Juutalaisuus tärkeintä kaikille ihmisille varmasti

Jeesuksen_tähden

Raamattu Jumalan antamana pyhänä ja totuudellisena ilmoituksena jokaiselle ihmiselle todistaa juutalaisuuden olevan sen tärkeimmän asian Jeesuksen kautta. Tietysti Jumala itse tärkeintä ja Jumalan valtakunta ja tästä syystä Jeesus tärkeintä ja Jeesus juutalaisuudesta ja Jumalan valtakunnan Kuninkaana Jeesus on juutalaisuutta, sillä on sama aina myös ollut, ja kuten jokainen ihminen on arvokkainta maailmassa luotua, sillä on Jumalan kuvaksi ja pyhitettäväksi luotu, näin myös Jumalan valtakunta on juutalaisuutta sillä Jeesus on Daavidin Juurivesa ja Juudan leijona Ilmestyskirjan mukaan ja hyvin oleellista tämä, sillä näin Jumala on säätänyt Jumalan valtakunnan Herrauden ja pelastuksen mahdollisuuden ainoastaan juutalaisuudesta, ja tästä syystä myös juutalaisuus Jeesuksessa on tärkeintä uuden liiton mukaan, kuten Raamatussa tämä selvästi esitetään ja Jeesus myös opetti "on vain yksi tärkeä" asia jokaiselle ihmiselle todellisuudessa eli sielunsa pelastuminen Juutalaisten Kuninkaassa.

29

269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EtOleKristitty

      ... Et juutalainenkaan.

      Sinun jumalasi on juutalaisuus, ei herra Sebaoth, tahi Jeesus Kristus. Mitään tuota pölinääsi ei Raamattu, ei VT eikä UT opeta ja tunnusta.

      En usko että juutalaisuuskaan opettaa uskomaan juutalaisuuteen, vaan Jumalaan. Olet korottanut luodun ohi Luojansa ja edennyt syvälle pimeyteen, josta et selvästikään enää löydä ulos. Otit itsellesi vieraan Jumalan - uskonnon ja sen ihmiset - ja se johtakoon sinut sinne minne sen määrä onkin.

      Sinulle on vuosia huomautetu että julistat harhaoppia ja ettei riitä, että itse menet kadotukseen, vaan edelleen, omalla kadotuksentielläsi yrität johtaa sinne muitakin. Olet paljon vahingoittanut niin juutalaisia kuin kristittyjäkin, etkä voi tehdä tekojasi tekemättömiksi.

      UT sanoo, että sitä suuremman tuomion saa se, joka itse korottaa itsensä opettajaksi, opettaen ohi Jumalan sanan. On havaittavissa, että edes Jumala ei sinua enää kutsu. Olet ehkä menettänyt viimeisen etsikkoaikasi. Siksi riivaajasi eivät jätä sinua rauhaan. Olet pilkannut Israelin Pyhää, et totellut Jumalan Hengen kuritusta ja nuhdetta kääntyä parannukseen. Latelet tarinoitasi vanhasta muististasi, ajalta jolloin ehkä vielä olit pelastettu, mutta Luciferin tavoin rakastuit itseesi, omaan peilikuvaasi ja lihalliseen Israeliin, ohi Jumalan.

      Olet netissä elävä esimerkki vapaidensuuntien kadottavista harhaopeista ja näiden, todellisuudessa riivatuista "uskovista". Tosikristittyjä ei ohi Raamatun sanan menevät löpinäsi petä hetkeäkään. Näemme mistä kohdallasi on kysymys.

      • Soffiina 100% oikeassa Köklöpölöttäjästä!!!
        Ei sanaakaan tarvitse muuttaa edellä olevasta!


      • Jokainen_kilvoittelee

        Jokainen kilvoittelee Jumalassa ihmisenä ja Jumala tuomionsa antaa Luojana.


      • Myös_sinulle
        KTS kirjoitti:

        Soffiina 100% oikeassa Köklöpölöttäjästä!!!
        Ei sanaakaan tarvitse muuttaa edellä olevasta!

        Myös sinulle KTS sama viesti kuin nimimerkille: "EtOleKristitty".


    • fari.g

      Kristillisyydellä ei ole enää mitään annettavaa, se on kaluttu loppuun.

      • vai_niin

        vastauksesi on samaa tasoa kuin "hauki on lintu".


    • kristillinenkäsityskö

      Älä sotke asioita. Hyväksy jeesua juutalaisena, joka kävi synagoogassa ja harjoitti juutalaista uskoa ja uskoi tooran ja talmudin eli Mooseksen kirjat ja profeetat. En tiedä muusta, mutta jeesus ei juutalaisuutta perustanut eikä tehnyt, vaan hän oli juutalaisen synagoogan jäsen kuolemaansa asti. Jeesua ei ole muuta kuin pyhällä hengellä voideltu ja hän on kristillisen uskon mukaan messias eli voideltu.

      • Lue_Raamatusta

        Lue Jeesuksesta, joka syntyi Juutalaisten Kuninkaana ja kuoli ristillä Juutalaisten Kuninkaana ja nousi ylös taivaaseen Juutalaisten Kuninkaana, ja oli jo luomisessa Isän Jumalan eli Luojan Juutalainen Kuningas Jumalan valtakunnassa ja sen valtaistuimella ja suunsa miekan kautta valvoo elämänpuun tietä. Jeesuksen sanojen kautta jokainen ihminen tuomitaan ja ihminen voi myös pelastua Jeesuksen valtakuntaan vain juutalaisuudesta, sillä näin on Isä Jumala Luojana nämä asiat säätänyt ja ilmoittanut Raamatussa ja tietysti tarvitaan Pyhän Hengen voitelu tämä kaikki ymmärtää.

        Minä en todellakaan sekoita asioita, vaan Saatana moninaisesti sekoittaa ihmiset tässä maailmassa ja myös Raamatun parissa, niin ettei enää uskota Jeesukseen Juutalaisten Kuninkaana eikä pelastuksen yhdellekkään ihmiselle olevan mahdollista muutoin kuin juutalaisuudesta, sillä Jeesus on Juutalaisten Kuningas Jumalan Valtakunnassa, ja hänellä on kaikki tuomiovalta ja valta muutoinkin jokaiseen ihmiseen nähden.

        Paavali hyvin opettaa roomalaiskirjeessä pakanataustaisia tästä asiasta ja kehottaa "älkää ylpeilkö ... !" Ihan pian Jeesus Juutalaisten Kuninkaana palaa Tuomarina ja sitä ennen Israelin yhdestätoista sukukunnasta 144 000 Jeesuksen apostolia vie työnsä päätökseen ja hyvin tärkeää tämä, sillä taivaassa Saatana voitetaan ja heitetään maan päälle, ja vaikka Jeesuksen sovitus ristillä ja sanansa Mestarina on tässä se keskeinen Pelastuksen Kallio, niin myös noiden 144 000 apostolin pyhällä uhrilla on hyvin keskeinen merkitys kaikessa Jumalan valtakunnassa.

        Tietenkään ei ihmiset oman järkeisoppinsa mukaan voi näitä asioita ymmärtää ja tyhmimmät ja julkeimmat tulevat esittämään myös sitä omaa evankeliumiaan ja oppejaan ja arvostelujaan ja tuomioitaan niitä kohtaan, jotka eivät lähitulevaisuudessa ota pedon merkkiä, ja siitä edeltä kirjoitettu ja opetettu Raamatussa ja Jeesus myös tästä paljon esittänyt ja opettanut ja profetoinut, mutta ei niitäkään tyhmät voi ymmärtää koskaan, sillä eivät ole nöyrtyneet anomaan Jeesuksen nimessä Isän Jumalan siunausta ja hyvää Pyhän Hengen voitelua. Tietysti Saatana palkitsee tällaisia ihmisiä mitättömillä asemilla ja mammonalla ja kenties ihmisten keskuudessa myös suosiolla muunlaisin tavoin, ja voivat ylpeillä tällaiset ihmiset aikansa ennen Jeesuksen tuomioita.


      • Kristityt ajattelevat vain itseään ja voittoa, se ei merkitse minulle mitään.


      • KatosTaasKooteeäs

        Eksytät silmät kirkkaina. Patologiset valehtelijat ovat sellaisia.

        Jeesus ei harjoittanut juutalaista uskoa. Juuri siksi Hänet tapettiinkin.

        Edelleenkään et nöyrry Jumalan edessä, vaan jatkat harhaopeissasi ja valheissasi, et kyseenalaista harhaoppejasi, vaan vailla omaatuntoa levität niitä myös muille. Uskoasi eivät tunnusta juutalaiset eivätkä kristityt.

        On eri nettifoorumeilla, esim. näiden oppikeskusteluihin perustuen toteennäytetty, että helluntailaismessiaaninen kadotususko hyökkää niin judaismia kuin kristinuskoakin vastaan ja on juuri tätä tarkoitusta varten amerikkalaisten vapaamuurari- ja ku klux klanilaisten okkultistien luoma rasistinen lumeuskonto.

        Se sai sai alkunsa 1500-luvun Saksan anabaptisteista, jotka jo tuolloin rajusti hyökkäsivät kristinuskoa ja etenkin luterilaista uskoa vastaan. Ottaen oppinsa kaikista kristillisen kirkon jo kieltämistä, sekä osa myöhemmin syntyneistä (kuten kiliasmi) harhaopeista (esim. pelagiolaisuus, areiolaisuus, arminolaisuus, donatolaisuus, nestoriolaisuus, fundamentalismi, montanismi, gnostilaisuus, kiliasmi, spiritualismi, kabbalismi, ym.) ja rakentaen niistä uudenlaisen, ensivaikutelmaltaan muka hengellisen herätysliikkeen, mutta todelliselta olemukseltaan kristinuskon vastaisen lopunajan lucifer-uskonnon. Tarkkaavainen kuulija, tunnistaa mm. noiden ed. mainittujen pääharhaoppien vilahtelevan kaikissa mm. helluntailaisten opetuksissa, sekä toimintatavoissa. Mm. ku klux klanilainen rasismi, rotuoppi. "Messiaanisuudessa", kuten Köklön kirjoituksissa, tuo ylempirotu on "juutalaiset". Messiaaniset pyrkivät johdattamaan kristittyjä pois armosta, kristinuskosta, takaisin juutalaisuuteen, lain alle.

        Vaikuttaakseen kristilliseltä, myös liittäen näitä harhaoppeja roomalaiskatolisen kirkon oppirakenteeseen, Helluntailaisuuden opit eivät ole protestanttisia, vaikka äkkinäinen katselija niin olettaisi, vaan room.katolilaisia, okkultismilla eli satanismilla höystettyinä. "Paaveina" heillä on ollut erilaisia johtajasaarnaajia, eri asteikolla miljonäärihuijareita, USA:ssa, Saksassa, Kaukoidässä, omansa myös Suomessa.. Helluntaimessiaanisia johdetaan USA:sta käsin ja tähän uskonnolliseen toimintaan on sisällytetty mm. USA:n sotapropaganda ja esim. jatkuvat valhe-"profetiat siitä, milloin Suomi miehitetään".

        Suomihan on jo rasististen ruotsalaisten miehittämä ja juuri näinä aikoina Suomi on vedetty mukaan suuriin sotaharjoituksiin, osallistumaan Ruotsin maanpuolustukseen. Venäjän vastaista vihapropagandaa tyrkytetään jatkuvasti, niin USA:n kuin ruotsalaistenkin toimesta, sillä vierasmiehittäjä-Ruotsi on aina ollut Pohjolan alkuperäiskansojen ainoa tosivihollinen. Niin suomalaisten kuin venäläistenkin. Ei Venäjä meitä uhkaa, vaan Ruotsi kylmäverisesti jatkaa riistopolitiikkaansa suomalaisten Isänmaassa.

        Itse en halua koskaan olla tekemisissä minkään ruotsalaisuuden kanssa, en ruotsin- enkä suomenruotsalaisten. Epäilen että ainakin sekä Köklö, että fari.g ovat hurreja molemmat. Ainakin tarkka, näiden kantasuomalaisten perivihollisten tunnistamiseen jo pikkulapsesta asti harjantunut sisäkorvani hälyyttää hurrisignaaleja.

        1800-luvun lopulla nämä samat "VAPAAsuuntaiset" VAPAAmuurarit siis kehittivät näistä opeista vankan uuden "herätysliikkeen", nimeten uskontonsa Jumalan Pyhän Hengen vuodattamisen päivän mukaan ja jonka ainoa todellinen tarkoitus on olla viimeisten aikojen suuri eksytys, jopa valittuja vastaan!

        Olen ent. helluntaiuskonnon uhri ja tunnen sen puljun kaikkine metkuineen, perustuksiaan myöten.
        .


      • Lue_Jeesuksesta
        KatosTaasKooteeäs kirjoitti:

        Eksytät silmät kirkkaina. Patologiset valehtelijat ovat sellaisia.

        Jeesus ei harjoittanut juutalaista uskoa. Juuri siksi Hänet tapettiinkin.

        Edelleenkään et nöyrry Jumalan edessä, vaan jatkat harhaopeissasi ja valheissasi, et kyseenalaista harhaoppejasi, vaan vailla omaatuntoa levität niitä myös muille. Uskoasi eivät tunnusta juutalaiset eivätkä kristityt.

        On eri nettifoorumeilla, esim. näiden oppikeskusteluihin perustuen toteennäytetty, että helluntailaismessiaaninen kadotususko hyökkää niin judaismia kuin kristinuskoakin vastaan ja on juuri tätä tarkoitusta varten amerikkalaisten vapaamuurari- ja ku klux klanilaisten okkultistien luoma rasistinen lumeuskonto.

        Se sai sai alkunsa 1500-luvun Saksan anabaptisteista, jotka jo tuolloin rajusti hyökkäsivät kristinuskoa ja etenkin luterilaista uskoa vastaan. Ottaen oppinsa kaikista kristillisen kirkon jo kieltämistä, sekä osa myöhemmin syntyneistä (kuten kiliasmi) harhaopeista (esim. pelagiolaisuus, areiolaisuus, arminolaisuus, donatolaisuus, nestoriolaisuus, fundamentalismi, montanismi, gnostilaisuus, kiliasmi, spiritualismi, kabbalismi, ym.) ja rakentaen niistä uudenlaisen, ensivaikutelmaltaan muka hengellisen herätysliikkeen, mutta todelliselta olemukseltaan kristinuskon vastaisen lopunajan lucifer-uskonnon. Tarkkaavainen kuulija, tunnistaa mm. noiden ed. mainittujen pääharhaoppien vilahtelevan kaikissa mm. helluntailaisten opetuksissa, sekä toimintatavoissa. Mm. ku klux klanilainen rasismi, rotuoppi. "Messiaanisuudessa", kuten Köklön kirjoituksissa, tuo ylempirotu on "juutalaiset". Messiaaniset pyrkivät johdattamaan kristittyjä pois armosta, kristinuskosta, takaisin juutalaisuuteen, lain alle.

        Vaikuttaakseen kristilliseltä, myös liittäen näitä harhaoppeja roomalaiskatolisen kirkon oppirakenteeseen, Helluntailaisuuden opit eivät ole protestanttisia, vaikka äkkinäinen katselija niin olettaisi, vaan room.katolilaisia, okkultismilla eli satanismilla höystettyinä. "Paaveina" heillä on ollut erilaisia johtajasaarnaajia, eri asteikolla miljonäärihuijareita, USA:ssa, Saksassa, Kaukoidässä, omansa myös Suomessa.. Helluntaimessiaanisia johdetaan USA:sta käsin ja tähän uskonnolliseen toimintaan on sisällytetty mm. USA:n sotapropaganda ja esim. jatkuvat valhe-"profetiat siitä, milloin Suomi miehitetään".

        Suomihan on jo rasististen ruotsalaisten miehittämä ja juuri näinä aikoina Suomi on vedetty mukaan suuriin sotaharjoituksiin, osallistumaan Ruotsin maanpuolustukseen. Venäjän vastaista vihapropagandaa tyrkytetään jatkuvasti, niin USA:n kuin ruotsalaistenkin toimesta, sillä vierasmiehittäjä-Ruotsi on aina ollut Pohjolan alkuperäiskansojen ainoa tosivihollinen. Niin suomalaisten kuin venäläistenkin. Ei Venäjä meitä uhkaa, vaan Ruotsi kylmäverisesti jatkaa riistopolitiikkaansa suomalaisten Isänmaassa.

        Itse en halua koskaan olla tekemisissä minkään ruotsalaisuuden kanssa, en ruotsin- enkä suomenruotsalaisten. Epäilen että ainakin sekä Köklö, että fari.g ovat hurreja molemmat. Ainakin tarkka, näiden kantasuomalaisten perivihollisten tunnistamiseen jo pikkulapsesta asti harjantunut sisäkorvani hälyyttää hurrisignaaleja.

        1800-luvun lopulla nämä samat "VAPAAsuuntaiset" VAPAAmuurarit siis kehittivät näistä opeista vankan uuden "herätysliikkeen", nimeten uskontonsa Jumalan Pyhän Hengen vuodattamisen päivän mukaan ja jonka ainoa todellinen tarkoitus on olla viimeisten aikojen suuri eksytys, jopa valittuja vastaan!

        Olen ent. helluntaiuskonnon uhri ja tunnen sen puljun kaikkine metkuineen, perustuksiaan myöten.
        .

        Lue Jeesuksesta Raamatusta. Ihan selvästi olet perehtynyt lähinnä kristillisten piirien oppiriitoihin.


    • Jos_et_ihmisenä

      Jos et ihmisenä ymmärrä mitä aloituksesta, niin toki voit keskustellen ja toista kunnioittaen tuoda esille sen asian. Samoin voit toimia myös toisin ja annetaan tietysti jokaiselle se mahdollisuus toimia näin, ainakin minun kannaltani, toki en voi tietää mitä toiset ihmiset tekee täällä valtaa käyttävinä tai keskusteluun osallistuvina ja vastuullisina siitä mitä tekevät asiaan liittyen.

      Jumala antaa ihmisille mahdollisuuden Raamatun ja Jeesuksen kautta kaikkeen hyvään Jumalan siunaukseen ja samoin näin keskustelupalstalla sen ylläpitäjät voivat sitä tehdä myös ja toki moninaiset syyt voi myös olla suuntaan tai toiseen erinäisissä asioissa näin keskustelupalstoilla ja muutenkin tietysti ihmisten välisissä asioissa maailmassa.

      Raamatussa aloitukseen nähden hyvin selvästi esitetty ne asiat, kuten Jeesus esitti "pelastus on juutalaisista" ja tästä on kysymys tietysti aloituksessa ja selvästi sitä ei monet voi ymmärtää lainkaan vaan tahtovat korvausteologiaa tai sitten Jeesuksen ihan Jumalan tahdon vastaiseksi esittää sydämessään, ja kaikesta tästä Israelin ja juutalaisuuden historiasta voimme vain päätellä "Jeesus on Juutalaisten Kuningas" ja "Jeesus on Israelin luvattu Messias" ja samasta asiasta tietysti kyse näissä molemmissa, eikä kristillisyydestä tarvitse mitään esittää, eikä Raamatussakaan ole esitetty juurikaan.

      Tietysti Raamatun profetioista on tärkeää ymmärtää Mooseksen kautta saatu liitto, ja Jeesus jo silloin Israelin Herra johdattamassa Moosesta ja Israelin kansaa Egyptistä ja erämaassa, ja tietysti Jeesuksella paljon Isän Jumalan enkeleitä palvelusta suorittamassa tätä tehtävää ja tarpeen mukaan myös. Jos ei ymmärrä Raamatun ilmoitusta ihan luomisen alusta lähtien, on hyvin vaikeaa ymmärtää myöskään Jeesuksen juutalaisuutta ja Jumalan valtakunnan Herrautta ja Kuninkuutta, kuten se ollut ihan luomisesta lähtien Jeesuksella vaikka Mestari opetti myös "minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä", eikä tarkoita sitä, ettei Jumala antaisi Saatanan ja langenneiden enkeleiden toimia täällä ja samoin pedon merkin tulla ja laittomuuden salaisuuden täyttyä, sillä Jeesus opetti, että viettelysten täytyy tulla ja sitten tulee loppu.

    • Jumala_tahtoo

      Jumala tahtoo jokaiselta ihmiseltä totuutta salatuimpaan saakka, ja Jeesus on Totuus!

    • mikkolatk

      Jeesus on ylös nossut.Oletko sinä siinä mukana..Luulisi olevan jos odotat mitä taivaassa on.lk

      • Varsin jankkaat, kun sinulla ei ole muuta tekemistä.


      • Kun_Jeesus_palaa

        Kun Jeesus palaa, on ihmisten ylösnousemus, ja ensin kuolleet nousevat ja sen jälkeen vielä elossa olevat kootaan Jeesuksen valtakuntaan maan päälle, sillä Uusi Jerusalem laskeutuu alas taivaasta maan päälle ja Jeesuksen häät on maan päällä Uudessa Jerusalemissa. Jeesus opetti ylösnousemuksesta että kun palaa, niin Isän enkelit neljältä ilmansuunnalta kokoavat Jumalan pyhät luokseen eli valtakuntaansa eli tykönsä, kuten Jeesus on hyvä paimen.


    • Raamattu_ja_Jeesus

      Tärkeimpiä asioita jokaiselle ihmiselle juutalaisuudesta! Korvausteologia hapatusta!

      • Entäs_sitten_juutalaiset

        Entäs sitten juutalaiset Jeesuksen kieltävinä? ? ? . . .


      • Olen_jo_aiemmin

        Olen jo aiemmin tätä asiaa kommentoinut.


      • Mitään_lisättävää

        Mitään lisättävää ei enää ole!


      • Jeesus_tulee_pian

        Jeesus tuo Pelastuksen!


    • eriluokkalaisia

      Kaikkivaltias Jumala ei eroittele luomuksiaan heidän uskonnollisen asenteensa mukaan, koska hän ei vaadi mitään erikoista suuntausta toisen suuntauksen edelle..Se mitä Jeesus opetti, sitä ei opeta yksikään "lahko" meidn päivinämme. Meille syötetään kaikenlaisia ulkopuolisia oppeja joka taholta, jotka eivät edes kuulu raamattuun ollenkaan. Jeesus apostoleineen julistivat kansalle hyvää uutista tulevasta valtakunnasta joka sijaitsee taivaissa. ja jonka alaisuuteen otollinen ihmiskunta tulee perustamaan sen maallisen esiintymän, rakentaen sen uudeksi paratiisimaiseksi tilaksi. " Uudeksi minä teen kaiken, sanoo YAHWE ". Se merkitsee selvästi sitä, ettei maata jätetä autioksi, vaan se ennallistetaan teokraattiseksi yhteiskunnaksi. jossa kukaan ei tee pahaa eikä aiheuta vahinkoa. Loistava lupaus, joka hakkaa kaikki taivaan aineettomuuteen menot. Ainoastaan 144,000 persoonalla on , ilmestyskirjan mukaan paikat varattu taivaallisessa hallituksessa ,ja he eivät palaja lihaksi maan päälle. He ovat valitut ISRAEKIN kansan pappis-suvuista. Me voimme luottamuksella hyljätä taivasretkemme. Se ei meille onnistu.

    • yläluokkalainen

      Lue raamattuasi uudestaan. Siellä esiintyy kohta, jossa sanotaan, "ei ole tässä mitään eroa Kreikkalaisen taikka Juutalaisen välillä", se selittää ettei juutalaisuus ratkaise mitään. Monella on harhauttavat käsitykset raamatusta, koska sen tutkiminen on jäänyt kesken.

    • kukasotkeetaas

      Itselläni on juutalaiset sukujuuret, mutta se ei oikeuta itseäni, sekä perhettäni mihinkään etuoikeuksiin, Jumalan silmin katsottuna. Me olemme kaikki alkujaan yhtä arvokkaita taikka yhtä helposti hyljättävissä, siitä ei edes tule riitaa ?

    • Raamatussa_selvästi

      Jeesuksen juutalaisuus ja tästä syystä pelastus on juutalaisuudesta ensin juutalaisille ja samoin kaikille kansoille. Jeesuksen tähden juutalaisuus tärkeää, sillä Jumalan valtakunta on juutalaisuutta Uuden Jerusalemin tähden, ja siellä on Juutalaisten Kuningas Herrana ja Jumalana.

    • Pelastus_ihmisille

      Jeesuksessa juutalaisuuden kautta, ja Jeesus on Juutalaisten Kuningas myös tänään ja sama aina myös.

      • Kaikki uskonsodat on käyty Jerusalemin kuninkuudesta.


    • Raamatussa_totuus

      Jumalan tahdon mukaisesta juutalaisuudesta ja Jeesus Kuninkaana Jumalan valtakunnassa.

    • Kun näitä kommentteja lukee niin. Kirjauskonnot on huumetta. Uudestaan alati uskikset vääntää jakeista mittaa ja omissa hurmoksissaan julistaa tulkintojaan. Nousuhumalaa. Ei sillä miksei noinkin mutta saa vaikutelman että kirjauskomisen ydin on saada "vastapuoli" shakkiin ja mattiin. Kun niitä muitakin pelejä on ja parempaa kamaa (:

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      140
      10192
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2944
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      204
      2769
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2097
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1566
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe