Kansan Raamattuseura

hullujenhuoneellekko

Millaista toimintaa nykyään? Löytyisikö sieltä todellista seurakuntayhteyttä? Joko minussa tai vapaissa suunnissa on jotain vikaa. Löytyykö Porin ja Rauman valilta toimintaa?

8

1147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei.lutkulaisuutta

      Sehän on luterilaista harhaoppia.

    • DoctorT

      Kansan Raamattuseura ja Kansanlähetys ovat pysyneet hengellisesti raittiina. Sillä linjalla, jolle ne aikoinaan syntyivät. Heidän tilaisuuksissaan ei tarvitse altistua hengelliselle saastalle ja harhaopeille. Ei myöskään sielullisille meiskaajille.

      • seura.ja.lähetys

        Kuis he tuota samaa sukupuolta olevia siunailevat? Siunauttelevatko he ylenmäärin, lähettävätkö ihan töihinkin kentälle?


      • "Kansan Raamattuseura ja Kansanlähetys ovat pysyneet hengellisesti raittiina. Sillä linjalla, jolle ne aikoinaan syntyivät. Heidän tilaisuuksissaan ei tarvitse altistua hengelliselle saastalle ja harhaopeille. Ei myöskään sielullisille meiskaajille."


        >>> Enpä nyt sanoisi ihan noinkaan yksioikoisesti. Kyllä näistäkin liikkeistä löytyy hyvin monenlaista yhteisöä ja toimintaa, puhumattakaan yksittäisistä persoonista. Opillisestihan nuo molemmat ovat enemmänkin vapaiden suuntien opin kannalla kuin perinteisen luterilaisuuden, hyvin monessa kohdin viidesläisyys on vain hieman "säyseämpi" kirkollinen versio vapaista suunnista. Tämän tulee huomaamaan kun on pitempään toiminnassa mukana.


    • djfasoifjsaoi

      Kultahippuja ainakin on manifestoitunut,ihan olin läsnä näkemässä. Erityisesti vallanjanoisten naisten,rahastajien ja sielullisten pelikenttä. Esimerkkinä erään työntekijän aviopuoliso teki itsemurhan saatuaan tietää vaimonsa pettämisestä,jne..Jos hengellinen puoskarointi ihmisen psyykkeellä,runopilvilinnoissa elely ja kaiken synnin saaminen anteeksi silkalla varallisuudella,myös palvelutehtäviin pääsevät vain joko varakkaat,jotka ovat kyllin röyhkeitä,tai aiemmassa elämässä päänsä huumeilla pilanneet ja aivopestyt,niin sinne vaan! On niin "rakkaudellista" että,mutta todellisuus on,että harhaan menevät opetuksineen..Ihmiset eivät tuolla sisäisesti parane,vaan pyörivät samoissa ympyröissään vuosikymmeniä. Vaarallista ja epäammatillista,siis hyödytöntä ja vahingollista, "sielunhoitoa" on tietysti tuntuvaa maksua vastaan,tarjolla pilvin pimein! Kaikenlainen kurssiharrastelu on tietenkin tosi mukavaa ja muukin sisäsiittoinen toiminta miellyttää. Omavanhurskaus ja kuvitellut profetian ja henkienerottamisen armoitukset siellä ainakin tulleet esiin. Makuasia sano kissa..Tietysti liikkuu niin monen taustaista ihmistä siellä,että melkoinen sekametelisoppa-jokaiselle jotakin..tai ainakin melkein kaikille.

      • Tuo kirjoitus sisälsi niin paljon valeita ja silkkaa pahanpuhumista ettei viitsi kommentoida enempää kuin todeta tämän.


    • Molemmista on vähän kokemusta, samoin vapaista suunnista. Kiinnostasi kyllä kuulla ensin mitkä ovat syyt miksi olet etsimässä uutta seurakuntayhteyttä ja mistä olet lähtemässä?

      Ei seurakuntayhteyttä valita kuin karkkia kaupan hyllyltä tyyliin "minkähän valitsisin?" eli tuntemuksien perusteella tai sen mukaan mitä jotkut suosittelevat joita satut tuntemaan -vaan sen pitää olla vähän vakavammin harkittua.

      Hengellinen koti pitää ilman muuta jokaisella olla, se sanotaan jo Raamatussakin selvästi ettei kenenkään tulisi jättää seurakunnan kokousta koska uskominen ei ole mitään yksityisyrittäjyyttä. Jokaisen uskovaisen pitää olla jonkun terveesti opettavan seurakunnan paimenen "alaisuudessa" eli kaitsennassa.

      Toiseksi meillä on suuri vastuu siitä missä käymme koska ainoastaan sinne tulisi mennä missä kuuluu Hyvän Paimenen ääni ja se ei todelakaan toteudu missä tahansa nykyaikana, ei myöskään kirkon sisällä joka paikassa.

      Kolmanneksi on elintärkeää että paikka jossa käyt opettaa opillisesti kristinuskoa oikein ettet joudu syvemmälle harhoihin ja hengelliseen sekavuuteen johon sielunvihollinen meitä yrittää ajaa, jonkinlaiseen opillisesti välinpitämättömään kaaokseen missä millään ei ole mitään väliä kunhan vaan on rajuja tuntemuksia joiden varassa mennään välillä aallonharjalla, -välillä aallonpohjassa.

    • Anonyymi

      KRS / Mikko Matikainen DEI

      Nuoleskelee poliisien persettä.

      On paljon Kristittyjä joilla on huonoja kokemuksia poliiseista.

      Esivaltaa tulee kuulemma totella? Tehkööt näin Pohjois Koreassa ja Afganistanissa.

      Neuvostoliitto ei olisi kaatunut koskaan jos Uskovaiset eivät olisi salakuljettaneet sinne Raamattuja mikä oli esivallan vastustamista.

      Suomessa ei saanut järjestää Seuroja ja Paavo Ruotsalainen sai kärjäjilä tuomion surojen järjsestämisestä.

      Minulla on paljon kielteistä sanottavaa poliisista ja siitä että he eivät ole hoitaneet töitään,

      Poliisi on vahvemman puolella ja vie heikomman poliisivankilaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe