään esikoisuutensa Jaakobille eli Israelille, kuten tuo nimi hänelle annettiin.

4

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ilmestyskirj_tarkkaan

      Ilmestyskirjassa tarkkaan on kuvattu sen Israelin vihollinen, joka kokoaa sen 200 miljoonaisen antikristillisen eli antisemitistisen armeijan Israelia ja juutalaisia vastaan lähitulevaisuudessa, ja jokaisen ihmisen hyvä tämä tutkia, kun ja jos tahtoo palvella elävää Jumalaa Jeesuksessa ja olla valona ja suolana tässä maailmassa ei toisia eksyttäen sokeana, kuten Jeesus opetti aikansa fariseuksia, jotka osasivat sään arvioida edellisen illan taivaasta, vaan Jeesus kehotti arvioitsemaan aikoja, jotka Jumala on säätänyt, ja tästä Herran tulemusta edeltävästä ajasta on kerrottu ja viitattu Nooaan ja Sodomaan ja pilkkopimeyteen ja tyhmiin neitsyisiin ja hiekalle rakentaviin sen kallion sijaan ja hedelmistään puut tunnetaan ja tärkeä tuntea mitä tarkoittaa orjantappurat ja ohdakkeet, samoin hedelmää tuottamaton tai Saatanan heti repäisemä orastava hyvä vilja hyvästä maaperästä joka hedelmää tuottaa Jumalan armon mukaan.

    • Raamatussa_kerrotaan

      Pakanakansojen hyökkäyksestä Jumalan valittuja vastaan, ja kuten Jeesus joutui ristiinnaulittavaksi oman kansansa keskuudessa, näin myös Israel on joutunut pakanakansojen hyökkäyksen kohteeksi, ja Jerusalem on se keskeinen väkikivi tässä asiassa. Samoin pakanakansoissa Jeesuksen pyhät joutuu hyökkäyksen kohteeksi, sillä tämän maailman ruhtinas ei salli ihmisiä olla valona ja suolana kun pedon merkki lähestyy ja laittomuuden salaisuus huipentuu, ja siksi paha tahtoo tuhota hyvän heti alkuunsa, kuten voimme lukea Raamatusta tästä asiasta ja moninaisesti ja Jeesus tämän ihan suoraan myös opettanut ei vain Israelin kansalle kansakuntien joukossa vaan kaikissa pakanakansoissa myös valituilleen pahuuden pahantahtoisuudesta, sillä pimeyden teot eivät kaipaa valoa totuudessa eikä väkivaltateot kaipaa niiden esittämistä väkivalta, kuten se taloudellisena on tässä meidän ajassa ja pedon merkissä ennenkaikkea, kuten Raamatussa esitetty ettei voi ostaa eikä myydä ilman sitä merkkiä, ja merkistä tuntomerkit hyvin selvät ja Israelin Jerusalemiin pystytetään Babylonian kuninkaasta kuvapatsas, jolle henki annetaan eli tekoäly vailla mitään inhimillisyyttä ja tästä syystä myös murhat vailla omaatuntoa, kuten jumalansa nimessä näitä jo tehdään Suomessakin selvästi.

    • piåpö

      Höpinää: Jokainen saa valita jumalansa itse - mielikuvitusolento ei taasen kansoja paljon valitse.

    • Otollinen_ihmisenä

      Otollinen ihmisenä Jumalassa ja Jeesuksessa on silloin, kun tahtoo ristinsä kantaa ja rakastaa Jumala ja jokaista lähimmäistään! Tässä on ristin tie eli itsensä kieltämisen tie otolliselle ihmiselle, joka tahtoo Jeesusta seurata, ja vainot luvattu varmuudella Raamatussa ja ahdistukset ja suuri ahdistus vielä edessä, jos elinvuosia riittää eteenpäin. Tästä opetettu hyvin selvästi jokaiselle Raamatussa kuinka ilona voidaan Jeesuksessa pitää vainoja ja esikuvana Israelin profeetat ja apostolit tietysti myös. Maailma on pahan vallassa nykyään paljon enemmän kuin Jeesuksen aikaan sillä ihmisiä on paljon enemmän maan päällä nykyään ja kilpailu Saatanan suosioista myös tästä syystä ja kilpailu ylikansallista eikä vain enää paikkakuntakohtaista. Saatana riemuitsee tämän kaiken nähdessään. Jumala murehtii tätä pimeää aikaa, kun seurakuntansa kuin Laodikea tässä maailmassa ja Jeesus opettanut tulonsa läheisyydestä kuinka kuin Nooan ja Sodoman ajat, kun Jumala tuomioidensa antaa tulla maan päälle. Raamatussa kerrottu Herran päivästä, miksi sitä haluatte, sillä on vaikea aika.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7229
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      35
      2781
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2356
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      99
      2062
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      16
      1757
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1545
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1407
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1371
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      35
      1333
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    Aihe