Jeesus auta

autaJeesus

Itsemurha kutsuu ja mä.en enää selviä

21

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bye_Bye

      Jeesus auttaa kyllä. Mene rauhassa roikkumaan köyden jatkoksi tai nappaa jyvät.

      Mene rauhassa.

    • pitkäänuskossa

      Älä ainakaan tee itsemurhaa. Se ei vie sinua Jeesuksen yhteyteen. Maanpäällinen kärsimys kyllä loppuu ajallaan. Jeesus auttaa sinua ja on kanssasi tässä ahjossa.

      • teidänheiniä

        Itsehän olette synnyttäneet.


    • Alkuperkirj

      Sain ajan kriisitapaamiseen muutaman tunnin päähän.. Jeesuksem kanssa eteenpäin..

      • Olen Ukko-ylijumalan nimittämä jeesus maan päällä, eikä kalenterissani ole merkintää.

        Olet siis valejeesukselta ajan saanut. Pyydä poliisi pidättämään tuo huijari.


      • he-ma kirjoitti:

        Olen Ukko-ylijumalan nimittämä jeesus maan päällä, eikä kalenterissani ole merkintää.

        Olet siis valejeesukselta ajan saanut. Pyydä poliisi pidättämään tuo huijari.

        Ei paljoa naurata, he-ma. Vähän hyväuskoisuutta kannattaa laittaa peleihin -- ettei välittömästi tarvitse lähteä kiusaamaan muita. Vaikket yhtään välittäisi ihmisten tunteista, on silti tarpeetonta koettaa herjata heidän tuntojaan ja lisätä ahdinkoa.

        Aloittajalle tsemppiä tuntojensa kanssa.


      • pyhätön.mies kirjoitti:

        Ei paljoa naurata, he-ma. Vähän hyväuskoisuutta kannattaa laittaa peleihin -- ettei välittömästi tarvitse lähteä kiusaamaan muita. Vaikket yhtään välittäisi ihmisten tunteista, on silti tarpeetonta koettaa herjata heidän tuntojaan ja lisätä ahdinkoa.

        Aloittajalle tsemppiä tuntojensa kanssa.

        Aloittajalla ei todennäköisesti ole mitään hätää, kun ei ole pyytänyt audienssia.


      • helvetin-manille
        he-ma kirjoitti:

        Aloittajalla ei todennäköisesti ole mitään hätää, kun ei ole pyytänyt audienssia.

        Idiootti.


      • helvetin-manille kirjoitti:

        Idiootti.

        Nasevasti sanottu.

        Mietitkö pitkään?


    • elämänmyrskyissä

      Muistan aloittajaa Herran edessä.

      • itseaiheutettua

        Myrskyn aiheutatte itse ja itse siitä vastaatte.


    • Voimia sinulle. Yritä jaksaa päivä kerrallaan Jeesukseen turvaten, eiköhän jonain päivänä tule se hetki, kun huomaat, että tunnelin päässä alkaa taas näkyä valoa, joka kirkastuu kirkastumistaan. Muistan sinua rukouksissa.

      • terve_menoa

        Rukoukset ei auta mitään muuta kuin plasebolla.


    • kannattaa pysytellä vielä pari vuotta hengissä, että voi maksaa kirkolle lisää veroja.

    • palstaaseuraileva

      Te he-ma ja tuo toinen rienaaja että voi tuhota tätä Jeesuksen omaa. Hänen elämä on sittenkin turvallisissa käsissä, käsissä jota teidän mahdin on paettava. Niin sanoin entinen saatananpalvoja: yritettiin uhmata festareilla Jeesus-nuoria rinnassa hirveä pelko kohdata heitä.

      • uskovaistenvajaus

        Jos tämä jeesuksen oma aiheuttaa yhdenkin terveen kuoleman, tulette maksamaan
        sen kalliisti.


    • VältäPuoskareita

      Marssi paikalliselle terveysasemalle. Sieltä saat kaipaamaasi apua. Ja jos oikeasti tilanteesi sitä vaatii, niin pääset pariksi viikoksi osastolle huilimaan. Nopein/tehokkain/varmin tapa saada apua, on tilata ambulanssi.

    • avaaTV-seitsemä-kanava

      Älä tee itsellesi mitään pahaa Jesajan kirjassa sanotaan: meidän rikoksemme seuraavat meitä. -Kuoleman jälkeen ihminen kokee yllätyksen – juomareiden himo jatkuu ikuisuuden. Mutta janoa vain ei voi enää kuoleman jälkeen sammuttaa, koska ruumis puuttuu.
      Kuoleman jälkeen et voi enää himoja tyydyttää. Haureuden harjoittajan himon polte jää tyydyttämättä. Sen vuoksi Apostolien teoissa sanotaan; että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus. Ja Roomalaiskirjeessä; jos te Hengellä kuoletatte ruumiin teot, niin saatte elää. Oletpa kuka hyvänsä – ilman Jeesusta hukut.  Rukoile vaikka näin: Jeesus anna anteeksi pahat tekoni, puhdista minut synneistäni. Tule elämääni ja muuta se. Anna minun syntyä uudesti ylhäältä nyt. Herra Jeesus, otan sinut vastaan elämäni Herraksi. Auta minua tunnustamaan uskoni sinuun ihmisten edessä, koska sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan. Kiitos Jeesus avusta jonka toit elämääni juuri nyt." -Tämän jälkeen tunnusta uskosi kavereille, Sano kavereillesi että sinä uskot nyt Jeesukseen. Anna kastaa itsesi, että syntisi pyyhittäisiin pois. Sillä joka uskoo ja kastetaan se pelastutaan.

    • käärmeillen

      Kannattaa aina hommata puheaika jollekin kuuntelijalle, olen pari kertaa elämässäni ollut samalla tavalla kovilla ja melkein itsekin harkinnut yhden narun rumaa kiikkua. Musta huumori auttaa aina. Kannattaa hommata itsensä sellaiseen tilaan ettei kukaan ole kiusaamassa(työelämässä tätä valitettavasti yleensä aina riittää). TE-ynnä muita toimistoja kannattaa melkeinpä huijata niin paljon kuin mahdollista että pääsee varmoille tuloille tulesta makaamasta, 900 euron tuloilla pärjää aika mukavasti kun Lidlistä osteleepi vain tarjousruokia, pieneen kaksioon tämä summa lisäksi riittää.

      Yritä järjestellä asiasi sille mallille että viihdyt ympäristössäsi, hoida kaikki kiusaavat tekijät ympäriltäsi ensin pois(ei haulikkoa käyttäen silti), ja tee sen jälkeen arvio itsestäsi, vapaana. Jos vieläkin korvien välissä jokin surisee, käy puhumassa jollekin hyvälle ihmiselle(näitä kyllä saa aina hakea, äitikin tai pikkusisko(ei iso) kelpaa).

      Suomessa ei kuitenkaan vainota ihmisiä, ja tuilla pystyy elämään sangen kivaakin elämää, välittämättä ollenkaan muusta maailmasta shit world. Kannattaa muistaa ajatella kokonaisvaltaisesti omaa tilaansa, jolloin voi huomata että pienet huijaukset sosiaalitantoille jne ovat kaikkien etu, jottei oma rakas pääkulta satu kopsahtamaan ilkeästi äännähtäen korin pohjalle giljotiinin edessä. Vertauskuva tämä viimoinen lause. Jatkoja aloittajalle. Musta huumori auttaa Muista! aina vaivaan kuin vaivaan, tämä syytä muistaa tuiskuissa ja tuiverruksissa ja veemäistä palvelua keskustassa saadessa(Monty Python, vink).

    • Jeesus_auttaa

      Toivottavasti olet hengissä vielä. Itse olin n. 15 vuotta sitten hyvin ahdistuneessa tilassa ja mietin useamman kuukauden lähes jokaisena päivänä itsemurhaa. Rukoilin Jumalaa ja Jeesusta itkien ja sängyssäni pyörien, että nukkuisin enkä enää heräisi, koska en kestänyt sitä sanoin kuvaamatonta henkistä tuskaa. Sain vastauksen ja elämä on mennyt sen mukaisesti, mitä vastaus lupasi. Toivottavasti saat rauhan myös itsellesi rukoilemalla apua.

      Itsemurha ei ole se oikea ratkaisu. Mikä tahansa tai mitkä tahansa ongelmasi tai mieltä painavat tuskasi ovat, voi niihin löytyä parannus, vaikka lopputulos ei olisikaan se, mitä itse ajattelet parannuksen olevan. Toivon, että et kuitenkaan syytä Jumalaa tilanteestasi, vaikka mielesi tekisi, vaan aidosti pyytäisit Jumalaa ja Jeesusta Kristusta antamaan syntisi anteeksi ja auttamaan sinua hädässäsi. Uskon, että nöyrästi apua pyytämällä saat lopulta rauhan sielullesi, vaikka se tapahtusikin hitaasti. Vastasin tähän viestiisi uskonnollisesti, kun otsikkosi siihen viittasi. Maallisena neuvona; tietysti olisi hyvä, jos jaksaisit hakea sairaalasta apua, niin saat sieltäkin varmasti lisäaikaa koota ajatuksiasi. Henkistä apua, riippuen siitä, mitä Jeesus, Jumala ja Pyhä Henki sinulle merkitsee. et välttämättä maalliselta laitokselta saa ongelmiisi tai tuskaasi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1156
    Aihe