Syntyvyys on romahtanut.

mmmmjhamm

Se on luonnollinen seuraus arvophjan romahtamisesta. Yksilöiden uraputket ja mammonan tavoittelu on yksi syy. kun elää 40-vuotiaaksi sinkkuna, niin ei enää haluakkaan muuta. Valitettava ja vaiettu totuus on myöskin se, että kotihoidontuet ym. muut tuet ovat saaneet aikaan sen, että henkilöt, joilla vähiten on edellytyksiä kasvattaa useita lapsia, niin hankkivat niitä, kun eivät muutakaan elinkeinoa keksi. muslimiperheet sikiävät kuin kanit uskonnollisista syistä. Toivoa sopii, että lestaadiolaisperheet pärjäävät kisassa. Lestaadiolaisperheitä en kyllä tarkoittanut tuolla aloituskommentillani. Tarkoitin henkilöitä, jotka ovat koulu, tai työpudokkaita. He hommaavat lapsia, kun eivät muutakaan elinkeinoa itselleen keksi.

32

332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valtavaihtuu

      Mamut sikiää ja luovat kalifatin!

    • Pääsyyt

      Syy ei-valkoisten suurempaan lisääntymiseen ei ole hedelmällisyys, kuten jotkut väittävät. Vaan naisten heikko asema. Esim. muslimikulttuurissa nainen on kotiorja. Ei vaimolta edes kysytä haluaako hän paljon lapsia. Toinen pääsyy on köyhyys. Paradoksaalisesti köyhät lisääntyvät vauraita ihmisiä enemmän. Toki arvopohjallakin on merkitystä. Kun nainen saa vapautta ja vaurautta, niin hänen arvomaailmansa muuttuu itsekkäämmäksi. Niin kyllä tapahtuu usein miehillekin.

    • vehr3ee

      Näinhän se on. Kuitenkin suurin ja vahvin rakkaus on äidin ja lapsen välillä, riippumatta taustsasta. Muslimit ovat moniavioisia ja muslimimiehellä voi näinollen olla useita vaimoja ja kymmeniä lapsia. Aatteet eivät aina ole hyviä. homoparit eivät juurikaan kykene lisääntymään, joten ei se ole ongelma. ongelma on meillä taviksilla, kun meidän on vaikea ymmärtää erilaisuutta ja hyväksyä se.

      • PersoonaNHäiriöt

        Kyllä se katoaa vaikean jälkeläisen kanssa, olipa sitten ollut miten hyvä tahansa.

        "Kuitenkin suurin ja vahvin rakkaus on äidin ja lapsen välillä, riippumatta taustsasta. "

        Se ei säily, syitä on monia. Vanhemmat voivat rakastaa, jälkeläinen ei käsitä sitä, luulee, että häntä kiusataan.

        Keskenään lasten lailla leikkivillä, kikattaja homoilla ei paljon merkitystä ole muille kuin toisilleen. Niin turhaa on heitä tänne tehdä, jos sen etukäteen tietää, jättää tekemättä. Turhin teko synnyttää yksilö, josta tulee täysin turha.


    • joylimielisenä

      Kuten kaapuakka huusi: me siitetään meitä Suomi täyteen ja mitään ette voi?

      • KäyKehnosti

        Kaapuakoille syntyy homoja, mitä enemmän poikia sitä enemmän homoja. Jos he sitä tavoittelevat, syntyvyys vähenee silti.


    • YmmärrystäTaustoihin

      En ole ennen käsittänyt sitä, että jotkut aktivoituvat perinteisen avioliiton puolesta jopa eduskuntaäänestyksiin asti. Siinä tapauksessa, että tuttu henkilö on riistetty jollain salakeinolla mukaan homoseksuaalisuhteeseen, pois heteroseksuaalisesta suhteesta, josta muut eivät tiedä alkaa tajuta tilannetta.

      Ei mikään ihme, kun toiset aktivoituvat. Kyse on ihmissuhdeverkostosta ja niille, joiden toimeentulokin on vaivan takana eikä mikään leikin aihe, ihmsen sukupuolistatuksen vesittäminen on riisto ja se merkitsee yhden leiväntuojan vientiä muuhun yhteisöön, joka ei sovi yhteen edellisen kanssa. Suru ja viha on ilmeinen. Syyt on oltava.

      Usein uhri on joku reppana tai "tolvana", joka ei itse tajua, että toinen on paremmassa asemassa. Kuitenkin tämä reppana on niin hyvä saalis, ettei irti voi päästää. Vahvemmassa asemassa oleva pystyy jollain etulyöntiominaisuudellaan ja keinoillaan luomaan ilmapiirin, josta voi hallita toisen haluja ja kiinnostusta. Mustasukkaisuutta herättämällä tuttujen narujen vetämisellä, pelottelulla, paljastelulla tms. Keinoja on, kun on älyä. Isken tyttöystävän tai entisen oman, johan tulee mustasukkaiseksi ja alkaa toimia, mikäli oli liian hillittyä.

      Näin normaaliyhteiskunnan jäseniä jyrsitään yksitellen pois syntyvyyden lisäämisestä. Se on sukupuolineutraalien etu.

    • Tubuguighu

      Jos homoseksuaaleista saataisiin ennen syntymää testit, en usko, että kukaan kovin helposti vapaaehtoisesta antaisi sikiön syntyä. Siksi niitä ei paljasteta, vaikka tietoa olisi.

      Joka neljäs poikalapsi on jo suuri riski syntyä homoksi.

      http://www.telegraph.co.uk/news/science/11922975/The-latest-gay-gene-study-gives-no-comfort-to-homophobes.html

      He ovat heteronaisille kilpaiijoita, eikä ole kehittynyt emotionaalinen käsityskyky. He yrittävät iskeä paria kaikesta, mikä liikkuu ja sopii tarkoitukseen, keinoja ei kaihdeta. En ihmettele tympeää fiilistä. On luultu, että ovat harmittomia, mutta netin aikana he ovat erittäin tunkeilevia ja ärsyttäviä, jos on kiima eikä paria.

    • NäitähänOnNähty

      Miten tunnistaa seksuaalinen manipulaattori
      Tunnustatko nämä strategiat?
      Lähetetty 19. toukokuuta 2015
      https://www.psychologytoday.com/blog/hope-relationships/201505/how-identify-sexual-manipulator

      "Kaikki suhteet eivät muodostu tasa-arvoiseen asemaan. Yksi henkilö käyttää usein valtaa ja valtaa toistensa suhteen, ja kyseisessä paikassa oleva henkilö voi yrittää käyttää etunsa alueilla, jotka eivät oikein hallitse. Aseman väärinkäytökset ovat mahdollisia jommassakummalla osapuolella eriarvoisissa suhteissa: Joskus alainen henkilö voi yrittää tasapainottaa epätasapainoa aloittamalla seksuaalisen osan suhteessa.

      Henkilö, joka yrittäisi käyttää ylivoimainen asema saada seksuaalista suosiota alaiselta, voitaisiin kuvata seksuaaliseksi manipulaattoriksi. Tällaiset ihmiset ovat seksuaalisesti aggressiivisia; tavallisesti niiden tavoite on heidän oma seksuaalinen tyydytys. Heillä ei ole huolta toisen henkilön eduista, ja heidän taipumustaan ​​ohjaa heidän omat fantasioihinsä ja seksuaalisen valvonnan tarve, kun he manipuloivat ja hyödyntävät pelottavaa tai sekavaa kumppania. Voimaa, arvovaltaa ja seksuaalista kykyä ovat heidän aseensa. Heidän uhrejaan on paljon."

      "Mutta on olemassa enemmän seksuaalisia manipulaattoreita, jotka pysähtyvät kehon pakottamisen ulkopuolelle. Fyysisen voiman sijaan he käyttävät älykkyyttä, viehättävyyttä ja sanallista taipumusta käsitellä uhreja. He valitsevat tavoitteita tarkasti, varmasti heidän kykynsä hallita tapahtumia ja manipuloida näitä yksilöitä saadakseen haluamansa."

      "Seksuaaliset manipulaattorit ovat yleensä erittäin kilpailukykyisiä ja katsovat useimmissa tilanteissa voiton tai hävikin.
      --
      Näitä näennäisesti harmittomia huomautuksia voi seurata yhä tarkempia, seksuaalisia viittauksia. Nämä voivat alkaa seksuaalisilla vitseillä tai kommenteilla, joita käytetään toisen henkilön reaktioiden mittaamiseen. Koska manipulaattorin käyttäytyminen vähitellen muuttuu seksuaalisesti avoimemmaksi, tavoitteen herkkyys voi olla häpeällistä. Jokainen tekosyynä väärinkäytökselle lyö seuraavaa teosta."

      "Kaiken tämän käyttäytymisen kautta tyypillinen manipulaattori on älykäs ja kaunopuheinen, jotta se ei millään tavoin vastustaisi vastakkaista vastustusta tai vastustusta. Usein he luovat selityksiä ja tekosyitä heidän käyttäytymisensä puolesta, ja syyttävät syytä mihinkään väärinkäsitykseen. "

      "Äkkipikaisuuden, kokemattomuuden, epävarmuuden ja sekaannuksen hyödyntäminen on heidän peli. Tällaiset vastaukset voivat itse asiassa innostaa seksuaalisen manipulaattorin. Koska useimmat meistä eivät ole täysin tyytyväisiä muiden seksuaalisen kehityksen suhteen, seksuaalisen manipulaattoreilla on sisäänrakennettu etu, jota he käyttävät saavuttaakseen itsekkäiset tavoitteensa."

      "Seksuaalisia manipulaattoreita joskus esiintyy, jos vähiten odotat niitä. Jos havaitset jotain näistä kuvioista jossakin suhteestasi, on tärkeää luoda välitön etäisyys sinun ja manipuloivan henkilön välillä."

    • LuultiinHarmittomaksi

      Kuusi tapaa homoseksuaaliaktivistit manipuloivat yleistä mielipidettä
      homoseksuaalisuus
      https://www.lifesitenews.com/opinion/the-six-ways-homosexual-activists-manipulate-public-opinion
      OpinionThu 31 toukokuu 2012 - 12:23 EST

      "31.5.2012 (HLIWorldWatch.org) - Jokainen, joka on huolissaan homoseksuaalin esityslistan vaikutuksesta perinteisten arvojen uudistamiseen, tulee tuntea intimisesti suuret taktiikat, joita homofileillä yleisesti käytetään ennakoimaan ja reagoimaan hyväntekeväisyyteen ja totuuteen. Homophile strategit ovat hyvin taitavia manipuloida yleistä mielipidettä, jossa on kuusi taktiikkaa, jotka perustuvat petoksiin ja puolitietoihin:

      - Käytä häikelemättömästi hyväksi "uhri" statusta;
      - Käytä sympaattisia välineitä;
      - sekoita ja neutraloida kirkot;
      - Pilaajien ja stereotypioiden kristityt;
      - Syötti ja kytkin (piilota todellinen luonne); ja
      - pelottelu.

      Yksi syy, jonka taktiikat ovat toimineet niin hyvin, on se, että homofilien aktivistit ovat onnistuneet markkinoimaan harmittoman ja ystävällisen kuvan liikenteestä. He ovat herättäneet ihmisiä ajattelemaan, että heidän radikaalin sosiaalisen toimintaohjelmansa eivät heikennä laajempaa yhteiskuntaa. Homoseksuaaliset strategit ovat useissa tapauksissa taannut äärimmäisen retoriikansa ja heittäneet esityslistansa rauhoittavaan kieleen. Ajan myötä monet ovat kuitenkin alkaneet ajatella itseään ja muita "homofobisina" tai "vihaajina", jos he vastustavat homoseksuaalisten oikeuksien asiasisältöä - tai uskomattoman, vaikka he kyseenalaistavat sen omassa mielessä.

      Yleisöjä ja asianajajia haluavat usein, että heidän vastustajansa kirjoittaisivat kirjan. Mielenkiintoista on, että "homoseksuaalisten oikeuksien" johtajat tekivät juuri tämän. Marshall Kirk ja Hunter Madsen selkeästi esittivät tämän asialistan liikkeen marssijärjestyksessä, Ball After: Kuinka Amerikka valloittaa pelonsa ja vihansa homot 90-luvulla. [1] Tämä volyymi on ehdoton aarrearkkitieto niille perheenjäsenille, jotka ovat aktiivisesti sitoutuneet homoseksuaalien oikeuksia koskevaan ohjelmaan."

    • KuusiTapaa

      Että saat asiasi helpommin hyväksytyksi:

      "
      1. Käytä häikelemättömästi hyväksi "uhri" statusta;
      2. Käytä myötämielisiä tiedotusvälineitä;
      3. Aiheuta sekaannusta ja neutralisoi kirkot;
      4. Herjaa/panettele ja stereotypisoi kristityt;
      5. Syötä täky ja käytä katkaisijaa (piilota todellinen luonne); ja
      6. Uuhkaile."

    • Bror-Erik1974odin

      Hupaisaa on havaita että populistien äärijoukkio (varmaan nerokkaan johtajansa johdolla) vänkää syntyvyydenkin pönkkäämään rasistisia vihapuheitaan kuten me kaikki isänmaalliset
      kansalaiset näemme viestiketjun alkupäästä,pelkkää noloa vihapuhetta osaavat het!

    • KemiallisestiOnnistuu

      "Näytti olevan sekaannusta kemiallisesti indusoidusta homoseksuaalisuudesta. Vaikka kemikaalit tarjoavat erittäin kestävän ja voimakkaan määrän räätälöityä kemiallista ainetta, se ei tarkoita sitä, ettei se voi tapahtua luonnossa. Etelä-Amerikassa etnobotoniassa oli useita retkikohteita, joissa yksittäiset heimot käyttivät kasveista peräisin olevia aineita kämmentääkseen keihäänsä ja nuoliaan, heittäen heidät vihollisilleen. Luonnollisilla yhdisteillä oli samanlainen vaikutus kuin sotureiden tekeminen "homoseksuaalisuudelle" alttiimpiin ja häiritsemään sotilaallisia etuja. Tässä on linkki bangalalan homoseksuaalisesta juuresta kiinnostuneille: http://en.wikipedia.org/wiki/Typha_capensis."

      Osa on syntymähomoja.

    • etgftgff

      Ex-homoseksuaalinen mies: "Homoseksuaalisuus on vain yksi rikkinäisyyden muoto"
      https://www.lifesitenews.com/news/ex-gay-homosexuality-is-just-another-human-brokenness

      "50-vuotias Dean Bailey ei pelkää kertoa kenellekään, että hän on elävä todiste siitä, että seksuaalinen suuntautuminen voi itse asiassa muuttua. Mutta hän mieluummin käyttää sanan "palautettu" eikä "muuttunut".

      Bailey muistelee, kuinka nuoresta ajasta hän tunsi olevansa erilainen kuin muut pojat. Hän tunsi, ettei hän sovi sisään ja ajatteli itsensä hankalaksi, paikoilleen. Hän muistaa, ettei hänen aatinsä, joka oli alkoholisti ja joka käytti pornografiaa, koskaan tuntenut itselleen arvokkuutta tai vahvistusta. Bailey uskoo, että tämä alkoi kääntyä muille miehille löytääkseen vakuutuksen, jota hän ei koskaan saanut isältä.

      Kun uusi lähtevä poika alkoi osallistua kouluun, kun Bailey oli kolmannessa luokassa, hän muistelee yrittäessään tulla poikansa ystäväksi. Poika-talossa nukkui, että Bailey otettiin käyttöön seksuaaliseen leikkiin, mukaanlukien strippaus ja suullinen sekoittuminen. Kokemus paitsi varastanut hänet lapsuutensa viattomuudesta, mutta herätti hänessä seksuaalisen uteliaisuuden tunteen."

      "Bailey oli nyt armeijan nuori mies. Vaikka hän oli tällä välin mennyt naimisiin, hän halusi edelleen innostua miehen läheisyydestä ja kokea samaa sukupuolta olevia nähtävyyksiä. Intiimi mutta ei-seksuaalinen kohtaaminen armeijan miehen ystävän kanssa, jota hän suuresti ihastutti, johti lopulta eksplisiittisiin homoseksuaaleihin käyttäytymiseen.

      Kohtaus vahingoitti vakavasti suhdetta, jonka Bailey oli aiemmin nauttinut vaimonsa kanssa, kun hän tunsi, ettei hän enää voinut luottaa mieheen, johon hän oli naimisissa.

      Kokemuksessaan homoseksuaalisista teoista Bailey kamppaili sisäänpäin voimakkailla homoseksuaalisilla toiveilla, jotka voitiin vain heikentää lihallisen mielihyvän kautta, tai niin hänestä tuntui. Epävarmuuden tunteet vain vahvistivat näitä taipumuksia.

      Hänen aiemmat homoseksuaaliset kokemukset ajoivat häntä etsimään vastauksia epävarmuustekijöihin homoseksuaalisten kohtaamisten kautta. Bailey pyrki tyydyttämään toiveensa alaspäin kierteen, mutta näki vain, että ne kasvoivat voimakkaammin, sitä enemmän he lahjoittivat heidät. Kun katsot taaksepäin, Bailey tajuaa nyt, kuinka homoseksuaaliset teot ovat muuttuneet hänelle riippuvuudeksi.

      Bailey luonnehti Jumalaa toimimasta voimakkaasti elämässään pelastaakseen hänet itsestään, muuttamaan elämää hyväksi ja lopulta aikaansaamaan vapautensa homoseksuaalisista nähtävyyksistä. Jumala johdatti hänet luottamuksen matkaan, joka lopulta johti Jeesuksen Kristuksen sydämeen. Tässä Bailey koki rakkauden, hyväksynnän ja vakuutuksen, jota hän oli aina halunnut.

      Yksinkertaisesti sanoen, Bailey sanoo, hän rakastui Jeesuksen henkilöön. Hän koki hänet rukouksen kautta ja lukiessaan Raamatun. Kaikki Bailey halusi nyt olla enemmän kuin Jeesus, enemmän Kristus-kaltainen. Kun hän alkoi toimia yhä enemmän tämän toiveen suhteen, Bailey huomasi, että hänen seksuaalisia toiveitaan alkaa muuttua. Homoseksuaaliset toiveet alkoivat laskea. Ensimmäistä kertaa hänen elämässään Bailey alkoi nähdä itsensä eri tavalla, tällä kertaa Vapahtajan silmien kautta, joka - hän nyt ymmärsi - rakasti häntä ehdoitta.

      Hänen menneisyytensä takia Bailey sanoo, että hän nyt näkee, että hänet on herättänyt siitä, mitä hän kutsuu "homoseksuaalien käyttäytymisen sekaantumiselle" seksuaaliseen selkeyttämiseen mielessään ja sydämessä. Hän on jättänyt jälkeensä sen, mitä hän kutsuu omaksi, hyvin negatiiviseksi itsekuvaukseksi "itsensä pelästyttäväksi ympäristöksi" ja muuttui kiistattomaksi ymmärrykseksi hänen arvonsa ja itsensä arvoiseksi rakastetuksi Jumalan lapseksi.

      Bailey kirjoitti koko matkansa vuonna 2011 julkaistussa "Beyond the Shades of Grey" -kirjassa. Suurin osa teoksesta on saatavilla hänen verkkosivuillaan. Hän puhuu julkisesti homoseksuaalisuuden taistelustaan ​​ja kertoo yleisölle, että homoseksuaalisuus on "seksuaalista riippuvuutta ja riippuvuutta", ei edellytys sosiaalisesti hyväksyttäville ja juhlille. "Se on vain yksi monista todistuksista ihmisrotujen rikki, hengellisestä tilasta", hän kertoo ihmisille.

      Haastattelussa LifeSiteNewsin kanssa Teksasista, jossa hän asuu vaimonsa Dellan ja hänen kahden korkeakouluikäisen tyttären, Amberin ja Amandan kanssa, Bailey puhui siitä, mitä hän on saanut jättämällä homoseksuaalisen identiteetin, Jumalan roolin seksuaalisen parantumisen aikaansaamisessa, hänen näkemyksistään homoseksuaalisuuden kristillisestä ymmärryksestä ja siitä, miksi hänen kaltaisiaan tarinoita häiritsee valtavirta."

    • SeksiAddiktio

      8 Honest Reasons Why Some Straight Guys Enjoy Gay Sex
      http://www.yourtango.com/experts/teresa-maples/heterosexual-men-ask-am-i-gay


      Yksi homouden syy tässäkin on yleensä seksuaalisesti riippuvainen mies, 30-40% oli muita kuin hetero.

      • EiNeljääPoikaa

        Miehistä joka neljäs perheen pojista on todennäköisesti homo. Lasten lukumäärä siten maksimissaan n. 5, josta maksimissaan 3 poikaa tai 4 tyttöä. Ehkä varalta vain 3 jompaa kumpaa, kokonaismäärä 5, ettei olisi riskejä niin paljon.


      • OutoPoisto

        Miksi joku poistaa tieteelliset linkit mutta jättää mielipiteet, jotka voivat olla huonompia kuin Wikipedian kirjoitus.

        Mitähän se haittasi? Aika outo poisto. Homo ei ole mikään kunnian osoitus, ei ole ollenkaan ansioakasta muuttua miehen roolista "geenibroileriksi" tms. vähän sitä vastaavaksi muunnokseksi.


      • HinttejäHaluttu

        Miesten sukupuolisuuteen on todennäköisesti jotenkin puututtu:

        Vaikkapa pesuaineiden koostumus => vesistön myrkyt => solutaso.

        Lisäksi on youtubessa ihan kuvia, että ns. kemikaalivanat, joita synnytetään kaasuttamalla lentokoneista ilmastoa sisältävät naishormonia eli oksitosiinia. Sitä erittyy mm. synnyttyksen yhteydessä ja sitä käytetään myös synnytyksen lisähoitona, löytyy aika paljon juttuja siitä aiheesta.

        Sitä jaksan ihmetellä millä aivotoiminnalla on joku poliittinen tai sotilaallinen taho tehnyt päätöksen, että yhteistä ilmaa, ilmakehää voi vapaasti kaasuttaa, jos kerran maan pinnalla sakotetaan mm. savukaasuista ja muista päästöistä.

        Vain NWO-aivojen tasolla voi joku olla näin tyhmä, idiootti, että lähtee yhteistä ilmaa sumuttamaan hormoneilla. Reaganin hallitus on tehnyt muista aineista vihamielisen välineen tarkoituksena pehmentää Venäjän tai silloisen Neuvostoliiton armeijan miesten testosteroni-vahvuutta tms. Sitten nyt on muka sanottu, että arabeja pehmennetään oksistosiinillä, kun käyvät uskonsotia. Se on vale, sillä pehmennetään nimenomaan eurooppalaisia miehiä, jossa on pitkä historia fasistien diktatuureista 1900-luvulta. EU ja NWO lankesisvat omaan loukkuunsa, eli fasismi kukoistaa nyt juuri Espanjan EU-mielisessä hallituksessa, joka on vienyt armeijan Kataloniaan estämään kansanäänestyksen toteuttamista.


    • PelaaJaSotkee

      Hakuja käyttäytymisestä:

      https://www.mtv.fi/lifestyle/koti/artikkeli/onko-teinisi-joutunut-vaaraan-seuraan-3-vinkkia-huolestuneelle-vanhemmalle/5884224#gs.Xqq=NB8

      http://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/mieli/huoli_aikuisesta_lapsesta_jatkuu
      "Rajattuun kriisiin liittyvien psykologisten oireiden pitäisi helpottaa parin viikon sisällä niin, että voimakkaat reaktiot vähenevät edes jonkin verran. Mikäli näin ei tapahdu, on syytä kääntyä lääkärin puoleen. Nyt kyseessä ei kuitenkaan ole rajattu, tiettyyn tapahtumaan (kuten onnettomuuteen) liittyvä kriisi vaan laajempi vyyhti, joka kiteytyy lapsesi elämänhallintaongelmiin ja sinun suhteeseesi niihin.

      Kerrot, että tilanne on toistunut aikaisemmin, ja silloin saitte auttaa häntä taloudellisesti. Nyt hän ei tätä apua toivo vaan haluaa itse selvittää asiansa. En tiedä, minkä ikäinen aikuinen lapsesi on, mutta voisiko kyseessä olla käännekohta, jossa hän haluaa lopullisesti itsenäistyä ja selvitä omillaan.

      Mikäli lapsesi elämänhallinta ja yhteys teihin on muuten ok, voisit antaa hänen selvitellä asioitaan itse. Loppujen lopuksi vanhemmuuden tehtävistä on myös syytä luopua lasten aikuistuttua, jolloin suhde muuttuu tasavertaisemmaksi.

      Sinun voikin olla nyt tärkeää tutkia, millainen suhde teidän välillenne on vuosien myötä muotoutunut. Kuinka turvallinen ja toisen itsenäisyyttä tukeva se on? Kuulostaa siltä kuin siinä korostuisi edelleen asetelma, jossa toinen huolehtii ja toinen on huolehdittavana. "

      http://www.vauva.fi/keskustelu/2869724/kun-mies-muuttuu-vanhempiensa-seurassa-kiukuttelevaksi-pikkulapseksi-apua

      http://blogit.kauneusjaterveys.fi/stressitohtori/ujous-ja-temperamentti/

      https://kaksplus.fi/threads/nuori-liikkuu-huonossa-seurassa.1571794/

      http://www.is.fi/perhe/art-2000001002095.html?nomobile=4

      https://www.mielenterveysseura.fi/fi/mielenterveys/itsetuntemus/tunteet/syyllisyys

      Haku: miehen läheisriippuvainen homoystävä:

      http://www.cosmopolitan.fi/keskustelu/11288/ketju/3_vuotta_yhdessa_ero
      http://www.meidanperhe.fi/keskustelu/478888/ketju/_tuntuu_silta_etta_mies_ei_tykkaa_et_mulla_on_kave

      Läheisriippuva ei päästä irti, tuntee huolta, valvoo jne.
      HOMOKAVERI ON LÄHEISRIIPPUVAINEN? Se pelaa muilla peliään, ettei toinen karkaisi. Toinen ei mene puhumaan tästä syystä, on ensiapu, joka sotkee hoidon.

      Beattie Melody: Irti läheisriippuvuudesta:
      http://mikakahkonen.suntuubi.com/?cat=135&id=134&lang=fi
      http://www.lukuhetki.fi/irti-laheisriippuvuudesta-miten-lopetan-muiden-holhoamisen-ja-alan-huolehtia-itsestani/51545
      http://mikakahkonen.suntuubi.com/?cat=135&id=134&lang=fi

    • vfimimsf

      Naisten ja tyttöjen asema maassa edelleen lie tarkastelun aihetta - suomi on edelleen väkivaltamaa
      - milloin piinaa suku ja perheväkivaltakin hyvin yleistä - toka juttu naisista ilmaisina yleistyökoneina yhteiskunnassa- siihenkään ongelmaan jeesustelut ikänäs ole auttant ees sentin vertaa missään asiassa eli säälimätöntä riistoa yhteiskunnassa esiintyy myös paljon. Kuka ajatteleva ihminen enää edes haluaa synnyttäkään lapsia - juoppojen, narkkien ja homojen leikkikaluiksi?

      • NainenEliHuntalo

        Jos puhut aidoista tytöistä, ok, mutta tarkoitatko muutostyttöjä, eli homoja.

        Toivoisi homoille oikeaa naishabitusta, jos kerran haluavat olla naisia. Niin "typerä" kuin naisihminen onkin habituksineen. Naisen rooli on huono, eikä liity väkivaltaan, vaan yhteiskunnan ja työelämään, kanamaiseen typeryyteen. Nainen on aika "nolo pakkaus" kaiken kaikkiaan. Jos haluaa olla ns. "syntymäidiootti" ja kana, niin sitten valitsee olla nainen. En ainakaan itse haluaisi miehestä muuttua naiseksi, jos olisi ollut etuoikeus syntyä harvinaiseksi pojaksi tyttövaltaiseen pesueeseen.

        Tytöillä ei teollisen yhteiskunnan aikana ollut käyttöä. Sama tilanne kuin nyt kehitysmaissa, jopa mamut ovat täällä pyörätuoli-ihmisten lähiavustajana. Sopii niille "julkisuushakuisille, kana-neitosille", joilla ei olekaan muuta virkaa kuin tulla länsimaihin "seksihabitus ja rokkilbileook". Kotiamaassaan nollia yhtä kaikki, siksi ne änkeää tänne ja ovat monta sukupolvea, ukko isäntä ei lähde valmiista ruokapöydästä, pohjoismaasta ja sossuturvasta, kysykää jos ette usko.

        Jos perheessä useita naisia, ne ovat osittain "viallisia", hirveitä mielenterveysongelmissa. Huoraamista, juomista, tupakanpolttoa, kaikkea muuta, joka pilaa sen oman ja toisten elämän. Mies ei ole normaalisti koskaan niin alhaalla kuin mielenterveysongelmainen nainen. Surkea juttu, siitä ei muutkaan selviä helposti. Miksi kukaan haluaisi suoraan "hullun kirjoille"?

        Ennen vanhaan perhe jossa oli 5 tyttöä tai enemmän osa niistä oli vastuuntunnottomia, lapsenomaisia, kehitysvammaisen tasolla olevia alapää-ihmisiä, joita sanottiin huntaloiksi. Voin olla valinnasta vain yhtä mieltä, ei jatkoon naishuntaloita.


      • SuomenSuunta

        SYNTYMÄIDIOOTEISTA tulee mieleen muutama julkisuuden henkilö ja muutama blondi-väriään hiuksissa vahvistava poliitikko ja laulaja. Näitähän riittää ja Ruotsi on täynnä "VETYPEROKSIDI-IDIOOTTEJA".

        Kaiken autuuden SYNTYMÄIDIOITISMISTA kruuna hyvinkoutettu mies, joka haluaakin olla "AIVOISTOON KALKKUNAN TASOINEN NAINEN" JA "SYNTYMÄIDIOOTTI".

        Suomessakin puolet väestöstä haaveilee olevansa "kana-nainen ja idootti", vaikka olisi kuinka älykäs. Eiköhän näitä kanasia riitä ilman muuntumistakin tarpeeksi, jotta tuotosta ja kakkua kuluttaa suuri "syöjien" lauma.


      • TestiVoiPaljastaa

        Jos joskus tapaat huntalo-tyypin, voit kysyä vaihvihkaa, montako lasta on perheessäsi ja sitten montako tyttöä on perheessäsi.

        Melko todennäköistä, että työttöjä on silloin yli 5 tai yli 4-5. Kolme pystyy kasvattamaan vielä järjellisiksi, mutta seuraavien kohdalla ote jo lipsuu.


      • HeikennysEiAnsio

        Yhteenvetona, ei ole mikään ansio eli meriitti, kun syntymästään paremmasta statuksesta keinotekoisesti muuntaa heikomman statuksen ja on vielä vain hormonihoidolla ylläpidettävä habitus, joka ei oikeastaan vastaa sitä mitä haetaan, eli naista tai miestä.

        Ei ole ansio muuntaa ja haluta itsestään heikennettyä yhteiskunnallista henkilöä kuin minka luonnostaan jo omistaa.

        Vertaa tilannetta, jossa koira haluaisi muuttua leikkauksella rumaksi koiraksi, bernhardilaisesta mäyräkoiraksi tai buldogiksi.


      • EufasisminVanit

        TÄMÄN JOKU POISTI, olisiko otter perk, kun on niin vannoutunut eu-fani?
        Jos geenmanipulaatiolla voitaisiin etukäteen muuntaa urokset, joiden habitus on uros suoraan ennen syntymää jo naisiksi, niin ristiriidoilta vältyttääisiin. Odotukset syntyvään lapseen kohdistuisivat oikein, eikä tulisi mielenristiriitoja.

        Jos joku on miehen kroppaan syntynyt, mieleltään nainen, niin olisi suotavaa, että solutason tutkijat alkaisivat muuntaa kehoja naisiksi. Ihan turhaa murhetta ja psyykkistä lastia tällä hetkellä.

        Lisäksi on youtubessa ihan kuvia, että ns. kemikaalivanat, joita synnytetään kaasuttamalla lentokoneista ilmastoa sisältävät naishormonia eli oksitosiinia. Sitä erittyy mm. synnyttyksen yhteydessä ja sitä käytetään myös synnytyksen lisähoitona, löytyy aika paljon juttuja siitä aiheesta.

        Sitä jaksan ihmetellä millä aivotoiminnalla on joku poliittinen tai sotilaallinen taho tehnyt päätöksen, että yhteistä ilmaa, ilmakehää voi vapaasti kaasuttaa, jos kerran maan pinnalla sakotetaan mm. savukaasuista ja muista päästöistä.

        Vain NWO-aivojen tasolla voi joku olla näin tyhmä, idiootti, että lähtee yhteistä ilmaa sumuttamaan hormoneilla. Reaganin hallitus on tehnyt muista aineista vihamielisen välineen tarkoituksena pehmentää Venäjän tai silloisen Neuvostoliiton armeijan miesten testosteroni-vahvuutta tms. Sitten nyt on muka sanottu, että arabeja pehmennetään oksistosiinillä, kun käyvät uskonsotia. Se on vale, sillä pehmennetään nimenomaan eurooppalaisia miehiä, jossa on pitkä historia fasistien diktatuureista 1900-luvulta. EU ja NWO lankesisvat omaan loukkuunsa, eli fasismi kukoistaa nyt juuri Espanjan EU-mielisessä hallituksessa, joka on vienyt armeijan Kataloniaan estämään kansanäänestyksen toteuttamista.


    • ptyihh

      No johan taas tyhjästä saatiin homotappelu.

      • SuositeltKansalaisopist

        Syntyvyys ikävä kyllä liittyy osaltaan siihen, ettei ole aina kovin viisas päätös tehdä jälkeläisiä.

        Itse kasvoin tyttövihamielisessä, raskaan raatajakansan kulttuurissa, kaikki hemputtelu, kukkamekot, kynsilakat ja keikistelyt olivat hirvittävän bannattuja asioita. Niitä oppi välttämään, mutta ei se ole mitenkään elämää haitannut. Siitä huolimatta, monet keikistelijät jatkoivat "kukkamekkolinjallaan" tai paremminkin vähän seksipommilinjallaan, kukkamekko oli viatonta, kaikilla juhlissa kuitenkin mekko.

        On romahdus, jos omat pojat muuttuisivat homoiksi, koska ennen vanhaan tyttö maailman turhin turhake seksipommielämineen. On valtava kehitys, kun naiset ovat Suomessa tieteentekijöinä. Se on mahtava suunta.

        Kyvyt eivät aina riitä, siksi moni jää vain yleistyökoneeksi, synnyttäminen ei ole kone suomalaisilla, koska se on yleensä oma valinta haluaako vai ei.

        Vähänkin pitempi miettiminen kyllä auttaa siihen, että keksii itselleen jatko-koulutuksen paikkaa aihetta, voihan sitä aloittaa vaikka kansalaisopistossa psykologiaa ja kasvatustiedettä, että pääsee kiinni yliopiston opiskelutyyliin ja kursseihin. Nyt juuri niitä on menossa.

        http://kansalaisopistot.fi/kokemuksia-kursseilta/.


    • KognitiivinenPsykoterap

      Suomalaisten pitäisi tuntea itse luonteensa ja panostaa itsensä löytämiseen. Ammattilainen pystyy auttamaan psyykkiset kapeikot, joita itse ei havaitse asioissaan. Ihmiset puhuvat, että heillä möykky sydämessä.

      Jotta ihmisen immuunnijärjestelmä ei alkaisi vuotaa, tarvittaisiin psykologiaa ja ennaltaehkäisevää ja terapiaa avuksi. Yksi psykoterapian muoto, joka lähtee seuraavista ajatuksista liikkeelle ja on nimeltään kognitiivinen psykoterapia.
      - kognitiivisella terapialla voinee muuttaa ihmisen selitysmallia, sillä on parannettu jopa syöpäpotilaita
      - tällaista toipumista pitää rakennella vähitellen, ettei odota siitä heti olevan käänteen tekevää vaikutusta, asiaa pitää itse työstää jotenkin, vaikka kirjoittaa ohjattuna.

      "Pessimistinen selitysmalli hoitotyössä ei auta potilasta, koska se heikentää ja huonontaa immuunijärjestelmään. Kognitiivisen psykoterapian vaikutusta on mm. tutkittu immuunijärjestelmään, hoitamalla 40 syöpäpotilasta. Ohessa seurattiin kontrolliryhmänä tavanomaisesti hoidettavia syöpäpotilaita, ilman kognitiivisen psykoterapian ja rentoutuksen osuutta.

      Psykoterapeuttiseen masennuksen hoitomuodolla annettiin ihmiselle uudenlainen tapa suhtautua menetyksiin, jossa he tunnistavat "automaattiset ajatukset", hämmennyksen ja oppivat itse asettamaan kyseenalaiseksi pessimistiset selitykset. Hoitoon lisättiin täydennykseksi rentoutusharjoituksia stressin poistoon. Syöpäpoitilaista perustettiin kontrolliryhmä, kertoo Martin Seligman kirjaassaan Optimistin käsikirja, s. 227-228.
      Tuloksena seurasi, että syöpäpotilaiden luonnolliset tappajasolut aktivoituivat erittäin jyrkästi terapiaa saaneella ryhmällä, kontrolliryhmällä ei ollenkaan. Kongnitiivinen terapia siis vahvisti immuunijärjestelmän aktiivisuutta, sitähän tutkijat olivat toivoneetkin saavansa aikaiseksi.
      Sairaus on hitaampi kuin immuunijärjestelmä, joten aluksi ei odotettu mitään ihmeen tekevää käännöstä, katsotaan, miten aika näyttää."

      (Edellinen tiivistelmä on lainattu kirjasta: Martin Seligman: Optimistin käsikirja, s. 227-228).

      ETSIN TERAPEUTTEJA, JOTKA AIHEESEEN ERIKOISTUNEET:

      Tässä yksi terapeutin sivu, jossa asiaan on lyhyesti kuvattu ja siitä saa vähän tietoa, kenelle se voisi sopia. Olen kuitenkin itse kokenut, että ne joilla on parhaat mainossivut ja hakukone nostaa esiin nopeimmin ovat joskus liian bookattuja ja vähän ylityöllistettyjä. Katsotaan siis aikavaraus kaikkein itseä lähimmästä keskustasta, jossa on monta psykoterapeuttia ja eri käyttötarpeita tarjolla. Terveyskeskuslääkäri voisi antaa lähetteen tällaiselle kognitiivisen terapian osaajalle, koska niitä kertoja tarvittaisiin useampia. Jos sitä ei saisi, voisi käydä yhden kerran, mutta ne ovat joskus hyvin kalliita, 350 euroa/kerta, kysyy ensin hinnan, ennen varaamista.

      Lue tämä lyhyt kuvaus hoidosta.
      http://www.psykoterapia-anneli.fi/kognitiivinen-kayttaytymisterapia

      Toinen erittäin hyvä kuvaus sivu kognitiivisesta psykoterapiasta:
      Haastattelu kognitiivisesta psykoterapiasta
      https://minduu.fi/fi/psykoterapian-abc/psykoterapiasuuntaukset/kognitiivinen-psykoterapia/

      Duodecim: Kognitiiviset psykoterapiat
      http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=onn00101

      Introspekt: Kognitiivinen psykoterapia.
      http://introspekt.fi/psykoterapia/kognitiivinen-psykoterapia/

      "Ihmisen käsitykset – niin realistiset kuin epärealistisetkin syntyvät hänen kokemuksistaan, niistä asenteista ja mielipiteistä, joita muut viestivät hänelle ja joiden esittäjiin hän samaistuu. Tämän informoinnin prosessointi saattaa olla epätarkoituksenmukaista, hänellä on ajatuksia jotka ovat yhteydessä epämieluisiin tunteisiin, kokemuksiin, mielikuviin ja toimintoihin.

      Ihminen saattaa oppia ajattelemaan tavalla, joka saa olon tuntumaan pahalta. Toistuvat negatiiviset kokemukset vahvistavat helposti negatiivista käsitystä itsestä. Mikäli negatiivista käsitystä itsestä ei muuteta, siitä tulee pysyvä mielen rakenne. Kognitiivisessa psykoterapiassa itsetuntoa ja elämänhalua syövien ajatusten tilalle pyritään löytämään uudenlaisia ajatuksia.

      Lyhyissä kognitiivisissa terapioissa (10–20 kertaa) työskennellään keskittyneesti potilaan epätarkoituksenmukaisten ajatustapojen tunnistamiseksi ja niiden muuttamiseksi. Potilaan hyvinvoinnille vahingollisten ajatusten otteesta voidaan päästä parantamalla ongelmanratkaisutaitoja ja lisäämällä selviytymiskeinoja.

      Pidemmissä kognitiivisessa psykoterapiassa tavoitteena on kehittää uudenlaisia kokemustapoja ja rakentaa vuorovaikutussuhteita uudelle perustalle. Kärjistäen voidaan sanoa: kun ihmisen sisäiset säännöt ovat jäykkiä, ihminen ei vain selitä ja yhdistele kokemuksiaan jäykän subjektiivisella tavalla, vaan myös hänen kokemuksensa jäävät puutteellisiksi.

      Terapiassa etsitään emotionaalisesti merkittävien kognitiivisten skeemojen juuria käymällä läpi kehityshistoriaa, jotta kunkin potilaan persoonallisia merkityksiä ohjaavat sisäiset säännöt tulisivat esille ja ymmärrettäviksi."

    • ItsePsykOpiskAlana

      Kun itse opiskelee Pyskologiaa, siitä oppii asiota omaan elämäänkin.

      RAJAAN LINKKEJÄ AIHEITTAIN, ETTEI OLISI NIIN RASKASTA LUETTAVAA, SULATELLEN LUE NÄITÄ. Useat ko:t ovat "internaatteja", joissa on asuntomahdollisuus.

      Kansalaisopito.fi:

      Psykologia / Käyttäytymistiede, Kansanopistot
      https://www.studentum.fi/koulutushaku/kansanopistot-psykologia-kayttaytymistiede/a43-c51

      Psykologia/Käyttäytymistiede
      http://www.kansanopisto.fi/koulutushaku/psykologia_kaeyttaeytymistiede___14__.html

      E-Pohjanmaan opisto: Psykologia tutuksi! Vahvista ammatillista suuntautumistasi ja
      valmiuksiasi yliopisto-opiskeluun
      PSYKOLOGIAN OPINTOLINJAhttp://www.epopisto.fi/opintolinjat/psykologian_opintolinja.php

      Karstula: KASVATUS- JA PSYKOLOGIA - Kiitorata korkeakouluun! -
      Kasvatus- ja psykologisten aineiden linja
      21.8.2017-25.5.2018
      https://www.keokarstula.fi/13

      Rovala-opiasto: Kasvatus- ja opetusalan linja
      https://www.rovala.fi/rovala-opisto/kasvatus-ja-opetusalan-linja/#&panel1-1

      "Koulutuksen kesto 16.8.2017 – 27.4.2018
      Hakeminen

      Pääsyvaatimuksena on lukio, ylioppilastutkinto tai ammatillinen koulutus. Sähköinen haku 28.7.2017 mennessä.
      Kustannukset

      99 €/vko sisältää opetuksen, lounaan ja päiväkahvin

      133 €/vko sisältää opetuksen, asumisen 2hh/solu ja ruokailut:
      aamupala, lounas, päiväkahvi ja päivällinen 5 pv/vko

      162 €/vko sisältää opetuksen, asumisen 1hh/solu ja ruokailut:
      aamupala, lounas, päiväkahvi ja päivällinen 5 pv/vko,
      1 hh soluja on rajoitettu määrä

      Lisäksi avoimen yliopiston opintomaksuja noin 300-350 €.

      Opintoihin ja asumiseen voi hakea toisen asteen opintotukea ja asumislisää."

      AVOIN YLIOPISTO:
      Avoimen yliopiston linja, psykologian perusopinnot 25 op (UEF)
      Opintojen kesto: 8.1.-1.6.2018
      Hakuaika 8.5.-13.12.2017 | HAE TÄSTÄ!
      http://www.pkky.fi/oppilaitokset/pohjois-karjalan-opisto/koulutustarjonta/avoimen-yliopiston-linja

      Kasvatustieteet ja psykologia
      Aloita yliopistosi HEOssa - koulutus keskellä Helsinkiä!
      http://www.heo.fi/opintotarjonta/yliopistoon/kasvatustieteet_ja_psykologia

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1485
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1275
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1204
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      12
      1097
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1087
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1073
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe