Onko takaapäin asento hyvä?

Veera37v

Mitä tehdä, kun mies painostaa takaapäin asentoon?
Olen 37v ja mies 50v.
Ollaan naimisissa oltu muutama vuosi.
Ahdistaa toi painostus.

69

13871

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naitunainen78

      Takaapäin on parasta. Siinäkin voi vaihdella asentoa, välillä omat jalat levällään ja mies jalkojen välissä mut vielä parempi kun omat jalat yhdessä ja mies tunkeutuu sisään...

      On myös ihana, vähän rietaskin olo kun olet kontallaan ja mies nuolee takaapäin. Mieheni ainakin kiehuu näkymiä.

      • rva48

        Minustakin takaapäin saanti on kaikkein kiihoittavin ja ihanin asento. Siinä saan helpoiten ja nopeimmin orgasmin kuin missään muussa asennossa. Toki saan niissäkin mutta en niin helposti


      • Xxll

        Miehenä nautin suuresti työntyessäni naiseen takaapäin kiihoittava eläimellinen asento. Vaude.


      • N78y

        Mies kun on oikein nuolemistuulella, tosiaan on ihana kun käännyttyäni sängnlaidalle kontalleen, hän vielä siinä nuolee minua. Se kiihottaa jos jokin. Siitä kun mies sitten uppoutuu minuun, ei montaa työntöä tarvi.


      • rva51
        rva48 kirjoitti:

        Minustakin takaapäin saanti on kaikkein kiihoittavin ja ihanin asento. Siinä saan helpoiten ja nopeimmin orgasmin kuin missään muussa asennossa. Toki saan niissäkin mutta en niin helposti

        Samoin täälläkin ja mies puristelee samalla rintojani sekä puhuu rivosti. Saan aivan ihanan orgasmin aina!


      • kauniita_kaaria

        "On myös ihana, vähän rietaskin olo kun olet kontallaan ja mies nuolee takaapäin. Mieheni ainakin kiehuu näkymiä."

        Tuo on todella herkullista ... sopivassa paikassa ja fiiliksessä voi jatkaa hyyyvinkin pitkään saaden naisen (-kin) aivan superkuumaksi.

        Sängyn reunalla tai pöydälle paksuja pehmeitä peittoja, nainen polvilleen ja mies rennnosti tuolilla istuen antamaan piiiitkän nautinnon naiselleen ;-)

        Elämä on aivan liian lyhyt turhiin ja lisäksi nautintoa rajoittaviin estoihin ... nautiskeluja kulloistenkin fiiliksien ja paikan mukaan.

        Mitä paremmin nainen viihtyy omassa kehossaan (ei todellakaan tarvitse olle "täydellinen"), niin sitä helpompi hänen on heittäytyä erilaisiin nautintoihinkin.


      • Mkli
        rva48 kirjoitti:

        Minustakin takaapäin saanti on kaikkein kiihoittavin ja ihanin asento. Siinä saan helpoiten ja nopeimmin orgasmin kuin missään muussa asennossa. Toki saan niissäkin mutta en niin helposti

        Mä en saa millään takaapäin vaikka olenkin oppinut tykkäämään siitä asennosta. Lähetyssaarnaajassa taas laukean jo muutamassa minuutissa.


      • Wej
        Mkli kirjoitti:

        Mä en saa millään takaapäin vaikka olenkin oppinut tykkäämään siitä asennosta. Lähetyssaarnaajassa taas laukean jo muutamassa minuutissa.

        Hyväiletkös samalla klitoristasi kun saat takaapäin ?


    • poij

      Mun mielestä seksissä ei saisi koskaan painostaa mihinkään. Asioiden pitäisi edetä omalla painollaan.

      • fhjö

        Älä nyt viitsi, mitä painostamista on takaapäin nainnissa? 37 vuotiaana jos takaapäinpano on jotain erikoista niin voi hyvät hyssykät mikä peräkammarin nainen..


    • Panomestarit

      Kylläpä on hurjaa, että oikein takaapäinkin. No oppia se on nelikymppisillekkin näemmä.

    • Kikkeliskok

      Minusta kaikkia asentoja, joissa ei satu, kannattaa kokeilla. Eri kumppanien kanssa eri asennot tuntuvat erilaisilta ja joku toimii toisen kanssa, toisen kanssa taas ei. Anatomia on eri ihmisillä erilainen, ei sitä kokeilematta voi tietää.
      Mikä sinua siinä takaapäin asennossa mietityttää, kun ihmettelet, että onko se hyvä?

    • KuumaM45

      Takaapäin on hyvä, voi katsella kaikenlaista. Viimeksi katsoin SLO-SRB korismatsin samalla kun vaimoa jörnäilin.

    • naisenkipeänä

      Joo takaapain asento on hyvä , miehellä on silloin myös molemmat kädet käytettävissä Naisen silittelemiseen
      Onpa muuten hyvä että keskustelumielipiteen saa nykyään läpi vasta kuvakysymysten vastaamisten jälkeen . vaikeusastetta on vielä varaa lisätäkkin, että saataisiin lisää mielenkiintoa. varsinkin seksiaiheiseen keskusteluun.

    • Takkoapäin

      Takaapäin asento ON hyvä! Vaimo tykkää siitä ja minä myös!
      Ei muutakun touhuamaan, meilläkin vaimolle oli ensin vastustusta. Nykyään haluaa lähes aina vain sitä!1!

    • JuMeli1964

      Voihan sitä kokeilla kerran ja jos et tykkää niin sitten kokeilette jotakin muuta. Voit varmaan itsekin ehdottaa jotakin uutta.
      Ja niin kuin joku jo sanoikin, takaapäin asennollakin on useampia variaatioita.

    • on hyvä silloin nenee ihanasti syvään

    • 69 olis ok

    • vjkvnsdr4535

      Veeralla ja miehellä kuullostaa olevan villi seksielämä. Nyt jo meinataan ehkä kokeilla takaapäin panemista. Ikää kohta vasta 40v ja muutaman vuoden seurustelun jälkeen ollaan jo noin hurjaa asentoa kokeilemassa.

    • vjkvnsdr4535

      Varo vaan Veera kun olet nelinkontin pylly pystyssä miehesi edessä ettei hän vaan käytä tilaisuutta hyväksi ja tuikkaa sinua kakkoseen

    • vitsitvähissä

      Onko tämä ihan vitsi vai oletko tosissaan ? Tuo ei ole mikään hurja tai kummallinen ehdotus, vaan ihan perusettiä seksissä. Ehdottomasti paras asento, näin naisen mielestä ja miehet myös tykkää kovasti. Kokeile ainakin. Minä tykkään siitä että mies tulee noin ihan täysillä. Eikä siis mitään paskareikää tietystikään. Sellaiseen älä suostu, varsinkaan painostuksesta.

      • sdfdsf342

        Käyttää reilusti liukkaria takaapäin pantaessa ja vahingossa lipsauttaa ulos ja uusinta työnnöllä tökkäsee väärään reikään. Noin saa ainakin hepinpään käytettyä kakkosessa.


      • vitsitvähissä
        sdfdsf342 kirjoitti:

        Käyttää reilusti liukkaria takaapäin pantaessa ja vahingossa lipsauttaa ulos ja uusinta työnnöllä tökkäsee väärään reikään. Noin saa ainakin hepinpään käytettyä kakkosessa.

        Miksi ihmeessä pitäis ikinä käyttää liukkaria ? En ole edes kuullutkaan että muut kuin homot käyttää ( tai jotkut yli 8-kymmpiset )


      • Max-Ppppp
        vitsitvähissä kirjoitti:

        Miksi ihmeessä pitäis ikinä käyttää liukkaria ? En ole edes kuullutkaan että muut kuin homot käyttää ( tai jotkut yli 8-kymmpiset )

        On provo mutta vastataan nyt kuitenkin niin ettei jää vääriä luuloja.

        Siksi pitäisi käyttää liukkaria, että monilla naisilla luontainen liukastus ei erinäisistä syistä johtuen riitä. Syynä esimerkiksi hormonitoiminta. Kondomia käytettäessä hiemankin liian vähäinen liukkaus voi aiheuttaa kumin hajoamisen.

        http://www.terve.fi/seksi/liukuvoiteet

        Liukkarin käytöstä syyllistäviä on toki liikkeellä eli tuo on aivan tunnettu ilmiö.

        https://www.vauva.fi/keskustelu/3896923/ketju/kuinka_yleista_on_liukuvoiteen_kaytto


    • AnaaliMaija_

      Melko varmasti haluaa panna sinua peräsuoleen!

    • dsddsdsds

      eräs tyttöystävitäni oli niin kuiva että se sanoi että nyt olen kovassa kiimassa kun sitä valmistelin ja pillu oli kuin santapaperia, voi elämän kevät. liukkarilla sitä piti jyystää eikä loppupelissä osannut purra munaa ollenkaan, on sanomattakin selvää kuka oli heikoin lenkki ja sai lähteä.

    • takaapäinparas

      Riippuu tytöstä, mutta itse tykkään useimmiten takaapäin. Joskus ärsyttänyt kun jotkut tytöt eivät halua ainakaan aluksi takaapäin, mutta poikkeuksiakin on. Itselläni oli säätöä yhden opiskelukaverin kanssa ja olin heti ekalla kerralla hänet nähdessä kiinnittänyt huomiota, että upea, treenattu peppu (hän treenasi salilla ja harrasti lentopalloa) ja fantasioinut, että tuota olisi kiva panna takaapäin. Kun sitten aikanaan tuli ensi kerran sekstailun aika, niin yllätyin, kun hän kävi sängylle valmiiksi makaamaan vatsallaan. Harrastimme seksiä ainoastaan takaapäin, vatsallaan ja doggystyle.

    • Trexxx

      Itse tykkään eniten doggy stylesta ja aina kun olen jonkun tytön kanssa ollut, niin olen katsonut, millainen peppu on ja miettinyt, millaista olisi panna häntä takaapäin. Ongelma tuossa asennossa on, että ainakin omalla kohdallani moni tyttö on vieroksunut asentoa ainakin alkuvaiheessa enkä itsekään ole seurustelun alkuvaiheessa kehdannut ekoilla sekstailukerroilla ehdottaa tuota asentoa, vaan on menty perus lähetyssaarnaajalla. Opiskeluaikana kun oli yhden illan juttuja, niin yleensä aloiteltiin lähetyssaarnaajalla, siitä pyysin tyttöä päälle, missä asennossa keston pitkään ja kun vaikutti, ettei tyttö jaksa enää, niin pyysin lopuksi menemään kontalleen.

      Exäni olisi halunnut sängyssä enemmän fyysistä läheisyyttä ja tylytti, että "miehet haluaa vain panna takaapäin". Nykyinen tyttöystäväni, joka on perusluonteeltaan melko ujo ja arka, oli suhteemme alussa melko varautunut ja kun sängyssä pyysin häntä menemään kontalleen, niin hän vain sanoi, ettei halua. Ajan myötä hän suostui ja nykyään tuo on meillä yleisin asento.

      Takaapäin paneminen tuntuu mielestäni fyysisesti parhaalta, pääsee työntymään syvemmälle ja tuntuu kiihoittavalta, kun pakarat osuvat reisiin. Samaten näkymät on parhaat ja on kiihoittavaa, kun voi pitää lanteista ja pakaroista kiinni samalla kun jyystää.

    • Jotenkin en teidän iällä ymmärrä tätä juttua :o

      Mun nuoruudenrakastettuni vieroksui doggyä, koska hänen mielestään se oli eläimellinen asento. Tosin hän pyysi sitä, kun olin ilmoittanut eroavani, mutta todellinen eron syy oli ihan muu kuin jonkin tietyn asennon puute. Se kuitenkin oli meidän eroseksi. Kaikki naiseni sen jälkeen ovat tykänneet doggystä, tosin siinä ei voi suudella ilman akrobatiaa. Minusta se on kiva asento. Miehen kädet ovat vapaat hyväilemään rintoja ja klisua. Mielestäni doggy ei saa olla ainut asento, kuten ei mikään muukaan. Jokaisen parin kannattaisi kokeilla ja keksiä ihan omia juttujaan. Seksi on parhaimmillaan hauskaa ajanvietettä ja löytöretkeilyä rakkaan ihmisen kanssa.

      @Veera 37v: Miksi sinusta on vastenmielistä/arveluttavaa, että rakkaasi panee sinua takaapäin?

    • Jarskiksentappi

      Takaapäin on hyvä päästellä menemään. Sitten vaan spermat roiskia pitkin selkänahkaa.

    • kaikenkokenut

      Makuasioista ei kannata kinata,itse olen sitä mieltä että paras asento kun nainen ratsastaa mun päällä,siinä on lähellä hinkit jotka heiluvat,voi nännejä imeskellä ja pakaroita puristella,myös suukkoja antaa kesken aktin,samalla voi yrittää tahtia hiljentää että myös nainen pääsee huipulle.

    • jdflkjdflkjdfgkl

      Kaikki mikä ei tapa, naurattaa ;)

    • Jrmyz

      Itse panisin pelkästään takaapäin, paras näkymä ja tuntuu fyysisesti parhaalta. Ex-tyttöystävälle takaapäin paneminen oli ongelma, hänen mielestään se oli "vain naimista" ja hän olisi halunnut, että seksissä olisi ollut enemmän läheisyyttä ja syleilyä. Kompromissi oli se, että aluksi rakasteltiin lähetyssaarnaaja asennossa ja samalla käsipelillä tuoton hänelle orgasmin ja lopuksi panin häntä takaapäin doggystylella. Hänellä oli upea, pyöreä perse, leveä lantio ja mahtavaa panna takaapäin, mutta suhteen loppuvaiheessa alkoi lähinnä vituttaa se syyllistäminen seksissä. Jos oli tilanne, että minä halusin seksiä, mutta tyttöystävä ei, niin hän vain meni suoraan kontalleen ja sanoi "toivottavasti oot nopea".

    • syyshieroja

      Takaapäin, lusikka asennossa, keittiönpöydällä tai sängynlaidalla, jolloin rintoja ja klitorista voi hyväillä hellästi klitoriskiihottimella ja liukuvoiteella. Nam.

    • Suikkistakin

      Vaimoni ei tykkää takaapäin, joskus antaa kuin armosta. Niinpä hommasin rakastajattaren, rouvan jonka mies viikot matkahommissa. HÄN nimenomaan haluaa takaa ja saa myös ainakin kaksi krt viikossa käyn ja aina takaa.... :)

    • vastaus

      Mulla on sellanen naine kun panee takaapäin pillu pieree niin paljon että siinä mene halut.

    • takaa

      Mikä avuksi ette pillu pierre kun panee takaapäin.

    • JareLeto

      Oma tyttöystäväni oli alussa hyvin varautunut, taisi olla toinen tai kolmas kerta kun harrastimme seksiä kun pyysin, että hän menisi kontalleen, niin hän ei halunnut. Hän oli melko kokematon eikä ollut koskaan harrastanut seksiä takaapäin. Pienen suostuttelin jälkeen kerran hän suostui menemään vatsalleen ja muutaman kerran jälkeen vedin hänet kesken kaiken nelinkontin ja sen jälkeen tuli tavaksi, että aluksi lähetyssaarnaaja, sitten ratsastus ja lopuksi doggy. Ollaan seurusteltu vajaa pari vuotta ja nykyään oikeastaan ainoa asento takaapäin.

    • Antaudun86

      Vieraan kanssa en uskalla takaapäin, pelkään että kuristaa!!! Turvallisen rakkaan kanssa erittäin nautinnollinen asetelma, asentoja on paljon. Parasta kun mies puristaa jenkkakahvoista lujaa ja välillä läimäsee pepulle oikein kovaa! Tai halaa ja puristaa rinnoista, erittäin kiihottavaa tuntea mies tällä tavalla :)

    • Kannattaa koittaa, jollei tunnu hyvältä niin koittakaa jotain muuta. Keran elämässä pitää koittaa kaikkea. Paitsi kansantansseja ja omaa siskoa.

    • Panopetr

      Opiskeluaikoina seurustelin pari vuotta tytön kanssa, joka oli aika pienikokoinen, jotain 160 cm ja hänellä oli todella nätti, pieni ja pyöreä peppu. Hän oli neitsyt ja eka kerta hoitui ihan ihan perinteisessä lähetyssaarnaaja-asennossa, mutta jo toisella kerralla pyysin häntä menemään kontalleen. Suhteemme aikana panin häntä melkein pelkästään takaapäin ja muistan, että se oli äärimmäisen kiihottavaa.

    • Onhyvä

      Painostusta ei pidä hyväksyä, joten sano suoraan, AP, että sua ei saa painostaa. Naurakoot, mutta uskokoot myös. Päätät itse, että mihin asentoon menet, mutta ota huomioon se, että ennen kokeilua et voi tietää, että miltä asento tuntuu miehesi kanssa. Voit hyvinkin nauttia siitä tai sitten se on sitä, mitä epäiletkin sen olevan.
      Itse nautin tosi paljon, kun mies nai takaapäin. Penis osuu vaginan etuseinämään, missä väitteiden mukaan sijaitsee kuuluisa naisen G-piste. Tuntuu kuin asennossa räjähtäisi jokaiseen ilmansuuntaan ja heiluvat rintani kiihottavat minua lisää. Olen 41-vuotias nainen.

      • Anonyymi

        Mulla oli naisystävä joka ei halunut takaapäin kertoi sen sattuvan väitti kalun olevan liian pitkä


    • Ikjuyhgghj

      Ex-tyttöystävä ei jostain syystä halunnut takaapäin tai ainakin se oli hänelle ongelma ja "naisen esineellistämistä" varsinkin suhteemme loppuaikoina, kun emme olleet enää niin hyvissä ja läheisissä väleissä. Silloin seksi hoidettiin kompromissina niin, että aluksi hän tuli päälle ja ratsastamalla ja klitoristaan koskettelemalla tuotti itselleen orgasmin ja sen jälkeen minä sain panna häntä takaapäin.

    • Seisokki

      Entinen naisystävä halusi yleensä tulla päälle ja sehän sopi minulle. Sitten kerran hän sanoi haluavansa takaapäin ja se oli vielä ihanampaa. Sen jälkeen seksiä harrastettiin keskimäärin joka kolmas kerta takaapäin ja kaksi kertaa kolmesta olin hänen allaan.

    • Dortm81

      Kun harrastin seksiä ekan kerran tyttöystäväni (nykyisen) vaimoni kanssa ja pyysin häntä menemään kontalleen, niin hän sanoi, ettei halua. Kun kysyin siitä, sanoi vain, ettei halua siinä asennossa. Myöhemmin kysyin, että miksi hän ei halua takaapäin, niin sanoi, että tuntuu ajatuksena inhottavalta. Taivuttelun jälkeen sain hänet kokeilemaan siten, että hän makaa vatsallaan ja siitä sitten kysyin, voisiko hän nousta nelinkontin ja panin häntä ensimmäistä kertaa doggy-asennossa. Hän oli muutenkin melko varautunut seksin suhteen esim. olimme seurustelleet jo puoli vuotta ennen kuin hän otti suihin ensimmäisen kerran. Olimme jo naimisissa, kun hän suostui nielemään ja sittemmin myös kokeilemaan peppuseksiä. Nykyään panen häntä ainoastaan takaapäin, ensiksi pillun puolelle ja lopuksi peppuun, jonne myös laukean.

    • Tyvetäjä

      Pyllyreikään pano on levinnyt amerikkalaisen pornon kautta, ja on loppujen lopuksi pelkkää suoleen työntelyä, jossa ei ole samoja ominaisuuksia kuin pillussa etennii tiukka oravapillu tekee höpöö, mutta hyvä on löysempääkin laitella, kun nainen osaa säädellä vulvaa.

    • Eitakaavaanpäältä

      Eii todellakaa ole hyvä asento. Epämiellyttävä. Mies päällä on paras sillon voi saada hyvällä tuurilla orkut.

    • naispower

      jätä se

    • Antaudu Miehellesi. Hän päättää miten sinua nai. Ja toivottavasti piiskaa samalla pakaroitasi, kun olet tuollainen tiukkapipo.

    • Kokkelikikkeli

      Ei ole. Se on huono. Kuin koirat panis.

    • Takaapäin on yksi minun suosikkejani. Exälläni on alaselässä upea tatuointi, joka liikkuu silmien edessä mukavasti. Mutta seksiä voi harrastaa niin monessa muussakin asennossa!
      Painostukseen älä suostu eikä sinun tarvitsekkaan!

    • Jalasmies

      Monet naiset tykkäävät, kun niitä käskyttää kunnolla vähän samaan malliin kuin ajomies hevosta ja läimii lautasille eli pakaroihin että punoittaa. Rohkeesti vaan asiaan ja toimintasauva tositoimiin.

    • Mahtisonni69

      Näitä tiukkapipo-juttuja "esineellistämisestä " hämmentää lukea. Mitä noi pihtaajat tuolla voittaa? Eka eukko oli varautunut seksissä. Seuraavissa suhteissa meno muuttui. Paras oli kun eräs 45v yh Porvoosta nosti perseen pystyyn ja pyysi että "nai mua perseeseen". Arvatkaa pitikö toistamiseen kehottaa? Nyksäkin kiepsahtaa kontilleen ja pyytää naimaan kovaa. Ja meikäpoikahan nussii niin että perse vain lätisee! Menkää tiukkapipot komeroon sormelle jos ujostuttaa.

    • mukavamies09

      Minä tykkään naida takaapäin.... silloin pääsee samalla hieromaan naisen peppureikää ja näkymät takaa on todella kiihottavat!!!!

    • Hektor

      Kun aloin seurustella nykyisen vaimoni kanssa ja harrastettiin seksiä muistaakseni toista kertaa, pyysin häntä lopuksi menemään kontalleen, mutta hän ei halunnut. Jälkeenpäin kysyin, että miksi ei, niin sanoi vain, että ei tykkää siitä asennosta. Kyselin sitten, että onko kyse ainoastaan doggy-asennosta, niin vastaus oli, että takaapäin ylipäänsä ei ole ajatuksena mukava. Kerroin että haluaisin kovasti myös takaapäin ja suostuttelun jälkeen otettiin pari kertaa niin, että hän makasi vatsallaan ja siitä sitten lopulta doggy styleen. Pitkään harrastettiin seksiä niin, että aluksi lähetyssaarnaaja, sitten ratsastus ja lopuksi doggy. Jossain vaiheessa mukaan tuli arkiset "pikapanot" esim. pöydän kulmaa vasten takaapäin. Nykyään kun harrastetaan seksiä, niin asento on yksinomaan doggy, mukaan on tullut myös peppuseksi. Aika paljon seksi on mennyt siihen suuntaan, että on itselleni lähinnä tarpeiden tyydyttämistä, esileikit jääneet väliin ja haluan vain panna takaapäin, joskus peppuun. Silloin tällöin annan vaimolle suuseksiä ennen yhdyntää.

      • Beatrice

        Loistavaa. Tämäpä vasta mukavaa vaimollesi. Itsekkyys kannattaa.


    • AinaValmiina

      Me tykätään molemmat takaapäin panemisesta. Mieskin laukeaa siinä varmemmin. Musta on tosi kiihottavaa kun hän huohottaa mun korvaan kiimaisena ja painaa kovaa kalullaan. Mä makaan usein mahallani ja jalat yhdessä kun hän työntyy sisääni. Tykkään myös peppuseksistä ja minun puolestani saisi työntyä peppuuni useimminkin. Ihana on painaa takapuolta hänen lantiota vasten ja tuntea hänet yhä syvemmällä ja syvemmällä. Samalla hän voi hieroa rintojani ja suudella niskaani, siitä jo melkein laukean.

    • Anonyymi

      "Mitä tehdä, kun mies painostaa takaapäin asentoon? Olen 37v ja mies 50v. "

      Seksissä kaikki on vapaaehtoista, kaikkea saa ehdottaa, mutta mikään ei ole pakollista, periaatteella.

      Mutta se mikä tuossa avauksessa "kauhistuttaa" on siitä huokuva suunnilleen kaiken seksuaalisen uteliasuuden puute ja erilaisten nautiskelumuotojen suoraviivainen ja aivan ensikädessä itseltään torjuminen ja toissijaisesti sitten toiseltakin.

      Mikä sitten saakin ihmisen suhtautmaan seksiin noin uskomatoman rajoitteisella ja ahdasmielisellä mentaliteetillä, jossa sulkee itse itseltään eroottisuuden ja seksuaalisen nautinnon ovia ja tämä ilmeisen laajalla skaalalla.

      Lisäksi noista vain muutamista avauksen sanoista huokuu toisen haluistaan syyllistäminen ja yksioikoinen torjuminen, ahdistavan henkinen ilmapiiri seksuaalisuuteen liityen, joka riskeeraa tuhota vahvemmankin libidon pidemmällä aikajanalla tai sitten libido alkaa kohdistua toisaalle.

      Tuskimpa tuossa on toistensa toiveista ja seksuaalisuudesta muutenkaan laajemmin, avoimesti, rennosti ja toisiaan ymmärtämään pyrkivällä tavalla keskusteltu, jossa olisi edes ovi auki sille, että mutoksille on mahdollisuutta.

    • Anonyymi

      Doggystyle on ainakin omasta mielestäni paras asento, johon siirrytään yleensä lopuksi lähetyssaarnaajan ja ratsastuksen jälkeen. Takaapäin pääsee työntymään syvemmälle ja on mukavaa pitää tyttöä lanteista kiinni samalla, kun pakarat läpsyvät vasten lantiota. Eipä ole kukaan koskaan sanonut, ettei halua takaapäin, vaikka aika monen tytön kanssa olen ollut sängyssä. Joskus parikymppisenä, kun kellistin nuorempia yläaste- ja lukioikäisiä tyttöjä, niin jotkut olivat kyllä vähän epävarman oloisia, kun pyysi menemään kontalleen.

    • Anonyymi

      Pieraise sille samalla kun pyllistät niin eiköhän lopeta tai sitten innostu lisää😂

    • Anonyymi

      Takaapäin (doggy) on mielestäni paras asento varsinkin, jos tytöllä on nätti ja treenattu peppu. On kiihottavaa, kun voi pidellä lanteista kiinni ja tytön pakarat läpsyvät työntöjen tahtiin.

      • Anonyymi

        Naisena olen samaa mieltä.. pöydän päällä ja kesäisin laiturin portaaissa kun osa kehosta vedessä😗


    • Anonyymi

      Takaapäin on parasta. En sano muutakuin voi sinua, jos pelkästään yhdellä asennolla pärjäät, tai luulet pärjääväsi. Nauti elämästä nainen. Takaapäin on nannaa, ja kaikki muutkin asennot. Mieti mikä sinua ehdotuksessa painaa? Miksi koet painostusta? Onko se omaa epävarmuutta? Ja jos on epävarmuutta niin mistä johtuvaa, pelkäätkö miehesi katsovan peräreikääsi? Se nauttii siitä, toooooodella. Sheivaa itsesi hyväksi jolloin saat itsevarmuutta olemukseesi ja olosi seksikkääksi.

      Ymmärrän miestäsi että haluaisi muutakin, kyllä peruseksiin kyllästyy. Jos et tykkää ajatuksesta suoraan pyllistäen niin entä jos alottaisitten siten, että olet vain mahallaan? Kokeile, kokeile, kokeile, saat nautintoa.

      T: Kaikkiruokainen

    • Anonyymi

      Takaapäin on yksinkertaisesti hyvä asento enkä ymmärrä miksi jotkut sitä vastustaisi.

    • Anonyymi

      Muutama vuosi oltu naimisissa etkä vieläkään halua takaapäin-asentoa? En oikein ymmärrä mikset. Jos se tuottaisi erityistä kipua niin sitten kyllä. Mutta fakta vaan on se, että useimmat miehet pitävät siitä.

    • Anonyymi

      Jos todella ahdistaa eikä keskustelu auta etkä halua sen takia erotakaan niin vaihtoehdot ovat vähissä. Opettelet sietämään sitä?

    • Anonyymi

      Takaapäin on asento, jonka suhteen tytöissä ollut eroja ainakin omalla kohdallani. Toinen tyttöystäväni oli suhteemme alussa neitsyt ja hänen eka kerta meni ihan lähetyssaarnaajassa, mutta jos toisella kerralla sanoin hänelle, että menepä nelinkontin. Yksi tyttöystävä ei tykännyt takaapäin, kun hänen mielestään se oli jotenkin esineellistävää, ei ollut tarpeeksi läheisyyttä tms. Sikäli erikoista, että kyseinen tyttö suostui kuitenkin kokeilemaan anaaliseksiä takaapäin. Kun yhdessä vaiheessa minulla oli useampi yhden illan juttu, niin seksi meni aina saman kaavan mukaan: aluksi lähetyssaarnaaja, sitten ratsastusta tyttö päällä ja lopuksi doggystyle. Opiskeluaikana olin hetken tytön kanssa, joka vaatteet riisuttuaan kävi heti makaamaan vatsalleen, panin häntä ainoastaan takaapäin (makuullaan ja doggy). Nykyisen vaimoni kanssa kun seurustelun alkuaikoina harrastettiin muistaakseni toista kertaa seksiä, pyysin häntä lopuksi käymään kontalleen, niin hän ei halunnut. Kun myöhemmin asiasta kysyin, hän sanoi, ettei vain tykkää. Kerroin että hänellä on todella nätti pylly ja haluaisin kovasti panna takaapäin, niin lopulta suostui, otettiin aluksi makuultaan ja siitä sitten parin kerran jälkeen siirryttiin doggyyn. Nykyään tuo on oikeastaan ainoa asento, sillä tykkään panna takaapäin ja vaimokin oppinut tykkäämään. Lisäksi anaaliseksi tuli suostuttelun jälkeen mukaan, aluksi makuuasennossa, nyttemmin ainoastaan doggy. Nykyään yhdyntä alkaa takaapäin pilluun ja lopuksi peppuun, jonne myös laukean.

    • Anonyymi

      Pakko olla provoaloitus. Eihän noin ankeita naisia olekaan.

    Ketjusta on poistettu 63 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1731
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe