P-Korea saavuttamassa tavoitteensa

faktat.faktoina

Pohjois-Korealla ja sen johtajalla Kim Jong-un:illa on vain yksi tosiasiallinen päämäärä; Pohjois-Koreasta halutaan tunnustettu ydinasevaltio. Tämän tavoitteen saavuttaminen muuttaisi oleellisesti maan asemaa Korean niemimaalla, siitä tulisi valtio jonka olemassaoloa ei enää kyseenalaistettaisi, vaan kaikki hyväksyisivät tosiasiana sen että uuden ydinasevallan kanssa on pärjäiltävä.

Pohjois-Korealla on kiistatta ydinase, sillä on kiistatta mannertenvälinen ohjus jolla pystytään teoriassa kuljettamaan ydinkärki kohteeseen. Maailmasta ei löydy yhtäkään niin tyhmää valtionpäämiestä joka olisi valmis kokeilemaan sodassa pystyvätkö pohjois-korealaiset todellakin iskemään ydinaseella kohteeseensa. Onkin vain ajan kysymys milloin kansainvälinen yhteisö taipuu myöntämään tosiasiat.

Tällä hetkellä esteenä Pohjois-Korean ydinasevallaksi tunnustamiselle on USA:n geopoliittiset tavoitteet Tyynenmeren alueella joka on tällä hetkellä heidän ykkösprioriteettinsa, ja tosiasioiden tunnustaminen muuttaisi ratkaisevasti alueen voimatasapainoa. Pohjois-Korea pelaa aikaa, on vain ajan kysymys milloin Etelä-Korea ja Japani haluavat purkaa jännitteen alueella. Jännite purkautuu vain tosiasioiden tunnustamisella ja istumalla neuvottelupöytään uuden ydinasevallan kanssa.

17

337

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eimitäänuutta

      Suurvallat voisi katsoa peiliin ja kysyä miksi pienet valtiot peloissaan haluavat varustaa itseään ydinaseilla? Mitään muuta turvaa ei suurvaltoja vastaan ole. Pohjois-Koreasta tulee virallinen ydinasevaltio siinä missä muistakin on tullut ja suurvaltojen on vain nieltävä se.
      Pohjois-Korea ei ole sen kummenpi kuin Neuvostoliitto kylmänodan aikana jolloin kumpikin osapuoli avoimesti uhkaili toisiaan ydinaseilla. Nykyään tietysti tuntuu hurjalta jos joku uhkaa toista täydellisellä tuholla, mutta pari vuosikymmentä sitten se oli arkipäivää.

      • Ette-tainneet-huomata

        👌😎🍺 👌😎🍺 👌😎🍺
        POHJOIS-KOREA ON NYKYINEN USA:N ASETEOLLISUUDEN LUOMA HAAMUVASTUSTAJA . AIEMPIA SARJASSA OVAT OLLEET GADDAFI, "YDINASE"-SADDAM JA OSAMA-BIN-LADEN. KAKSI VIIMEISTÄ ALKUJAAN USA:N PALKKAAMIA JA ASEISTAMIA. KIMIN OHJUKSET LENTÄVÄT NIIN HYVIN KOSKA USA:N JOHTAMA UKRAINAN VASALLIVALTIO TOIMITTI NIIHIN MOOTTORIT. JA USA:N LIITTOLAINEN PAKISTAN YDINTEKNOLOGIAN. LISÄKSI KIM ON SAMALLA HENKISELLÄ TASOLLA USA:N JOHDON KANSSA - SIKSI SIRKUS JATKUU VUODESTA TOISEEN...
        https://www.youtube.com/watch?v=9q0JP3tcoHQ


      • USA.ALKAA.SKAGAA
        Ette-tainneet-huomata kirjoitti:

        👌😎🍺 👌😎🍺 👌😎🍺
        POHJOIS-KOREA ON NYKYINEN USA:N ASETEOLLISUUDEN LUOMA HAAMUVASTUSTAJA . AIEMPIA SARJASSA OVAT OLLEET GADDAFI, "YDINASE"-SADDAM JA OSAMA-BIN-LADEN. KAKSI VIIMEISTÄ ALKUJAAN USA:N PALKKAAMIA JA ASEISTAMIA. KIMIN OHJUKSET LENTÄVÄT NIIN HYVIN KOSKA USA:N JOHTAMA UKRAINAN VASALLIVALTIO TOIMITTI NIIHIN MOOTTORIT. JA USA:N LIITTOLAINEN PAKISTAN YDINTEKNOLOGIAN. LISÄKSI KIM ON SAMALLA HENKISELLÄ TASOLLA USA:N JOHDON KANSSA - SIKSI SIRKUS JATKUU VUODESTA TOISEEN...
        https://www.youtube.com/watch?v=9q0JP3tcoHQ

        "HAAMUVASTUSTAJA",,NYT AINAKIN TODISTETTAVASTI P-KOREALLA ON YDINOHJUKSIA.


    • Länsivaltojen_hulluus

      Sellaiset ovat Obaman liennytyspolitiikan tulokset. Kahdeksan vuotta, joiden aikana vihollinen on varustautunut tarmokkaasti. Pian alkava sota kuitenkin tietysti pannaan Trumpin syyksi.

      Eivät ole länsivallat ottaneet oppia 1930-luvusta, jolloin antoivat Saksan varustautua niin kauan, että tarvittiin kuusivuotinen sota.

      • Eimitäänuutta

        Irak sensijaan nujerrettiin jo hyvissä ajoin ja ainoa mitä osaltaan saavutettiin(Muiden demokratian pakkomyyntiretkien lisäksi) oli levoton Lähi-itä ja kaikkien aikojen kansainvaellukset Eurooppaan.
        Neuvostoliittoon ei Yhdysvallat tehneet ennaltaehkäisevää iskua kun huomattiin että sielläkin tehdään ydinkokeita ja hyvin on pärjätty näihin päiviin asti.
        Kauhun tasapaino tuo varmemmin rauhan kuin herkkä liipaisinsormi.
        Pohjois-Korea uhoaa muttei uskalla koskaan iskeä Länsi-liittouman kimppuun, mutta ydinaseet on ainoa asia mikä pitää lännen loitolla.
        Kaikilla pikkuvaltioilla (joissa uskonto ei ole merkittävässä asemassa päätöksenteossa) pitäisi olla ydinaseita omaan puolustukseensa, sillä muuten he joutuvat valitsemaan turvansa muutamasta suurvallasta, eivätkä näin ole täysin itsenäisiä.


    • Mummosohvalta

      Pohjois-Korean johdolla ei ole mitään muuta päämäärää kuin pysyä vallassa. Vallassa se pysyy vain mikäli se toimii kuten Venäjä käskee. Tavoitteena Venäjällä on kääntää maailman huomio nyt toiselle puolelle maapalloa. Merkit on nimittäin sellaiset että sokea Reettakin alkaa otsalla näkemään: Venäjän hyökkäys Ukrainaan ja mahdollisesti myös muihin kohteisiin tulossa pian. Kiinan Venäjä on saanut tähän mukaan koska sillä saatavia myös Ukrainassa.

      • geopolitiikkaa

        Geopolitiikassa on kyse muustakin kuin Ukrainasta ja Kim Jong-unin hallinnosta, se on oikeasti kovaa ja häikäilemätöntä peliä ja Ukraina sekä Pohjois-Korea ovat vain pelinappuloita.

        Geopolitiikka on se vaihe pelistä kun joukkueet jaetaan ja pelialue rajataan. Isot maat "värväävät" joukkoja uhkailemalla, kiristämällä ja lahjomalla.

        Kiinaa ja Venäjää yhdistää vihollinen, läntinen maailmanjärjestys.


    • tasa-arvoa.nääs

      ainakin kaikki ovat samalla lähtöviivalla, kun ydinohjus iskee, ei siinä maallinen mammonakaan enään pelasta öky miljonäärejä ¨. #TRSK#

    • Mummokeuruulta

      Ei voi kuin ihmetellä miten lapsellisen sinisilmäisesti tarkastellaan Länsimaissa Venäjää.

      Milloin edes ymmärretään että se käy täyttä sotaa länsimaita vastaan.
      Otetaan esimerkiksi vaikka tämä Pohjois-Korea: Pohjois-Korea saa rakettitekniikan (raketit suunniteltu Ukrainassa, josta piirustukset oli toimitettu Venäjälle joka oli tilaajana) ja polttoaineet Venäjältä. Kimi puhuu juuri sitä mitä Venäjä pakottaa sen kertomaan. Pikkuvaltion puheet ovat kuin suurvallan puheita (joita ne todellisuudessa ovatkin , eli Venäjän). Tavoitteena ilmeisesti saada USA:lle kriisi toiselle puolelle maapalloa, jolloin voidaan hoidella USA:n häiritsemättä Ukrainan haltuunotto, maayhteys Kalingradiin tai joku muu sotatoimi, joka lisäisi Putinin kannatusta.

    • Spengler

      P korean sakki on niin aivopestyä porukkaa jo 3.ssa sukupolvessa, ettei niillä ole mitään käsitystä maailman menosta, ja etelästä yrittävät lähettää iĺmapalloilla kuvia ulkomaailmasta. Niillä ei ole mitään muuta kuin uhkailu, sota ja vallasta suistamisen pelko. Ampukoot kaikki alas mitä sieltä lentää rajojen ulkopuolelle, kimi sukuineen asuttamattomalle saarelle no mans landille.

      • Jokuvalehteleetietosesti

        No enpä tiedä,jos katsoo esim. niiden autokatsastusta niin Pkorealla tuntuu olevan uudemmat elektronivehkeet käytössä kuin on täällä Suomessa,eikä nuo autot nyt niin vanhoilta ja huonoilta näytä kuin verrataan esim. entiseen Neuvostoliittoonkaan. Ja oheinen video on jo vuodelta 2012.
        Joku ei vain nyt täsmää,mielikuvat joita heistä puhutaan tai sitten nämä videot?
        https://youtu.be/JX-0Awqovfw


    • Mummokeuruulta
    • Pkoreallatuumaustauko

      Pohjoiskorea on vetäytynyt hivenen uhkailuissaan toistaiseksi koska tajusivat että heidän täytyy vielä uudistaa sukellusvene laivastonsa ydinkäyttöisiksi stealthveneiksi joista pitää pystyä myös ampumaan ydinohjuksia ja joita jenkit ei saa pystyä jäljittämään. Sitten vasta Pkorealla on kaikki moderni hyökkäyskalusto,mikä voi olla ja parhaat mahdollisuudet menestyä hyökkäyssodassa.
      Siihen voi mennä vielä jokunen vuosi ennen kuin koko laivasto on valmis,tai ainakin edes jokunen vene.

      • pelote

        Pohjois-Korean uhkailu tähtää siihen etteivät ulkovallat puutu maan sisäisiin asioihin tai pyri toteuttamaan sotilaallista operaatiota maata kohtaan.

        Tähän tavoitteeseen maan johto on jo päässyt, Pohjois-Koreaa ei uhkaa Irakin tai Libyan kohtalo.


    • Kandeevarustautuanyt

      US ja Pkorean neuvottelu välit on poikki tällä hetkellä ja on arvioitu että 10.päivä voisi ensimmäinen ydinohjus jo startata kohti Yhdysvaltoja jos muutosta positiivisempaan suuntaan ei suhteissa tapahdu.
      Eli aikaa on hätävaroihin varustautua enää muutama päivä.
      Niille voi äkkiä tulla käyttöä jos sota sitten syystä tai toisesta eskaloituu myös Venäjän,Kiinan ja USAn väliseksi .
      Suomen hallituskin haluaa olla aivan kuin tietämätön koko uhkasta,sitten jälkikäteen määrätään vain poikkeustila ja ulkonaliikkumiskiellot,jolloinka varustautuminenkin on paljon vaikempaa mihinkään.
      Armeijan ruuan jakelut ei ala ihan äkkiä kun sotatilat on päällä,voi mennä parikin kuukautta ennenkuin saa mistään mitään tai että saa edes mennä kotinsa ulkopuolelle.

    • polllooopotti

      Pohjois Korea on maailman ainoa itsenäinen valtio. USA ei hallitse sitä taloudellisestii, sotilaallisesti, kulttuurisesti ja mielenhallinallisesti.
      Kunnia kuuluu koko kansalle ja respektii vähän tälle saastan estämiselle.

    • PauloCoelho

      Ei toi luuseri mitään tee. Normaali suuruudenhullu, joka luulee, että joku ottaa sen vakavasti. Äiti ei ole pitänyt tarpeeksi sylissä lapsena:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe