Joko vihdoin lopunajat?

Maanjäristys, kolme hurrikaania, terrorismia, jopa Suomen Turussa, niin kuinka moni teistä taikauskoisista on nyt vahvasti sitä mieltä ja toivoo salaa, että nyt se Jesse palaa ja lopunajat ovat käsillä?

Tehdään sellainen pieni galluppi. Käsi ylös kaikki, jotka uskovat lopunaikojen vihdoin alkaneen ja Jessen paluu on enää mieluummin viikkojen kysymys, kuin vuosien!

Pahaksi onneksi minun on pakko palauttaa teidät maan päälle, eli vaikka nyt tulisi neljäs, viides, kuudes ja seitsemäs hurrikaani ja pannaan vielä 13 kaupan päälle, jotka vetäisivät sileäksi koko USA:n eteläisen alueen niin sen jälkeenkään ei Jesseä näkyisi.

Eikö se käy uskon päälle, kun joka kerta toivoo salaa, että no nyt lopunajat alkoivat, kun maa tärähtää ja hurrikaani repii ihmisten elämän hajalle, mutta ei tunnu jumalia kiinnostavat, että yksikään jaksaisi takaisin tulla.

https://en.wikipedia.org/wiki/Lists_of_earthquakes

Ajatelkaas tuotakin listaa, että miten ovat ihmiset kädet ristissä toivoneet, että no tämä järistys oli se viimeinen, jota tässä on pari miljoonaa vuotta odoteltu (voit kuvitella myös 6000 vuotta), että se riittää eräälle jumalalle, mutta aina lopulta jäljelle jää vain pettymys.

Niin veikkaisin, että nytkin intomielisimmät teistä jo odottelevat tempausta tai mitä kukin nyt niistä saduista on irti saanut, että kohta se yksi heppu vihdoin tänne posahtaa, niin kehtaako kukaan tunnustaa, että nyt oikeasti vähän mahanpohjasta ottaa sillen hassusti, että josko nyt tämä tuho jumalalleni riittäisi, että pölähtää takaisin, kun kerran meni lupaamaan jotain niin pöljää.

11

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kusetetut.lahkolaiset

      Jesse oli kusettaja, kuten kaikki kristinuskovatkin.

      • Heidät.on.kusetettu

        Jeesen kaltaisia kusettajia on paljon vielä nykyaikanakin.
        Jessen kusettamiakin on paljon.


    • Wikipedia

      Hurrikaani (nimi tulee karibialaiseta myrsyjumalasta Huracanista)

    • katsotaan.pahuutta

      Aloittaja toistaa itseään.
      Mutta, maailmastasi ja sen hengestä on ikäviä uutisia, vai mitä bushmann.
      Ei ole tervettä ja linkkejä olisi kepillä hypättävä määrä esimerkkeinä.
      Jopa niin, että maailman menon tähden mielenterveyslääkkeet saastuttavat jo vesiä niin, että kalojen kohdalla se on niille ongelma.

      http://www.is.fi/viihde/art-2000005360642.html
      http://www.is.fi/viihde/art-2000005371317.html
      http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201707282200291403_vd.shtml

      Ei savua ilman tulta. Ei ole maailma ihmisilleen kehuttava, eikä ole Bushmannilla lääkkeitä.

      http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005017775.html

      Monelle se on maailmanloppu, kun pahuus käy kohti.
      Pahuus kyllä lisääntyy maanpäällä, varsinkin ongelmat, koska tämä "koneen keksimisen" jälkeen liikenne on nykyään aika sujuvaa ja aikaa tuhoavaa. Aseethan ne kertovat, kun katsoo päivän sotaharjoituksia. Nekin kuvaavat tulevaa, sillä ei niitä huvikseen rakenneta.
      Pitkän kantamat ohjukset hajottaa paikkoja pitkältäkin, eli ei käydä vanhanmallista sotaa.
      Sotaa jossa oli rajapinnat ja yöllä huilittiin ja päivällä tapeltiin.
      Hyökkäyshelikopterit, miehistökuljetushelikopterit. Ne päivän moottorin toimivat aseet on julmettumin tapa edetä.
      Lentokoneet, niittä riittää maailmassa, sekä niitten aseet, ellei nyt ohjuksia lasketa.
      Panssarivoimat ovat tehokkaita, eiköhän niissäkin ole automaattiaseistus, eli ampuu kohti - ilman ihmisen sihtaamista putkenpäässä.
      Tekniikka löytää hetkessä kohteensa. Entä sitten tämä viestitekniikka? Kuis bushmannilta tuntuisi sotilaana, jos nyt koskaan olet sotilaspukua pitänytkään, niin tulee rintamalla puheluita yhdelle sun toiselle, tai tekstiviestiä, että kotona on tapahtunut sodassa sitä ja tätä. Vaikka sitä ei olisikaan, eli on tätä vihollisen tapaa vaikuttaa rintamille.
      Sähköpuolelle se pum. alkaa tulla pahat ajat, viestiliikenne nurin, raideliikenne pysähtyy ilman sähköä, koska tämä yhteiskunta on rakennettu niin haavoittuvaksi.
      Se lopun aika - se voi tulla yllättäinkin. Sanan vaihtoa sinne, toista tänne, että vihanmaljat alkavat täyttyä ja jokuhan sen sitten juo.
      Nykyajan sota- sodankäynti- jossa äkkiä pistetään porukka kivikauteen, voi olla tosi.
      Silloin täälläkin kuollaan kuin russakat kylmään.
      No, noita skenaarioita katsellen toivotaan ja rukoillaan maan päättäjien puolesta viisautta hoitaa rajapinnat rauhan rajoiksi. Eiköhän me olla sodittu riittävästi. Kaatuneita puolin ja toisin, että kannattaa kaiken voimin ja keinoin pitää rauha ja tulevaisuus, sekä tehdä sitä oikeaa kauppaa, sekä uskonrauha maahan, Sinunkin nuppisi suilla.
      Liikaa olet suu korvia myöten auki.

      • Mitähän sinä sekopää taas koetit sanoa?

        Otapa uudestaan ja koeta saada aikaan edes yksi ymmärrettävä lause.

        Maailmassa soditaan tänä päivänä vähemmän kuin koskaan.

        1970-1980-luvuilla Suomen vesistöt olivat niin surkeassa kunnossa, että niiden pelättiin olevan jo menetettyjä tyystin. Vesistöistä pyydetyt kalat eivät kelvanneet edes rehuksi.

        Me ihmiset ratkaisimme ongelmat, kuten tulemme ratkaisemaan niitä myös tulevaisuudessakin.

        Sinun jumalasi istui sillonkin sormi perseessään syvällä tekemättä mitään ja tulee tekemään sitä myös tulevaisuudessakin.


      • vai.niin
        bushmanni kirjoitti:

        Mitähän sinä sekopää taas koetit sanoa?

        Otapa uudestaan ja koeta saada aikaan edes yksi ymmärrettävä lause.

        Maailmassa soditaan tänä päivänä vähemmän kuin koskaan.

        1970-1980-luvuilla Suomen vesistöt olivat niin surkeassa kunnossa, että niiden pelättiin olevan jo menetettyjä tyystin. Vesistöistä pyydetyt kalat eivät kelvanneet edes rehuksi.

        Me ihmiset ratkaisimme ongelmat, kuten tulemme ratkaisemaan niitä myös tulevaisuudessakin.

        Sinun jumalasi istui sillonkin sormi perseessään syvällä tekemättä mitään ja tulee tekemään sitä myös tulevaisuudessakin.

        Tieteesi kuvalehti kertoi kalojen mielialalääkejäämistä. No, ilmeisesti se tieteenkuvalheti onkin väärässä. Noina vuosina, mitä kerroit, sitä ei ongelmana ollut. Oli vain paperitehtaiden jäämät siellä vesissä. Nyt on se, että maailman ongelmat yritetään lääkitä mielialoihin vaikuttavilla billereillä.
        Eikös naisten ehkäisylääkejäämät näy vesilaitosten ongelmana, kun ei pysty puhdistamaan sitä, ryyppäähän pois sitä vettä.
        Yritä edes ymmärtää tieteen kuvalheden sisältöä, mistä muut nyt kirjoittaa.

        Sota-aseet tänään on erittäin tuhoisia, eikä sotia enää käydä, kuten meidän talvi- ja jatkosota. Eli rintamat eivät ole samankaltaisia.
        Nyt on aivan uudenlaisia sota-aseita, jotka ovat jo 40- vuoden aikana uusiutunut aivan uuteen ulottuvuuteen. Oletko edes käynyt inttiä? Vai oletko jousipyssymiehiä, kun tiedossasi on paha reikä.


    • luonto.jyllää

      kaikki johtuu ilmasto muutoksesta, jota trumppikaan ei suostu uskomaan, ennen kuin usa on tasasena.

    • SeitsemäsMerkkisoitto

      Päivä oli 14.9. vuonna 2017

      Kello 16:15

      Otin käteeni Raamatun ja se aukeni yllättäin itsestään ja sanoi minulle: Seitsemäs merkkisoitto

      15 Seitsemäs enkeli puhalsi torveensa. Taivaassa kajahti monien äänten huuto:
      -- Koko maailman kuninkuus on nyt tullut meidän Herrallemme ja hänen Voidellulleen. Hän on hallitseva aina ja ikuisesti.
      16 Silloin ne kaksikymmentäneljä vanhinta, jotka istuivat Jumalan edessä valtaistuimillaan, lankesivat kasvoilleen ja osoittivat Jumalalle kunnioitustaan 17 sanoen:

      -- Me kiitämme sinua,
      Herra Jumala, Kaikkivaltias,
      sinua, joka olet ja joka olit!
      Sinä panit liikkeelle suuren voimasi
      ja otit käsiisi kuninkuuden.

      18 Kansat ovat vihan vallassa, mutta nyt on sinun vihasi hetki. On tullut kuolleiden tuomion aika, aika palkita profeetat, sinun palvelijasi, ja kaikki pyhät ja kaikki jotka kunnioittavat sinun nimeäsi, pienet ja suuret. On aika tuhota ne, jotka tuhoavat maata.
      19 Taivaassa avattiin Jumalan temppeli, niin että temppelissä oleva liitonarkku voitiin nähdä. Salamat leimusivat, ukkonen jylisi, maa järähteli ja raemyrsky riehui.

      Kello 16:57

      Pudotin Raamatun vahingossa lattialle. Nyt kullan arvoine pyhä tahtoo sanoa meille seuraavaa: Jumalan lahjojen haltijat

      7 Kaiken loppu on lähellä. Olkaa siis ymmärtäväiset ja raittiit voidaksenne rukoilla. 8 Ennen kaikkea pysykää kestävinä keskinäisessä rakkaudessanne, sillä "rakkaus peittää paljotkin synnit".

      9 Olkaa nurkumatta vieraanvaraisia toinen toisellenne. 10 Palvelkaa kukin toistanne sillä armolahjalla, jonka olette saaneet, Jumalan moninaisen armon hyvinä haltijoina.

      11 Joka puhuu, puhukoon Jumalan antamin sanoin, ja joka palvelee, palvelkoon voimalla, jonka Jumala antaa, jotta Jumala tulisi kaikessa kirkastetuksi Jeesuksen Kristuksen kautta. Hänen on kirkkaus ja valta aina ja iankaikkisesti. Aamen.

      Kello 17.20

      Aloin jo pohtia, josko tämä on merkki. Niinpä päätin rukoilla ja kysyä vastausta Raamatulta - Mitä tämä on? Näin Raamattu itse vastasi: Temppelin hävitys

      1 Kun Jeesus oli tullut ulos temppelistä ja oli lähdössä pois, opetuslapset tulivat hänen luokseen näyttääkseen hänelle temppelialueen rakennuksia. 2 Mutta Jeesus sanoi heille: "Näettekö kaiken tämän? Totisesti: kaikki revitään maahan, tänne ei jää kiveä kiven päälle."
      Ensimmäiset lopun merkit

      3 Kun Jeesus sitten istui Öljymäellä eikä siellä ollut muita, opetuslapset tulivat hänen luokseen ja kyselivät: "Sano meille, milloin se kaikki tapahtuu. Mikä on merkkinä sinun tulostasi ja tämän maailman lopusta?"
      4 Jeesus vastasi:

      "Varokaa, ettei kukaan johda teitä harhaan. 5 Monet tulevat esiintymään minun nimelläni. He sanovat: 'Minä olen Messias', ja eksyttävät monia. 6 Te kuulette taistelun ääniä ja sanomia sodista, mutta älkää antako sen pelästyttää itseänne. Niin täytyy käydä, mutta vielä ei loppu ole käsillä. 7 Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja joka puolella on nälänhätää ja maanjäristyksiä. 8 Mutta kaikki tämä on vasta synnytystuskien alkua.

      9 "Silloin teidät pannaan ahtaalle, monia teistä surmataan ja kaikki kansat vihaavat teitä minun nimeni tähden. 10 Monet silloin luopuvat, he kavaltavat toisensa ja vihaavat toinen toistaan. 11 Monta väärää profeettaa ilmaantuu, ja he johtavat useita harhaan. 12 Ja kun laittomuus lisääntyy, monien rakkaus kylmenee. 13 Mutta joka kestää loppuun asti, pelastuu. 14 Tämä valtakunnan evankeliumi julistetaan kaikkialle maailmaan, kaikille kansoille todistukseksi, ja sitten tulee loppu.

      Aamen, tämä on ennus merkki ja ihme!

      • Uskonnot.ovat.tätä

        Uskonto on täyttä paskaa ja valhetta, jolla pyritään tekemään vain rahaa.


      • SeitsemäsMerkkisoitto
        Uskonnot.ovat.tätä kirjoitti:

        Uskonto on täyttä paskaa ja valhetta, jolla pyritään tekemään vain rahaa.

        14 Minä näet tiedän, että majani puretaan kohta -- sen on meidän Herramme Jeesus Kristuskin minulle ilmoittanut. 15 Niinpä tahdon huolehtia siitä, että te minun lähtöni jälkeenkin voisitte aina pitää mielessänne nämä asiat. 16 Emmehän me, silloin kun saatoimme teidän tietoonne Herramme Jeesuksen Kristuksen voiman ja tulemisen, olleet lähteneet seuraamaan mitään ovelasti sepitettyjä taruja, vaan olimme omin silmin saaneet nähdä hänen jumalallisen suuruutensa. 17 Hän sai Jumalalta, Isältä, kunnian ja kirkkauden, kun hänelle kantautui Ylhäisimmän Kirkkauden ääni: "Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mieltynyt."

        18 Tämän äänen me itse kuulimme tulevan taivaasta, kun olimme hänen kanssaan pyhällä vuorella. 19 Siksi me voimme entistä lujemmin luottaa profeetalliseen sanaan. Ja hyvin teette tekin, jos kiinnitätte katseenne siihen kuin pimeässä loistavaan lamppuun, kunnes päivä sarastaa ja kointähti syttyy teidän sydämessänne.


    • Uskonnot.ovat.tätä

      Uskonnot on kehitetty ihmisten alistamista varten.
      Uskonnot ovat henkistä raiskaamista.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2184
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      156
      1419
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1290
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1045
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1019
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe