Jumalanne on sairas

pierunaama

Miksi teidän jumalanne sallii nälänhädät, taudit, sairaudet, terroriteot jne.
Onko ne sille jotain viihdettä joita on kiva katsella?
Jos jumala on niin hyvä kun kaikki sanovat, niin eikö se voisi tuosta vain muuttaa nälänhädästä kärsivät alueet vehreiksi maiksi joissa kasvaa loputtomati ruokaa? Ei se kovin vaikeaa voi olla kun se Jeesuskin (mukamas) muutti veden viiniksi.

Selittäkää.

17

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Brina

      "meidän", niin minun kuin sinunkin jumala on kaikkiallinen ja kaiken olemassaolevan ja -olemattoman voima, viisaus ja syy. Jos tämän ymmärrät, niin tajuat myös sen, että SEN täytyy olla jollakin katkaisemattomalla tavalla niin sinussa/messä kuin kaikessa muussakin. Kukaan ja mikään ei voi olla siitä riippumaton missään suhteessa tai sen ulkopuolella. Ei siis ole mitään erillään olevaa jumalaolentoa joka "katselisi" tämänkin ihmiskunnan tekemisiä jostakin "muualta". Tosin uskonnot ovat opettaneet meille muuta ja niinpä monille ajatteleville ihmisille niiden luoma jumala-mielikuva on vastoin kaikkea logiikkaa.
      Ehkäpä kysymyksen kuuluisikin olla; miksi sallimme edelleen nälänhätää, sairauksia, terrorismia, sotia....? Miksi emme onnistu muuttumaan paremmiksi ihmisiksi? Miksi emme opi rakastamaan edes itseämme saati sitten kanssaihmisiä, luontoa (näinhän suuri kristinuskon Mestari Jeesus kävi opettamassa sitä meille pari tuhatta vuotta sitten) ? Miksi olemme edelleen itsekkäitä ja omien etujemme vaalijoita välittämättä toisista (pidämme lähimmäisinämme vain oman uskontoomme kuuluvia) ? Emme siis ole vieläkään tajunneet sitä, että kaikki mitä näemme, koemme maailmassamme johtuu omista asenteistamme, ajatuksistamme ja teoistamme! Vastuu on meidän, mutta on helpompaa syyttää kaikesta aina jotain muuta, vaikkapa sitten mielikuvistusjumalaolentoa!

    • LuojaOletSinäItse

      Lisäksi tämän maailman täytyy olla enemmän unta kuin mikään "parhaaksi mahdolliseksi maailmaksi" suunniteltu ja nikkaroitu maailma. Vaikka "Yksi ilman toista" onkin täydellisen autuaallinen olotila (samoin kuin ontologisesti myöhempi "Kaiken [monen] perimmäinen ykseys") , niin siinä yhdessä tietoisuudessa esiintyy kuitenkin tietoisuudelle tyypillinen uneksimisprosessi, joka luo näkyväksi ja materiaalisen tuntuiseksi monia ennestään olemattomia maailmoja. Samalla niihin maailmoihin tulee uneksituksi monia olioita omine tahtoineen, vaikka tietoisuuksia taustalla on vain yksi. Ihminen ja kaikki muutkin ovat "Jumalan kuvia", ja tämä sama prosessi jatkuu myös luoduissa olennoissa; myös nämä uneksivat lukuisia monia olioita, vaikka tietoisuus taustalla on vain yksi. Kaikki unet eivät ole mitään miellyttäviä taivasunia; mitä lähempänä ykseyttä ja kaiken lähdettä ollaan, sitä taivaallisempia kokemusmaailmat ovat, ja mitä kauempana kaiken lähteestä ollaan, niin sitä jyrkemmän erilliseltä kaikki vaikuttaa. Lisääntyvän erillisyyden illuusion aikaansaamana resurssit lokalisoituvat yhä enemmän jolloin toiveet täyttyvät pelkästään toivomalla yhä harvemmin, minkä vuoksi alkuperästään tietämättömät olennot alkavat käyttäytyä yhä itsekkäämmin ja seurauksena on jotakin tällaista kuin mitä täälläkin näemme. Täytyy muistaa, että suurimmasta osasta kokemusmaailmoja katsottuna tämä maailma ei ole mikään taivas; me elämme monesta korkeammasta (ykseydellisemmästä) maailmasta katsoen synkässä helvetissä. Painajaisunia on, mutta niin on paljon ihanteellisempiakin unia. Ulkoiset ja sisäiset värähtelyt resonoivat keskenään ja samanlainen kutsuu luokseen samanlaista. Tekomme ja asenteemme luovat tulevaisuutemme, kokemusmaailmamme. Toimikaamme mieluiten niin, ettei painajainen tästä enää kohdallamme syvene vaan voimme palata lähemmäs alkulähdettä, joka todella olemme.

    • 12___13

      "Miksi teidän jumalanne sallii nälänhädät, taudit, sairaudet, terroriteot jne."

      Koska ihminen halusi oppia tuntemaan pahan. Nyt olemme täällä "elämän" koulussa oppimassa mitä paha todella tarkoittaa. Onneksi oppitunti on lyhyt, eikä voi tuhota sielua, joka on se mikä merkitsee.

      Raamatullisesta näkökulmasta tätä "elämää" voisi verrata Matrix elokuvan matrixmaailmaan, joka ei ole todellinen.

    • gdfyhrtyh

      Turhaan kirjoitat jumalasta niin kuin se olisi olemassa, uskovat vain luulevat ateistienkin siihen uskovan. He eivät sen pidemmälle ajattele.

    • Sen kovasydämisyyden takia mitä köyhät osoittavat vierasheimoista rikasta kohtaan. Koraanin mukaan aikanaan Mooses tulee etsimään sijaa Europasta ja samoin Aabraham, mutta Efraim vastustaa sitä, että he saisivat maata tai edes omakotitalotonttia omakseen.

      Sairastavat ovat enimmäkseen köyhiä ja kurjia. Nuo köyhät ja kurjat eivät eivät salli Jumalan saavan palkkaa siitä hyvästä mitä hän on rikkaille ja heillekin jakanut.

      Jumala jäi vaille palkkaansa. Hänelle annettiin vain 30 hopearahaa, jonka hän viskasi metallinsulattajalle ja nosti maahan HULLUN PAIMENEN. Tuo paimen ei etsi kurjia ja sairaita, vaan vain lihavia lampaita. Profeetta Sakarja sanoo kirjassaan: Menkööt kaikki lampaat miekkaan, nälkään tai ruttoon (syöpään). Sen vuoksi, että eivät suostuneet Jumalalle antamaan palkaksi maata ja omaisuuttaan.

      Jumala saattaisi tahtoa esim. monesta kaupungista 400-500 omakotitalotonttia hintaan 14.60 euroa per tontti lahjaksi, mutta kuka on se, joka kykenee tuon tonttimäärän hänelle lahjoittamaan tuohon hintaan ilman että nousee rotuvihamielisyys tai karsaus vierasheimoista rikasta vastaan.

      Jumala kyllästyy tekemään työtä vuoksemme, jos emme maksa hänelle mitään palkkaa, joka tyydyttäisi hänen tarpeensa. Tiedemiehet ovat kyllä tehneet enemmän kuin Jumala taltuttaakseen nuo vitsaukset, joten kyseenalaista on olisiko siitä ollut mitään hyötyä, jos olisimme Jumalaa omasta asemastamme turvautuneet. Tulee muistaa:

      "Nyt ihminen on niin kuin me, hänellä on yhteinen kieli ja he rakentavat tornitaloja, pian mikään ei ole hänelle mahdotonta. Menkäämme sekoittamaan heidän kielensä, hajottamaan torninsa ja estäkäämme pääsy takaisin paratisiin, jotta hän ei eläisi ikuisesti."

      Ihminen sinänsä on rauhaan jätettynä kykenevä melkein mihin tahansa ja jopa haaveilemaan ikuisesta elämästä. Hän ei tunnu tarvitsevan Jumalaa lainkaan. Mutta on myös totta, että ilman Jumalalta saatavaa viisautta ja voimaa ja pyhän hengen lahjoja kaikki ihmisen teot saattaisivat jäädä tasoltaan melko mataliksi.

    • KMT

      Mainitsemasi asiat ovat pääasiassa ihmisen aiheuttamia, eivät siis Jumalan syytä. Jumala on antanut ihmisen elämälle käyttöohjeet, mutta monet ihmiset ovat päättäneet kapinoida.

      • <<< Mainitsemasi asiat ovat pääasiassa ihmisen aiheuttamia, eivät siis Jumalan syytä. >>>

        Osa ehkä, mutta mitenpä sairaudet, maanjäristykset, hirmumyrskyt, tsunamit ja muut luonnonkatastrofit ovat ihmisen aiheuttamia?

        Jos minulla olisi kyky poistaa vaikkapa syöpä kokonaan maailmasta, en miettisi sekuntiakaan, vaan toimisin välittömästi. Tämä teko vähentäisi kärsimystä maailmassa valtavasti. Olisin täysi sadisti ja hirviö, jos en tätä kykyäni hyödyntäisi.

        Jumalalla kaikkivoipaisena olentona on tämä kyky, mutta hän ei jostain syystä syöpää halua poistaa. Miksi? Mahdollisia vaihtoehtoja on useampi. Ehkä hän haluaa, mutta ei voi eli hän ei olekaan kaikkivoipainen. Ehkä hän voi, mutta ei halua, eli hän on suunnattoman julma. Tai se kaikkein todennäköisin vaihtoehto: ehkä häntä ei ole olemassakaan.


    • 12____13

      > Miksi teidän jumalanne sallii nälänhädät, taudit, sairaudet, terroriteot jne.

      Koska ihmiset luopuivat Jumalasta ja halusivat oppia tuntemaan pahan. Pahuus on Jumalattomuutta. Ja täällä ensimmäisessä kuolemassa meillä on hyvät mahdollisuudet tietää mitä tarkoittaa olla ilman Jumalaa.

      Onneksi tämä on vain lyhyt oppitunti ja ne jotka ovat tai tulevat vanhurskaiksi, saavat mahdollisuuden palata takaisin elämään. Ja onneksi mikään tästä maailmasta ei voi tuhota sielua.

      "Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin".
      Matt. 10:28

      "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään."
      Mat. 25:46

      "Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat. Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi. Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt."
      Joh. 3:19-21

    • hehaheheheheeeh

      luciferin pahuuden taikaa kaikki on. Koko maailma ja sen elämä. Sen on todennut jotkut tiedemiehetkin.

      • Tarkoitatko, että Lucifer on siis Jumalaa vahvempi? Paholainen pystyy aikaansaamaan sellaisia ikäviä asioita, joille edes Jumalasi ei mahda mitään?


    • Saatana tuli ja pilasi koko homman heti alussa oman itsekkyytensä ja vallanhimonsa tähden sillä se ei sallinut sitä ,että Jumala Loi vielä enkelien jälkeen ihmisenkin ,joka oli Jumalan kuva ja se kuva oli Adam. Siitä ja ns omenasta kaikki lähti ja maailman pahuus on saatanan työtä ja ne ihmiset ,joita ohjaa tuo saatanan henki eli ei uskovat ne toteuttaa tuo perkeleen ajatuksia ja moni täysin ymmärtämättään ja raivo ja viha ja eripuraisuus ja valhe on niitä tunnusmerkkejä ,mitä realisoituu tähän maailmaan .
      Jumala onneksi on lähetänyt Totuuden ja kirjoitukset ,jotka kertovat ,että tämä järjestelmä pian tuhotaan lopullisesti Jeesuksen toimesta ja Hän ottaa Kuninkuuden .Näin meillä ihmisillä on tieto jo olemassa ,mitä tapahtuu ja miksi .Kaikki on selvää uskoville ,jotka vaeltavat Totuudessa eli Kristuksessa.

      • Jumala loi kuulemma kaiken, joten hän loi myös Saatanan. Jumala näkee kuulemma kaiken ennalta, joten hän tiesi jo Saatanaa luodessaan, että homma tulee menemään aivan pieleen. Miksi hän kuitenkin loi Saatanan? Miksei hän tuhoa Saatanaa tai estä hänen tekosiaan?


    • hokasu

      Jumala ei aiheita ongelmia vaan Saatana ja perisyntinen ihminen joka ei noudata Jumalan lakeja.

    • Ihmisessä on lihassa ja sen kautta se synti ,joka on sama kaikilla uskovalla tai ei uskovalla ja se on se ,mikä vaivaa meitä ja saatana saa otteen juuri lihan kautta ja se on pirullinen juttu .Uskovalle on vain se etu annettu ,jolla pystyy ainoastaan voittamaankin tuon lihan ja sen himon kaikkinensa on ,etä uskova vaeltaa Hengessä ja se on sellainen asia ,josta ei paljoa missään valitettavasti puhuta .
      HUOM SAATANA ON JO TUOMITTU se on kirjoitettu ja ilmoitettu raamatussa .Nyt on se aika kaikkine villityksineeen mm ,että se tietää ,että loppu on lähellä ja se menee ympäri maapalloa ja etsii kenet voi niellä eli saattaa kulkemaan sen pillien mukaan .
      Uskovat tietävät millilleen ,missä mennään ja missä saatana menee ja mitä tekee ja uskovat yrittää jo lähes epätoivoisesti kertoa ,mutta monesti se on vaikeaa .Toivon hartaasti ,että suomessakin moni vielä kuuntelisi kun ei tiedä ,milloin ovet suljetaan .

    • VapahtajaOletSinä

      Oivalsit oleellisen. Jumala on sadisti.

    • aiettäköjumala

      ihminen ne tekee. ruokaa on, mutta paljon heitetään hukkaan, tauteja levitään epähygenialla, sairaudet monet geeneissä ja väärissä elämäntavoissa, terroriteot våääräuskoisten toimia.

    • Anonyymi

      Jumala josta sinä puhut ei ole Jumala vaan saatana itsessään. Hän tuottaa sairaudet nälänhädät , sodat terrorismin jne..

      saatana käyttää itsestään nimeä Jumala.

      Jeesus kristus on ihmisten oikea Jumala ja tätä nimeä hän tahtoo ihmisten itsestään käyttävän, ihmisten oikeasta ystävästä ja pelastajasta...Jeesus Kristus ja herra Kristus.

      saatana pystyy käyttämään magiakeinojaan maailmassa, hän saa ihmiskunnan kasvamaan maapallon kantokykyä suuremmaksi ja näin ihmisiä joutuu elämään alueilla joilla ei löydy vehreää kasvustoa ruokkimaan ihmisiä. Sairauksia maailmassa on muuten vain rajoittamaan eläinkunnan kasvau ja osa näistä sairuaksista valitettavasti tarttuu myös ihmisen kehoon ja toisaalta saatana itse on aikoinaan istunut taivaassa herran ylimpänä enkelinä ja päässyt luomaan ja istuttamaan maailmaan vitsauksia pitämään myös kurissa vihaamansa ihmisne lukumäärän kasvua. saatana vihaa jostain syystä elävistä eniten ihmistä.

      Kapinallisena hän kuitenkin jätti asemansa ja lähti tekemään lisää tuhoa tuhotakseen maailman ja eritoten ihmiset. Herra kirkkaudessaan kielsi saatanaa luomasta maailmaan näitä em. vitsauksia ihmisille ja näin hän alkoi kapinoimaan Herra kristusta vastaan...Ja jätti lopulta asemansa kirkkauden herran oikealla puolella...

      Vitsausten poistaminen maailmasta on mutkikasta,, kun Jeesus poistaa yhden vitsauksen voi toisaalla toinen vitsaus pahentua toisaalla. saatanan vallan leikkaaminen kertaheitolla pois maailmasta olisi ns. teknisesti helppo toimenpide kirkkauden Jumalalle eli herra Kristukselle mutta samalla se veisi perikatoon kertaheitolla enemmnä sieluja kuin nykyinen hidas menetelmä jossa Kristuksen seuraajaksi herättämisellä kavennetaan samalla saatanan valtaa käyttää luomiaan vitsauksia kasvattamalla hänen vastustaja joukkoaan suuremmaksi eli herättämällä ihmisiä Kristuksen seuraajiksi...

      Näin suurempi joukko pitkässä ajassa voi pelastua iankaikkisuuteen vaikka ihmiset pidemmän aikaa joutuvat kärsimään vitauksista ja suuri joukko voi kärsiä ruumiinkuoleman tämänpuolisessa ajassa mutta pelastuu Kristuksen kautta iankaikkisuuteen. Näin Kristus käyttää ihmisten keskuudessa rajatonta valtaansa ihmisten pelastamiseen ja saatana on avuton se edessä....

      Siinä maapallon osassa jossa Kristinusko on vahvaa on myös vitsasuten vaikutus pienin, kuten kotimaassamme Suomessa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe