Peljätkää kansallista turvallisuutta!

Raamatussa_pahasta

Kansallinen turvallisuus saa polkea yhteiskunnissa ihmisten oikeuksia aivan siten kuin tahtoo eli Saatanan valta on annettu kansalliselle turvallisuudelle, eikä Jumala hyvänä sellaisia ole koskaan tarvinnut eikä tahtonut, sillä Jeesuksessa Jumalalla on kaikki tuomiovalta!

40

270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeesus_opettanut

      "tuomiot ovat Jumalan" ja "Älkää ketään tuomitko". Ihmiset Saatanassa käyttää tuomiovaltaa ja tahtoo Jumalan profeetat ja Jeesuksen ja apostlit tuomita kuolemaan, ja Jeesus ristiinnaulittiin, kuten Raamatussa esitetty. Kun Pietari pyrki miekalla suojelemaan Jeesusta, oli Jeesus jo edeltä opettanut "joka miekkaan tarttuu se miekkaan hukkuu" ja Pietari sai Jeesuksen armon palata valtakuntansa apostoliksi sillä rakasti Jeesusta vaikka lankesi tottelemattomuuteen ja jopa kielsi Herransa kolmesti. Jeesus on hyvä paimen, amen, halleluja!

    • Toki_Jeesus_opetti

      Älkää ihmisiä peljätkö ja tätä ennenkaikkea noudattakaa! Jeesus on hyvä paimen, mutta Saatanan julmat sudet tahtoo vain pahaa ihmisille.

    • Viisauden_alku

      Viisauden alku Raamatussa on tietysti peljätä Jeesusta yksin! Toki Raamatussa myös opetettu pahaatekeville peljätä esivaltaa, ja samoin nykymaailmassa nähdään esivallan edustavan sitä pahuutta, kuten pedon merkin tulemuksessa selvästi esitetään, tai sitten laiton esivalta vallan kaappaa, ja ihmisten näkemyksestä sen jälkeen on kysymys.

    • Onko_sitten_esivaltaa

      Onko sitten esivaltaa ihmisten keskuudessa sekä Jumalasta eli Jeesuksesta ja vaihtoehtoisesti myös Saatanasta eli ei Jeesukseen uskovista? Jos on kahtalaista esivaltaa, kuka ihmisistä voi tietää mikä on Jumalasta ja mikä Saatanasta? Tietysti on kaikki mahdollista kuten myös Israelissa oli sekä hyviä että huonoja kuninkaita, ja kummanko Jumala valitsi Saulin suhteen? Samoin voidaan kysyä Daavidista ja kaikista muista sen jälkeisistä, valitsiko Israelin Jumala kuninkaat Israelin johtoon?

      Miten nämä asiat menee demokratiassa tai muissa hallitusmuodoissa, onko Jumala valitsemassa ihmisten kautta tai ilman ihmisiä sen maan esivallan kautta?

      Jeesus on valittu Isän Jumalan toimesta juutalaisuudessa, tämä on faktaa, ja ihmisten maailmassa on epävarmempaa, paitsi kenties Daavidin ja Salomon suhteen, ja kenties muitakin voi olla?

      Demokratia tarkoittaa "rahvas hallitsee".

      • Laodikea_myös

        Ilmestyskirjassa tarkoittaa "ihminen hallitsee".


      • Jokainen_ymmärtää

        natsit esivaltana ja juutalaisia tuhoavana, eikä voi olla Jumalasta eikä Jeesuksesta, sillä Jeesus rakastaa omaa kansaansa ihan loppuun asti, ja voidaan tästä päätellä, että Saatanalle annetaan valta sotia myös Jeesuksen pyhiä vastaan Suomessa ja Israelissa ja kaikkialla, sillä aikamme on kuin Nooan ja Sodoman ja jopa paljon pahempaa myös. Tässä lopun ajan pilkko pimeydessä ei enää mitään rajaa hyvyyden ja pahuuden välillä näin ihmisten yhteiskunnassa. Pahuus ahneudessaan tekeytyy hyvyydeksi ja hyvyys kärsimyksissään Jeesuksessa kärsii Jumalassa pahuuden julmien susien toimiessa.


    • Jeesuksen_apostoleista

      Jeesuksen apostoleista eli 144 000 Israelin yhdestätoista tuhannesta pyhästä kerrotaan selvästi ja suoraan että Saatana heidät saa surmata tai murhata sen 3,5 vuoden evankeliumin julistuksen jälkeen, ja tämän jälkeen myös muita pyhiä surmataan, sillä 144 000 marttyyriys tuo voiton taivaassa Saatanasta ja heitetään alas taivaasta tämän jälkeen. Tunnetaan Raamatun pyhät profetiat, ettemme olisi oman järkeisoppimme varassa. Jeesus Isässä Jumalassa on hyvä paimen, amen, halleluja!

      • korjataan_vähän

        Jeesuksen apostoleista eli 144 000 Israelin yhdestätoista sukukunnasta tulevasta pyhästä kerrotaan selvästi ...


    • Tosiasiaa_tietysti

      Assadilla Syyriassa kansallista turvallisuutta, ja samoin kaikkialla samankaltaisissa hallinnoissa!

      • Missä_maailmassa

        Missä maailmassa Jeesus on sen kansakunnan herrana ja kuninkaana? Ei tietysti missään vielä sillä vasta Jeesuksen paluussa alas laskeutuu Jumalan Valtakunta ja siihen asti ihmisinä yhä pahempaan aikaan menemme, sillä maailmassa luopumus ja laittomuus yhä enemmän sijaa vain saa ja myös uskonnollisuudessa tätä laajasti ja ihmeet Jeesuksen nimessä myös vain Jeesuksen opettamaa laittomuutta.


      • Jeesus_kokoaa

        Jeesus kokoaa enkeliensä kautta omat pyhänsä, sekä kuolleet että vielä elossa olevat, valtakuntaansa ja neljältä ilmansuunnalta, ja silti jo ennen tätä ja jo tapahtuneena Israelin juutalaiset (Juuda ja Benjamin ja osa Leevistä) koottu jo Rooman holokaustin jälkeen kootut juutalaiset juutalaiset 1948 perustettuun Israelin juutalaiseen valtioon, ja Jeesus on sen Herra ja Kuningas, vaikka ei vielä juutalaiset tunnistakaan Immanuelia, kuten eivät Egyptiin kootut israelilaiset sukukuntien päämiehet tunnistaneet Joosefia siellä Faaraon maassa, ja tässä on yksi väkevä profetia tähän aikaan myös, mutta pian Jumalan Henki vuodatetaan taivaasta ja alkaa tapahtua ja 144 000 apostolia alkaa toimia ja kaksi säkkipukuista Jerusalemissa ja autuas se ihminen, joka uskoo, ja voi sitä joka jää Saatanan pimeyteen, voi sitä.


      • Raamatussa_totuus

        Babylonian kuninkaasta, ja kuinka kymmenestä kansakunnasta kokoaa sen 200 miljoonaisen armeijan hyökkäämään Israelin Jerusalemiin tai tietysti Herran Jeesuksen Kaupunkiin, ja sen jälkeen 3,5 vuoden ajan Jerusalemia kutsutaan Egyptiksi ja Sodomaksi, ja Babylonian kuninkaan nimestä myös saadaan 666, ja kuvapatsaansa tekoälyineen on siellä pyhällä paikalla sen 3,5 vuotta, ja kuten Sodomassa on S-d-m, myös Babylonian kuninkaan nimessä on S-d-m, ja heprean kirjaimilla siitä saadaan yhteensä 664, ja kaksi alefia lisäämällä siitä saadaan 666!

        Niin sanottujen kristittyjen keskuudessa on paljon vääriä tulkintoja, sillä eivät tunne Raamattua, eikä antikristus tule Roomasta eikä siten EU:sta, kuten esitetään, sillä on kuudes pää pedossa, ja Kreikka on viides pää pedossa, ja neljä ensimmäistä on Egypti ja Syyria ja Irak ja Iran, ja nyt koossa jo kuusi, ja Pariisin sopimus sinettinä ja toki myös Rooman sopimus sitä ennen EU:n suhteen, mutta mikä on seitsemäs pää pedossa, sen tietää se, joka tuntee Raamatun profetiat, amen, halleluja! Myös kahdeksannesta on kerrottu, ja saman antaa Jeesuksen Isä ja Jumala tiedoksi sille, kenet siihen valitsee.


    • Tärkeä_myös_ymmärtää

      Tärkeä myös ymmärtää Israelin puolustusoikeus terrorismia vastaan ja todellista hyvää Jumalan tahtomaa maan tuhoamiseen pyrkivää kohtaan, kuten nähdään 1948 ja sen jälkeen, toki Israelin kohdalla myös jo Egyptistä lähtien Joosefin kautta ja Mooseksen johdattaessa kansansa pois Egyptistä, joten tärkeä ymmärtää tämä asia myös ihan Jumalan tahdon mukaan eikä vain ihmisen näkökulmasta erottelematta Jumalan lupauksia ja Jumalan tahtoa eri kansakuntien kohdalla.

      Israel on monien pakanakansojen vihan kohteena ollut jo alusta lähtien ja samoin vuodesta 1948 lähtien, joten tärkeä tämä ymmärtää Jumalan valitun kansan kannalta siten kuin Jumala Raamatussa tämän asian ilmoittanut. Jumala antaa viisautta Jeesuksen nimessä anottaessa, amen, halleluja! Ei olla tyhmiä ilman Jeesusta!

      • Myös_Joosualle

        Myös Joosualle annettiin ohjeet Mooseksen kautta Israelin ja Juudaan ja Jeesuksen Jumalalta, miten toimia luvatussa maassa, sillä syntivelka kanaanin syntisillä kansoilla ihmisuhteineen, kuten abortit nykyajassa, olivat täyttyneet, ja tärkeää nämä asiat ymmärtää ihmisen kuvakseen luoneen Jumalan antamana, sillä joka tuhoaa Jumalan tahdosta ihmiseksi säädetyn alun, se pyrkii tuhoamaan Jumalan itsensä myös, oli syynsä mammonalliset eli taloudelliset tai hekumalliset tai ihmisten järkeisopilliset tai mitkä tahansa myös pahuuden henkivaltojen aiheuttamat.


      • Ihme_Neuvonantajalta

        Ihmeelliseltä Neuvonantajalta nämä asiat, ja Jumala tahtoo totuutta salatuimpaan saakka, sillä tuntee kaikki ihmiset varmuudella. Jumalan tuomiot ovat totuudelliset ja ihmisten pahuus on täydellistä pimeyttä alusta loppuun, kuten Saatanalta tullutta varmuudella.


      • Ihmisten_järkeisoppi

        Ihmisten järkeisoppi maailmassa hyvin monet synnin syy Jumalan tahdon toteutumattomuudessa. Samoin maailmassa synnin syy voi olla myös ihmisen tottelemattomuus Jumalan edessä, ja Saul tästä esimerkkinä Raamatussa hyvin selvästi, ja Jumalan profeetat sitten antoivat palautetta Saulille, ja vahinko oli jo tapahtunut, ja mitä Jumalan tulisi tehdä tässä tilanteessa, kun ei selkeää sanaa noudateta vaan aletaan säveltämään omia näennäisen hyviä tarkoitusperiä tai sitten vain mielistellään vain jotain muuta tahoa Jumalan sijaan, ja sen jälkeen vain selitellään asioita, ikäänkuin Jumala olisi voinut mielistyä laittomuuteen tai muuhun mitä esitetään näistä asioista, mitkä esitetty Raamatussa jo lähes kaksi vuosituhatta, ja tästä on kysymys jokaisella kansakunnalla ja yksilöillä, sillä kaikki Jeesuksen ja Isän Jumalan sanat jo annettuna Raamatussa lähes kaksi tuhatta vuotta, ja eikö sekään riitä??? Riittää vähempi, sillä Jumala tuntee omansa!!!


      • Nöyryys_ja_laupeus

        Nöyryys on ihanaa ihmisessä ja laupeus parasta ihmisten välisissä asioissa, ja tarkoittaa sen tekemistä kaikille lähimmäisilleen, mitä itselleen tahtoo tehtävän, eikä tämän asian ymmärtäminen voi olla vaikeaa, ja Jeesus antanut sen esimerkin elämällään ristinsä kantamisesta eli itsensä kieltämisestä. Äly hoi, järki älä jätä!

        Ylpeys ihmisissä on pahinta mitä Jumala kohtaa ihmisten tottelemattomuudessa ja ulkokultaisuudessa ja kaikenlaisessa laittomuudessa, kun alkaa "hyväosaisena" syyttää "huono-osaisia" ja niitä, joilla ei yhteiskunnassa mene niin hyvin kuin heillä, ja pahat laittomuuden ihmiset tätä tahtoo edistää yhteiskunnissaan ihan oman mielensä mukaan, kuten nähdään tätä vaikutusta kaikissa yhteiskunnissa, ja räikemillään "hyväosaiset" alkavat murhata "huono-osaisia", sillä säätämänsä laki siihen heille vallan antaa, ja tätä oli holokausti Roomassa natsivallan alla ihan vähän aikaa sitten ja sen vaikutukset myös Suomessa selvästi nähtiin, ja toki ateismia esitettiin Jumalan pahimmaksi vastustajaksi vaikka miljoonia Jumalan valitsemia ja liitossa olevia juutalaisia murhattiin Euroopassa, ei ateismissa, vaan kristillisyydessä, ja tässä miettimistä näistä Jumalan antamista asioista, sillä Jumala tahtoo totuutta salatuimpaan saakka, ja ihmiselle riittää, että omana aikanaan vain voivat kuin natsit esiintyä lain puolustajina ja yhteiskunnan oikeudenmukaisuuden edustajina, tätä miettikää. Nurenbergissä osa natseista teki parannuksen tai muun sellaisen ja osa ihan loppuun asti esitti tehneensä aivan oikeun, ja jopa natsiterveksyn voivat tehdä huutamalla "Heil Hitler!"


    • Jokainen_ymmärtää

      mitä kansallinen turvallisuus olisi merkinnyt natsisaksassa ja holokaustissa juutalaisia vastaan!

      • Ei_ymmärrä_lainkaan

        Suomessa laittomuutta puolustavat tahot viranomaistehtävissä eivät ymmärrä tätä lainkaan!

        Mitä sitten ymmärtää Syyriassa johtajansa kansallisen turvallisuuden edustajat, ja mitä Pohjois-Koreassa ymmärtävät kansallisen turvallisuuden johtajat, ja mitä Venäjällä ymmärtävät kansallisuuden turvallisuuden johtajat, ja mitä Suomessa ymmärtävät kansallisen turvallisuuden johtajat, ja mitä muissa Euroopan maissa ymmärtävät kansallisen turvallisuuden johtajat, ja mitä Israelissa ymmärtävät kansallisuuden johtajat, ja mitä Lähi-idässä kansakuntien johtajat ymmärtävät kansallisuuden turvallisuuden johtajina?

        Eikö Jeesus riitä Isän Jumalan valitsemana Tuomarina kaikille ihmisille? Ei riitä, ja tästä syystä ihmiset itse tahtoo ristiinnaulita ihmisiä ja esittää syytöksiä oman maansa kansalaisia vastaan kuten Jeesus ristille huudettiin ja viranhaltija pesee kätensä ja esittää olen syytöksistä vapaa ja Jeesus ristiinnaulitaan Israelin Jerusalemissa kuten Raamatussa esitettiin Jesajan profetiassa sen luvussa 53. Tässä ajassa myös tapahtuu tätä vaikka pienemmässä mittakaavassa ja vähempimerkityksellisenä, ja silti jokainen koulukiusattu tietää ettei auta oikeusvaltiossa asuminen tai se, että on lottovoitto syntyä Suomeen, jossa eriarvoistuminen lapsiperheissä heijastuu jokapäiväiseen leivän vastaanottamiseen ihan jokaisessa perheessä, eikä vain leivän vaan myös ihan työn saamiseen ja yleiseen yhteiskunnalliseen asemaan ja näin on aina ollut ihmisten keskuudessa, ja Jeesus Immanuelina esitti sen totuuden itsestään "ketuilla on omat kaivantonsa maailmassa, mutta Ihmisen Pojalla ei ole mihin päänsä kallistaisi, ja syntymässään Beetlehemissä jo tämä hyvin selvästi nähtävissä, ja Jeesus syntymänsä jälkeen asetettiin eläinten syöttökaukaloon tai muuhun vastaavaan ja tämän on Isän Jumalan antama surullinen totuus tämän maailman oikeudenmukaisuudesta ja ihmisten epäoikeudenmukaisuudesta, toki tietäjät idästä toivat lahjoja Jeesukselle ja kumarsivat häntä eli Israelin juutalaista Kuningasta, amen, halleluja!

        Erittäin hyvin jo tunnen tämän maailman julmat sudet! Toki en olisi tullut tuntemaan ilman erästä keskeistä ihmistä elämässäni, ja kiitos Isälle Jumalalle Jeesuksen nimessä ja Pyhässä Hengessä hänelle, ja samoin toki myös Suomen esivallalle, joka on olemuksensa jo selvästi esittänyt tästä maailmasta, kiitos teille rakkaat ystävät!


      • Jeesus_opettaa

        "Isä, anna heille anteeksi, sillä eivät tiedä mitä tekevät!" Tai sitten tietävät ja tekevät kuten myös roomalaiset valtaapitävät ja sotilaat ja samoin Israelin vastaan tässä ajassa tekevät monet vihollisensa ja tietävät mitä tekevät, mutta silti luulevat palvelensa Jumalaa islamissa, mutta Jumalansa on Saatana Raamatussa ja Israelin Jumalan eli Jeesuksen kannalta, toki edes juutalaiset itse omaan luvattuun maahansa koottuina eivät välttämättä edes tiedä kuka Jeesus on heille, sillä jopa juutalaiset uskonnolliset johtajat eivät eläessään vielä uskalla esittää sitä totuutta, mikä Raamatussa jo ollut uuden liiton pyhissä juutalaisissa kirjoituksissa, että Jeesus Nasaretilainen on Israelin Messias ja Juutalaisten Kuningas Jumalan Valtakunnassa, sillä itse ovat olleet luopumuksessa, ja Jumala tahtoo heidät herättää ja näkevät pakanakansojen jeesuksen heitä vainonneena hapatuksena, kuten nähtiin tätä natsi-Saksassa ihan lähihistoriassa, ja Jumala Jeesuksessa aina vain ollut hyvä paimen juutalaisille ja kaikille ihmisille koko ajan kuten myös mielistyi Aabelin uhriin, ja Kain hänet murhasi ja esitti "olenko minä veljeni vartija?"


      • Tämä_on_niin_totta

        Tämä on niin totta Suomessa tässä ajassa, että olen sen itsekkin jo kuullut työpaikallani!

        Jos Suomessa Trafin inssiajojen opettajat kävisivät Suomessa läpi kaikki maanteillä kuljetustutkinnon suorittajat tässä ajassa, ja siellä tietysti sekä vanhempia ja nuorempia, niin mikähän osuus läpäisisi inssi-ajon ensimmäisellä kerralla tai toisella tai useammallakaan, ja silti ajokoetta suorittavilta Suomen nuorilta vaaditaan lähes täydellistä suoritusta ja yksi virhe vaikka toisella kerralla onnistuisi siinä, aiheuttaa hylkäämisen ajokokeessa ja valvoja määrää kaksi lisätuntia, kun minimissään on annettu jo kaksikymmentä, niin toki se lannistaa ajokokelasta ja toki ymmärrän sen hyvään pyrkimisen ja silti ajokokeen maksu noi 60 euroa ja vähävaraiselle opiskelijalle vähävaraisesta perheestä se todella masentava tilanne, vaikka ihan hyvin meni koe muutoin. Tietysti jälleen niin subjektiivista niin subjektiivistä, mutta mielenkiintoista olisi tietää, jos kaikki Suomen kansalaiset määrättäisiin ajokokeeseen samoilla kriteereillä, niin monellako vanhuksella aina kaistanvaihdossa ja oikealla kääntyessä, se päänsä kääntyisi tähystämään pyöräilijöitä tai kaistalla niinsanotusssa "kuolleessa näkökentässä olevia lähimmäisiä. Ehkä ennen on ollut erilaista näissä ajoluvissa myös Suomessa? Onko Suomessa siis liikenteessä sellaisia, jotka eivät edes kunnolla voi päätään kääntää ajotilanteessa Suomessa, ja tämä kiinnostaa, mutta kiinnostaako poliisia tai yhteiskunnan päättäjiä?


      • Ongelma_Suomessa

        Ongelma Suomessa ja kaikkialla jumalattomuus ja valheet!


      • Ihmisten_maailmassa

        Ihmisten maailmassa ihan keskeistä se asettuminen toisten ihmisten yläpuolelle! Itse ihmisenä tahdon kaiken kunnian ja kiitoksen antaa vain Jeesuksen Isälle ja Jumalalle, amen, halleluja!


    • Ihmisten_maailmassa

      Ihmisten maailmassa ihan keskeistä se asettuminen toisten ihmisten yläpuolelle! Itse ihmisenä tahdon kaiken kunnian ja kiitoksen antaa vain Jeesuksen Isälle ja Jumalalle, amen, halleluja!

      Jumalan tahto kaikille ihmisille on antaa jokaiselle ihmiselle sen oman valintansa näissä asioissa, ja tuomiot on syytä jättää Jumalalle, ja tietysti tämän maailman ruhtinaat tarvitsee sen tuomiovallan, kuten Nebukadnessar tuomitessaan Danielin kolme ystävää Babyloniassa ja samoin tuomitessaan ystävänsä Danielin leijonan luojaan, ja hyvä jokaisen ihmisen nämä asiat ymmärtää ihan konkreettisesti ja omakohtaisen kokemukset näissä auttaa, ja syyttäjinä ihan omat lähimmäiset saman kansalaisuuden edustajat ja jopa saman perheen edustajat ja jopa myös Isä Jumala rakkaalleen Pojalleen Jeesukselle esitti sen ristinsä kantamista ja kärsimysmaljansa juomista, kuten myös Jeesus sitä esitti omille valitsemilleen juutalaisille apostoleilleen ja ihan Isän Jumalan antaman ja täydellisessä rakkaudessaan, amen, halleluja!

      Babylonian kuningas mielistyy omien alaistensa pelotteluun taloudellisesti tai jopa väkivaltaisesta vapaudenriistosta tai jopa hengen menettämisestä, jos ei kumarra kultaista kuvapatsasta edessään ja valtakuntansa virkamiehet sen näkee, ja tästä syystä varoittava esimerkki paikallaan ja tuliseen pätsiin heittäminen tai myöhemmin Roomalaisten hallinnassa Israelissa juutalaiset ristiinnaulittiin teiden varsille varoittavina esimerkkeinä hirmuhallintoa vastaan uhmanneista juutalaisista ja samoin omia kansalaisia vainottiin, kuten Roomassa natsisaksan vainotessa juutalaisia ja heitä auttaneita, sillä laki oli nykyisen ajan kaltainen ja hyvä-osaisten viha toisinajattelijoita kohtaan oli kovaa, kuten myös ateistisissa maissa samoin ja kaikkialla, missä ihmiset valtaa käyttää kysymättä Jumalalta ja Jeesukselta, mikä on ristinsä kantamisen eli itsensä kieltämisen tie Raamatussa ja myös tässä ajassa.

    • Toisesta_näkökulmasta

      Toisesta näkökulmasta tätä asiaa lähestyen Suomessa vuonna 2017!

      Kuka hyväksyy EU:n ulkorajojen vuotamisen ja ihmissalakuljettajia rikastuttavien laittoman maahanmuuton EU:n alueelle, ja miksi ei sitä tekeviä palauteta omiin lähtömaihinsa tai ainakin EU-rajojen ulkopuolelle, että laiton maahanmuutto saataisiin pysäytettyä?

    • Tietysti_aloituksessa

      Tietysti aloituksessa "peljätkää ..." on väärä ilmaisu mutta tässä tarkoittaa juuri sitä, että kun näitä asioita sitten tulevaisuudessa käytetään, niin ei enää mitään yhteyttä ainoastaan siihen, millä sitä perustellaan nyt tiedotusvälineissä. Jokainen ymmärtää, millaista oli tiedonkeruu ja mistä syystä kommunistissa maissa ja on nykyäänkin ja tietysti perusteena kansallinen turvallisuus. Diktatuurissa myös joko lain mukaan tai sitten ilman lainsäädäntöä ja pyrkimyksenä edistää sen yhden diktaattorin puolueen asiaa vaikka voidaan käyttää kansallista turvallisuutta. Miten sitten Suomessa näissä asioissa? Valtaa pitävien tavoitteet hyvin nähdään ja myös Suomeen tulee pedon merkki ajallaan, ja onko kansallisen turvallisuuden piirissä myös vainot niitä vastaan, jotka tekevät Jumalan tahtoa ja uskovat Raamatun ilmoitukseen ja tästä syystä voidaan heidät kokea kansalliseksi uhaksi vaikka todellisuudessa äärimmäisen yksipuolinen pedon merkin ottamisen pakottaminen on se uhka jokaiselle Jumalaa ja lähimmäisiään rakastavalle ihmiselle, sillä kun enemmistö eksyy demokratiassa, se voi vähemmistöjä vainota ja tahtoo myös lait siihen, että pystyy valvomaan tahtoessaan jokaista Suomenkin kansalaista. Samaa voidaan kysyä näistä positiivisista luottorekistereistä, ja nimikin jo paljastaa sen täydellisen valheellisen pyrkimyksen tässä asiassa, sillä ei mitään positiivista ole tällaisista rekistereistä kenellekkään varmuudella. Tietysti yhteiskunnassa tulisi olla kohtuullinen toimeentulo kaikilla sen kansalaisilla, mutta kun se ei toteudu, niin sitten tulee tällaiset rekisterit ja muut samanlaiset toimet, joita ei enemmistö itselleen hyväksyisi eikä varsinkaan rikkaat ikipäivänä tässä maailmassa, mutta kun valta on rikkailla, niin tästä seuraa sitten yhteiskuntiin sitä erittäin suurta epätasa-arvoa ja myös perustuslaillisia rikkomuksia, joista ei kukaan tietenkään julkisesti ole kiinnostunut, koska kohdistuvat vain vähemmistöihin ja vähävaraisiin. Jeesuksen opetukset ja elämänsä hyvä esimerkki on jokaiselle ihmiselle se paras ristinsä kantamisen tie ja rakkautensa Jumalaa ja lähimmäisiään kohtaan on luettavissa Raamatussa, ja sen suurempaa rakkautta ei voi olla kuin että antaa henkensä lähimmäistensä puolesta, amen. Näin ei ole Babylonian kuninkaan toimintatavoissa vaan käytössä lainsäädäntövalta ja tuomivalta ja turvallisuushenkilöstö sen oman valtansa turvaamiseen. Hyvin suuri ero Jeesuksella ja Babylonian kuninkaalla!

    • Tietysti_hyvä_ymmärtää

      Jeesus tulee tuomionsa antamaan vielä jokaiselle kansakunnalle ja samoin jokaiselle ihmiselle sen mukaan mitä on sanonut ja sanansa tallennetut Raamatussa. Maailmassa ihmisen tuomiovallan edessä ovat Jumalan pyhät olleet ja Jeesus myös ja vaikka esittävät että heillä on se valta maailmassa niin Jeesus sanoi totuuden näistä asioista heille vastatessaan. Jokaisen ihmisen kannattaa tutkia ketä hänen kannattaa rakastaa ja uskoa ja totella erinäisissä asioissa maan päällä, sillä Jeesus ei esittänyt yhteiskunnallisesti paljonkaan vaan Jumalan Valtakunnan kannalta sanansa olivat asetetut ja tietysti voivat sivuta myös yhteiskunnallisia asioita ja jopa rahaa ja siihen suhtautumista ja sen lisäksi sitä tärkeämpää eli ihmisen suhdetta Luojaan ja sitä kautta Jeesukseen itseensä ja myös apostoleihinsa, jotka Pyhässä Hengessä sitä tehtäväänsä hoitivat maan päällä, toki ei sitä maailmassa ole välttämättä helppo ymmärtää, kun on ikäänkuin Babylonian kuninkaan kaltaisessa ihmisten valtarakenteessa, eikä siellä Jeesus välttämättä ole Herra ja Kuningas eikä tärkeässä asemassa tässä maailmassa, mutta tilanne todellisuudessa on aivan päinvastainen, sillä Jeesuksella on kaikki valta maan päällä, mutta ei tahdo sekaantua mammonan valtapiiriin ja se on jätetty tämän maailman pimeyden ruhtinaalle.

    • Jeesus_opettanut

      Peljätkää Jumalaa ja antakaa Jumalalle kunnia ja häneen turvatkaa! Jeesus opetti olemaan pelkäämättä ihmisiä, jotka kyllä voivat toimia maan päällä moninaisesti ja Jumalaa pelkäämättä ja myös Jumalaa peljäten.

    • Mielenkiintoinen_paikka

      Mielenkiintoinen paikka on tämä maailma ihmisille varmuudella. Kuka ihmisistä sitten tuntee Jumalan ja ymmärtää totuuden myös Jumalan vastustajan toimista, ja tässä hyvin suuri ero tietysti Raamattuun uskovien juutalaisten ja kristittyjen ja Koraaniin uskovien islamistien välillä. Iranin hengellinen papisto kutsuu Israelia ja USA:aa pieneksi ja suureksi Saatanaksi, ja Saatana tarkoittaa vastustajaa. Jeesus on Raamatun Perkeleen vastustaja eli Saatana Raamatun Saatanalle, ja samoin Raamatun Käärme eksyttäessään Aadamin ja Eevan tottelemattomuuteen Jumalaa vastaan, on Raamatussa Jeesuksen vastustaja eli Saatana eli Perkele.

      Hyvin suuri juopa on Iranin islamilaisen fundamentilismin ja Raamatun juutalaisuuden ja USA:n kristillisyyden välillä! Euroopan ja itä-euroopan kristillisyydessä hyvin pahoja antisemitistisiä viharikoksia juutalaisia vastaan ihan lähihistoriassa ja myös Ilmestyskirjan pedon kuudesta päästä neljä ensimmäistä on nykyisiä islamistisia valtakuntia ja kaksi eurooppalaista ja viides viittaus itäiseen Eurooppaan ja kuudes selvästi sen rooman sopimuksen piirissä, kuten myös toisessa maailmansodassa akselivaltioiden keskeiset valtakunnat olivat Saksa ja Italia. Onneksi USA tuhosi sen natsimaailman orastuksen Euroopassa, ja samoin Neuvostoliiton joukot estivät juutalaisten täydellisen tuhon idässä vaikkei rakkautta olisikaan ollut heillä juutalaisia kohtaan ensisijaisesti.

      Nyt nähdään tässä ihan samaa henkimaailmojen vaikutusta tässä ajassa, ja Britania päässyt eroon tai pääsemässä eroon Rooman mahdista. Samoin myös islamistiset ja Rooman kristilliset piirit tekevät yhteistyötä hyvin selvästi Israelia ja juutalaisia vastaan vaikka toki tilanne Euroopassa pirstaleinen, eikä kaikki valtakunnat EU:ta pidä jumalanaan.

      Jos tahdot oppia Israelin ja Raamatun Jumalan vastustajista, niin tutki ensisijaisesti juutalaisten vastustajia ja heitä vainoavia tahoja!

    • Jokainen_ymmärtää

      Jokainen ymmärtää myös jos ymmärtää Jeesuksen ja Vastustajansa välisen eron suhteessa ihmisiin, että Saatanalle tuottaa erityistä tyydytystä, kun pystyy juutalaiset nostamaan Jeesusta vastaan, vaikka Jeesus vain tahtoo hyvää juutalaisille ensin ja sen jälkeen Israelin sukukuntien jälkeläisille ja sen jälkeen myös kaikille ihmisille, eikä Jumala katso ihmisiin vaan Jeesuksen edessä ei ole eroa olla juutalainen tai muun kansakunnan ihminen. Valitettavasti monien Israelin sukukuntien jäsenten sydämen kiintymys ei ollut ensisijaisesti Jeesuksessa ei edes Mooseksen aikaan, ja voimme Raamatusta lukea tästä kaikesta ja 40 vuotisesta erämaavaelluksesta vaan aivan päin vastoin oli tilanne silloin, ja on myös myöhemmin ollut, sillä mammonan herralla on tässä maailmassa niin paljon ikäänkuin enemmän käytössä rahan kautta, ja Jeesus lähinnä hengellistä hyvää jakaa ja kehottaa ihmisiä seuraajinaan kantamaan ristinsä eli kieltämään itsensä tässä maailmassa mammonan herran houkutuksien ja valheiden ja vihan edessä, sillä kaikkia näitä Saatana käyttää ihan kaikkia ihmisiä kohtaan, eikä Jeesus ollut mikään poikkeus vaan kaikki ihmiset ovat luodut Jumalan kuviksi eli Jeesuksen kuviksi ja pelastettaviksi ja pyhitettäviksi totuudessa, mutta ei ihminen näin ajattele yleensä vaan riittää vähempi selvästi ja tästä syystä maailmamme on juuri sellainen kuin se on ihan kaikessa tilassaan suhteessaan sekä Jumalaan ja lähimmäisiin ja luontoon myös, ja pian Jumalan tuomiot annetaan maailmalle ja ihmisille sen mukaan, ketä ovat rakastaneet ja palvelleet ja ketä ovat halveksineet ja hyljänneet. Ihmiset itse pian saavat maistaa sitä Saatanan hedelmää, kun sota ja sitä seuraavat asiat alkavat tapahtua maailmassa ja silti Jeesus tahtoo vain hyvää kaikille ihmisille ja Saatana tarjoaa pedon merkkiä ja ihmisten esittämää ratkaisua näissä asioissa, ja erittäin suuri ero on Jeesuksen ja Babylonian kuninkaan esittämillä ihan jokaiselle ihmiselle varmuudella, ja pelko on suurta lähitulevassa ja pahuus tulee Saatanalta ja seuraajiltaan vaikka Jeesus koko ajan ojentaa käsiään tottelematonta ihmiskuntaa kohtaan Raamatussa olevan evankeliumin kautta ja myös pian 144 000 apostolia aloittaa tehtävänsä ja ihmiset maailmassa heidätkin tahtoo surmata, sillä ovat eksytetyt siihen täysin, kuten nähdään kaikki ihmisten tuhoaseet valtaapitävien vallassa ja samoin maailma saastumassa ilman niidenkin käyttämistä, mutta kun tuhoaseita aletaan käyttää, niin kuka ihminen vastaa seurauksista, se käyttäjäkö? Tässä maailmassa Saatana eksyttäjänä pystyy ihmisiä eksyttämään syyttämään Jumalaa ja Jeesusta ja juutalaisia ja Jeesuksen seuraajia. Valitettavasti pahuudella on paljon sijaa sekä Lähi-idässä ja laajemmin myös siellä kaikkialla missä hedelmät sen kertovat luotettavasti.

    • Historia_opettaa

      Jeesus Raamatun mukaan Israelin juutalaisista ja Juudan sukukunnasta ja Daavidin Juurivesa, ja silti Israel ja juutalaiset vähemmistönä uskoo vielä julkisesti Jeesukseen, ja mistä tämä kertoo, eikö siitä samasta mihin Mooses kyllästyi johdattaessaan Israelin sukukuntia Egyptistä ja kansa vain napisee ja jopa tahtoo takaisin orjuuteen Egyptiin, ja voiko olla mielettömämpää.

      Miten sitten tilanne Israelin erokirjan saaneiden joukossa tässä ajassa? Missä asemassa on Jeesus, ja Raamatussa selvästi että voi olla parempi tilanne kuin Juudalla? Kenen kanssa tahtovat pohjoisten heimojen jälkeläiset tehdä sitä yhteistyötä tässä maailmassa? Juutalaisten ja Israelin? Israelin ja juutalaisten vihollisten kanssakko?

      Mitä sitten ihmisille tässä ajassa merkitsevät Raamatussa olevat pyhät asiat Juudasta ja Israelin pohjoisten heimojen jälkeläisten asioista? Hyvin selvästi 144 000 Jeesuksen apostolia tulevat sekä Juudasta (vähemmistö 24000-36000) ja pohjoisten sukukuntien jälkeläisistä (108000-120000)! Lisäksi on Daan, joka pudonnut pois tästä joukosta.

      Jumala tuo jokaisen ihmisen tuomiolla näistä asioista ja toki tämä edellämainittu vain hyvin pientä osaa koskee omakohtaisesti juutalaisena tai pohjoisten sukukuntien jälkeläisinä, mutta koskee myös ihan kaikkia ihmisiä, sillä Jumala on Raamatussa tämän tiedon tahtonut antaa kaikille maailman 7000000000 ihmisille, eikä vain pienelle Jeesuksen joukolle ja sen lukumäärää ei kukaan ihminen voi sanoa ilman Isän Jumalan totuudellista ilmoitusta. Tieto on Raamatussa silti kaikille annettu.

      Tietysti jokainen ihminen väärinkin Jumalan edessä tehneenä tuomiolla, kuten se jokaiselle ihmiselle varmuudella tulee, voi aina vedota tietämättömyyteensä ja tyhmyydestä tietysti kyse on jokaisen tietämättömän ihmisen kohdalla pääasioista, mitkä Raamatussa esitetään näistä asioista, sillä ihan lähellä on kaikki se, mistä edeltä Ilmestyskirjassa kerrottuna niistä seitsemästä vuodesta ennen Herran päivää, ja tietysti jokainen ihminen itse vastaa omasta suhteestaan Jeesukseen ja samoin Saatanaan, ja tietysti ihminen voi vedota tietämättömyyteen tai muistamattomuuteen, kuten sitä käytetään tässä ajassa.

    • Esimerkki_aloituksen

      Esimerkki aloituksen kansallisesta turvallisuudesta löytyy Turkista tai Syyriasta tänä päivänä! Tietysti myös muut valtakunnat tässä ihan samalla viivalla sillä ihmisten valta on sitä alusta loppuun tai huonoimmasta parhaimpaan, ja jossain on Jeesuksen antamaa vaikutusta, niin silloin tilanne siinä valtioissa on erilainen kuin muissa ihmisten hallitsemisessa maissa, eikä kelpaa edes Laodikea Jumalan seurakuntana, sillä senkin tulee tehdä parannus suhteessa Jeesukseen sen tärkeimmän eli rakkauden suhteen!

    • YmmärrystäVailla

      Tärkeä ymmärtää, että koko edellinen vuodatus, kun siitä karsii pois uskonnollisuuden, ilmestyskirjat, babyloniat ja ennustukset, on yksistään USA:n Demokraattien sotapropagandaa.
      .

    • Minä en voi teitä auttaa menkää papille vuodattamaan, pappi on syyllinen teidän sairauteenne.

      • Jeesus_on_pappi

        Jeesus on pappi ja vuodatamme hänelle ihan joka päivä, mutta vielä nyt on Saatanan valta, ja kun Jeesus palaa niin alkaa Jeesuksen tuhatvuotinen valta! En kaipaa sääliä tyhmiltä!


    • Kenties_juutalaiset

      Kenties juutalaiset johtomiehet Euroopassa tehden yhteistyötä natsien kanssa ajattelivat että juutalaisille ei mitään hätää, ja natsijohto oli mielistynyt vain juutalaisten tuhoamiseen, ja juutalaisten johtajat, että vähän aikaan tälläista ghettoelämää ja sen jälkeen normalisoituu, mutta todellisuudessa Jeesuksen vihollinen Saatana istuttanut sen juutalaisten tuhon eli holokaustin jo Hitlerin sydämmeen sitä ennen. Näin myös selvästi nykyään Iranin ja Egyptin islamilaisen veljeskunnan taholta ja näiden molempien oppi-isien taholta ennen tätä lähihistoriassa tapahtunutta, ja Hitler myös Euroopassa kannattajiensa kautta vain tahtoi tuhota ihan jokaisen juutalaisen ja juutalaisten jälkeläisen sen oman rotuoppinsa mukaan. Älkää olko naiveja vaan ymmärtäkää ihmisten pahuus! Esimerkkejä ihmisten pahuudesta ennenkaikkea juutalaisia ja Jeesukseen uskovia kohtaan on vaikka kuinka paljon Euroopassa, mutta todellisuudessa ei kiinnosta ne vallankäyttäjiä Euroopassa sillä EU on se kahdentoista tähden koaliitoa ja Suomi viranomaisineen sen mallioppilas!

    • Eufratin_varrelta

      ajassamme alkanut se pahuus, ja leviää siellä salakavalasti ja levinnyt kenties jo Eurooppaan sitä ennen natsien holokaustin mukaan, sillä hedelmistään tunnetaan pahuus!

      Hedelmistään puut tunnetaan, ja vaikka pahin hävityksen kauhistus vielä tulematta oliko Hitlerin natsi-Saksa yhtään sen vähempää hävitystä juutalaisia eli Jumalan valittua kansaa vastaan ja jos oli, niin toimikaa sitten tulevaa pahuutta vastaan ja Iran esittänyt suoraan ja selvästi että Israelin juutalaisvaltion tahtoo tuhota!

    • Suomessa kansallisen turvallisuuden suurin uhka on köklöpölöttäjä.

    • Kannattaa_tutustua

      Hamasinkin toimintaan Gazan alueen kansallisen turvallisuuden ylläpitäjänä ja valheita ja vihaa juutalaisista siellä ihan perusideologisella koulutuspropagandalla. Valitettavasti myös jotkut suomalaiset voivat tukea hamasin kaltaisia terroristijärjestöjä ja esiintyvät hyvinkin humanistisina ihmisinä, ja tästä nähdään ettei aina helppoa erottaa tässä maailmassa väkeviä eksytyksiä ja laittomuutta edistäviä ideologeja. Onneksi varmaan suomalaisten enemmistö ymmärtää mikä terrorismia tässä maailmassa, mutta ymmärtääkö suomalaiset myös sen, että rahan halu on kaiken pahan alku ja juuri, samoin laittomuuden tukeminen sen kaikissa eri muodoissa.

      Jumalan ovat tuomiot tulevaisuudessa jokaiselle ihmisille, ja Jeesus juutalaisuudesta annettu pelastukseksi kadotustuomiolta ja toiselta kuolemalta, kuten on kerrottu Raamatussa edeltä varmaksi ja hyväksi ja pyhäksi tiedoksi, ja evankeliumi niinkuin esitetty Raamatussa ja tässä ajassa Ilmestyskirjassa sen luvussa 14 hyvin tärkeä myös tuntea jokaisen, ettei Jumalan rakkauden ja armon ja totuuden tunteminen jää vain ihmisen uskonnollisuuden pintamuodollisuudeksi, kuten terrorismiin eksyneillä uskonnollisilla ihmisiä pitäessään esillä valheita ja vihapropagandaa ja vieläpä esittäessään sitä jumalaansa suureksi.

      Jeesus on hyvä paimen jokaiselle ihmiselle ja evankeliuminsa syntien anteeksiantamuksessa hyvin selvä, mutta samoin parannuskehotus myös Laodikean seurakunnalle, eikä kelpaa rakkaudettomuus Israelin Herraa kohtaan ja sijalla penseys ja maailmanystävyys ja ahneus ja muut huonot asiat, kuten kerrotaan Raamatussa hyvin selvästi näistä asioista ja maailmassa paljon luopumusta ja laittomuutta ja valheita myös ihan perusasioista kuten Raamatussa olevan Jumalan ilmoituksen kieltäminen luomisesta noin kuusi vuosituhatta sitten ja sen sijalle asetettuna valheet evoluutiosta ja ihmisille käsittämättömien pitkien aikojen ilmoittamiset täydellisenä valheteorioina ja jokainen tervemielinen Jumalassa ymmärtää erottaa totuuden ja valheet tästäkin asiasta, vaikka maailmassa valtaa annetaan valheiden esittäjille ja paljon vääriä todistuksia Jumalan pyhistä ja niistä, jotka luomisen ymmärtää totuutena ja Jeesus myös sen todisti aivan yksiselitteisen selvästi, ja samoin Aadamin luomisen, ja Jeesus myös oli itse siinä osallisena Jumalan Elävänä Sanana, sillä ei ihminen (Aadam) elä yksin leivästä ruokana vaan jokaisesta Jumalan suusta lähtevästä sanasta, amen, halleluja! Kiitetään Luojaa Jeesuksen nimessä ja Pyhää Henkeä täynnä olevina ylistetään Isää Jeesuksen nimessä, ja tämä on hyvä osa jokaiselle luodulle ihmiselle Jumalassa, amen. Varotaan väärien profeettojen ja uskonnollisten ihmisten hapatuksia, samoin julkijumalattomat vain omaa ja luotujen kunniaa pyrkivät esittämään sen Luojalle ja Jumalalle tulevan kunnian sijaan.

    • Hyvä_ymmärtää

      Euroopan pimeinä vuosina lähimenneen holokaustissa myös natsit tekivät yhteistyötä Israelin juutalaisia vihaavien islamististen tahojen kanssa, ja pyrkimyksenä oli juutalaiset hävittää koko Euroopasta ja myös Lähi-idästä eli Jumalan juutalaisille antamasta luvatusta maasta, ja tästäkin voidaan ymmärtää laittomuuden salaisuus ja äärimmäinen pahuus ja hävityksen kauhistuksen luonne, ja sitä toki nähdään siellä Eufratin varrella jo selvästi muutenkin tässä ajassamme, ja Eufratin varrella on Irak ja Syyria ennenkaikkea. Tässä ajassa hyvin petollisesti myös antisemitismiä moninaisesti ja tukea Suomikin antaa ihan sinne Israelin rajojen tuntumaan niille tahoille, jotka tahtovat Israelin juutalaisvaltion tuhoa todellisuudessa vaikka eivät sitä aina esittäkkään suoraan avunantajille, sillä ovat omalla tavallaan viekkaita ja Raamatussa myös esitetään susista lampaiden vaatteissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9726
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2847
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      170
      2634
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2059
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1637
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      15
      1505
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1449
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe