Jokin tässä kuviossa mättää pahasti

SakariPorista

Vihreät, kertokaa ihan omin sanoin että kun on hieman ristiriitaista että te puolustatte kiivaasti homoja vainoavien sekä vihaavien muslimien maahanmuuttoa tänne ja samaanaikaan vaaditte muiden puolueiden kanssa että homojen ihmisoikeuksia pitää puolustaa sekä kunnioittaa. Mitä ja keitä te loppupeleissä oikein puolustatte, homoja vainoavia muslimeja vaiko homoja. Olen kysynyt tätä teiltä monta kertaa mutta vastausta asialliseen kysymykseeni en ole koskaan saanut.

31

252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Soin1nveli

      Maassa maan tavalla. Suomessa homoja pitää suojella rasistien ja muiden ahdasmielisten väkivallalta ja samasta syystä myös uskonnollisia vähemmistöjä pitää suojella samoilta ahdasmielisiltä.
      Pitäisikö sinun itse yrittää ajatella ja lopettaa typerät kyselysi. Yksi tyhmä ehtii kysyä enemmän, kuin tuhat viisasta vastata.

      • KoskaAllahillaOnSuuri

        Taas on Islamilla aivopesty viherkommari somalinveli on vauhdissa, juuri viherpunikkiradion "jälkiviisaissa" oli yksi näistä julkisista Somaleista Maryam Abdulkarim, joka on nimenomaa sanonut että ei ole olemassa mitään maassa maan tavalla. Muuten natsitkin ovat todella pieni vähemmistö ( svl 74kpl) pitääkö niitäkin nyt alkaa suojelemaan idiootti. Nimenomaa homoja pitää suojella ahdasmielisiltä Islaminuskoisilta kehitysmaamuslimeilta (1,5 miljardia maailmassa Suomessa kohta 100 tuhatta) kuin myös natseilta. Voisitko itse olla ajattelematta kun et siihen selvästikkään pysty Islamilla aivopesty viherkommari, kun et kuitenkaan mistään mitään ymmärrä. Puolueesi ja sinun mielestä Suomeenhan mahtuisi vaikka kuinka suuri populaatio näitä " turvaantulevia" sopeutumattomia ahdasmielisiä holtittomasti lisääntyviä ikuisestielätettäviä mahdollisesti radikakalisoituvia Suomalaisia tappavia ja raiskaavia kehitysmaamuslimi haittamaahanmuuttajia.


      • diapamjee

        kato mätisäkki palannut olit sitten hoidossa vähäsen,sait taas kuurin et pärjäät


      • KoskaAllahillaOnSuuri

        Hemmetti taidatkin olla niitä kehitysmaamuslimi haittamaahanmuuttajien siiderivalasmorsiammia, kas kun en ole ennen huomannut. Niin tosin teillä Islamilla aivopestyillä Keijo Annikellahan ei ole sukupuolta tai niitä ei erotella, kaikki ovat vain henkilöitä ei miehiä tai naisia. Sinun on ilmeisesti vaikea ymmärtää että kaikilla ei ole lääkitystä vaikka sinulla on mätisäkki hehhehheh......


    • Ole.huoleti

      Kun ihmiset valitsevat vihreät tai jonkun muun on heillä syynsä, turhaan kannat huolta, vaaleissa sitten näkyy kannatus.

      • tuleekojärki

        Nähdään halutaanko Suomi tuhota?


    • Vihertyy

      Muslimi "eheytyy" kun astuu Suomen rajojen sisäpuolelle, eikä enää noudata sharia lakia

    • MouhijärvenMoukariArvi

      Soin1nveli, miten suojelet homoja ahdasmielisten muslimien vainolta ja samalla vaadit että tänne vastaanotetaan näitä ahdasmielisiä homoja vainoavia muslimeja. Mielipiteesi kertoo ettet ole ollut koulussakaan koskaan se "penaalin terävin kynä" ja vanhempanakin älykkyysosamääräsi on pysynyt lähempänä kengännumeroasi kuin lukua sata. Eipä silti että totuus on että kaltaisiasi tarvitaan, saat muut tuntemaan itsensä hyvin viisaiksi seurassasi.

      • KoskaAllahllaOnSuuri

        Se on totta mutta noita Islamilla aivopestyjä viherkommareita kuten somalinveli on yllättävän paljon. Siksi ne ovat Suomalaisille yhtä vaarallisia kuin kehitysmaamuslimi haittamaahanmuuttajatkin, koska niillä on se yhteinen unelma Islamilaisesta kalifaatista Suomessa.


      • Soin1nveli

        Rasistit on vain häpeäksi ja kulueräksi suomalaisille.


      • 1111122222

        Niin rasistiset anarkistit, taasko se pullon henki vie soin1nveliä?? Taitaa viedä oikein kunnolla.


      • nytseselvis
        1111122222 kirjoitti:

        Niin rasistiset anarkistit, taasko se pullon henki vie soin1nveliä?? Taitaa viedä oikein kunnolla.

        meinaatko et soininveli on joku valas joka makaa selällään sängyssä ja dildolla luukkuttaa napansa alareunaa kun ei vitulle yllä.jos näin se selittää et se haluaa rättipäitä tänne eli onneahaan tuokin hakee jos panokaverin löytäs kun ei kukaan suomalainen haluu ja varsingin omasta puolueesta ei kukaan haluu,kun on niin helvetin ruma yksilö


    • Radikaali50vjatkunut

      Vihreät ovat radikaalijatke puolen vuosisadan takaiseen vallankumoukseen kulttuurissamme.

      Olen usein ihmetellyt samaa kuin aloittaja. Lapsikin osaan yhteenlaskea, mitä seuraa kahdesta vastakkaisesta asettelusta. Jo ukkosen kehitys osataan kouluissa hyvin. Kun maamme lapsille homous tehdään tavoiteltavaksi (koulujen opetus) ja samaan aikaan tuotetaan henkilöitä suurin määrin maahamme, jotka 100% järkyttyvät maan uudestä villityksetä, sehän on selvä salamanisku.
      Aloittaja ihmettelee oikein, mutta onko nyt meneillän jotenkin keisarin uudet vaatteet, että joka paljastaa alasomuuden, hän osoittautuu ainoastaan ääliötyhmäksi. Lapsetko paljastaisivat?

      Nuorisoa radikalisoitiin väen voimalla tasan 50 v sitten. Se kävi tosi helposti.
      Itse jo radikalisoituneet olivat sopivasti rohkaistuneet kaupunkien köyhyydessä ja heillä oli suuri tarve johtajuuteen ja kaiken muuttamiseen. Näkivät sota-ajan jälkeisen elämän karuuden. Ehkä vastareaktio, että sota vei huonompaan. No, niin tai näin, euroopanlaajuinenkin nuorisoradikalismi levisi myös Suomeen. Nuoriso oli aivopestävissä - noin kansakoulun käyneitä enimmäkseen. Olivat isiensä kovilla otteilla kasvatettuja eli alistettuja - olihan isä sodassa jotakin oppinut!
      Radikalismista voidaan lukea jälkikäteen monenmoista. Pääsääntöisesti kirjoitukset ovat isoimpien kaupunkien elämästä. Mutta esim. pieni Lahti kasvoi mielettömällä vauhdilla. Suuret tehtaat imivät lähiympäristön nuoret ja jopa satojen kilometrienkin päästä. Muutos oli nopea ja siksi raju. Miksi sen piti olla noin nopea, miksi valtiovalta alkoi sitoa peltoja pakettiin? Siinäpä kysymys vastausta vailla edelleen.

      Lainsäätäjillä Ay:ssä oli tulipalokiire, jotta saivat mielitekojansa nopeasti lakipykäliin.

      Yksi merkittävä jälkituote tuosta radikaalisuudesta on Vihreät-puolue. Heidän suurkeksintö on juuri nuorison herkkyyden käyttäminen tavoitteissaan. Tunnelma on tunteikas ja "varman pääälle".
      Tavoitteet muuttuu sen mukaisesti, mikä on otollista kulloisellekin nuorelle aikuisväestölle.
      Alkujaan sana SUOJELU kului heidän käytössään. Luonnonsuojelu, eläinten suojelu ja kaikkinainen hyvyyden ja kauneuden suojelu antoi turvallisen vakuuden heidän pyrkimyksistään. Lapset piti suojella ja ottaa pois äideiltään varhaiskasvatuksen nimissä päivän tärkeimmäksi oppiajaksi jopa 10 h.

      Niinpä itsekin nuorena aikuisena ensin uskoin heidän olevan myös hengellisesti valveutuneita ja uskossa Jeesukseen!

      Oikein onkin Raamatun käskyjen mukaan suojella heikoimpia. On kuitenkin tullut selväksi se, että kristinusko ei kuulu vihreiden tavoitteisiin suomalaisessa kulttuurissa. Päinvastoin heidän pyrkimyksensä ateismiuskon leviämisessä ovat koko ajan onnistuneet. Tyhjiötä täytetään okkultismilla ja muilla uskonnoilla.
      Mitä ovat suomalaispuolueet tänään? Mielestäni puolueet ovat paljon sidoksissa ikäryhmittymiin. Kansalaisillamme heiluu ideologiat sen mukaisesti, kuin ikää karttuu.

      Ihmettelenkin suuresti sitä, että vaikka isot ikäluokat (meitä on edelleen paljon) näkevät silmiensä edessä, miten lastenlapsiamme viedään kuin sikaa narusta, he vaikenevat. Ja isot ikäluokat osaavat käyttää nettiä myös, niin miksi sallivat kaiken saastan tulon. Jälkeläisiämme viedään nyt vauhdilla pois ikiaikojemme kristinuskosta. Uskosta Jeesukseen, joka ainoastaan voi lahjoittaa maanpäällisen kelvollisen ja vapaan elämän ilossa ja rauhassa ja antaa ikuisen elämän.
      Miksi on kiire opettaa kouluissa homoutta. Jo sen vuoksihan on kiellettävä kristinuskon opetus.
      Eli maassamme on lopetettava kristinuskon opetus, koska siinä jo kielletään homous.

      Ei ole sinällään erikoista, että kristinuskon rippeet nyt kitketään päiväkodeistakin kieltämällä ruokarukoukset.
      Kun ensinnäkin kokoaikainen lapsensa KASVATUS KUULUU VAIN lapsen äidille. SE on
      jokaisen äidin luonnollinen ikiaikainen OIKEUS ja isälle kuuluu VALVONTA perheen hyvinvoinnista. Ainoastaan luotettava kotiapulainen voi sijaistaa äitiä. Työssäkäynti ei ole lapsen velvollisuus.
      Koko Suomen kattava ja verorahoilla kustannettava päiväkotiverkosto oli jo alun alkaenkin maamme radikalisoituneiden ateistien keksintö ja siksi myös ateistipohjalle suunniteltu.
      Peruskouluissa ei tule ristiriitaa opetuksiin, kun estetään oman äidin opetukset!

      Miksi on tulipalokiire kitkeä kansastamme kristinusko? Millä tyhjiö on tarkoitus tulevaisuudessa täyttää? Varmaa on aina, että vanhasta irroitettava tyhjiö täytetään uudella. Koko länsimainen sivistys on ollut Raamatun Sanaan perustuva ikiajoista ja Raamattua ei edes historian valossa voida kumota. Niin, miten yksi 5 milj. Suomikansa voi tuon uskon ja historian näin pika pikaa kumota ja muuttaa mielikuvituksensa mukaiseksi?

    • liiankalliiksi

      Viherpellet tulee kalliiksi!!

    • Jonne15v

      Herra Soini1nveli, onko liian henkilökohtaista kysyä että mitä liukuvoidetta yleensä käytät muslimimiesten kanssa?

      • 1111122222

        Se on rouva soin1nveli ei herra, tämä kyseinen lusmu asuu kalliossa ja ei ole päivääkään töitä tehnyt ,elää toimeentulotuella kuten nämä muutkin kettinkinaamat ym, pilleriveikot.


    • Salla12v

      Pitäisikö muslimien jäädä vainon ja kärsimysten kohteeksi kotimaahansa vain siksi että täällä asuu homoja, vastatkaa!

      • miljooniatulossa

        Monta haluut...


      • Sompanssi

        Ei niiden pitäisi hakeutua "turvallisiin" muslimimaihin vertaistensa oariin ja pysyä täältä vääräuskoisten ja uskonnottomien euroopasta kaukana.


      • Soin1nveli

        Persut uudisti maahanmuuttopolitiikan holtittomaksi.


      • Sompanssi

        Älä ihmeessä miten, minusta tällä hetkellä euroopanlaajuinen kehitysmaa muslimi invaasio on suurin ongelma myös Suomessa ja Islamilla aivopestyt viherkommarit ja suvakit kuten Emma Kari, Ville Niinistö, Touko Aalto, Li Andersson, Paavo Arhinmäki jne ja tietenkin Somalinveli......jotka pyrkivät kaikin keinoin estämään kehitysmaamuslimi haittamaahanmuuttajien palautukset ja pyrkivät vielä siihen että niiden perheenyhdistämiset aloitettaisiin mahdollisimman nopeasti......


    • Olensamaamieltähallaahon

      Joo on todellakin vähintään mielenkiintoista seurata vihervasemmiston piiperrystä. Homoja paapotaan mutta samalla homoja vadtustavia muslimeita haalataan tänne oikeen urakalla. Sitten ihmetellään ko he kapinoivat laillista yhteiskunta järjestystä vastaan. Samat vihreät eivät hyväksy muita uskovaisia esim Lestadiolaisia, joita Suomessa on yli satatuhatta ja varmasti tekevät työtä maksavat veroja kunnioittavat lakeja siinä missä muutkin rehelliset kansalaiset. Vastatkaa viherpiipertäjät mihin peristuu teidän suvaitsemattomuutenne toisia kansan ryhmiä vastaan? Lisäksi huumeet taitavat olla mielestänne ok.

    • Aukotoolto

      Totuus ei pala tulessakaan vihreä mössöä nostetaan tällä hetkellä median toimesta muuta kun vaali päivä koittaa prosentit tippuu se on fakta.

    • KoskaAllahillaOnSuuri

      Toivottavasti persut pääsevät ensi vaalien jälkeen kiristämään maahanmuutto politiikkaa kehitysmaamuslimi haittamaahanmuuttajien osalta. Koska kuka täysjärkinen voi haluta Allahu akbar iskuja Suomeen.

      • Soin1nveli

        Eikä rasistien jatkuvaa terroria ja tappamista.


    • Sompanssi

      Viherkommarit ja Demarit ovat islamilla aivopestyjä ja niiden unelmana on kehitysmaamuslimi haittamaahanmuuttajien Islamilainen kalifaatti Suomessa. Jokainen tolkun ihminen tajuaa tämän kun kuunttelee Emma Karia, Ville Niinistöä, Touko Aaltoa, Ozan Yanaria, Li Anderssonia, Paavo Arhinmäkeä, Antti Rinnettä, Natsimaa, Husu Musua jne jne. Vielä kun katsoo missä puolueissa kehitysmaa muslimeita on paljon ja esim kuka omistaa Vihreiden puoluetoimiston (Suomen Jihadistit) niin eiköhän tämä ole aika selvää ketkä näitä kehitysmaamuslimeita Suomeen haluaa.......

      • Soin1nveli

        Ja siksikö persut uudisti maahanmuuttopolitiikan holtittomaksi?


      • Sompanssi

        Kunpa persut pääsisivätkin yksin uudistamaan koko maahanmuuttopolitiikan niin ei tulisi enää yhtää kehitysmaamuslimi haittamaahanmuuttajaa....alkaisi aivopestyjen viherkommareiden unelma kehitysmaamuslimi haittamaahan muuttajien Islamilaisesta kalifaatista Suomessa kuivumaan kassaan hehhehheh.. Siinnä olisi edellä mainittu viherkommarisakki hiljaa, kun saataisiin rauhassa palauttaa nämä matut ilman viherkommari suvakkien häirintää, nämä mitkä kehitysmaamuslimi Invaasiossa Suomeen tunkivat. Kun on saatu nämä partalapset palautettua takaisin sinne mistä tulivatkin......voidaan alkaa keskittymään näihin ikuisestielätettäviin kehitysmaamuslimi uhriutujiin ja rikollisiin että saadaan nekin niille sopiviin maihin......


      • Soin1nveli

        Loistavat on persujen näytöt hallittu 3500 ja persujen uudistamana 35000.
        Sitä saa, mitä tilaa.


      • Sompanssi

        Sitähän yritetään korjata ettei Islamilla aivopestyjen viherkoomareiden euroopanlaajuinen kehitysmaamuslimien unelma invaasio ikinä pääsisi toistumaan Suomessa. Ei muuta kun rajat kiinni näiltä kehitysmaamuslimeilta niin kyllä se siitä. Nyt vaan pitää palauttaa nämä kehitysmaamuslimi invaasiossa tulleet ja lopettaa kehitysmaamuslimeiden ja muidenkin Afrikkalaisten haittamaahanmuuttajien Suomeen päästäminen, eikä missään nimessä sallia perheenyhdistämisiä niin kyllä se siitä. Sinähän somalinveli olet viherkommari puolueesi kanssa samaa mieltä siitä että nämä voi kaikki palauttaa ja alkaa näitä entisiäkin ikuisestielätettäviä ja holtittomasti lisääntyviä palauttamaan pikkuhiljaa takaisin lähtömaihin, eikö se Emma Kari, Ville Niinistö, Touko Aalto, Ozan Yanar jne juuri näitä asioita vaadi heti toimeenpantavaksi.......


      • Soin1nveli

        Persujen toimesta rajat auki ja 35000 uutta suomalaista kilpailemaan työpaikoista.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe