Suomessa aika rakenneuudistukselle!

Pro-Patria

On aika lopultakin hyväksyä se että nyt eletään 2010-lukua!


Rakennetyöttömyydelle on lopultakin saatava STOPPI ja kannustinloukut purettava! Se ei tule tapahtumaan ilman uhrauksia...mutta tämä on kertakaikkinen VÄLTTÄMÄTTÖMYYS mikäli Suomi halutaan nousuun nykyisestä taloudellisesta SUOSTA, mikä on ollut vallassa tässä maassa aina 1990-luvun alusta asti!


Rakenteelliset uudistukset ovat välttämättömiä mikäli Suomi halutaan nousuun kilpialukykyiseksi Eurooppalaiseksi valtioksi kuten Viro!


https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/228141-kokoomuslainen-ei-vakuutu-tyollisyysluvuista-pian-tormataan-rakennetyottomyyteen-ja


Ilman uhrauksia ei tätä maata pelasteta:Sen on Suomen historia osoittanut! Kysymys kuuluukin;tehdäänkö ne uhraukset yhdessä yhtenäisenä kansakuntana vaiko hallitukset pakkopäätöksellä EU:n painostamana...kun Suomen julkinen velka saavuttaa kirjaimellisesti KESTÄMÄTTÖMÄN pisteen!


Niin tai näin...päätöksen aika on NYT eikä enää seuraavalla hallituskaudella. Meillä ei enää ole aikaa odottaa. Toivottavasti Suomen hallitus tekee oikean päätöksen isänmaan puolesta!

2

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomi.OLI.hyvä.maa

      Mitkään "uhraukset" eivät tule tuomaan tähän maahan enää yhtään työpaikkaa lisää, pikemminkin globalisaation aiheuttama "rakenne" työttömyys tulee vain lisääntymään ja jopa räjähtämään käsiin aivan täysin ja hallitsemattomasti aivan lähiaikoina. Jopa ns. asiantuntijatehtävätkin siirtyvät seuraavaksi halvempien työvoimakustannusten maihin, Kiinaan, Intiaan, yms.
      Me ns. "rikkaat" tai voinee jo sanoa "entiset rikkaat" maat olemme globalisaatiossa häviäjiä ja entiset kehitysmaat voittajia ja tämä siis koskee muitakin maita kuin vain Suomea. Emme kertakaikkiaan tällä elinkustannustasolla pysty kilpailemaan palkkatasossa kehittyviä maita vastaan koska ei tässä maassa tule toimeen kehitysmaiden palkoilla.
      Globalisaation suosiminen, kiinalaisen paskan ostaminen ja työpaikkojen siirtäminen sinne on sama kuin ampuisi itseään jalkaan. Siinä sahaa vain omaa oksaansa mikä on tyhmää ja sellainen pitäisi lopettaa. Tosin taitaa olla jo myöhäistä, länsimaisen, eurooppalaisen elämänmuodon tuho ja musimien invaasio on edennyt jo aivan liian pitkälle, kiitos sijoittajien ja yritysten pohjattoman ahneuden, te pilasitte suomen ja koko euroopan. Viime sodissa teidät olisi satavarmasti ammuttu sorakuopalla maanpettureina!!
      Olen hyvilläni vain siitä että jälkikasvut jätin tekemättä, tulevaisuus näyttää erittäin mustalta koko euroopassa ja varsinkin suomessa. Jälki tulee todennäköisesti olemaan erittäin rumaa kunhan koko tämä paska leviää todenteolla käsiin...

    • politiikka.tuhoava.voima

      Varo mitä toivot, viimeksi kun tässä maassa runnottiin "hallittu" rakennemuutos läpi 80-luvun lopulla - 90-luvun alussa niin tuhoista ei olla toivuttu vieläkään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      11
      3346
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      119
      2247
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      44
      1639
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      77
      1141
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      48
      956
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      914
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      910
    9. Rahtari s salmi

      Onkohan jutussa perää että kylän tyhmin rahtari on palanut ratista
      Suomussalmi
      10
      847
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      825
    Aihe