Havaintoja NWO:sta

KukaMitäMissä2

Tänä aamuna takautuvia uutisia Yhdysvalloista. Kaksi otetta.

8

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MistäRahaNWOnPyörityk

      Tiesikö Obama Tietoja Comyn vakoliusta?

      http://www.zerohedge.com/news/2017-09-19/did-obama-know-about-comeys-surveillance

      "Media on vähemmän kiinnostunut Obaman hallinnosta wiretapping kuin miten Trump kuvasi sitä ..."

      "Tällä viikolla CNN raportoi tarkempia tietoja Obaman hallinnon 2016 valvonnasta henkilöistä, jotka liittyvät puolueen presidentinvaalikampanjaan. Näyttää siltä, ​​että kun presidentti Obaman nimeämää FBI: n johtaja James Comey oli saanut salakuuntelun, toimisto jatkoi valvontansa vuonna 2017. CNN: n raportit:

      - Yhdysvaltain tutkijat kuuntelivat entistä Trump-kampanjan puheenjohtajaa Paul Manafortia salaisissa tuomioistuinten päätöksissä ennen vaaleja ja sen jälkeen, kertoivat lähteistä CNN: lle, ylimääräinen askel, johon kuuluu korkean tason kampanjahenkilö, joka nyt on Venäjän kokouksen keskellä.
      - Hallituksen snooping jatkoi tämän vuoden alussa, mukaan lukien aika, jolloin Manafort oli tiedossa puhuvan presidentti Donald Trumpille.
      - Jotkut kerätyistä tiedusteluista sisältävät viestinnän, joka herätti huolenaiheita tutkijoiden keskuudessa siitä, että Manafort oli rohkaissut venäläisiä auttamaan kampanjassa kolmen tutkimuksen lähteenä olevan lähteen mukaan. Kaksi näistä lähteistä kuitenkin varoitti, että todisteet eivät ole ratkaisevia.

      Tämä tarkoittaa, että salakuuntelu sallittiin yli kymmenen kuukautta sitten ja ehkä yli vuosi sitten.

      Se oli luultavasti vaikea päätös tuomarille antaa ulkomaisen tiedustelupäätöksen nojalla salaisen määräyksen, jonka ansiosta hallinto voi vakoilla joku, joka liittyy poliittisten vastustajiensa presidentinvaalikampanjaan.

      Yksi olisi todennäköisesti hyväksyttävä tällainen järjestys vain, jos toimeenpanoviraston esittämä pyyntö oli erittäin vakuuttava ja todennäköisesti osoittanut, että wiretapin aiheena oli itse asiassa yhteistyössä Venäjän kanssa häiritä Yhdysvaltain vaaleja.

      Noin vuoden kuluttua, kun yleisö odottaa vielä tällaisia ​​todisteita, tässä sarakkeessa kysytään, miten tämä tuomari tuntee nyt, varsinkin kun CNN on ilmoittanut, että vähintään kaksi sen kolmesta lähteestä uskoo, että todistusaineisto on epävarma.

      Yksi myös olettaa - tai ainakin toivoa -, että poliittisen opposition johtajan jäsenten yhteydenottojen etsiminen ei ole jokapäiväistä tapahtumaa missään hallinnossa. Ainakin näyttää erittäin epätodennäköiseltä, että tällainen päätös tehdään keskitason virkamiehen toimesta. CNN toteaa, "

      Kommentti:
      "Ei ole väliä, että kyseessä on yhtä kaikki koira- ja poni-show, ne ovat kaikki NWO: n nukkeja." "Kuinka Comeysta tuli FBI: n päällikkö, hän oli vitun HSBC Banker, maailman suurin huumekaupan rahanpesupankki?
      Se on kaikki bull shit, Obama ja Michael WH: ssä oli viimeinen olki. Nyt Trump on vain farssi ja kaatuva kaveri. "

      Tuon esiin, että FBI:n ex-päällikkö, Comey oli HSBC -pankkiiri. Ko. pankki suurin huumediilerirahan pesijä pankkimaailmassa. Yhdistäkää asioita jatkossa EU:hun saakka.

      Ei kai kenenkään kannata tuotannosta otetuilla voitolla lähteä höttöideologiaa rahoittamaan, pitää olla melko tyhmä, jos tuotannosta sijoittaa rahaa NWO:hon, Merkel on maksellut mm. Clinton säätiölle (NWO-agentti) 4-5 miljoonaa euroa saksalaista verorahaa. Olen pitänytkin Merkeliä tyhmänä, se jo pelkästään osoittaa tietynlaista vääristymää, että lähtee vasemmistoagendaa mm. valtiollisin varoin sponsoroimaan ja pannut elämänsä likoon tähän sotkuun. Hirveä haitake Euroopassa jo vuosikymmeniä.

      Vaikka Merkelillä on älykkyyttä, sen väärinkäyttö kertoo tyhmyydestä.

    • KahdetPelikortit

      Venäjän yhteentörmäys? Uudet sähköpostit paljastavat Hillary Clinton kutsui Putinin Pay For Play -tapahtumaan
      http://www.zerohedge.com/news/2017-09-19/russian-collusion-new-emails-reveal-hillary-clinton-invited-putin-pay-play-event

      Otteita teksistä:
      "Hilary Clinton kutsui Venäjän presidentti Vladimir Putinin Clinton-säätiötapahtumaan äskettäin julkaistuihin sähköposteihin, joita mainstream median tahallisesti jättää huomiotta. Hillary Clintonin välinen Venäjän salaisuus on tulossa ilmeiseksi.

      Hillary Clinton haluaa puhua kovaa peliä Venäjän presidentti Vladimir Putinista. Ja hän haluaa laittaa hänet luetteloon syyllistyneistä, jotka ovat menettäneet vaalit viime marraskuussa Donald Trumpille. Mutta se ei estänyt häntä pyytämästä häntä ja muita Venäjän ylimpien virkamiesten Clinton Foundation -galaa heti sen jälkeen, kun hänestä tuli valtiosihteeri.

      Clinton-säätiön ulkopolitiikan johtaja Amitabh Desai lähetti kymmeniä kutsuja maailman johtajille, mukaan lukien Venäjän pääministeri Vladimir Putin, Venäjän presidentti Dmitri Medvedev ja Neuvostoliiton entinen presidentti Mihail Gorbatšov."


      "Clintonin julkinen osoitus Putinin halveksuntamisesta ei ole samaa asiaa kuin hänen vuorovaikutuksensa Venäjän johtajan kanssa aiemmin kiisteltyään uraania koskevassa sopimuksessa, jonka hän hyväksyi ulkoministeriössä. Kaupan jälkeen seurasi suuri määrä lahjoituksia hänen säätiöstään, mikä osoitti "pay for play" -politiikan, jota hän itse rikkaasti käyttää.
      "Vuosi sen jälkeen, kun Putin oli kutsuttu Clinton-säätiötapahtumaan, hän hyväksyi 20 prosentin uraanin kapasiteetin myynnin Venäjälle", Conservative Review totesi.
      "Lyhyesti sen jälkeen Venäjälle myytyyn yhtiöön liittyvät avunantajat antoivat 145 miljoonaa dollaria lahjoituksille Clinton -säätiölle."
      Nämä äskettäin julkaistut sähköpostit osoittavat vain sen, mitä useimmat he tiesivät - Hillary Clintonin salaisuus Venäjän kanssa on paljon syvällisempi kuin Donald Trump."

      Ote teksistä:

      "Clinton’s public display of contempt for Putin does not match her track record of how she interacted with the Russian leader in the past as controversy swirled following a uranium deal she approved while at the State Department. The deal was quickly followed by a massive donation to her foundation, proving the “pay for play” policy she herself used to become wealthy.
      “One year after inviting Putin to the Clinton Foundation event, she approved the sale of 20% of America’s uranium capacity to Russia,” Conservative Review noted.
      “Shortly thereafter, donors connected to the company that was sold to Russia contributed $145 million in donations to the Clinton Foundation.”
      These newly released emails simply prove what most already knew – Hillary Clinton’s collusion with Russia is far deeper than Donald Trump’s."

    • PayToPlay

      Eikös Suomessa ole Lastensairaala-säätiössä toiminut sama periaate, lahjoitus säätilöön ja seuraavassa hallituksessa tullaan firmoille jakamaan julkisia suosionosoituksia tukirahoituksina ja lupa-asioissa yms.? Tässä on kyseessä periaate: "maksa niin voit pelata".

      "The deal was quickly followed by a massive donation to her foundation, proving the “pay for play” policy she herself used to become wealthy."

    • MeksikonJäristys
    • NWOnHyötyjät
    • MenoKuinHölmöl

      EU tulee vastaamaan taannoista natsi-saksaa ja suurin syy seuraavaan suureen yhteenottoon Euroopan mantereella, sanoo eräs kommentti.

      1. "Muistatko viime kerrasta, että hieno baronalainen Cathy Ashton, tosiasiassa EU: n ulkoministeri, houkutteli karhun karhu Ukrainan puolesta liittymään EU: hun?
      Putin hyökkäsi Crimean ja NATOn ja EU: n kanssa ja antoi sen tapahtua.
      Kuvittele pieni luxemburgilainenhänen EU armeijoineen, en voi, en halua"

      2. "Let's "yllytetään" Venäjän karhu ja katso mitä vastausta me saamme. Euroopan unioni on syy seuraavaan suuriin ristiriitoihin Euroopassa ylimielisyydessä. Ukraina ei täytä liittymisperusteita liittymiselle EU: hun kaikilla tasoilla, joten miksi tämä on edes harkittu, niinhän unohdin, koska Juncker haluaa sen tapahtuneen."

    • KajYffbvt

      NWOagentit Meghan M. ja harri lienevät tulossa tänne tekemään kuluuttuurimarkisistista lähetystyötä, Clintonin jalanjäljissä? Kovin on itsevarma kysynnästään, joten hyvin on pankkiirit tästä maksaneet, kuten Merkelillekin.

      Tullaan puoliväkisin kuninkaalliseen hoviin muka morsiameksi, kun "puolipakolla" ensin käännytetään "uhri". Näillä nykyihmisillä on raivokkaan voimakas tahdonvoima tehdä mitä ovat itse keksineet tehdä. Sopiipa se muille tai ei, se tehdään tällä tahdonvoimalla.

      http://www.express.co.uk/news/royal/853822/prince-harry-meghan-markle-wedding-introduced-queen-balmoral

      Kommentti:
      "Toivon, että heillä on valtava häät Westminster Abbey: ssa, miksi ei?
      Toivon kuitenkin, että he tekevät hyväntekeväisyystyötä täällä etenkin pohjoisessa ja etteivät he juoksu Afrikkaan."

    • SuomessaEiUutisia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2636
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1431
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1179
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1146
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      9
      1063
    Aihe