Suomi EI kuulu EU:hun vieläkään!!

Anonyymi

Maamme on laittomassa tilassa vieläkin, sillä emme kuulu vieläkään EU:hun, vaikka toisin toimitaan ja väitetään.

Suomella on siis vielä toivoa, sillä Suomi ei ole EU:n jäsen. Sen uittivat tuohon kansojen vankilaan yksityiset toimijat virtuaalisesti, sillä Suomi on vain olevinaan EU:n jäsenvaltio.

Laittomasti – niin Suomessa silloin vallinneen lainsäädännön kuin EU:n lainsäädännönkin mukaan. Se mitä Paavo Lipponen myöhemmin piti historiallisena EMU-päätöksenä, Bryssel piti leikkidemokratiana.

Eduskunta sulki EU-liittymissopimukseen Maastrichtin sopimuksen mukaan erottamattomasti kuuluneen talous- ja rahaliiton kolmannen vaiheen hyväksyntänsä ulkopuolelle.

”Eduskunta edellyttää, että Suomen mahdollisesta liittymisestä rahaliiton kolmanteen vaiheeseen päätetään aikanaan eduskunnassa hallituksen erillisen esityksen perusteella…”

Presidentti Martti Ahtisaaren yksityishenkilönä ratifioima jäsenyyssopimus EMU 3 on vajaa eikä siitä tee pätevää liittymissopimusta EU:n hyväksyntäkään. EU-liittymissopimuksen ratifiointiaika umpeutui 31.12. 1994.

Täydennysratifiointeja ei voida tuon päivämäärän jälkeen enää tehdä, vaikka EU kuinka mielellään olisi halukas rikkomaan omia sääntöjään.

Väärän aineiston ratifiointi kaatoi koko liittymissopimuksen. Suomi ei ole EU:n jäsen.

Kari Perälä

0 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.