Tipotien terveysasemalla

Voitaivasmikäidiootti

Lastenlääkäri astman vuosikontrollissa, tekee lastensuojeluilmoituksen perheestä! Syy on se, että perheellä on turvakielto. Eikä kotiosoite näy tästä syystä. Toinen syy on se , että huoltaja lääkitsee niillä lääkkeillä jotka edellinen lastenlääkäri on määrännyt.HEI HALOO olisko parempi, että huoltaja jättäisi hoitamatta??

28

3362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pidätnormaal

      Pidät näköjään ihan normaalina jotain turvakieltoa heh, kuulostaapa hyvinkin lapselle turvalliseksi paikaksi asua.
      Sinun tapauksessa parempi että lapsi sijaiskotiin. Luulet niin saatanan oikeessa olevasi.

      • Anonyymi

        Veropakolaisyritykset sote-alalla verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen, tulee olla ehtona millekään lasten, nuorten, vanhusten, tai kenenkään kanssa toimimiselle.

        Mennyt jo liian pitkälle, viranomaisten vallankäyttö, ei ole oikeusvaltio-periaatteen mukaista enää Suomessa.


    • Hoitaajotkaosaa

      Äskeinen vastaus oli ihan perseestä! Mutta näköjään muitakin idiootteja on matkassa.Se jolla on turvakielto, vain yksin tietää mistä syystä se on haettu.Mutta asiaan, saitko mahdollisuuden itse esittää asiasi lääkärille? Sinulla oli varmasti paljon kysymyksiä koko maksamasi laskun edestä.Vai menikö aika mistä maksat, lääkärin paasaamiseen? kyllä lääkärin pitäisi ensin tutustua perheeseen.

    • ihanoikeinnnn

      Ihan oikein lääkäri toimi ja kyllä kurinpitomenettelyä huoltajaa kohtaan, psyykkiset ongelmat näköjään päälimmäisenä. Ei muuta kuin lapsi huostaan vaan. Lopetetaan se nokka pystyssä kävely ajatellen minä olen oikeassa.

    • Lääkäritkiertoon

      Kannattaisi ensin vastaajien selvittää, mistä turvakiellossa on kysymys.Tiedän , että lääkäri oli nyt väärässä.

      • rivienvälistänäkyy

        Vaan kun näyttää siltä, että kysymys ei ole turvakiellosta, vaan jostain ihan muusta. Lääkäri tuskin kertoi, että turvakiellon vuoksi tekisi ilmoituksen?


    • Turvakiellollaonsyy

      Kaikenlaisia hihhuleita täälläkin.Juurihan aloittaja kertoi, että turvakiellon takia.Turvakieltohan on nimenomaan perheen turvaksi! koitappa itse hommata turvakiellon, ja sitten rampata Tampereella lääkäreis ja hammashoitolas yms...kylläpä huomaisit kuinka hankalasti se hankaloittaa.Kyllä suosittelen sua pitämään turpas kiinni, kun et asiasta mitään tiedä.

      • Edelleen.kummastuttaa

        Niin, siis aloittaja tulkitsee asian niin, että turvakielto oli syynä toimenpiteeseen. Perimmäinen kysymys, oliko se niin, vai oliko syynä jokin muu.


    • Lekurilänkyttää

      Lääkärit ja sossut luulee, että lapsi on asunnoton kun ei näy kuin poste restante.Viisas lekuri ois kysynyt turvakiellon syytä ja oletteko nyt varmasti turvassa? Ja varmistanut , että lapsella on koti. Asia olisi OK. Tämä lekuri päätti , että hän tekee itse tuntematta ihmisiä päätelmät ja asiakkaat tuskin saivat , edes kysymyksiä esittää mitä oli mielessä normi astman kontrolliin.Laskun he joutuvat maksaa.Mistä näinkin suureen kaupunkiin saadaan noin epäkypsä lääkäri? Eihän se lääkäri voi tietää kuinka hyvät ja vastuulliset lapsen huoltajat ovat.

    • sitävarmistetetaaan

      Sitähän tuolla ilmoituksella varmistetetaan, miks noin noin kärkäs suhtautuminen..... eikö asiat olekkaan kunnossa.

    • Tiedäntunteen

      Kärkäs, ehkä jotkut vaan sanoo asiat suoraan.Mua ainakin ottaa päähän edellisen kommentointi.Ja mitä siihen sossuja tarvitaan jos perhe on suoraan asiat kertonut.Kyllähän se elämä on raskasta kun Sossu hengittää turhaan niskaan.Menisivät sinne missä niitä oikeesti tarvitaan.

    • perhekertonutttt

      Mitä ihmettä perhe kortonut täh, ehkäpä kyse on kulttuurin harrastamisesta.

    • Koulunpenkille

      Ei muilla paikkakunnilla tuota ongelmia turvakieltoTampere on vinksahtanut, tai pikemminkin tämä lääkäri.Lääkärit ensin tutustumaan perheeseen, ennenkö vetää omia johtopäätöksiä......

    • mitähaittaaaa

      Toisaalta ni mitä haittaa tuollaisesta lastensuojeluilmoituksesta on kun ottavat yhteyttä ni sanoa että asiat ok.
      Viranomaisia kiinnostaa ihan ammattinsa puolesta kun tuollainen turvakielto.

    • Eikuulukaikille

      Mutta lapsia ei kiinnosta sossuntädit.onhan heillä jo ollut kestämistä turvakiellon syissä.Ja miksi lasten pitäisi repiä vanhat haavat auki , joissa on kipeitä muistoja.Ja ne on käsitelty jo pois.Eiköhän tämä keskustelu ollut jo tässä.

    • järkiperusteinennn

      Niimpä järkiperusteinen ilmoitus mutta mitäs sitä tunteileen kun kyseessä viranomaiset. Ei pätkääkään kenelläkään viranomaisella tuntemus pohjaista työskentelyä.
      Paskat mikään lääkäri kohtelias.

    • Eisovellu

      Kyseisestä lääkäristä on tehty valitus.Hänen esimiehensä sanoi ,että tietää kyseisen lääkärin olevan kärkäs sanomaan.Esimies pahoitteli kovasti asiaa.Ja nyt uusi lääkäri allergiakeskukses otti lapsen hoitaakseen.Ja oli hänkin hyvin pahoillaan tipotien lääkärin käytöksestä.Lisäksi Sossu todennut kaiken olevan hyvin kyseisessä perheessä.Kyseinen perhe kiertää jatkossa kaukaa Stiina niityn.

      • Miksiturvakielto

        Ei normaali perhe tarvitse turvakieltoa. Jotain mätää asiassa. Jokin syy, miksi se on otettu. Mitä perhe pelkää? Velkojen perijöitä? Minkälaisten velkojen? Tai paljon vihamiehiä? Ovatko tehneet itse petoksia? Rikollisuutta? Lääkärillä oli jotain tietoa perheen tilanteesta, virkavelvoite tehdä lastensuojeluilmoitus, jos on suuri epäilys, että lapsi ei ole turvassa. Itse turvakielto ei ole syy vaan turvakiellon taustalla olevat muut syyt.


    • Olehiljaakuettiedä

      Turvakieltoa haetaan kuule muistakin syistä.Esimerkiksi asiasta joihin perheellä ei ole osaa eikä arpaa!

      • turvakiellonsyyt

        Kerro sitten ne muut syyt!


    • Syytseuraus

      Ei kuulu sulle.Tällä kyseisellä perheellä ei ole mitään tekemistä, eikä mitään huonoa elämää.Ja nyt turpa kiinni kun et asioista mitään tiedä! Johan sen jo sossukin totesi.Ja se oli siinä.Lääkäri ymmärsi väärin ja sai nuhtelunsa.Ja lääkäri käyttäytyi törkeästi.Esimies tietää asian ja oli tosi pahoillaan.Sinä keskityt nyt omaan elämääsi ja olet jumalauta hiljaa!!!

    • Hölmöläistenhommaa

      Mitä järkeä ensin kirjoitella tänne asioitaan ja sitten, kun ihmiset kommentoivat, aletaan huutamaan, että turpa kiinni. Vaikka ensin itse avauduttu täällä. Kannattaisiko ensin itse olla turpa kiinni, jos hermot ei kestä? Ja jättää alun perin kirjoittamatta.

    • Niihjuu

      Siinä on monta eri kirjoittajaa.

    • oikeintoimittu

      Ei asia todellakaan tuohon jää jos noin herneen vetää nenäänsä kun joku turvakielto huh huh, sitä suuremmalla syyllä lastensuojeluviranomaiset niin täytyy pitää kontrolli. Lääkäri toimi aivan oikein eikä siihen lisätä mitään mutu juttuja.

    • NäkymätönPotilas

      Tipotie nyt on muutenkin niin kaamea paikka, että sinne en astu enää ikinä!!!! Töykeä sairaanhoitaja vähätteli mun vatsavaivoja, oletti että olen vaan hakemassa sairaslomaa. (Jouduin hoitsun vastaanotolle kun torstaisin ei ollut lääkärin vastaanottoa.) Meni muutama päivä ja sain Tayssista syöpädiagnoosin! Että terveisiä vaan Marianne H, olet erittäin "pätevä" hoitsu. Onneks Tayssissa on sentään ammattitaitoista porukkaa. Tipotie lienee tunarien suojatyöpaikka.

    • RoskasakkiKuriin

      Pummeilta lapset ja yhteiskunnan rahallinen tuki pois. Vain näin voidaan katkaista monisukupolvinen roskasakkiutumisen kierre.

      Eli lääkäri toimi täysin oikein. Kuten myös lastensuojelun sossut. Hienoja ihmisiä ovat, arvostan kovasti heidän tekemäänsä arvokasta työtä.

    • Joulumielijuu

      Niin juuri Sossu toimi oikein kun päätti asian.....kaikki hyvin...paitsi näillä sekopäillä, jotka jatkaa kirjoittelua!

    • nanana

      Tipotiellä hoitaja kirjoitti tietoihini että mielenterveysongelmia vaikka sanoin nimenomaan etten tunne itseäni masentuneeksi ja itse en näe syytä epäillä muuta. Sain lääkäriltä tekstiviestin johon ei laittanut nimeään vaan nimimerkin tyyliin "Paukku". Tarkistin vielä viestistä että kirjaimia oli käytetty 120 eli tilaa olisi ollut oikealle nimellekkin. Olen ollut vasta puoli vuotta tipotien asiakkaana mutta pahalta tuntuu kun en meinannut saada vatsalääkkeitäni ja kontrolli olisi ollut taas vuoden päästä. Sain ne sitten hatanpäältä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      70
      6850
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4440
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2883
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2121
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1475
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1111
    Aihe