Matut antaa tappouhkauksia alahärmän koulussa!

joriittäähyysärit

Tytöille ilmeisesti esitetään tappouhkauksia matujen osalta. Nyt välittömästi poliisille ilmoitus, koska kouluissa pitää olla nollatoleranssi tälläisen osalta!

Rehtorin on vastuussa ja joutuu kutsumaan poliisin ja matut puhutteluun!

63

2615

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 80Luvullakin

      Jo jaettiin koulussa tappouhkauksia vaikka ei ollut vielä matuja ja hengiltä puukotuskin tapahtui.

      • SirSmokealot

        Pitääkö meidän palata 80-luvulle, miksei samantien voitais palata lähi-idän paimentolaisten heimo- ja klaanikulttuuriin kun sitä nyt on tarjolla.


    • Maassa_maan_tavalla

      Suomalaisten tyttöjen ja naisten pitäisi kait alkaa totuttautumaan siihen, että Suomestakin on pikku hiljaa tulossa islamilaisten arvojen maa. Kaikenlainen vapaus, johon on totuttu, on pian historiaa.

      Jostain kumman syystä tänne tulevilta ei (yleisen mielipiteen mukaan) saa odottaa, että he edes yrittäisivät sopeutua suomalaiseen yhteiskuntaan. Pitää vaan hyväksyä se, että tuovat oman kulttuurin ja omat tapansa mukanaan. Jostain kumman syystä suomalaisuus ei merkitse mitään.

      Itsekin olen ikäviä lieveilmiöitä kohdannut, mutta en silloin osannut niissä vielä oikein toimia. Nyt osaan.

      Kaikkeen huonoon käytökseen nollatoleranssi. Aina kuvat ja videot tekijöistä, jos vaan onnistuu. Ei pidä vaieta väärinkäytöksistä. Poliisi voi olla sitten tekemättä mitään, kun heille ilmoitetaan asioista.

    • hehhreeeeeer

      Suvakkit saa samalla mitalla kohta, pahoin pelkään.

      • mitään_ei_opittu

        Tästäkään ei seurannut mitään ilmeisesti Orpo piti taas älämölöä eurooppalaisista "arvoista" (sivistysvaltio-eurooppa on tuhottava)

        Pääministeri Sipilä järjesti kriisikokouksen Kempeleen raiskauksesta

        "Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) tuomitsee Kempeleen raiskauksen ja haluaa selvittää mahdollisimman pian, pitääkö lakeja muuttaa. Sipilä kutsui tiistaina koolle hätäkokouksen, jossa ovat mukana oikeusministeri ja sisäministeri. "

        https://yle.fi/uutiset/3-8478553

        .


    • MadDogMeyer

      Naiset ja suvakit näitä on tänne halunneet. Mitä me kantasuomalaiset miehet tätä turhaa estämään. Antaa palaa vaan, tehkööt mitä lystää. Naisten ja suvakkien elämä siinä hankalaksi muuttuu, ei se juurikaan meidän kantasuomalaisten äijien elämiseen vaikuta. Oikeastaan noiden kulttuurissahan naisen asema onkin juuri siellä missä pitää, eli nyrkin ja hellan välissä. Joten mitäpä tätä suotta estämään, antaa palaa vaan, katotaan kenen perse kestää merivettä.

      • Miljööpilalla

        Not itseriitoinen näsäviisastelusi riipii. Toki narsismille ei voi mitään.


      • ei.se.ole
        Miljööpilalla kirjoitti:

        Not itseriitoinen näsäviisastelusi riipii. Toki narsismille ei voi mitään.

        Nimimerkin NOT kirjoituksia ei kannata noteerata. Luulen, että se on joku kommareiden (joko ryssät tai vihreät) agitaattori, joka saa joko palkkaa tai jotain outoa tyydytystä kirjoituksistaan. Jos jaksais, niin vois selvittää kumpaa herraa se palvelee.

        Vihreät haluavat syleillä maailmaa ja sitä kautta parantaa sen. Ryssät taas hyötyvät siitä, kun Eurooppa sotkee asiansa tällä rajoittamattomalla maahanmuutolla.


      • ei.se.ole kirjoitti:

        Nimimerkin NOT kirjoituksia ei kannata noteerata. Luulen, että se on joku kommareiden (joko ryssät tai vihreät) agitaattori, joka saa joko palkkaa tai jotain outoa tyydytystä kirjoituksistaan. Jos jaksais, niin vois selvittää kumpaa herraa se palvelee.

        Vihreät haluavat syleillä maailmaa ja sitä kautta parantaa sen. Ryssät taas hyötyvät siitä, kun Eurooppa sotkee asiansa tällä rajoittamattomalla maahanmuutolla.

        Niinkö päättelet lukuisista sosialismia ja Putinia arvostelevista kirjoituksista? Tässä malliksi taas hyvä kirjoitus Putinin Venäjästä ja sen toimista. Kannattaa lukea, jos maailmanpolitiikka yhtään kiinnostaa.

        https://yle.fi/uutiset/3-9837009

        Luontoa ei saa saastuttaa, mutta se agenda on toki kaikilla puolueilla?

        Olen vain tavallinen realisti, joka ei hötkyile raiskausaalloilla ja päänkiikutuksilla, mitä Kauhavalle piti tuleman, kun vok tuli.


      • Suvakkisiinäpuhhuu

        I ri ootti.


    • Lopettakaasnehuhut

      Mitäs vettua? Käyn tuota koulua eikä mitään tappouhkauksia olla annettu. Puolet mitä media väittää asiasta ei ole totta. Kyllä. Kaksi tappelua oli samana päivänä mamujen takia. Mutta koulussa on myös mamuja, joiden arvosana on pelkkä kymppi ja jotka moikkaavat aina opettajaa ja keitä ei maahanmuuttajaksi tunnistaisi. Iltalehti: "Opettajat ja oppilaat tukkahuntusilla" (tai jotain sinnepäin) ei ei ja ei. Opettajat meni väliin, koska siellä riideltiin. Eivät opettajat siellä riidelleet vaan menivät VÄLIIN. Ette näytä tietävän asiasta kakkaakaan joten pitäkää mölynne mahassa ja lopettakaa huhujen levittely. Mamut jotka jäivät koulullemme ovat olleet täällä yli 2vuotta eikä heistä ole koskaan häiriötä aiheutunut. Ne, jotka erotettiin tulivat tänne tänä lukukautena.

      • kaikkia_kuunneltava

        jos sinulle tai sinun lähipiirille ei ole annettu tappouhkauksia, tarkoittaako tämä sitä, että ei muillekkaan? Onko sinulla laserkatse ja superkuulo? Pystykö muuten kuuntelemaan/katsomaan/havainnoimaan kuinka monen oppilaan puheet siellä koulussa?
        Yksinkertaistan sinulle: jos sinulla ei ole kakkahätä, se ei tarkoita sitä, etteikö jollain toisella olisi.


      • SuvakitTurnOut

        Älä levitä suvakkipaskaa täällä! Kylillä tidedetään totuus.


    • Jdkdkdlddndldk

      Sekä muutama mamu yritti ESTÄÄ tappelu ja hänet heitettiin lasioven lävitse. Älkääs yleistäkö

      • jossakin-vielä-toimintaa

        Missäs peetura niin ripiää toimintaa on ollut, jottei ovetkaan pidättele näin.


    • Idiootteja_olette

      Näiden rasismiavausten tekijät.
      Ei mulla muuta.

      • mikäsmaatessa

        Idioooteja jotka näitä on tänne vetänyt pöytiime lomailemaan.

        täyttä näytelyä ja jotkaa kaikki huuhaa.


      • purmoonjokit

        Pää kiinni not


      • rasistifasistisika

        vajakit siat allahin kätyrit


    • Ptmediaorg

      Joukkovoimannäyttö Alahärmän koulukeskuksessa.
      Mitä ja miksi?

      On tullut aika näyttää, että me pohjalaiset aikuiset välitämme suomalaisista lapsista, emmekä jätä
      heidän turvallisuuttaan enää kyvyttömien päättäjien tuhottavaksi. Suomalaiset lapset eivät saa enää olla pelinappuloita tässä olemattoman pienen itseään hyvinä ihmisinä pitävien ihmisten unelmassa, jossa he joutuvat kärsimään seuraukset muutamien rikastuessa.

      Jokaisella toivon mukaan on vielä tuoreessa muistissa mitä tapahtui Alahärmän koulukeskuksessa 4.9.2017. Samanlaista on tapahtunut muuallakin Suomessa ja tulee tapahtumaan jatkossakin, ellemme tee siitä loppua. Suomalaisten lasten pitää saada olla lapsia ja koulurauha on heidän oikeutensa. Heidän ei tule joutua pelkäämään oppilaitoksiin sijoitettujen turvapaikanhakijoiden tai pakolaisten vuoksi enää yhtään kertaa.

      Sen sijaan, että koulun rehtori olisi tarttunut tapaukseen tiukalla otteella, hän jopa kielsi oppilaita puhumasta koulun tapahtumista missään. Tämä oli se hetki, kun meille riitti. Meitä ei rehtori hiljennä. Lähdemme tekemään tämän selväksi myös paikanpäälle asianomaisille henkilöille. Saavutaan paikalle niin monta kertaa, että tilanne muuttuu ja tehdään sama muuallakin.

      Me aikuiset voimme taata suomalaisten lasten turvallisuuden.
      Joukkovoimannäyttö tapahtuu Alahärmän koulukeskuksessa 22. syyskuuta klo 12:00.

      Paikalle saapuessamme edustamme ennen kaikkea pohjalaisia, mutta myös Suomen kansaa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kaikki järjestöjen ja muiden ryhmien tunnukset jätetään pois.

      Aina sanotaan, että Pohjanmaalta on lähdetty ennenkin. Nyt on aika päivittää tuo sanonta nykyaikaan, niin ei tarvitse muistella menneitä urotekoja. Paikalle saapuu ihmisiä ympäri Pohjanmaata ja innostus asiaan on ollut suurta. Kaikki muutkin ovat tervetulleita, koska asia on yhteinen.

      alaharma

      Joukkovoimannäyttöön on vielä sen verran hyvin aikaa, että työssäkäyvät ehtivät sopia työnantajansa kanssa vapaasta tuolle päivälle. Osa on jo ottanut jopa palkatonta vapaata päästäkseen paikalle, koska katsovat suomalaislasten turvallisuuden olevan tärkeämpi kuin omat tulot.

      Ajatelkaapa kuinka hienoa onkaan sanoa myöhemmin, kun puhutaan joukkovoimannäytöstä, että olin mukana, eikä keksiä tekosyitä poissaololleen. Suomalaisten lasten turvallisuus, hyvinvointi ja tulevaisuus ovat sellaisia asioita, että niiden pitäisi riittää kaikille syyksi paikalle saapumiseen.

      NYT RIITTÄÄ!!!

      • MiljööPilalla

        Aamen


    • Ervasti_on_isäntä

      Kauhavalle nyt tulossa oleva geelikansa ei ole sitä kaikkein ihaninta pullanhaistelijaa, "lisää paskaa housuun" sanoi isäntä Kauhavalta.

      https://is.gd/evilskog/

    • hehhweeeeeeee

      Tunnistkaa yös nuo suvakit koulussa , nimet ylös. Keskustelu heidän kanssaan sittenn;) tuo varsinkin joka tälle palstalle kirjoittelee, varmasti koulussa tiedetään kuka

      • Tyioop

        Eiköhän se oo joku koulun ope?


    • Täällä kirjoittelee ilmeisesti käärmeöljykauppias, joka saa " tietonsa " valemedioista. Miten aiotte esittää sen joukkovoimanne, puhutteko keksityistä tappouhkauksista, vai vieläkö väitätte, että kyllä se raiskausaalto joskus vielä alkaa?
      Taitavat olla aika hiljaisia tyyppejä jotka paikalle vaivautuvat, tai sitten hysteerisesti teinipoikia pelkääviä kiljukauloja, joille käärmeöljykauppiaiden "totuus " on ainoa totuus.

      Koulussa on vähän nujakoitu, saa nähdä mitä siellä väitetään tapahtuneeksi? Jos oikein höpöjä väittää, niin on vaarassa joutua julkiseen häpeään ja yhdistetään näihin täällä uhoaviin pelleihin.🤔

      https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/paha-pastori-missa-menee-uskovaisen-vastuu-uskomustensa-levittamisessa-

      • onkotolkuamissään

      • Mikäs_pelleporukka

      • nyt-eii-hyvältä-tunnu

        Yleensä on sitävikaa jotta ei ymmärrä lukemaansa -vaikka kuinka tankkaa.

        Se on kyllä jo paha paha juttu se -jos ei ymmärrä kuulemaansakkaan -silloin rupeaa olemaan se toivottomuus edessä ja vähintään ajokortti hyllylle ja kun vielä jos näkee ja luulee sitä pelleporukaksi.


    • ei-autmatio-poistole
    • näillä-mennään-vielä

      No samaa selvitystä noin.
      https://www.youtube.com/watch?v=32-84aAy4AM
      hesa ristikon puitteissa seppien aukiolla

      nykäsen filmejä näkee -samatenkuin muittenkin näitä kuvaavin - näppäämällä kursori nimen päällä!

    • heeeeddddddddhgeeed

      nostas suvakki etusormes niin pääset siitä eroon..

    • Orponrikosilmoitus

      Mutta tekikö Orpo rikosilmoituksen tuosta koulussa tapahtuneista
      tappouhkauksista?

      • Miksi olisi tehnyt? Jos jotakin on uhkailtu, hän ilman muuta tekee rikosilmoituksen. Sellaista vain ei taida koskaan kuulua?


      • mitähän-kasvaapi

      • Eipämuutaluvassa

        Suruvalittelut riittää ja että teko on tuomittava, koettakaa pärjätä siellä.


    • Mehgumer

      Shut up. You can do nothing for us. You are no men.

      • Uberleutnant

        You muslims are just chicken covards compared to us Finnish Soldiers.


    • Jaahas, viesti poistettiin sillä aikaa kun kirjoitin vastausta ja sinne lähtibittiavaruuteen myös vastaukseni.
      Ehkä parempi näin.

      • onko-tämä-tarkoitus

        Poliisiylijohtaja myöntää: Suomessakin kohta no-go -alueita
        http://beta.oikeamedia.com/o1-39274

        Mitäs tuohon meinaat, näinkös pakolaisuus suomeamme ottaa haltuunsa, mitä tämä on.


      • Malttiahyvänasianpuol

        Kannattaa nyt kyllä tarkasti miettiä, miten toteuttaa mielenilmauksen
        Koulun alueelle ei voi mennä. Poliisilta on kysyttävä lupa. Pohjanmaan polisiissa taitaa tästä vastata pietarsaarelainen komisario Snellman (suomenruotsalainen). Voi tulla tiukkapaikka, jos väkisin tunkeutuu alueelle. Oletettavasti käy niin että poliisit tulevat poistamaan koulun alueelta. Kannattanee valita sellainen paikka joka ei tuota ongelmia. Sinällään mielenilmaus on oikea ja oikealla asialla siinä ollaan. Mutta ei kannata kiihdyksissään unohtaa sivistyneisyyttä ja asiallista käyttäytymistä. EI vastata tapahtuneeseen sotilaspoikien käyttäytymiseen tavalla jota he odottavat ja hakevat eli suomalaisen yhteiskunnan JÄRKYTTÄMISTÄ. Siis asiallista mielnilmaisua.


      • EntinenEtenijäJokeri
        Malttiahyvänasianpuol kirjoitti:

        Kannattaa nyt kyllä tarkasti miettiä, miten toteuttaa mielenilmauksen
        Koulun alueelle ei voi mennä. Poliisilta on kysyttävä lupa. Pohjanmaan polisiissa taitaa tästä vastata pietarsaarelainen komisario Snellman (suomenruotsalainen). Voi tulla tiukkapaikka, jos väkisin tunkeutuu alueelle. Oletettavasti käy niin että poliisit tulevat poistamaan koulun alueelta. Kannattanee valita sellainen paikka joka ei tuota ongelmia. Sinällään mielenilmaus on oikea ja oikealla asialla siinä ollaan. Mutta ei kannata kiihdyksissään unohtaa sivistyneisyyttä ja asiallista käyttäytymistä. EI vastata tapahtuneeseen sotilaspoikien käyttäytymiseen tavalla jota he odottavat ja hakevat eli suomalaisen yhteiskunnan JÄRKYTTÄMISTÄ. Siis asiallista mielnilmaisua.

        Antakaa edes vanhaan malliin karttakepistä. Jos ei löydy karttakeppiä, niin pitkä viivoitin tai ihan tavallinen pesäpallomailakin auttaa asian hoidossa. Näin pysy ennen vanhaan 40 pojan luokka aisoissa, ilman räkimisiä ja lasten hakkaamisia. Ei ollu ADHDtä ja muita muotitauteja. Eikä takuulla kukaan vedonnu ihonväriin. Manneki kävi koulus vain puuropäivänä.


    • hohhoijjaaa

      Ja nyt vokkiapinalla jo puukko mukana koulussa,,,,, onneksi ei päässy kenenkään kurkkua leikkaamaan!

      • Turussakin--

        Turussakin "vähän nujakoitiin"


      • Kuka sen sinne reppuun sujautti?


      • MiljööPilalla
        nuorissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Kuka sen sinne reppuun sujautti?

        Kuule Not se matu jäbä ihan ite. Toivottavasti sun kamus ei sujauta mulkkua terävämpää suhun.


    • sjoki87

      Kuulemma uutisankka se koko puukkojuttu näin Seinäjoella puhutaan, joten en usko propaganda paskaa..

      • Nämä valopäät uskovat ihan kaiken mitä heille ikinä keksitään valehdella. 😂


      • ILKKA-MATU-SANOMAT

        Vain valopäät lukee Ilkkaa ja sieltä ottaa valeet tosissaan.
        Tulee syyrialaisia naisia ja lapsia, tosi hyvä vedätys


      • asfjpioasfjpoasjfop
        nuorissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Nämä valopäät uskovat ihan kaiken mitä heille ikinä keksitään valehdella. 😂

        Nuorissa-on-tulevaisuus ON SELVÄ PROPAGANDISTI.


      • näin.on

        Joo pelkkä suunsoittaja se on. Sillä taitaa olla nyt hätä, kun tavallisetkin ihmiset alkavat olla maahantunkeumisvastaisia.


    • KykypuolueenIdiootti

      On teillä siellä harvinaisen tyhmä kunnanjohtaja? Onko tämä idiootti Kokoomuksen kykypuolueesta?

      Jos siellä on jo ennestään niitä puukkojunkkareita, niin pitääkö oikein haalia ulkomailta näitä vielä astetta hullumpia kehitysmaalaisia sinne riehumaan? Idiootti!!!

      • joko_haettu

        Joko Kauhavalla on haettu pääsyä Kauhavan kalifaatiksi


    • arvaakukapa

      Kauhavan nuoret velliperseet mesoo palstalla. Toista se oli ennen kun völjyssä pyörittiin kylillä ja oli koko pitäjä polvillaan.

    • Keritsijä

      Vähän huvittavaa...vai itkettävää, en tiedä, kuunnella, kuinka meidän ihan omat väkivaltarikolliset poraavat palstoilla mamujen väkivaltauhkauksista, kun samassa virkkeessä nämä järjen jättiläiset uhkaavat katkoa omilta, hiemankaan toisella tavalla ajattelevilta maanmiehiltään sormet ja viedä joukolla saunan taakse.

      Näin se maailma alakaa palamahan. Se on se lammasmainen ajattelemisen lopettaminen. Pitäkää vain ne aivot edes pikkaisen omassa käytössä. Pitäkää kaikkea toki mahdollisena, mutta varokaa heittämästä ensimmäistä kiveä huonosti kirjoitetun propagandan vuoksi.

      Mä ehdotan, että pistetään kaikki yhteiskuntaan toistuvasti kelpaamattomiksi osoittautuneet ääliöt saarelle muodostamaan omaa uutta ja uljasta yhteiskuntaansa, jossa saavat kokeilla, millaista onkaan elää, kun kaikki saavat tahtonsa läpi, eikä silti kukaan.

      • tämähän-on-kaukana-oikia

        Meinaatkos jotta tämä pakolaisuus on aivan järkeenkäypää passausta kaikessa paperittomuudessaan -tulla suomeen pöytiin vain hörppimään niinkuin ei mitään poikkeavaa tässä olisi !


      • Keritsijä
        tämähän-on-kaukana-oikia kirjoitti:

        Meinaatkos jotta tämä pakolaisuus on aivan järkeenkäypää passausta kaikessa paperittomuudessaan -tulla suomeen pöytiin vain hörppimään niinkuin ei mitään poikkeavaa tässä olisi !

        No, kirjoitinko minä mielestäsi niin?


      • tajuamatta-kirjoitukset

        No jos ei "keritsijä" tajua itse mitä kirjoittaa, turha sinuun on sitten ruutia polttaa ns.


      • Keritsijä
        tajuamatta-kirjoitukset kirjoitti:

        No jos ei "keritsijä" tajua itse mitä kirjoittaa, turha sinuun on sitten ruutia polttaa ns.

        Mitä en tajua?


    • Klasupekka

      Ketä on uhattu? Kuka on uhannut tappamisella? Kuka on kuullut uhkauksen itse? Ai niin, tais ollakin vaan satua. Valheelliset huhupuheet vievät terän oikealta ja aiheelliselta kritiikiltä.

      • Tämä on yhtä totta kuin massiivinen raiskausaalto 2015, jonka alkamista siirrettiin ensin kevääseen kun ilmat lämpenevät ja seuraavaksi syksyyn kun illat pimenevät.
        en jälkeen siitä ei ole suuremmin huikittu.

        Ei kukaan aiheellista kritiikkiä kiellä, mutta kyllä niiden pitää perustua todellisiin tapahtumiin, eikä peloissaan keksittyihin satuihin joista huudellaan täällä.

        Jos nettiuhkauksiin alettaisiin toden teolla puuttumaan, niin syytteitä sataisi kantasuomalaisille, jotka ovat uhanneet mitä karmeimmilla joukkomurhilla, laivaan lastaamisella ja mereen upottamisella ym. ym. Näitä uhkauksia täällä on luettavissa kymmeniä, ellei satoja.


    • tullatanne

      minä maahanmuutto mitä te tala puhua paskha tulkaa minule huutammaa

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe