X Factor ja melkein tähdenlento Aalto

lepakonlento

Uudet jaksot alkaa pian ja eihän siitä Aallosta tullut edes tähdenlentoa. Suomen kansa tiesi ja fani reppanat oli taas väärässä. Ei siitä surkimuksesta tullut mitään .

9

318

Vastaukset

 • Eihän hän ole vielä kerennyt julkaista uutta musiikkia. Haluaisin nähdä, kun sinä yrität.

  • Naurettavia tuollaiset kommentit; mene itse yrittämään, kokeile itse, oletko itse parempi ja jne. Saara Aalto ei ole mitään minunkaan mielestä.


 • Oli ihan todella hyvä aloitus jakso! Jeeee! ihan tosi kovatasoisia kilpailijoita! paremoia kun idolsissa!

 • Katsoin ohjelmaa puolituntia, sen jälkeen vaihtui kanava. Ensin oli yläaste poikabändi..hohhoijaa.... sitten joku outo hiippari, pakollinen räppäri...hohhoijaa sitten tämä kälättävä pikkunukke... hohhoijaaa... kaiken lisäksi kälättävä Saara Aalto, joka ei osannut sanoa yhtään mitään. Oikein tunsin myötähäpeää tuon pelleohjelman vuoksi.

 • Oli ihan arvattavaa, kun Saara Aalto on tuomaristossa, että kaikki ovat aivan ihania ja jatkoon päässeitä ihmeellisiä uilottajia ja Saaran taustalaulajia jne. Ainut kokenut ja järkevä tuomari tässäkin ohjelmassa Mike Monroe.

 • Mitä meriittiä näillä Suvi Teräsniskoilla ja Anna Puilla ja Saara Aalloilla tai jollain räppärillä on arvioida kenenkään laulunlahjoja tai mahdollisuuksia tulla staraksi. Tuomareiden pitäisi olla musiikin ammattilaisia.

 • Tössä jaksossa enemmän osaamista! Hienoja bändejä. Tuntuu että niissä taso toai korkealla.

 • Ei pysty katsomaan ollenkaan koko sarjaa. Olen sitkeästi yrittänyt, mutta jäi kesken.
  Taustamusa hakkaa puheen päälle niin pahasti, ettei sanoista saa mitään selvää.
  Aina on joku pimputtamassa tai hakkaamassa kattilaa puheen päälle.

  Sama Aallonmurtajassa ja monessa muussa kotimaisessa sarjassa. Jäävät katsomatta taustamusan takia. Mitä järkeä on turhaan laittaa sarjaan puhetta, jos sitä ole tarkoitus kuulla?

 • Niiiiin inhottavat tuomarit, ettei viitsi katsoa! Jo pelkkiin ohjelman mainoksiin kyllästyy! Hyvä ohjelma pilattu!

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3414
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  17
  996