Kristinuskon suuntaukset + yhteys jumalaan

Hei!

Haluaisin saada selvän yhteyden jumalaan Jehovaan ja Jeesukseen hänen poikaansa! En tiedä olenko uskossa,varmaan määrittely kysymys! Tänään viimeksi rukoilin ääneen,että kadun syntejäni ja haluan,että Jumala ja Jeesus tulisivat elämääni... En tiedä TOIMIIKO?


Miten saa varmasti yhteyden raamatun jumalaan ja jeesukseen ja mistä tietää onko uskovainen vai eikö? Virallinen määritys? Mietin minkä uskonnon valitsen ja jos valitsen jonkun raamattuun perustuvan uskonnon,niin kristinuskon jonkun suuntauksen vai jonkun muun....

Haluaisin saada tietoa monista raamattuun perustuvista uskonnoista ja varsinkin kristinuskon eri suuntauksista! Netistä löytyy suomeksi jonkun verran tietoa....

Voisitteko kertoa mulle kristinuskon eri suuntauksista? Kiinnostaa erityisesti roomalaiskatolilaisuus! Voisiko joku kertoa LYHYESTI kaikista kristinuskon suuntauksista?

Menen nyt torstaina tapaamaan paikkakuntani pappia ja hän varmasti kertoo enemmänkin kristinuskosta! Varasin keskusteluajan papille koska haluan tietää uskonnoista ja apua oman uskonnon valitsemiseen! Haluaisin saada varman yhteyden jumalaan ja Jeesukseen!

Toivottavasti joku osaa auttaa!

33

533

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • MuumiUskonto

        Muumi uskonto sen olla pitää.


    • ota.selville.missä

      Rukoile Jeesuksen nimessä, ja ota selvää erilaisista seurakunnista, missä haluat käydä, vaikka käymällä niissä kaikissa.

    • Herättelevä

      Kyllähän se pitäisi selvitä kun lueskelee näitä keskustelufoorumien viestejä ja niihin vastauksia, ja alkaa lukemaan / tutkimaan Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Oikein elämisen ja toimimisen / vaikuttamisen opetuksia ja ohjeita. Jos tuntuu hyviltä, niin varmaankin haluat alkaa ojentautumaan niiden mukaan ja päämääräisesti, siitä voit päätellä että Jumala sinua jo vetää Kristuksen Jeesuksen kautta valtakuntansa yhteyttään kohti.

    • Samaavanhaap

      Kirja: Mihin Suomi uskoo. Eri suuntauksia ja yhdistyksiä on selitelty, mitä oppeja ja tapoja heillä on. Kirkkohistorian kirjoissa myös on lahkoista ja opeista. Lahkoja lienee useita tuhansia nykyäänkin. Erilaisten kirkkojen teologit ovat kirjoittaneet dogmatiikan kirjoja, joissa esitellään kirkon oppia. Jotkut ovat kirjoitelleet ekumeniaa, jossa yritetään hakea jotain yhteistä eri kirkkojen ja lahkojen opeista.

      Mutta Jumalaan yhteyden saaminen? Kristinuskon piirissä väitetään Jumalan ilmoittaneen itsensä Raamatussa, josta on erilaisia versioita, ja paljon varsinkin käännösversioita.

      Katolilaisuuden piirissä on ollut monenlaisia munkkeja, esim. karmeliitat, fransiskaanit. Vastaavasti Suomen luterilaisuuden piiriin kuuluviksi on laskettu lestadiolaisia, körttejä, ynnä muita suuntauksia. Saman kirkon tai lahkon sisältä saattaa löytyä sekä antinomisteja, että legalisteja. Vanha kiista edelleen jatkuu siitä, tarvitaanko pelastukseen tekoja vai ei. Tai kelpaavatko ne.

    • 12___13
    • Hei!

      Olet tehnyt jo sen mitä pitääkin. Jumala/ Jeesus on kuitenkin ottanut yhteyden Sinuun, jonka Sinä olet hyväksynyt. Se on näin päin tämä asia aina.

      Lue Uutta Testamenttia ensin, niin että siellä olevat perusasiat selviävät.

      Erilaiset seurakunnat tekevät Matt 28:18-20 työtä, ja ovat tarkoituksen mukaisia.
      Nykyajan seurakuntia vaivaa kuitenkin nykyajan seurakuntien ongelmatkin, mutta yksilöt onnistuvat niissä usein tyytyväisiksi ihmisten seurassa. Ristiriitoihinkin aina siellä missä ihmisiä on, ihmisiä joutuu. Ihmiset kun eivät muutu enkeleiksi koskaan. _ Muista aina katsoa Jumalaan ja Jeesukseen uskossa. Älä ihmistä koskaan katso uskossa, sillä kukaan ihminen ei kelpaa Jeesukseksi. --- Mutta monet yksilöt ovat onnellisia ja löytävät vertaistukea ja kaikkea hyvää uskovaisten ryhmistä. Uskovaisten ryhmät ovat tarkoituksen mukaisia Mooseksen ajoista saakka.
      Seurakuntatoiminnot hyvä asia. Seurakunnissa on erilaista tietoa. Ihminen vastaa aina omasta tunnostaan Jumalan edessä -muista tämä. Kaikki Raamatullinen erilainen tieto ja erimielisyys ei ole sellaista kysymystä joka määräisi ihmisen ikuista kohtaloa. Teologia/ jumaluusoppi on niin iso asia, ja Raamattu ehtymätön jokaiselle maallikolle ja teologille.

      Minulla oli aikoinaan hyvin aktiivinen seurakuntaelämä. Nykyisin en kuulu mihinkään hengelliseen järjestöön taikka seurakuntaan.
      Minulla on yksityisiä Raamattu-harrastuksia. Olen yksityinen ja itsenäinen uskossa, ja epäuskossani.

      Annan Sinulle pari linkkiä, josta en katso ihmisiä, vaan sitä tietoa mitä linkki välittää;
      http://media7.fi löydät monenlaista hyödyllistä
      Minä olen pohtinut Raamatun kysymyksiä blogissani vasemmassa laidassa; http://jarinhotelli.fi

      Käytä aina omia aivojasi, ja muista että Raamatun asioiden valkeneminen menee tietyssä järjestyksessä, että älä kompastu liian vaikeisiin, -lykkää vaikeat tuonnemmaksi. Aikanaan koittaa hetki että vaikeita asioita selviää ja avautuu. Usko ja Jumalan yhteydessä Pyhä Henki on ihmisen opettaja.

      Uskossa oleminen ja uskossa pysyminen on asia johon on vain yksi keino, muista tämä;
      Rakasta Jumalaa, ja kerro se usein Jumalalle, niin kaikki on hyvin.

      Ystävällisin terveisin
      jarinhotelli

    • Lisäys;

      Kokeilen blogini linkin avautumista. Suoraa se ei avautunut, koska se jäi vajaaksi, mutta hakukoneeseen riittää hyvin.
      Pitää olla täällä koko osoite;

      http://jarinhotelli.blogspot.com

      Olen kirjoittanut Raamattu aiheisia kirjoituksia Raamatun kysymyksistä. Raamattu itse vastaa kysymyksiin jakeissa joihin viittaan.

      Minä en tee seurakuntien enkä uskonnollisten etujärjestöjen /kirkkojen työtä enkä palvelua. Olen yksityinen harrastelija keskustekija. -En minkäänlaisen keskusjohdon, tai/ja "esimieskunnan -"esimiehen" alainen tai alamainen. Vietän eläkepäiviäni harrastuksieni parissa jo vuosikausia.

      yst. t. jarinhotelli

    • Kirjakääröt

      Hebr.11:6. Biblia (1776). Sillä ilman uskoa on mahdotoin kelvata (Jumalalle): sillä joka Jumalan tykö tulla tahtoo, sen pitää uskoman, että hän on, ja on niille kostaja, jotka häntä etsivät.

    • Huomiohuomiohuomio

      Vanhassa suomenkielessä kostaja lienee tarkoittanut maksajaakin, niin kuin ruotsissa kostar tarkoittaa maksamista.

    • Linkitszki

      Internetissä Raamattua on ollut monenlaisessa muodossa, esim. PDF-tiedostoja ja hakuohjelmia. Hakusanoja voi käyttää myös vaikkapa Word-tekstinkäsittelyohjelmassa, jos onnistuu löytämään sopivia tiedostoja.

      PDF-tiedostoja
      http://finbible.fi/
      https://www.ilmaisohjelmat.fi/pdf-lukuohjelmat

      KJV-versiota tiedostoina
      http://www.gutenberg.org/ebooks/10

      Sivustoja, joilla selailla Raamatun versioita:
      http://www.koivuniemi.com/raamattu
      https://www.blueletterbible.org/search/search.cfm?Criteria=faith&t=KJV#s=s_primary_0_1

    • erilainenomaperäinen

      Hei! Menen ehkä marraskuussa Haukiputaan seurakunnan järjestämälle AIKUINEN USKO viikonloppuleirille. Se on aikuisille... Se on tarkoitettu juuri tällaisille uskon tietä etsiville. Ehkä siellä asiat selviävät... En tiedä sopiiko mikään uskonto minulle vai pitääkö luoda oma usko pikku hiljaa... Jos joku uskonto sopii minulle ehkä vielä joskus löydän sen.. EHKÄ...

      Haluaisin saada SELVÄN YLILUONNOLLISEN yhteyden johonkin korkeampaan voimaan tai voimiin.... Unien kautta ja telepaattisesti.... Tai että joku korkeampi olento tulisi luokseni ihmishahmossa... Tai itsenään.... Haluan siis VARMAN ja KONKREETTISEN yhteyden korkeampiin olentoihin... Haluaisin saada korkeammalta olennolta vastauksia ja ohjeita...
      Kuinkahan monilla ihmisillä ympäri maailmaa ON tällainen yhteys? Eräs Jehovan todistaja nainen sanoi minulle,että pitää olla varovainen jos haluaa yhteyden korkeimpiin voimiin... Ehkä totta.... Hän sanoi,että Jehova EI ota yhteyttä unien kautta... Mutta:Toivottavasti saan selvän yhteyden korkeampiin voimiin...

      • Ristin ylentämisen päivänä viestisi kirjoitit ...

        Vaikka Kristus opettaa, että pyytävälle annetaan, niin ymmärrä toki, että sinä pyydät todella paljon, kun pyydät varmaa ja konkreettistä yhteyttä.

        Suosittelen, että pohdit, mikä oikeastaan on sinulle riittävä yhteys. Jos oikeasti pyydät että Jumala tulee luokses juomaan iltateetä ihmishahmossa, niin se vaan on todella paljon. En sanois mahdotonta, mutta muistuttaisin, ettei kukkokaan käskien laula. Aistit ylittävä kokemus, se on silti mielestäni -- tai kokemuksestani -- mahdollista.

        Jos aistimaailma on erityisen tärkeä sinulle uskon vahvistajana, uskalla ja käy ortodoksisessa liturgiassa. Se koskettaa niin kuuloa, näköä, tuntoa kuin haju- että makuaistia. Jos Haukipudas on suuntasi, niin Oulussa on palveluksia useita kertoja viikossa ja Haukiputaallakin ilmeisesti silloin tällöin.

        Ota mitä annetaan ja tyydy siihen mitä saat, nälkäinen sopii olla mutta hengellishenkinenkin ahneus voi olla ongelmallista.


    • ttkkl

      Ota Jumalan tarous vastaan omaan elämääsi!
      JUMALALLA ASIAA!
      JUMALA ON YKSI
      "Kolme on, jotka todistavat Taivaassa, Isä Jumala, Sana, Jeesus ja Pyhä Henki ja he kolme yksi ovat!" Uusi Testamentti,Vanha KirkkoRaamattu
      "Jeesus sanoi:"Miksi sanot minua hyväksi,Jumala yksin on Hyvä!"
      Kristityt uskovat YHTEN JUMALAN!

      "Jumala käskee kaikkia ihmisiä kaikkialla tekemään parannuksen ja uskomaan Jeesuksen nimessä synnit anteeksi! Vakuudeksi Jumala on herättänyt Jeesuksen kuolleista ensimmäisenä kuolleista ylösnousseista!"Apostolirm TEOT JA 1. jOHANNEKSEN KIRJE
      JUMALA ON YKSI
      "Kolme on, jotka todistavat Taivaassa, Isä Jumala, Sana, Jeesus ja Pyhä Henki ja he kolme yksi ovat!" Uusi Testamentti,Vanha KirkkoRaamattu
      "Jeesus sanoi:"Miksi sanot minua hyväksi,Jumala yksin on Hyvä!"
      Kristityt uskovat YHTEN JUMALAN!
      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Kristityt eivät neuvottele, kuka
      Jeesus on . vaan julistavat Apostolien opettamana:"Jeesus on Jumalan Poika!"
      Kristityt ovat odottaneet kauan antikristuksen ilmestymistä, jonka tunnistaa sellaisesta, että antiristus ei tunnusta Jeesusta Kristusta Jumalan Pojaksi! Amen
      Raamatun sana osoittaa islamin antikristullseksi, joka Raamatussa ilmoitettu!
      Kyseessä se Raamatussa ilmoitettu antikristuksen ilmaantuminen!?
      Raamatun mukaan antikristus ei tunnusta Jeesusta Jumalan pojaksi!
      Ja Kalliomoskeijan ulko- ja sisäseiniin muhamettilaiset ovat kirjoittaneet;"Ettei Jumalalla ole Poikaa!" Eli kirjoitukset käyvät tuossa toteen, eli muhamettilaisuus eli islam on Antikristus, joka Raamatuissa on ilmoitettu tulevan maailmaan!!!
      Hitler oli areolainen, eli tuota 400 luvulla Saksassa ollutta oppikuntaa edustamassa, joka kieltänyt Jeesuksen jumalluuden eli pitivät Jeesusta ihminsenä vain. "Joka ei tunnusta Jeesusta Jumalan Pojaksi, on Antikristus!" Raamatun mukaan!
      Voi vain kysellä, pelastuvatko ne antikristuksen joukotkin!
      Voiko antikristuksen seuraajat olla syyttömiä, kun kristityt vertaavat antikristusta aivan paholaiseen ja pitävät 'perkeleen' lähettiläänä!

      Kristityt ymmärtävät huom Raamatun selitykset!
      Kristinusko on Jumalan perustama usko, jonka kautta ihmiset voivat pelastua iankaikkiseen elämään autuuteen Jesuksen Kristuksen kautta, jonka Jumsla on antanut!
      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Jeesus käski julistamaan Evankeliumia maailman loppuun asti.
      Islam ei ole tuota Evankeliumia, jota Jeesus käski julistamaan!
      Vain Jeesukseen uskomalla voi pelastua Jumalan luo!
      Jeesus sovitti koko maailman synnit Jumalan suhteen.
      Joka uskoo Jeesukseen saa syntinsä anteeksi ja perii iankaikkisen elämän!
      "Jumala käskee kaikkia ihmisä kaikkialla tekemään parannuksen ja uskomaan Jeesuksen nimessä synnit anteeksi! Vakuudeksi Jumala on herättänyt Jeesuksen kuolleista ensimmäisenä kuolleista ylösnousseista!"
      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Jeesus käski justamaan Evankeliumia maailman loppuun asti.
      Jeesus torjui kiusaajan Jumalan Sanalla!
      Myös Uusi Testamnetti on Jumalan Sanaa!
      "13 Ja sentähden me myös lakkaamatta kiitämme Jumalaa siitä, että te, kun saitte meiltä kuulemanne Jumalan sanan, otitte sen vastaan, ette ihmisten sanana, vaan, niinkuin se totisesti on, Jumalan sanana, joka myös vaikuttaa teissä, jotka uskotte." 1Tessalonikalaiskirje 2.luku


      Voi verrata Jeesuksen tarjoamaan pelastukseen autuuteen:" Evankeliumia julistettava
      rauhassa rauhaa pitäville!" Uuden Testamentin mukaan! Kristinusko on siis rauhan uskonto!

      RAAMATUN KÄSIKIRJOITUSTEN LUOTETTVUUS
      Uuden Testamentin käsikirjoitukset ovat yhtäpitäviä eli niissä ei ole paljoa poikkeavuuksia ja nekään ei ole missään opillisesti tärkeissä paikoissa. Eli Uuden Testamentin suomennoksia voi pitää hyvin luotettavina. Uuden Testamentin käsikirjoitukset ovat olleet jo paljon ennen muhametttiilaisuuden syntyä, eli muhametilaisuus ei ole pätevä Uuden Testamentin tulkitsuja vaan Kristillistä kirkkoa voi pitää ainoana oikeana UudenTestamentin edustajana, ja toisten on väistyttävä kommentoimasta! Papit ja piispat ovat opetetut oikein ymmärtämään Raamattuja ja oikein ymmärtävät Jeesuksen opetukset!

      JEESUS ON MESSIAS
      Johanneksen Evankeliumin alussa on mainittuu Nikodemus, jonka kanssa Jeesus puhui, joka tunnisti Jeesuksen Messiaaksi (Kristus, kreikaksi)!
      Enkelien sanoma Jeesuksen syntyissä:"Teille on syntynyt Vapahtaja,Kristus Herra Daavidin kauppungissa!"
      "Hän on sovittava kansan synnit!"
      "Jeesus Kristus,, hän on sovinto meidän synteimme edestä, ei ainoasti meidän, vaan koko maailman edestä!" 1. Johanneksen kirje 2.luku, Kristittyjen Raamattu(Sisältää "Usko Jeesukseen, niin sinä pelastut, autuuteen." RaamattuVanhan ja Uuden Testamentin)

      JUMALA LOI KAIKKI KRISTUKSEEN
      "Jumala loi kaiken Kristukseen ja kaikki kuoli Golgatalla. " Joka uskoo Jeesukseen, saa syntinsä anteeksi ja uudestisyntyy ja saa Pyhän Hengen ja liittyy Kristilliseen Seurakuntaan!Jeesus pelastaa!

      "Joka uskoo Jeesuksen olevan Jumalan Pojan, sillä on elämä, mutta joka ei usko Jeesusta Jumalan Pojaksi, sillä ei ole elämää!" Raamattu
      "Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan

      • vainvihollisia

        Leväperäistä uskoa, miten ihmiskunta voi nyt "sikailla mielensä mukaan",koska Jeesus kuoli meidän edestämme synnittömänä Jumalan poikana. On helppoa nähdä mitä nämä kirkolliset
        ovat, kun he opettelevät tappamaan "vihollisia", jos valtio heidät määrää niin tekemään. ÄLÄ TAPA ohje ei koske heitä ?


    • huumeillaonnistuu

      Kehoitan nauttimaan huumeita, esim. hassis. Kyllä tulee yhteyksiä moneen suuntaan.

    • Saako huumeilla yhteyden korkeampiin voimiin?! Kiinnostavaa... En tiedä kannattaako sekaantua huumeisiin. On yksi asia joka voi korvata minulle yhteyden korkeimpiin voimiin. Jos SEN saan,en tarvitse välttämättä yhteyttä korkeampaan. SE asia on RAKKAUS. Minulla on nyt yksi mies kiikarissa ja jos saan hänet olen tyytyväinen. Tämä mies on asunnoton ja asuu kadulla. Itsekin olen nyt asunnoton ja asun kadulla ja välillä äidillä. Elän nyt hyvin epävakaata elämänvaihetta,mutta jospa se tästä helpottaa kun saan oman asunnon... Toivottavasti saan pian. Olen jättänyt asuntohakemukset neljään eri vuokrayhtiöön. Toivon vain että se riittää. Tarjouksia odotellessani voin myös katsoa vapaita asuntoja itsekin. En kestä jos en saa sitä miestä. Hän on kahdesti yöllä tullut puhumaan minulle. Toivon,että hän vielä lähestyy minua.

      T.Asunnoton ajelehtija

      • muista_älä_unohda

        Muista rukoilla, älä unohda.

        "Mitä tahansa te uskossa rukoillen pyydätte, sen te saatte."


    • Olin viime Perjantaina taas Oulun keskustassa Valkeassa ja kaksi uskon ihmistä tuli puhumaan minulle. He puhuivat minulle uskon asioita ja antoivat sellaisen "Jumala rakastaa sinua" vihkosen. He sanoivat myös,että uskovat sen olevan johdatusta,että he tulivat puhumaan minulle.


      He uskoivat,että Jumala kutsuu minua. Ei voi tietää. Mutta mukava oli jutella heidän kanssaan. Minulle on käynyt aiemminkin niin,että jotkut uskovaiset ihmiset tulevat puhumaan ja rukoilevat puolestani. Johdatusta vai ei? Uskon asia!



      Toivottavasti löydän itselleni sopivan uskontien!

      • Varoituksetvakavasti

        Miksi et ota itsellesi oikotietä. Lue Raamattua itse omassa huoneessasi, mutta älä sorru uskomaan kaikenkarvaisia sukankuluttajia, jotka vastaan tulevat. Jo Jeesuksen aikana Jeesus varoitti seurakuntiansa "Uskonnon kulkukauppiaista", jotka harhauttavat monet. Ei se riitä että joku sanoo olevansa "Uskonnollinen". Maapallon verisimmät johtajatkin ovat uskonnollisia ?????


    • Alkeishiukkanen1

      Jumalaan ei saa yhteyttä muutoin kuin vain aivopesemällä päänsä raamatulla ja elämällä sen ohjeiden mukaan. Ja kuvittelemalla mielikuvituksessaan psykoottisena kaikenlaista. Älä hyvä ihminen ala sekoittaa päätäsi uskonnolla, koska ei se sinua auta. Toki jos uskot raamatun hyvään ja jätät pahan huomiotta, niin saatat itsesuggestion kautta kohentaa elämääsi. Mutta kaipa nuo uskovaiset olisivat sinua jo auttaneet parempaan elämään, jos olisivat todella olleet uskossa. Tai sitten voit toki pelätä kuollaksesi ja ottaa huomioon myös raamatun pahan, ja alkaa pelosta tekemään juttuja. Mene vaikka Kristilliseen alkoholi ja narkomaani työhön KAN:nille jos olet sellainen. Tai saat sinä ihan vapaasti ruveta uskovaiseksi fanaattiseksi hörhöksi ja sekoilemaan uskonnolla. Ei se sinua ainakaan tapa, niin kuin kadulla eläminen saattaa.

      • OnSEIHANAA

        Kirjoitit, SYNTYJÄ SYVIÄ, lainatakseni Kalevalaa. On hienoa lukea selväjärkisten mielipiteitä
        vaihteeksi. Omat kirjoitukseni menevät yleensä "Mappi Viitoseen" pöydän alle, eivät nämä nykyaikaiset saarnaajat kestä mielipiteitäni raamatun selityksistä. Saan paljon vihaa niskaani paljastaessani harhaoppisia fanaatikkoja. Jeesus on ihana, kuuluu teltoista, vaikka kukaan ei ole Jeesusta tavannut. Jumalasta he eivät tiedä mitään, eivät edes Jeesuksen ISÄN NIMEÄ. On siinä meillä saarnaporukkaa viemäsä ihmisiä kadotukseen.


    • tietotuusjaelämä

      Tärkein on se usko Jeesukseen ja raamatun sanaan.Rukoile että saat Pyhän hengen.Olen melko varma että tie Jumalan luo ei ole jokin tietty suuntaus mä uskon jos ne perustuu raamattuun niin Jumala kyllä hyväksyy ne kaikki,ei ole yhtä ainoaa oikeaa paitsi Jeesus.Rukoile Jeesusta,kyllä se siitä.Voi olla jopa ilman kirkkoa ja uskossa,mutta seurakunta antaa tukea ja neuvoa.Itse käyn ehkä kerran vuodessa kirkossa mutta on läheinen suhde Jeesukseen.

      • voiuskonVELJEKSET

        Paras tie on se, että tutkit raamattua itsenäisesti ilman kenenkään ohjausta, onhan sinulla kielitaito. Myöhemmin voit tavata ihmisiä, jotka ovat päätyneet samaan tuloksiin kuin sinäkin.
        Kiirettä sinulla ei saa olla. Tutki maltillisesti ja esitä itsellesi kysymyksiä. Jos raamatussa lukee,
        "NÖYRÄT PERIVÄT MAAN", niin keitä sitten on tarkoitettu meneväksi taivaaseen???? Katso
        ilmestyskirjasta lukumäärä heistä. Äläkä sorru tekaistuihin "hurmiotilanteisiin" telttalaisten
        joukkoon. Kristitty on maltillinen, ymmärtäväinen, rauhaa rakastava, ( ei siis sotilaspuvussa )
        rehellinen kansalainen, joka ei sekaannu politiikkaan missään muodossa, lainatakseni Jeesuksen
        esimerkkiä. Jeesus, Yahwen poikana, ei olisi koskaan ottanut murha-asetta käteensä, ja mennyt naapurimaahan tappamaan ketään, siinä on ero "nimikristityn ja todellisen kristityn välillä".AAMEN.


    • Näinminätekisin

      Papilta saat varmasti "hyvin sisäänpäin lämpiävän vastauksen" ? Kehoittaa sinua liittymään hänen kirkkoonsa. Jokainen saarnaaja puhuu omaan "piikkiinsä",saadakseen kannattajia. Kysy papilta mitä tarkoittaa, "NÖYRÄT PERIVÄT MAAN". Haluaisin olla siellä itse kuulemassa papin sepustuksia. Kysy myöskin tuhoaako Jumala tämän maapallon, vai ennallistaako HÄN SEN uuteen järjestykseen ???
      Siinä on papille hikikarpaloita otsalle, eikä sieltä mitään vastausta tule. Moni pappi lyö hanskat naulaan ja toivottaa sinulle "helvettiä". Ei pidä kysellä vaikeita asioita, joihin heillä ei ole vastausta.

    • tärkeäkysymys

      Kysy papilta ensimmäiseksi, miksi hän on pappina ? Onko hän saanut valtuudet saarnata ihmisille, suoraan taivaalliselta hallitukselta, Jos PAPPI ei kykene siihen vastaamaan, niin hän on harhaoppien huijari. Sama koskee kaikkia uskontokuntia maasta riippumatta. Kysy myöskin onko PAPPI saanut kastetta, upottamalla veteen, ja kenen toimesta ?

    • biblestudyhome
    • Robotti1743
    • nettisyntinen

      Puhu anteeksiannosta kuin rakkaudesta. Älä puhu kuin maailma puhuu.

    • Jeesusonovi

      Jeesus Kristus, Jumalan Poika/Jumala (=on samaa jumaluutta Isän ja Pyhän Hengen kautta) on ainoa ie ja totuus yhteyteen Jumalan kanssa. vetoamalla Jeesuksen Kristuksen vereen ja ristikuolemaan saat syntisi anteeksi, kun niitä kadut ja teet niistä parannuksen. Pyydät Jeesusta sydämeesi asumaan ja Sinusta tulee Jumalan lapsi.
      Etsi netistä hakusanoilla uskoontulemisesta ja seurakunnista. Itse olen kokenut mormoonit ja jehovantodistat omaavan Raamatun vastaisia käsityksiä. Rukoile nöyrä rukous, niin Jumala, Isä vetää sinua Poikansa veriuhrin kautta saamaan syntisi anteeksi ja uuden elämän.

      • Höppölööröö

        Pelastusta ei saada teoilla.


    • Usotaiälä

      Usko on monille Vieras asia
      Emme voi vaikuttaa muiden uskoon.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6806
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4420
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2833
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1457
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1134
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe