Kun Coinisti "sioittaja" veneilee...

heikoinviisiprosenttia

... niin hän lähtee pulskan "emännän" kanssa 70-luvun mökilleen. Veneenä hänellä on kolmannelta omistajalta hankittu kolhuinen Buster jossa 80-luvun puolivälin 20 heppanen Evinrude.

Kun rahamies ja oikea sijoittaja veneilee, niin köydet irtoavat Swanista, Hallberg-Rassystä tms oikeasta jahdista. Näiden pelkkiin vuotuisiin vakuutus- ja säilytysmaksuihin ohenee rahamiehen lompakko Coinistin vuotuisten euromääräisten bruttoansioiden verran.

Yhteistä näillä kuitenkin yllätteän kuitenkin on. Nimittäin Rahamies ei ole koskaan kuullutkaan heikoimmalle 5%:lle kohdistetusta huijauksesta nimeltään OneCoin. Coinisti taas ei ymmärrä mitään rahamarkkinoiden lainalaisuuksista "Splitteineen" ja "Tokeneineen". Tasoissa ollaan.

Coinistin ohueen tuttavapiiriin ei edes kuulu yhtään purjehtijaa. Vai mitä "täälä"-mies?

14

439

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rööööh

      Hyvää tekstiä. Oikea rahamies ei kohtaa rahastaa tuota heikointa viittä prosenttia. Oikea rahamies ei louhi, ei hamstraa tokeneita. Oikea rahamies ei jauha eventeissä paskaa. " me olemme muita kryptovaluuttoja edellä 1.5 vuotta, kukaan ei saa meitä kiinni" Oikea rahamies ei ole hyväksikäyttäjä.

    • ahdgiqwiqgu

      En ole Coinisti, mutta tosin omassa mittakaavassani Hallberg Rassyt ym eivät ole jahteja.
      Jahteja valmistaa muiden muassa Burger Yachts ja aika moni muukin. Yhtään oikeata jahtia ei Suomessa ole.

      Suomi on sosialistimaa, jossa myydään kaikenlaista "luxuksena", kuten nyt viimeksi rumaa slummia jota Harkimo maisemaa pilatakseen järjesti Sipooseenkin. Todellinen luxus on sellaista, jota suomessa ei ole, eikä tule.

      Juuri katselin netistä esimerkiksi taloja, joiden hinnat oli keskimäärin siinä 50 miljoonaa euroissa per talo.

      Luxusjahdit ovat hinnoiltaan myös 30 miljoonasta eurosta ylöspäin. Tällaisia ei sosialistisuomessa ole, eikä tule.

      Hienoa tässä kaikessa on kuitenkin se, että Ruotsissa ei ole edes ihmeellinen näky se, että todellisia jahteja todella on siellä.

      Suomalaisten on ihan turha luullakaan että olisimme jotenkin parempia kuin ruotsalaiset.

      Kyllä ruotsalaiset vetävät pitemmän korren sekä poliittisessa johtamisessa, että kansan varallisuudessa.

      Taidan tästä muuttaa ruotsalaiseksi, että heippa vaan. Elättäkää te vaikka MA-TU ja täällä.

      • Suippomadonlakki

        Harhaista jööttiä....Kävitkö sienessä? Olisi kannattanut ottaa mukaan joku sienet tunteva.


    • Ökyilemättämennään

      Eläs puhu onecoinilaisista yleistäen, sillä ei kaikilla ole mitään mieltä ökyillä huvilallaan.

      No meidän huvila kylläkin on hyvä Honkarakenteen talviasuttava, koska vietämme siellä paljon aikaa myös talvella, koska vaimoni kanssa tykkään kanssa käydä pilkillä saunoa oikeassa saunassa (jatkuvalämmitteinen puukiuas)
      Vaimoni ei ole pulska toki itse olen satakiloinen (ylipainoinen) 187cm pitkä mies.

      Mutta mitä veneisiin tulee, niin meidän juttu ei ole ollenkaan ökyveneet, vaan omistamme soutuveneen jossa akkukäyttöinen perämoottori, jonka voi sitten siirtää viimekesänä ostamaamme ponttooniterassiin, joka on aivan mahtava kalastus-ja rentoutusväline, jossa ovat mukana krilli ja savustuspönttö, sekä ruokailupöytä ja tuolit.

      Toki ensikesänä täytyy ostaa toinen akkukäyttöinen perämoottori, koska yksi on vähän liian lujilla, mutta kyllä kun antaa alkuvauhdin airoilla työntäen rannasta, niin kyllä se hiljokseen vie yksikin.

      Itse harrastan myöskin jonkunverran melontaa, mutta eräs vieraamme kertoi kanoottini olevan lelu, jolla ei voi nauttia oikeasti melonnasta, no täytyy katsoa riittäisikö aikaa uudelle kanootille, toki tuon vatsan kohoamisen seuraksena aikaa olisi kyllä syytä löytyä enemmänkin melomiseen. :)

      • TärkeinPuuttuu

        Onko turvesauna?


      • Tuppeen-sahattu

        Laituri on tehty "tube"laudasta.


    • Jhcjhcykjg

      Täällä ei enää ole kuin 4 "keskustelijaa" jotka "keskustelevat"=heittelevät typeriä vitsejä, ja luulevat että heillä on iso yleisö.. hehe

    • PerniiEklestouni

      Hyvin toimeentulevaksi voi kutsua ainoastaan ihmistä jolla tulot ovat vuodessa vähintään kymmeniä miljoonia ja rahaa muutenkin 500milj tai miljardi , oikeestaan kellään täälä palstalla ei ole varaa sanoa mistään mitään, koko sivusto on ajanhaaskausta ja tulisi lopettaa välittömästi.

    • Tohatsu20

      Hyvin lähellä totuutta ollaan - mutta sanoisin, että Evinruden sijaan perässä on kuitenkin Mariner tai vielä vermemmin Tohatsu.

      Toisaalta ihan sama, Coinari on mukana pyramidihuijauksessa, joka ei pääty hyvin.

    • Sopusijaaantaa

      "Toisaalta ihan sama, Coinari on mukana pyramidihuijauksessa, joka ei pääty hyvin."

      Missä oikeusasteessa OneCoin on tuomittuu pyramiidiksi?? Tähän kysymykseen ei ole tullut koskaan vastausta, mutta sensijaan kaikki tiedämme että KRP:n tutkimuksien jälkeen OneCoinista ei löydetty pyramiidia eikä mitään rikollista joka olisi aiheuttanut esitutkinnan ja tämä on faktaa.

      Tätä taustaa vastaan huutonne on valheellista kateellisten panikoimista jotka pelkäävät että se naapuri saattaa rikastua.

      Muistan aikoinaan kun omistin Nokian osakkeita ja hullu menin sitä kertomaan naapurilleni joka osittautui äärimmäisen kateelliseksi myöhemmin monenkin asian suhteen ja oli kireä ja tappeli vaimonsa kanssa huudon perusteella lähes päivittäin.

      Kerran hän sanoi minulle, että kun omistan Nokian osakkeita niin olen keplottelija ja hänen silmissään lähes rikollinen. Kysyin häneltä että kuinka niin, sillä tavallaan yritykset tarvitsevat rahaa kasvaakseen ja työllistääkseen entistä enemmän ja jos hyvin menee niin jakavat hyvinvointia myös osakkeiden omistajille. Hän sanoi että hän ei porvarien huijauksille alistu, vaan käy raksalla rehellisessä oikeassa työssä ja sillä elättää perheensä.

      Sanoin hänelle, että omistaahan hänkin vaimonsa kanssa Vaasan puhelimen kaksi osaketta, niin sanoi etteivät ne ole mitään keplotteluosakkeita, niin sanoin että juuri nyt kun noita lankapuhelimia ei enää juuri kukaan käytä, niin saisit niistä osakkeista 1800€/kpl ja itse olen juuri myynyt, koska lankapuhelimiin ei soita enää kuin anoppi.
      Meni vähän myöhemmin pahuksen keinottelija myymään myös osakkeensa. :)

      Hän oli tuonut aiemmin myös selväksi, että työni tietokoneen äärellä muka jonakin kordinaattorina ei ole oikeaa työtä, vaan sielä kahvia lipitellään ja seurustellaan ja pelejä koneella pelataan, mistä pitäisi maksaa alinta mahdollista palkkaa. Tuon naapurin takia elämä meni ainakin vaimoni mielestä jokseenkin mahdottomaksi kyräilyksi.

      No olemme pari vuotta sitten ostaneet ihan eri alueelta omakotitalon ja aivan mahtavaa porukkaa koko kadulla, siis oli hyvä ratkaisu muuttaa.

      • Onecoin on pyramidihuijaus. Ei siihen mitään oikeuden päätöstä tarvita. Jopa vähä-älyinen näkee tämän. Mutta ei Koinisti!

        Tämä koinisti heittää raskaasti paskaa. Hänellä EI ole omaisuutta EIKÄ varallisuutta. Kaikki tämä tapahtuu ainoastaan hänen haaveissaan. Tämä ihminen on sikäli säälittävä yksilö, että hän tarvitsisi edunvalvojan. Säälittävää kun tällaisia yhteiskunnan vähäosaisia kusetetaan!

        MUAHAHAMUAHAHAMUAHHAAAAAA

        Poijjaat!! Taasen!


      • jotkutjaksavatvääntää

        Itsellä kanssa oli vaikea rajanaapuri ja valtava viha kaikkea sijoittamista sekä verkostomarkkinointia kohtaan. Aina halusi jauhaa noista asioista koska oli ilmeisesti kuulut jostakin, että sijoittelen vaimoni kanssa säästöjämme.

        Viimeksi hän keksi alkaa riehumaan rajasta kun tontillani oli kaivinkone ja kaadettiin hieman puita niin ilmeisesti tonttimme näytti hänestä liian suurelta ja väitti, että olisimme siirtäneet rajapyykkiä hänen puolelleen kun kaivatimme ojan tontin päätyyn.
        No tähän hän jaksoi aina palata ja entistä kiukkuisempana jopa niin, että jo uhkaili kerran kännissä hakevansa haulikon.

        Seuraavana päivänä kävelin maanmittaustoimistoon ja lupasin maksaa jos tulevat taristamaan rajapyykin oikean paikan. No sieltä tuli nainen paikalle sen keikermittakeppinsä (tai mikä nyt onkaan) kanssa paikalle joka mittaa todella tarkasti suoraan sateliitista.
        Naapuri tuli hieman karheana paikalle kun olin kuulemma häirinnyt hänen askareitaan, mutta sanoin että nyt tulet paikalle niin väittämäsi ratkaistaan puolueettomasti.

        No todettiin, että pyykki oli hieman siirtynyt n. 5cm mutta minun puolelleni sanoi mittauksen suorittanut nainen. Se on kuulemma mahdollista joskus kun maa liikkuu esim kivisessä maastossa roudan ja sateiden ansiosta. Olisittepa nähneet naapurini ilmeet, mutta ei puhettakaan että olisi anteeksi pyydellyt, vaan sanoi, että näköjään kerrankin sinä näköjään olet väitteissäsi oikeassa. Sanoin vaan että minun puolestani pyykkiä on turha moukaroida suoraan, että saat elää tuon verran minun nyt vähän alle 2000m2 tontillani, kun sinulla on nyt vähän yli 1000m2. Kyllä lähti juntti kuin rusakko makuulta kotiaan kohti ja kiroili mennessään.


      • jotkutjaksavatvääntää kirjoitti:

        Itsellä kanssa oli vaikea rajanaapuri ja valtava viha kaikkea sijoittamista sekä verkostomarkkinointia kohtaan. Aina halusi jauhaa noista asioista koska oli ilmeisesti kuulut jostakin, että sijoittelen vaimoni kanssa säästöjämme.

        Viimeksi hän keksi alkaa riehumaan rajasta kun tontillani oli kaivinkone ja kaadettiin hieman puita niin ilmeisesti tonttimme näytti hänestä liian suurelta ja väitti, että olisimme siirtäneet rajapyykkiä hänen puolelleen kun kaivatimme ojan tontin päätyyn.
        No tähän hän jaksoi aina palata ja entistä kiukkuisempana jopa niin, että jo uhkaili kerran kännissä hakevansa haulikon.

        Seuraavana päivänä kävelin maanmittaustoimistoon ja lupasin maksaa jos tulevat taristamaan rajapyykin oikean paikan. No sieltä tuli nainen paikalle sen keikermittakeppinsä (tai mikä nyt onkaan) kanssa paikalle joka mittaa todella tarkasti suoraan sateliitista.
        Naapuri tuli hieman karheana paikalle kun olin kuulemma häirinnyt hänen askareitaan, mutta sanoin että nyt tulet paikalle niin väittämäsi ratkaistaan puolueettomasti.

        No todettiin, että pyykki oli hieman siirtynyt n. 5cm mutta minun puolelleni sanoi mittauksen suorittanut nainen. Se on kuulemma mahdollista joskus kun maa liikkuu esim kivisessä maastossa roudan ja sateiden ansiosta. Olisittepa nähneet naapurini ilmeet, mutta ei puhettakaan että olisi anteeksi pyydellyt, vaan sanoi, että näköjään kerrankin sinä näköjään olet väitteissäsi oikeassa. Sanoin vaan että minun puolestani pyykkiä on turha moukaroida suoraan, että saat elää tuon verran minun nyt vähän alle 2000m2 tontillani, kun sinulla on nyt vähän yli 1000m2. Kyllä lähti juntti kuin rusakko makuulta kotiaan kohti ja kiroili mennessään.

        Paljonko oot SIOITTANU? Paljonko olet VOITOLLA? Sinähän olet SIOITTAJA!!

        MUAHAHAMUAUAHAHMUHHAAAAA

        Poijjaat!! Taasen!


      • TuppiKullitettu

        Tappio ei ole vielä realisoitunut. Odotellaan nyt se 2018 loppuun niin nähdään vedättikö Ruja vai oliko sittenkin todellinen sijoitus.
        Minä ainakin odotan, massia ja pätäkkää löytyy !


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe