Annan luvan tekstieni kopioimiseen ja jakeluun

Yksi_usko

Olen kirjoitellut täällä pääasiassa seuraavilla nimimerkeillä: Yksi_usko, Yksi-usko, totta-maar. Kopioikaa ja jakakaa tekstejäni ihan vapaasti! Evankeliumin levittäminen on tärkeää!

11

145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PasiToivonen

      Ei kiinnosta.

      • Yksi_usko

        Ei tarvitse kuule mulle sitä ilmoitta, jos ei kiinnosta.


    • kerettiläinen-

      Sinun tekstiesi...?!

      Eiväthän ne ole sinun tekstejäsi, vaan sinä olet kopioinut jonkun muun tekstejä...

      Sinussa näyttää ihan selvästi olevan uuden profetian hengen ominaisuuksia, joten v a v i s k a a kaikki adventistit...valta on vaihtumassa!!!

      Eli voittekin alkaa pikku hiljaa heittämään Ellen Whiten "profetian hengen" tuotantoineen roskikseen.

      Tosin, ei kyllä tällä palstalla näytä olevan juuri yhtään Yksi_uskon kannattajaa, joten taitavat vielä ainakin toistaiseksi pitää Ellenistä ja hänen "jäännöskansa" opetuksestaan enemmän...

      Mutta ei hätää, kyllä se vanhurskauden polku siitä varmasti vielä kirkastuu kirkastumistaan ja Adventtikirkkokin laskeutuu omalta jalustaltaan, nöyrtyy tunnustamaan juutalaiset todelliseksi jäännöskansaksi itsensä sijaan ja lakkauttaa oman kirkkokuntansa sulautuakseen juutalaisiin.

      Tai sitten ei...

      • Yksi_usko

        <<Eiväthän ne ole sinun tekstejäsi, vaan sinä olet kopioinut jonkun muun tekstejä>>

        Osa on ja suurin osa ei. Teksteissäni on kyllä lainaukset, että kenen tekstistä on kysymys. Siis jos jakelette Bacchiocchia, niin mainitkaa myös että on Bacchiocchia. Minun omia tekstejä (siis jotka eivät ole lainausksia) saa jakaa vapaasti ilman että tarvitsee mainita kenen ne ovat, jos vain jotain kiinnostaa. :) Tämä aloitus oli siksi, koska toisessa ketjussa jotkut tyypit alkoivat epäillä minun kopioineen luterilaiselta palstalta tekstiä, jonka olin itse sinne kirjoittanut. Nyt on lupa annettu sitten kaikille muillekin kopioida tekstejäni ja kopiointejani.


    • JumalaTässäMoi

      Myös minä olen kirjotellut pitkin tätä luomaani maailmankaikkeutta jo yli 6 000 vuotta kaikenlaista, ja annan samoin kaikille teille lampailleni luvan kopioida tekstejäni lähes vapaasti (vain kirkollisveron hinnalla ALV) yksityiskäyttöön.

      • musta.lampaasi.kere

        Älä nyt jumala valehtele, sillä sinähän olet kirjoittanut Mal.3:10 "Tuokaa täydet kymmenykset aarrekammioon, jotta temppelissäni olisi ruokaa".

        Ei sinulle kirkollisvero ALV riitä. Miten jumala selität tämän?


    • Varoituksen.sana

      Hei vaan!
      Tässä beduiinien satukirjan Raamatun kirjoittajilta viesti:

      "Ei kai kukaan ole niin sekaisin, että ottaa Raamatun sadut todesta? Tietysti pölvästejä on aina ollut olemassa ja tulee aina myös olemaan, joten Raamatun satuihin uskovia on silloin myös olemassa. Raamattu ei kuitenkaan ole tarkoitettu tosissaan otettavaksi, vaan Raamattu on satua ja fiktiivistä kerrontaa. Jos raamatun satuja alkaa ottamaan todesta, niin pää siinä vain sekoaa. Tästä on paljon varoittavia esimerkkejä"

      Lukekaa siis jotain sellaista kirjallisuutta, joka kehittää teitä. Raamatun sadut tekevät ihmisestä vain idiootin ja hän alkaa luulla itsestään kaikenlaista. Raamattua lukemalla tulee mieleltään sairaaksi ja sitä kautta uskonnollisten järjestöjen kusettamaksi.

    • Hyvä idea!

      Olet saanut jo niin paljon tuhoa ja häpeää aikaiseksi edustamallesi uskonnolle ja jumalalle, että noita sinun järjettömiä aivopierujasi onkin mitä mainiointa käyttää vahvoina todisteina uskontosi järjettömyydestä ja jumalasi olemattomuudesta.

      Sinä olet kyllä niin mainio pakkaus että eimpahemmasta väliä.

      Syöpä, joka tuhoaa uskonnon ja jumalan uskottavuuden sisältä käsin ja olet vielä niin saatanan tyhmä että et itse edes käsitä sitä, että millaista tuhoa teet uskonnollesi.

      Minusta parhainta on se, kun uskovainen itse osoittaa uskontonsa täydellisen epäuskottavuuden ja naurettavuuden ja siinä olet kympin oppilas!

    • Exap

      "Kopioikaa ja jakakaa tekstejäni ihan vapaasti! "

      No joo, luuletko että se ei olisi mahdollista ilman tätä "lupaasi" ? Kun lähteen ilmoittaa, kyllä niitä on saanut lainata varoittavaksi esimerkiksi jo ihan ilman lupaasi.

      Mutta onko sinulla ollut lupa kaikkeen tänne kopioimaasi materiaaliin ? Lähteestä kopioiminen lähdettä ilmoittamatta kun ei ole ihan silleen niinkuin ok juttu.

      • Yksi_usko

        Ole huoletta, tiedän kyllä nämä kopiointihommat. Et taatusti löydä yhtäkään tekstiä minulta, jossa ei olisi mainittu lähdettä (niin siis jos jotain on kopioitu). Siinä olen varmaan tämän palstan tunnollisimpia. :)


    • adventusti

      Miksi sinun kirjoituksiasi pitäisi jaella, kun ne eivät keskitys Jeesukseen Kristukseen vaan kaikkeen muuhun kuin häneen? Sinulla on vähän väärä kuva siitä, mitä evankeliumi tarkoittaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      138
      1688
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      113
      1315
    3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1212
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      88
      1137
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      188
      922
    6. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      83
      875
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      94
      837
    8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      829
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      76
      768
    10. Naantalissa kohahtaa

      Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
      Naantali
      137
      702
    Aihe