Kehoitus rukoukseen

GudsBarn

Rakkaat ystävät,

Kehoitan teitä jokaista laskeutumaan polvillenne ja pyytämään rukouksessa tälle rakkaalle isänmaallemme suojelusta ja varjelusta Jeesuksen nimessä. Voi olla, että jo tämän kuukauden aikana alkaa Suomessa hyvin vaikeat ajat. Jos yhdessä huudamme Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan puoleen, niin ehkäpä silloin Jumala saattaa armahtaa tätä rakasta Suomen kansaa ja maata.

23

240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitä tarkoitat vaikeilla ajoilla? Rukous Suomen kansan puolesta on aina hyvä ajatus.

    • GudsBarn

      Vaikeilla ajoilla tarkoitan sotaa tai miehitystä.

      • taastätäsamaa

        Mistä syystä oletat Suomea uhkaavan sodan tai miehityksen?


      • GudsBarn

    • Onneksi nyt aloittajan mielestä hän saa aikaan sen, ettei mitään miehitystä eikä sotaa tulekaan. Näinhän tämä menee vanhan kaavan mukaisesti ja kuukauden päästä aloittaja on Suomen Sankari ja Suuri Profeetta. Omasta mielestään ainakin.

      • GudsBarn

        Sydämestäni toivoisin olevani väärä profeetta. Sydämestäni toivoisin, että vaikeita aikoja ei tulisi ollenkaan ja että Suomen kansa saisi nauttia rauhan ja hyvinvoinnin ajoista mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen.


    • nähkääjakuulkaa

      Voi hyvänen aika,olemme jo miehitetty.Uutisista päätellen taistelut lisääntyvät.Kouluissa ja muualla.Herätys nyt tarvitaan hengellisesti sekä järjen käytössä.Oletteko kaikki sokeita?

    • >> Voi olla, että jo tämän kuukauden aikana alkaa Suomessa hyvin vaikeat ajat. <<

      Voihan se olla, että Pohjois-Korea ja USA alkaa sotimaan ja juttu eskaloituu kolmanneksi maailmansodaksi. Mutta se, että nimenomaan Suomi joutuisi Venäjän hyökkäyksen kohteeksi, niin se on fundamentalistista houretta.

      Periaatteessa on tietenkin mahdollista, että voitan ensi viikonloppuna lotossa täysiosuman tuplauksella, vaikka en itse edes lottoa. Joku läheinen kun saattaisi niin tehdä ja sujauttaa lottokupongin taskuuni ilman, että itse sitä edes huomaisin.

    • mikkelinmies1

      Aloittajan rukouskehoitukseen Suomesta puolesta voin yhtyä täydellisesti. Tänään alkaa muuten eduskunnan syysistuntokausi. Mm. päätetään "limuviinojen" ja vahvan oluen tuomista ruokakauppoihin. Myöskin megauudistukset sote ja maakuntauudistus ovat listoilla. Tarvitaan viisautta, enkä tarkoita vain maallista, vaan myös taivaallista (Jaak.3:13-18)

    • Eihän sitä tietenkään tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan mutta olen ajatellut, että eikö teillä maailmanlopun odottajilla aikakin kuluisi mukavemmin kun ihan vaan keskittyisitte elämään elämäänne. Kun tuota loppua on odoteltu ainakin niin kauan kuin minä olen elänyt mitä kummallisimmilla skenaarioilla höystäen, jotta väkisin tulee mieleen, että jos vaan tuota on päivästä toiseen, niin eikös siinä jää sitten vähän niinkuin elämä elämättä.

      • GudsBarn

        Olet ymmärtänyt ihan väärin. Vaikka tulisi kolmas maailmansota, se ei ole sama kuin maailmanloppu. Maailmanloppu tarkoittaa ihan eri asiaa. Tällä hetkellä on hyvä kehoittaa ihmisiä valmistautumaan erilaisiin olosuhteisiin mutta ennen kaikkea siihen, että ihminen olisi valmis siirtymään kuoleman rajan taakse milloin tahansa.


      • GudsBarn kirjoitti:

        Olet ymmärtänyt ihan väärin. Vaikka tulisi kolmas maailmansota, se ei ole sama kuin maailmanloppu. Maailmanloppu tarkoittaa ihan eri asiaa. Tällä hetkellä on hyvä kehoittaa ihmisiä valmistautumaan erilaisiin olosuhteisiin mutta ennen kaikkea siihen, että ihminen olisi valmis siirtymään kuoleman rajan taakse milloin tahansa.

        "kehoittaa ihmisiä valmistautumaan erilaisiin olosuhteisiin mutta ennen kaikkea siihen, että ihminen olisi valmis siirtymään kuoleman rajan taakse milloin tahansa"

        Niin, että jos nyt , ette ihan maailmaloppua saa keiteltyä kokoon , niin jos nyt kuitenkin sitten joku hiukan suurempi "puhdistus" saataisiin aikaiseksi :d josta voi sitten loputtomasti ammentaa hyvänolon tunnetta siitä kuinka itse on menossa taivaaseen ja kaikki jotka ovat vähänkään erimieltä sitten kadotukseen.

        On totta, että ihmisen on hyvä varautua esim. pidempiin sähkökatkoihin mutta se on täysin eriasia verrattuna sinunlaisiin jotka suorastaan tunnutte saavan tästä pahan odottamisesta suoranaista hekumaa. Sen verran lienette oppineet vissiin viimevuosina, että suoranainen maailmanlopulla pelottelu ei oikein enää toimi , koska vuosikymmenien aktiivisen odottelun jälkeen ymmärtänette itsekkin sen kokeneen vähintäänkin uskottavuusongelman agressiivisesta povaamisesta huolimatta.


    • GudsBarn

      Jos haluatte tietää enemmän:

      Venäjä miehittää ensin itä- ja pohjois-suomen, minkä jälkeen venäjä etenee salamasodalla Viroon, Latviaan ja Liettuaan. Tämä kaikki tapahtunee Venäjän Zapad-sotaharjoitusten yhteydessä, mahdollisesti sen loppupuolella tai heti pian harjoitusten jälkeen. Zapad-sotaharjoitus järjestetään 14 - 20.9.2017.

      • Ja mistäs tämän "tiedon" olet saannut ?


    • GudsBarn

      Toivottavasti olen väärässä!

    • Jabin

      Taitaa olla rukoukset jo niin kuin myöhässä. Vaan kyllä vanhurskaan harras rukous voi paljon.

    • Olikos joskus jossain kulttuurissa tai yhteisössä sellainen tapa, että väärät profeetat tapettiin? Siis jos profetia ei toteutunut, profeetta pääsi hengestään. Kenties tämä tapa pitäisi ottaa uudestaan käyttöön. Olisi vähemmän näitä onnensa kokeilijoita.

      • Niin Mooseshan se näistä vääristä profeetoista ja profetioista taisi jotain sanoa ;)


      • nähty.on kirjoitti:

        Niin Mooseshan se näistä vääristä profeetoista ja profetioista taisi jotain sanoa ;)

        Hmm. Ne jotka katsovat, ettei laista ole kadonnut pieninkään piirto, pitäisi varmaan miettiä tätä Mooseksen lain kohtaa.


    • Prohvetti

      Tuo on totta, että Venäjä miehittää vain Lapin, jota se tarvii Ruotsin ja Norjan neutralointiin. Muu osa Suomesta saa jäädä rauhaan kunhan vaan muistetaan suomettumisen kultaiset säännöt.

    • Ai kauhea....miten käy tämän suomi24 palstan???

      • A.Postoli

        Nyt kaikki rakkaat ystävät menkää kontillenne ja rukoilemaan perse mekkaa kohti, myöskin tässämoi mukaan, hopi hopi.


      • Miten.käynee.S24

        Tässämoi olisi saanut miettiä asiaa päivänä, jolloin kirjoitti, ettei ota kuuleviin korviinsakaan Sanaa, jolla kehotettiin parannuksentekoon.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      34
      3366
    2. Kotipizza Hyllykallio

      Meniköhän jotain pieleen? Arveletteko, että lisää arvostusta teitä kohtaan?Arveletteko, että ei vaikuta myyntiä vähentäv
      Seinäjoki
      130
      2871
    3. Ville Mykkänen, sankari vai typerys?

      Tietenkin typerys. Lähteä nyt toisten sotaan ottamaan vapaaehtoisesti luotia päähänsä. Kuvitteli raukka, että saa hyvän
      Maailman menoa
      236
      2366
    4. Mopomiitissä vakava loukkaantuminen

      IMATRAN mopomiitistä lauantai-iltana sairaalaan joutuneet kuljettajat ovat loukkaantuneet vakavasti, Kaakkois-Suomen pol
      Imatra
      151
      1746
    5. Mitä nainen ajattelet?

      Miten viettäisimme iltaa juuri nyt jos olisimme yhdessä?
      Ikävä
      135
      1034
    6. Viikonlopun päätteeksi löytäisin

      paikkani sinun kainalossasi. Telkkarissa joku leffa, sarja, ehkä ihan mielenkiintoinenkin tai sitten ei enää jaksaisi ke
      Ikävä
      7
      898
    7. J-miehelle

      Miksi kaikki päättyi näin? Vain sinut olisin halunnut, on ikävä sua. Älä ajaudu väärille teille, olet mulle Rakas.
      Ikävä
      45
      813
    8. Rupesin oikeasti odottamaan

      Että toteutuuko se meidän pusu ensiviikolla. Olisin niin onnellinen se merkitsisi paljon.
      Ikävä
      52
      804
    9. Palauta kaivinkone varastamasi Kari Mannelin.

      Milloin aiot palauttaa sen lainaan ottamasi kaivinkoneen ,josta et ole maksanut mitään , myöskään , siten kuinka kävit s
      Kajaani
      23
      798
    10. Minulla on poikaystävä!!!

      Uskokaa nyt jo! En halua vanhaa kääkkää!!!
      Ikävä
      130
      761
    Aihe