Vanhat kaudet

th_

Tänään alkaa Twin Peaks jaksojen esittäminen nopeaan tahtiin ensin subilla ja sitten MTV3 puolella tiistai-, keskiviikko- ja torstai-iltaisin. Ensin ykköskausi ja sitten kakkoskausi.

9

296

  Vastaukset

  • Nähtävästi vielä tämä uusi kolmoskausi suoraan vanhojen kausien perään.

  • kolmas kausi oli aivan paska. mielestäni siinä ei ratkennut mikään, hirveen sekava kausi. odotin että sarja olisi ollut saman tyylinen kuin edelliset kaudet

  • Mikään ei voi olla paskempaa kuin luokaton esitystapa Subilla.

   Aivan käsittämätöntä paskaa leikata mainostauoko kesken lauseen. Sitä varten on ne himmennykset.

   Mutta ei riitä näille.
   Nämä pellet jopa lopettivat jakson niin, että yksi virtuoosi alkaa molottamaan seuraavaa ohjelmaa kesken kohtauksen, samalla kun meneillään oleva tapahtuma siirtyy pieneen ruutuun vasempaan yläkulmaan. Jakso myös lopetettiin ennenkuin se kerkesi edes lopputeksteille.

   Maksoiko joku yritys oikeasti mainosajasta tällaiseen paskaan?

   Siis yrittäjät jotka ostatte mainosaikaa Subilta. Älkää. Katsokaa ensin että mitenkä rahojanne kohdellaan ennenkuin ostatte jatkossa. Ketä kiinnostaa katsoa pilalle pätkittyä ohjelmaa, joka ei pääse edes lopputeksteihin asti?

  • Kolmannesta kaudesta että se ei ole niille, jotka eivät osaa päästää irti normiajattelun raameista.
   Eikä sovellu niille jotka odottavat jotain loppuratkaisua, sillä Lynch taikoo eteenne sellaisen sekametelisopan, että ette uskokkaan. Nyt nähtävä on vielä 90-lukulaisen rajoittunutta hempeilyä.
   Todella. Lynch ei sääli katsojaa. Ikäänkuin tuo esille kaiken sen mitä 90-luvulla vielä ei voinut telkussa näyttää. Tuo sitä paljon.
   Alkuperäisessä "Peaksissa" uusille katsojille tutuksi tuleva tuolin reunalla keikkuminen että "Mitä helvettiä toi kävelee noin hitaasti!! Miksei mitään tapahdu!!!" tyyppiset kohtaukset viedään kipukynnykselle.
   Itse nautin kyseisestä salaatista ja nauroin ääneen kauden viimeisessä kohtauksessa. Totta hitossa se päättyi noin! (siitä hihittelystä ei meinannu loppua tulla...)
   Ps. Kolmannen kauden kasijaksossa tipahtaa puolet katsojista silkasta järkytyksestä. Toinen puoli nauraa nautinnosta.

   • ÖÖÖh joo siis suoraan sanonpa tämän ma et kolmannesta kaudesta että se ei ole niille, jotka osaa päästää irti normiajattelun eivät raameista.
    Eikä sovellu niille odottavat jotka jotain loppuratkaisua, sillä Lynch eteenne sellaisen taikoo sekametelisopan, että uskokkaan ette . Nyt nähtävä vielä on 90-lukulaisen rajoittunutta hempeilyä.
    Todella. Lynch ei sääli katsojaa. Ikäänkuin tuo sen esille kaiken mitä 90-luvulla vielä voinut ei telkussa näyttää. Tuo sitä paljon.
    Alkuperäisessä "Peaksissa" uusille katsojille tuleva tutuksi tuolin reunalla keikkuminen että "Mitä helvettiä toi kävelee noin hitaasti!! Miksei mitään tapahdu!!!" tyyppiset kohtaukset viedään kipukynnykselle.
    Itse kyseisestä nautin salaatista ja nauroin kurkkuääneen kauden viimeisessä tomaatissa. Totta hitossa se noin päättyi ! (siitä hihittelystä ei meinannu loppua tulla...)
    Ps. Kolmannen kauden käsijaksossa nukahtaa puolet katsojista silkasta järkytyksestä. Toinen puoli kakkaa nautinnosta.


  • Twin Peaks uusinnat alkoivat syyskuussa 2107 sub- ja kolmoskanavilla.

   Toisaalta mahtaako tämänkään uusintakerran jälkeen tulla selväksi, kuka murhasi Laura Palmen?

  • "Alkuperäisessä "Peaksissa" uusille katsojille tutuksi tuleva tuolin reunalla keikkuminen että "Mitä helvettiä toi kävelee noin hitaasti!! Miksei mitään tapahdu!!!"

   Se on täyttä harhaa, kun sanotaan alkuperäisistäkin kahdesta kaudesta niiden ja kohtauksien niissä olleen hitaita. Melkein mihin tahansa sarjaan voi verrata, niin Twin Peaksin JOKA kaudella on kyllä tapahtumia riittänyt. Verratkaa vaikka siihen, että ns.normisarjan juonen voi melko helposti tiivistää muutamaan, tai ainakin kymmeneen lauseeseen. Twin Peaksissa on joka kaudella useat yksittäisetkin jaksot sellaisia, että niiden tapahtumia ei ole helppoa lyhyesti tiivistää.
   Jotain on itsellänikin vielä pätkiä kolmoskaudesta, jotka ei ole ollenkaan selviä, ehkä ne vielä selviää, vaikka Lynch (ja Frost) ei niin tarkoittaneetkaan, selvitän se silti p..kele ...

   Eri asia on sitten se, että vaikka Lynch on tähänkin ohjaukseensa ottanut paljon outoja tapahtumia, ja liikutaan järjen ja unen rajamailla, niin itse miehen ohjaustyö on pirun selkeää, ja tapahtumat ymmärrettäviä, jossakin määrin jopa "Kotoisia" (vaikka ei ihan joka kohtaa kolmoskautta kylläkään). Se että näissä ei häslätä tai juoksennella ympäriinsä etsimässä itseä tai jotain muuta on täysin oikein, se on mielestäni lähtökohta hyvälle ohjaustyölle.
   Aina ei Lynch ole minulta pojoja saanut selittämättömistä jutuista ym.uffohommista, mutta järjestelmällinen tapa kertoa on ainakin minulla se joka iskee näihin kiinni. Jos tapahtumat olisi yhtä häsellystä ja pasmansekoitusta, niin en voisi katsoa ollenkaan. Nyt katson, ja pidän ... oikeastaan aika paljonkin ...

  • Tuli katsottua nämä uusinnat ensimmäistä kertaa 90-luvun jälkeen. Sen huomasin, että 1. kausi muistui mieleen aika hyvin ja 2. kausi siihen asti kun Bobin henkilöllisyys paljastui. sitten oli sumua.
   2. kausi tuntui väkisin venytetyltä. olisiko eka kerrallakin kauden loppu jäänyt huonolle katsomiselle, kun ei paljon tuttua tuntunut olevan.

  • Koko sarja tuntuu siltä, että on huumehemmojen tekemää, keksimää ja ohjaamaa.
   Myös sopii sellaisille katsottavaksi, jos ne tietävät mitä on katsominen. Tai jos tietävät mikä on tv, tai tietokone, josta sarjaa voi myös katsoa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maskisuositus tulee tällä viikolla

   Alatko käyttämään maskia kun liikut julkisilla paikoilla? Kyseessä on siis suositus, ei pakko.
   Maailman menoa
   193
   2622
  2. Sofia on 2 viikkoa Hangossa Stefun kanssa

   Kertoi ig. Mihis Isbe? Martina ei tytöstä huolehdi. Isbe ollut vain Hangossa Stefun suvulla. Vai hoitaako myös Sofia Isbeä Hangossa? Maralla ei ole
   Kotimaiset julkkisjuorut
   215
   2349
  3. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   57
   1210