Kokemuksia Niiralan Kulmasta?

Kuopiontyttönen

Noniin elikkäpä kaikki niiralan kulmalla asuvat vois kertoo kokemuksia. Sain itse keväällä opinnot päätökseen ja töitä ei vielä ole, satunnaisia keikkoja teen. Asun vielä kuopaksen opiskelijakämpässä, muttabpian on muutto edessä kun vuokrasopimus päättyy. Yksityiseltä olen asuntoja katsellut, mutta on vähän liian turhan hintavia keikkatyöläiselle ja monessa on lemmikit kielletty, joten sekin vaikeuttaa asiaa. Näinpä sitten päädyin laittamaan niiralan kulmalle hakemusta, mutta vielä ei ole mitään kuulunut. Joten kysynkin, kauanko teillä on mennyt asunnon saamisessa? Itselläni yksiö tai kaksio haussa ja alueiksi laitoin: Keskusta, Itkonniemi, Haapaniemi, Inkilänmäki, Pihlajalaakso, Puijonlaakso, Päiväranta, Männistö ja Linnanpelto. Sivuilla lukee että jonotusnumeroita ei ole vaan asunnot annetaan kiireellisyysjärjestyksessä, joten onkohan varmasti näin? Kannattaako mennä käymään toimistolla ta soittaa jos ei mitään ala kuulua? Alkaa nimittäin kohta pelottaa asunnottomuus. Joten kertokaas kokemuksianne yms jos on! Kiitos etukäteen!

97

6441

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pyhä_yksinkertaisuus

      On se niin vaikeaa käyttää tuota hakua. Oikealla ylhäällä on kenttä Etsi Keskusteluista. Siihen kun kirjoittaa Niiralan Kulma ja painaa suurennuslasin kuvaa. Miten pääsit koulusta läpi?

      • Hgchgcjgc

        Ehkä hän on sosiaalinen, eikä hauku muita.. Ehkä sillä asenteella pääsee pitkälle.


      • Anonyymi
        Hgchgcjgc kirjoitti:

        Ehkä hän on sosiaalinen, eikä hauku muita.. Ehkä sillä asenteella pääsee pitkälle.

        Tuhansien aiheiden tyyppi on jo vuosikausia terrorisoinut palstaa.


      • Anonyymi

        Siksi on tämä keskustelufoorumi että täällä voi esittää mm. kysymyksiä.
        Vaikkapa näin: Mistä tiedätte että olen Jyväskylästä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuhansien aiheiden tyyppi on jo vuosikausia terrorisoinut palstaa.

        Taidat itse olla se terrori tuhansien aiheiden vainaja.joka asiaa kommentoit.
        Viimeaikoina tapahtunut kaikkea sellaista että taidanpa pakata kimpsut ja kampsut ja muuttaa nikulta pois.
        Ei nouse vuokrat enää..mistään syystä,mitä nikulla ollut lahjontaa työnjohdossa.hui hui...
        Ja hei hei niku


    • 5yyuyturt

      Asuntojen kunto vaihtelee kuin myös se millaisia naapureita sattuu saamaan. Tuurilla voit päästä asumaan ihan mukavaan asuntoon. Kolikon toisena puolena on sitten se, että kohdalle voi napsahtaa huonokuntoinen asuntoja ja bonuksena päälle naapuriksi jotain alemman sosiaaliluokan edustajia, jotka myrkyttää ilman tupakalla, paskan hajulla ja vievät asumisrauhan häiriökäyttäytymisellään. Yleensä jo portaita pitkin kävelessä voi nenällään haistaa missä kerroksissa asuu jotain arveluttavaa sakkia. Kaikilla olisi helpompaa jos alkoholistit ja ns. kunnon kansalaiset asutettaisiin erillisissä kerrostaloissa ja tupakointiin sisätiloissa määrättäisiin totaalikielto. Tupakointikielto olisi ainakin helppo toteuttaa ja kansanterveys kiittäisi.

    • ihanpilalla

      Linnapellon puurötisköjen purkaminen on johtanut siihen että spurguja ym elämänkalluja on asutettu myös sinne missä ei juoppoja ole ennen juuri näkynyt.

    • sfdgfhgjhkjkölöläö

      Sisällä tupakointia monissa kohteissa. Kalja porukkaa lorvii päivät toimettomana, poliisit tuttu näky pihoilla. Vuokrat on kovat lähes yksityisten markkinoiden tasoa, mutta asukaat usein sossutasoa valitettavasti. Savuttomissa kohteissa tupakkipöntöt portinpielissä eli joudut tulemaan kotiisi tupakkaporukan läpi. Aina on tervakeuhkorinki vastassa.

      Asumishäiriöihin ei helposti puututa, saa itse muuttaa pois jos meinaa päästä häirikkönaapureista eroon. Jos häirikkö joutuu pois asunosta, hänelle tarjotaan uutta asuntoa Nikun toisesta kohteesta, näin nämä häiriköt ovat aina jonkun naapurina uudelleen ja uudelleen.

    • asunut

      Mikäli olet oikeasti asuntoa vailla, eikö silloin asunto pitäisi kelvata mistä kaupunginosasta tahansa? Toivomuslistaa voi toki esittää, mutta viivästytät sillä asunnon saantia entisestään. Jatkuva kyseleminen ei edistä asiaasi.Muuta hakemustasi niin että kaikki kaupunginosat käy, saat asunnon todennäköisesti ainakin Petoselta. Häiriötöntä Nikun taloa ei varmasti olekaan. Nikuhan ottaa mielellään asumaan näitä joiden vuokrat tulee yhteiskunnan pussista, koska vuokrien saanti on varmaa.

    • koettu_on

      Mainitsemillesi alueille Niku ei päästä muita kuin turvapaikanhakijoita ynnä Nikun virkailijoitten sukulaisia ja tuttuja.. Muut joutuvat kauas Etelä-Kuopioon. Nykyään kun menee Nikun toimistoon niin siellä on ulkomaalaisten pitkä jono jotka menevät edelle kantakuopiolaisista heittämällä Pösilän hallituksen päätösten johdosta.

    • Kuopiolaene

      Itse sain kesällä haapaniemeltä asunnon noin kuukaudessa, ja tilanteeni oli että entisen kämpän vuokrasopimus päättyy. Niin ja turvapaikanhakija tai nikun virkailijoiden tuttava en ole. Ja niin sai myös ystäväpariskunta kämpän pihlajalaaksosta aika äkkiä. Että noita juoruja nyt ei välttämättä kannata tosissaan ottaa.

    • Anonyymi

      Älkää ainakaan Neulamäen peruskojaamattomiin taloihin muuttako. Ne ovat täysin häiriköiden hallussa ja Nikua ei kiinnosta pätkääkään.

      • Anonyymi

        Miksi ei kiinnosta?
        Minkätakia ei neulamäkeen?
        Joka paikassa on häiriköitä


      • Anonyymi

        Ynseää


    • Anonyymi

      Nämä asukaskokoukset ne ovat suurta teatteria. Toimitusjohtaja paukuttelee henkseleitään ja kertoo kuinka hyvin Nikulla menee ja miten tyytyväisiä asukkaat ovat. Tilaisuuksissa kävijät ovat tätä nuolevaa sisäpiirin porukkaa jotka asuvat Nikun uusissa tai peruskorjatuissa taloissa. Ollaan hyvää pataa, kehutaan ja halaillaan. Näille myös korjaukset ym. tapahtuu heti. Pomot paistattelee estraadilla. Vain kehuja ja hyviä asioita halutaan kuulla. Asun Nikun talossa jota ei ole korjattu mitenkään valmistumisensa jälkeen, paikat on enemmän ja vähemmän rempallaan ja talossa on jatkuvia häiriöitä useamman asunnon voimin. Näistä kun ottaa puheeksi niin johan muuttuu ääni kellossa, keskustelu yhteys katkeaa heti. Silloin leimaantuu hankalaksi asukaaksi. En ole viime vuosina enää kehdannut tilaisuuksissa käydä kun huomasin että ne ovat tarkoitettu vain sisäpiirille. Eikä tilanne kuulemani mukaan ole miksikään muuttunut.

      • Anonyymi

        Just näinhän se menee


    • Anonyymi

      Firman rakennuttajasihteeri ainakin kohtelee kiinnostuneita vuokralaisia kuin roskaa.

    • Anonyymi

      Erittäin hyvä kirjoitus eilisessä Savon Sanomissa siitä että kuinka Niiralan kulma toteuttaa energian säästöä. Nikun periaatehan on se että ne mitä asukas itse maksaa esim. sähkö ei firma piittaa siitä pätkääkään. Ainoastaan ne asiat jotka tuottavat Nikulle itselleen kuluja kiinnostaa. Niinkuin tämä nim. kitaristi mainitsi kodinkoneet ovat varsinkin taloissa joita ei ole peruskorjattu todella vanhoja ja hirveitä sähkörosvoja. Tosin sitten nämä uudetkin joita Niku ostaa kontillisen halvalla eivät säästä sähköä nekään. Turkin poikien paukuttelemat liedet kuumuu ulkopuolelta enemmän kuin sisäpuolelta ja levyt ovat jo valmiiksi vinossa ja vievät paljon sähköä, mutta niinkuin mainitsin eipä väliä koska artisti maksaa. Komppaan myös sauna asiassa, saunoja on aivan turha värkätä kerrostaloihin, mutta Niku haluaa niitä rakentaa koska niistä saa periä lisähintaa vaikka niitä ei käyttäisikään. Vedenkulutukseen olisi myös helppoa puuttua jo sillä että Niku kiinnostaisi se että ketä asunnoissa yleensä asuu, koska onhan selvää että asunnoissa oleilee jatkuvina asujina henkilöitä jotka eivät sinne vuokrasopimuksen mukaan kuulu, mutta tämäkään ei Nikua kiinnosta koska heidän keinonsa on nostaa sitten seuraavan vuoden alussa vuokraa. Kommenttini ei ole niinkään ilmasto- vaan asukaslähtöinen ja lausuma siitä että Niiralan Kulma halutessaan voisi varsin pienillä asioilla tehdä ilmastotekoja ja vähentää asukkaiden asumiskuluja.

    • Anonyymi

      En suosittele Niiralan Kulmaa ollenkaan. Henkilökunta halveksii halvimmissa asunnoissa asuvia, ei päin naamaa mutta se näkyy kaikessa. Asun v. 1945 rakennetussa talossa jossa on tehty peruskorjaus viimeksi v. 1977. Mm. seinät on maalattu viimeksi 80-luvulla! Uutta jääkaappia ei saa kuin anelemalla, jos silloinkaan. Siivoojan siivousjälki on vähän sinne päin. Nurmikkoa ei ajeta nykyään juuri koskaan. Ja juuri sain kuulla että SUUNNITELMA siitä, mitä näille asunnoille tehdään eli puretaanko vai peruskorjataanko, valmistuu n. 5 vuoden kuluttua. Eli jos silloin tehdään peruskorjaus niin edellisestä tulee kuluneeksi 48 vuotta! Että Niku pitää hyvän huolen asunnoistaan!

      Mutta sanon myös sen että eivät kaikki Nikulla asuvat ole alkoholisteja tai narkkareita! Meitä kunnon ihmisiäkin on. Ei se, että ihminen on vähävarainen eikä hänellä ole varaa asua yksityisellä vuokranantajalla, tee ihmisestä alemman luokan kansalaista.

      • Anonyymi

        Asun NiKun asunnossa valmistunut 1998 ja kyllä kaikkiin asuntoihin tässä kerrostalossa tehtiin remontti 2 vuotta sitten. Lattiat, seinät, ovet ja liesi sekä jääkaappipakastin laitettiin uusiksi. Parvekkeelle tuli lasitus.


      • Anonyymi

        Niiralan Kulmassa kaikki hyvin.
        Kaikki asiat toimivat ilman moitteita.
        Hyvää jatkoa nikulaisille


      • Anonyymi

        Hah... Älä viitsi
        On kunnon asukkaita ja ei kunnon asukkaita
        Joka paikassa säästetään myös työssä;joten turha sanoo mitään
        Sama juttu se on muuallakin
        Muuttaa voi muuannekkin;tuskin paranee


    • Anonyymi

      Petosen puolella mennään miten sattuu
      Tupakoidaan ja kaupoissa käydään työaikana
      Seuraan koska olen vaan huomannut että sama ihminen jos toinenkin tekee niin
      Muuten hyvin ihan asiat ovat

      • Anonyymi

        Varmaan työpaikka hyvinvointiin kuuluu
        Hermoja sauhuja vetää ja on myös syötävä ruokaakin
        Mistä sitä voit tietää mistä tulee ja minne menee
        Tunnetaan tai ei
        Jokainen on vapaa liikkumaan
        Videkamerallako jo kuvataan menoa


      • Anonyymi

        Salakuuntelu kielletty
        Kyttääminen kielletty
        Silti tiedän asukkaita jotka vaanivat työntekijöitä
        Mitä se kellekään kuuluu


      • Anonyymi

        Pitäähän niitäkin silmällä pitää et työnsä tekevät tietenkin ettei kaupoissa ja kioskeissa käydä


      • Anonyymi

        Siellähän ne luuhaa...
        Ja tupakalla paljon myös


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitäähän niitäkin silmällä pitää et työnsä tekevät tietenkin ettei kaupoissa ja kioskeissa käydä

        Millä silmällä?


      • Anonyymi

        Korona aresti kotona, on aikaa seurata! 😷


      • Anonyymi

        On aikaa ...ai että


    • Anonyymi

      Missä on paras asuinalue niiralan kulmalla?
      Missä levottomin?

      • Anonyymi

        Puijonlaakso rauhallinen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puijonlaakso rauhallinen

        Mutta mummolaaksossa tarvitsee suuren määrän kärsivällisyyttä käydessään automaatilla tai asioidessaan kioskilla tai kaupassa...


      • Anonyymi

        Paras on keskusta/Hatsala, huonoin Neulamäki.


    • Anonyymi

      Keskusta on täynnä vanhuksia. Terveyskeskus ja hautausmaa lähellä, Ei tarvitse kuin käydä päiväsaikaan keskustan ruokakaupoissa niin mummot laahustavat niissä rollaattoreiden kanssa kuin zombiet. Harva se päivä Sokoksen tai Vihtorin edessä on ambulanssi, kun joku mummo on ketarat ojossa kaupan lattialla. Kävelykeskustassa voitaisiin järjestää rollaattorien kokoontumisajot. Tai kilpailu kuka mummo laahustaa rollaattorin kanssa ensimmäisenä torin poikki. Kauppakadulle rollaattorien alamäkiajot.

      • Anonyymi

        Saarijärvi.. Inkilänmäki kivoja
        Mutta joskus mökkälöintiä pihalla


      • Anonyymi

        Mutta missä halvimmat vuokrat tällä hetkellä?
        Petosta ei tartte mainita, sinne en muuta vaikka olisi halvemmat


      • Anonyymi

        No, muistapa tuo sitten kun olet itse vanhus. Tulen nauramaan sulle kun kaadut, missä päin sitten asutkaan.


    • Anonyymi

      Tupakka maistuu siivoojalle petosella
      Usein kuleksii tupakka suussa
      Näyttää olevan niin hyvää
      Kännykkä korvalla naureskellen

      • Anonyymi

        Kova äänisesti puhuu, Liekkö jo huutoa.
        Ja asukkaiden pitäisi olla hiljaa.
        Liekkö oikeus olla äänessä vai sitten tapa.


      • Anonyymi

        Saahan sitä,,


    • Anonyymi

      Joo niin tekee

    • Anonyymi

      Asunnon etsintä kannattaa keskittää Gotnunninkatu 9 osoitteeseen. Viehättävä kaksikerroksinen luhtitalo. Hyvällä paikalla. Täysin sopiva lapsiperheelle ja kotieläimille. Tavattoman sosialinen ympäristö uutta oppimaan kykenevälle.

      • Anonyymi

        Litmasenkaari rock paikka asua
        Palvelut likellä hyvä meininki


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Litmasenkaari rock paikka asua
        Palvelut likellä hyvä meininki

        Puijonlaakso ihana


      • Anonyymi

        Gottlundinkatu 9 ei ole luhtitalo. Se on pienkerrostalo.


    • Anonyymi

      Eikö Linnanpellolla Nikun talossa kuvattu 8 pallo elokuva.

      Se kuuluisa kohtaus jossa soi Antero Mertarannan Nyt Huudetaan kappale.

    • Anonyymi

      Älkää muuttako koskaan nikulle täällä joillain asukkaila on ihan omalaki, saavat tehdä ihan mitä vaan, vaikka kuinka valitat nikulle ei tapahdu yhtään mitään heille riittää että saavat vaan vuokran näiltä juopoilta kun löytyy sopiva asunto yksityiseltä lähden heti pois ja asun vaikka teltassa ennemmin kun muutan nikulle uudelleen

      • Anonyymi

        Missäpäin/ alue joka pahin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missäpäin/ alue joka pahin?

        Ihan kun et tiätäs, olet varmasti joku nikun työntekijä!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan kun et tiätäs, olet varmasti joku nikun työntekijä!!!

        Entäpä sitten itse!
        Asukoot missä haluavat
        Ei kuulu sinulle!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan kun et tiätäs, olet varmasti joku nikun työntekijä!!!

        Itsevarma ihminen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan kun et tiätäs, olet varmasti joku nikun työntekijä!!!

        Eiköhän työntekijät tiedä alueet
        Muut kyselee, jotka eivät tiedä


      • Anonyymi

        Heitä suojellaan kaikintavoin, mikä on väärin.
        Toiset saa olla sitten peloissaan.
        Kuunnella mekkalointia.


      • Anonyymi

        Vapaata menoa
        Häiriköt ei saa edes varoitusta...
        Tehkööt mitä haluaa joten
        Kiltit muuttaa pois.. Ei niku koteihin


      • Anonyymi

        Uskotaan joka sana


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missäpäin/ alue joka pahin?

        Linnanpellolla, Killisenkadun haisevat asunnot pahimpia röttelöitä.


    • Anonyymi

      8-pallo elokuvaa kuvattiin Niiralassakin, kuolemankorttelissa. Nyt ei ole jäljellä kuin yksirakennus alkuperäisistä. Siinkään ei montaa valoa ammuisin ikkunoissa näy.

    • Anonyymi

      Tervemenoa jonnekkin.

    • Anonyymi

      Kuolemakortteli on jo pilattu. Siinä rakennuksen päädyssä oli karäjäkivet. Siinä päätettiin kuka on oikeassa.

      • Anonyymi

        Kuolemankorttelilta kääntyy Killisenkadulle, jossa peruskorjaamattomia luukkuja vuokraa höperöt vuokrakiskurit ja ammattitaidottomat tee-se-itse rötöstelijät kutsuen itseään rakennusalan ammattilaisiksi. Isännöitsijänäkin yrittänyt olla olemattomalla kokemuksella ja tulos sen mukainen nyt jo kepin kanssa höpertää ja uhkailee laittomilla uhkauksilla.
        Varsinkin se vihreä röttelö. Kukaan ei siihen halua muuttaa, ellei ole aivan pakko.
        Homeinen, korjauskelvoton ja haiseva harakanpesä.


    • Anonyymi

      En muuttaisi ikinä!

      • Anonyymi

        En minäkään
        Eikä kukaan tuttavani.. Kaveritkaan.. 🤪


    • Anonyymi

      HAARAKASTIE 2

      Millaista porukkaa asuu edm.osoitteessa? Muuttaakko vai ei?

    • Anonyymi

      Vuokrat asumisen tasoon nähden korkeita, eikä ihme, kun Nikulla on vain johtajia ja päälliköitä. Kukaan ei tiedä toistensa asioden hoidosta mitään. Asukas ei saa palvelua ja kun pihalla näkee huoltomiehen, juoksee hän karkuun, ettei vaan tarvitsisi tehdä mitään. Poismuuton jälkeen keksimällä keksitään mitä erilaisin verukkein keinoja, joilla pois muuttavalle asukkaalle voitaisiin lähettää lasku loppusiivouksesta. Kun loppusiivouksen onkin hoitanut siivousfirma, lankeaa lasku tietenkin työn tehneelle siivousfirmalle jolle poismuuttava asukas on maksanut muuttosiivouksen tekemisestä. Muutama tällainen asia on ollut kuluttajariitalautakunnassakin ratkaistavana, ja aina asiakas on voittanut, ja Niku jäänyt nuolemaan näppejään. Palvelu on töykeää ja asiakasta aliarvioivaa, joskus jopa halventavaa. Kun asukas muistuttaa, että se on laki, joka asioista määrää, sanotaan asiakkaalle, että "sinä se jaksat kaikesta väkyttää ja pitikö ihan lakia lukea, että asiat voitaisiin hoitaa oikein". Tällainenkin käytös Nikun puolelta kertoo jo paljon asiakaspalvelun laadusta ja tasosta. Taso on erittäin heikko ja suhtautuminen asiakkaaseen ja asiakkaan esittämiin perusteisiin ala-arvoista. En suosittele kenellekään asunnon hakemista Niiralan Kulmalta. "Meillä olet kotona" -slogan on naurettava, eikä sillä ole mitään todellista vastinetta. Välttäkää Nikun asuntoja kun muualta saa edullisenpia ja laadultaan parempia asuntoja, ja lisäksi asiakaslähtöistä ja parempaa palvelua.
      Niiralan Kulma on sisäänpäin lämpiävä, brezhneviläistä politiikkaa harjoittava kaupungin omistama vuokrayhtiö.

      • Anonyymi

        Meillä olet kotona on kyllä maailman hauskin vitsi. Jos minulla olisi vara ostaa oma koti niin se olisi kaikkea muuta kuin Nikun talot.


      • Anonyymi

        Siivouslaskuja tosiaan lähetellään ihan ammattilaisille ja toinen vaihtoehto jotta tuntimäärä siivouksessa on yläkanttiin ellei muuta keksi, jopa 10tuntia muutaman kohteen siivouksesta, mahtanee olla laiskat ja osaamattomat siivoojat heillä


    • Anonyymi

      Kukaan normaali ihminen ei niissä asunnoissa pysty asumaan. Osa KYS:n asunnoista muuttui Niiralan Kulman asunnoiksi ja meno muuttui välittömästi niissäkin asunnoissa.

      • Anonyymi

        Miten niin vain osa Kysin vuokrataloista? Käsittääkseni kaikki Kysin vuokratalot on fuusioitunut Nikuun.


    • Anonyymi

      Toimistoväki tympeää ja halveksivat
      Epäasiallista käytöstä
      Ei mitään kunnioitusta
      En suosittele Niiralan kulmaa

    • Anonyymi

      Niiralankulman vuokrayksiö on parasta mitä ihmiselle voi elämässään tapahtua.
      Siitä ei kannata ikinä luopua ettei vaan joudu yksityisten vuokranantajien ahneuden uhriksi ja välikappaleeksi.
      Älä elätä ahneita vuokrakiskureita! Jotta saat voita leivällesi.

      • Anonyymi

        Paitsi että NiiralanKulma myy talosi "kiinteistökehittämisen" nimissä vuokranylkyrisjoittajille. Heti kun 30 vuotinen perustamislaina maksettu pois ja pitäs alkaa isompia remppoja tekemään.
        Sitten sijoittajan myy hetikohta ne talon mädimmät kämpät pois, siellä niitä pommeja huutokaupat.commissa välillä on.


    • Anonyymi

      Niiralan Kulma antaa valheellista informaatiota. Koti kuntoon remontti ei todellakaan ole peruskorjaus niinkuin firma taloilmoituksissaan väittää. Peruskorjaus käsittää LVIS-remontin. Jos asunnoissa maalataan seinät, vaihdetaan muovimatto lattiaan ja vaihdetaan kaapinovia ei sitä voi mainostaa peruskorjauksena. Tosin vuokraa kyllä osataan nostaa kuin peruskorjaus olisi tehty. Jos olette niin epätoivoisia että Nikulta pitää asunto ottaa niin olkaahan tarkkana millä teitä rahastetaan.

      • Anonyymi

        Ainakin täällä rempattiin kylpyhuone plus sauna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainakin täällä rempattiin kylpyhuone plus sauna.

        Ja sekö on sinun mielestäsi peruskorjaus?


      • Anonyymi

        Mihin tässä ollaan oikein menossa Niku????


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mihin tässä ollaan oikein menossa Niku????

        Joku työnjohtaja sössiny töissään
        Miten se on mahdollista?


      • Anonyymi

        Kannattaa olla tarkkana
        Nylky hinnat


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainakin täällä rempattiin kylpyhuone plus sauna.

        Tällä ei
        Asunnossa haisi tupakka remontin jälkeen
        Vaikka en polta, on tainnut remmppa puolen henkilö polttanut sisätiloissa . Silloin ollut kova pakkanen .

        Reklamaatio kyllä lähti.
        Ei ole tullut anteeksi pyyntöä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tällä ei
        Asunnossa haisi tupakka remontin jälkeen
        Vaikka en polta, on tainnut remmppa puolen henkilö polttanut sisätiloissa . Silloin ollut kova pakkanen .

        Reklamaatio kyllä lähti.
        Ei ole tullut anteeksi pyyntöä

        Ei tuo lienee mitään uutta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tuo lienee mitään uutta

        Voisin vaan kuvitella näkyä kun remontoija tekee töitä rööki hampaissa.
        Tulee mieleen härski Hartikainen
        Uuno elokuvista.
        Liekkö sitten sallittua...tuskinpa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tällä ei
        Asunnossa haisi tupakka remontin jälkeen
        Vaikka en polta, on tainnut remmppa puolen henkilö polttanut sisätiloissa . Silloin ollut kova pakkanen .

        Reklamaatio kyllä lähti.
        Ei ole tullut anteeksi pyyntöä

        Tuon olisi voinut välttää .
        Työntänyt suun täydeltä nikotiini purkkaa
        Keho täyteen nikotiini laastareita..
        Tollo ollut kun ei ajatellut että asunto ei ole hänen
        Polttakoot omassa jos niin haluaa.
        Ei mene näköjään jakeluun tällä.
        Onko edes sanomista saanut oikeesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tällä ei
        Asunnossa haisi tupakka remontin jälkeen
        Vaikka en polta, on tainnut remmppa puolen henkilö polttanut sisätiloissa . Silloin ollut kova pakkanen .

        Reklamaatio kyllä lähti.
        Ei ole tullut anteeksi pyyntöä

        Aploodien paikka


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tuo lienee mitään uutta

        Vessakin ollut käytössä
        Eivät siivonneet edes jälkiä pois


      • Anonyymi

        Toivottavasti edes omat rulla paperit muka.
        Käsi saippuat ja pyyhkeet.


    • Anonyymi

      Niiralan Kulma kerää vuokralaisilta vuokrassa myös rahaa tulevia peruskorjauksia varten. Mihinkähän näin kerätyt rahat käytetään kun talo myydään juuri ennen peruskorjauksen tekemistä? Näin asukkaita huijataan ja rahaa kerätään mutta kukaan ei tosiasiassa tieä, mihin rahat käytetään. Tällainen toiminta on vähintäänkin kyseenalaista. Rahaa kerätään mutta peruskorjausta ei tehdä. Mahtaa jäädä sievoinen summa ties mihin?

      • Anonyymi

        Tuota voiskin kysästä päättäjiltä.


      • Anonyymi

        Juuri näin
        Myyntiin vaan ennen peruskorjausta


    • Anonyymi

      Niiralan kulma malminkatu 12 itkonniemi.

      Onko miten rauhallinen talo että kannattaako käydä edes asuntonäytössä?

    • Anonyymi

      Hei, onko kellään kokemusta Nikun asunnoista Puijonlaaksossa? Ilmeisesti rauhallista seutua? Saako autopaikan helposti vai joutuuko jonottamaan pitkään?

    • Anonyymi

      Kun on rahaa, aina löytyy asunto.

    Ketjusta on poistettu 40 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2092
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1644
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe