Erosin tänään seurakunnasta

UnderGodsUmbrella

mutta en uskostani Jeesukseen. Tunnelma on surullinen ja samalla helpottunut. Hyvä seurakunta on ajautumassa juttuihin (Ylistäminen, Hillsong, Power21 jne), joihin olen liian vanha enkä usko että nuorempanakaan olisin hyväksynyt. Hyvästelin lopullisesti ja itkien hyvät seurakuntavuodet, jotka eivät enää palaa.

Huomenna alkaa juutalainen uusi vuosi, joka alkaa kohdallani vapaana sieluna. Seurakuntayhteys olisi silti erittäin tärkeä. Jos joku kysyisi sinulta, mihin porukkaan Helsingissä kannattaisi liittyä, mitä vastaisit?

24

727

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiHuuhaata

      OneWayMission?

    • Vanhin.seurakunta
    • Herätyys

      En mihinkään lahkoon, vaan olen jo alkanut etsimään / peräänkuuluttelemaan niitä muita Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Hänen APOSTLOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist, yhteyteen ja yhteistyöhön, eri virkoihin ja muihin eri palvelusten tehtäviin ja niissä avustajiksi kutsuttuja / armoitettuja.

      Vielä ei ole niitä muita, tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja löytynyt. Missä lie ja miksi piileskelevät?!

      Jeesuksen nimessä... niitä muita kutsuttuja, ja muita tähän kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen, niillä kaikille hyväksi Kirst. ehdoilla yhtymään haluavia, etsivä / peräänkuulutteleva.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä, puhuva ja toimiva, tähän em. vasta Oikeasti Krist. yhteyteen ja yhteis työhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

      "Löytäneekö"Hän... uskoa, Raamatun UT mukaista ja mukaiseen, Etsivä...?

    • Katsoin

      Oletko katsonut tämän videon siitä Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Hänen APOSTLOLISIA seurakuntiaan:
      https://www.youtube.com/watch?v=4dEExo60pW8

      Video vakuutti minut.

      • BlackBerryWay_EiKirj

        Mua ei vakuuta. VL on kyllä sympaattinen ja ahkera, mutta häneltä on Jeesuksen JUMALUUS hukassa, valitettavasti.
        Vain Jumala voi maksaa ihmisten syntejä ja sijaiskuolla heidän edestään.

        Jeesus on totinen Jumala.


      • Herätyys

        Tiedän ja tunnen, olen käynyt tutustumassa. Ei riitä Raamatun UT mukaiseksi Kristillisyydeksi. Jota on vain Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Hänen APOSTOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavasti elävät ja toimivat.

        Jeesuksen nimessä... valistaen.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä, puhuva ja toimiva, tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

        Niitä muita etsivä / peräänkuulutteleva.


    • Sunnuntaina.Turkuun

      Luin Facebookista, että Weijo Lindroos pitää ensi sunnuntaina opetuksen "aiheesta jumaluus Raamatussa". Se pitäisi päästä kuulemaan.
      Yritän päästä.

      • BlackBerryWay_EiKirj

        Hänellä on oikein setti aiheesta, ja Jeesuksen jumaluus silti hukassa. Kuuntele Pyhän Hengen ääntä, jos menet.


      • puhtain.purjein
        BlackBerryWay_EiKirj kirjoitti:

        Hänellä on oikein setti aiheesta, ja Jeesuksen jumaluus silti hukassa. Kuuntele Pyhän Hengen ääntä, jos menet.

        Totta. Eläimen poikanen on eläin, ihmisen lapsi on ihminen, Jumalan Poika on Jumala.


    • Seurakunta tulee luoksesi jos pidät Jeesuksen opetukset , se voi olla missä , vähemmän se on valmiiksi nimetyissä "kerhoissa"

    • vapaata

      Liity vapaa-ajattelijoihin. Voit vapaasti ajatella mitä haluat

      • UnderGodsUmbrella

        Voin vapaasti ajatella näinkin.


    • Pakko.tutkia
    • Voi voi, korkosta eronneet jputuu helvettiin.

      • RiipinRaapin

        Onneks en ole koskaan kuulunut mihinkään korkkoon.


    • mikääneioletäydellistä

      Mitä itsenäisempi,paikallisen vanhimmiston johtama ja ulkoapäin tulevista paineista mm. harhaoppisista yhteyksistä vapaa seurakunta on, sitä paremmassa tilassa se on. Vaarana on, että pidetään yhteyksiä ja pokkuroidaan ihmisille, titteleille, oppiarvoille ja mammonalle ja siksi katsotaan sormien läpi epäraitista toimintaa, joka sitten alkaa pikkuhiljaa tuhoamaan ja syömään seurakuntaa sisältäpäin . Vanhimmilta vaaditaan uskollisuutta Kristukselle, jotta kykenevät laumaa suojelemaan tänä pahana aikana.
      Uskoisin, että nämä olisivat kohtuu hyviä ainakin tällä hetkellä ja toivottavasti eivät mene mukaan tähän nykyiseen antikristilliseen julistukseen.

      Olisiko hyvä tuo Korson helluntaiseurakunta

      https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjOhbL8kbzWAhWlJJoKHV85BH0QFggsMAA&url=http://www.korsonhelluntaisrk.fi/&usg=AFQjCNGCM12Ub4-4zT1V-L2ollr4fU9M1g

      Sitten hyvä on myös Malmin Saalem

      https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjYvNKlkrzWAhWoYpoKHSluAB8QFggsMAA&url=http://malminsaalem.fi/&usg=AFQjCNFl5bgJqCNRUqtQReVryv-rPIxG-w

      Entä liesikappeli

      https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjp6bPGkrzWAhWCJ5oKHbHxBvUQFggsMAA&url=http://liesikappeli.fi/&usg=AFQjCNF6zJeB1bsDCUZUURsL34yodanXhA

    • Aploredas

      Ei uskovan tarvitse minkään yhdistyksen kirjoissa olla, vaan yhteydessä Herran omiin. Tärkeää on, että annat aikaasi Jumalalle. Ole Martan lailla Jeesuksen jalkojen juuressa oma aikasi joka päivä. Hän kyllä johdattaa sinut muiden kaltaistesi yhteyteen. Se Oikea seurakunta yhteytesi löytyy aikanaan. Herra haluaisi itse johdattaa omiaan, mutta hänen omansa etsivät vain omaa etuaan. En vastusta seurakuntaelämää, mutta suosittelen Jumalan omaa seurakuntaa. Jumala tarvitsee meitä enemmän kuin seurakuntakoneiston lypsykarjaksi. pyhänhengen työ alkaa näkyä nopeasti, kun alat seurakunnan sijasta tottelemaan Jumalaa. Me elämme Herralle, emme ihmiselle. Kun me alamme luovuttamaan itseämme Jumalalle, saamme nähdä Hänen olevan arjessa aidosti läsnä. Pienet arjen ihmeet seuraavat toistaan ja selkeä johdatus elämässä alkaa näkyä. Valinta on ihmisellä, mutta Herra johdattaa siitä eteenpäin. Älä mistään murehdi, vaan jätä asiasi Jumalan hoitoon. Siunausta elämääsi.

      • Aploredas

        Korjaan virheen ed. Kommentissa. Tarkoitin tietysti Mariaa enkä Marttaa. Pieni virhe, mutta muuttaa koko asian.


    • ElämäKristuksessa

      Täällä samoin, en tunne seurakuntaa enää kodikseni. Seurakunta mennyt harhateille; liittyminen Helluntaikirkkoon. Nuoret kokemattomat, torontolaisuuteen taipuvaiset johtavat seurakuntaa naispastoria myöten.
      Se näkyy seurakunnan vierailijoissa, jotka linkittävät mm. Facebook-sivuillaan mm. Rodney Howard-Brownea, Kenneth Copeland Ministryä, Bill Johnsonia, David Herzogia, Kenneth Haginia, ym.ym. äärikarismaatikoita ja menestysteologeja, jotka eivät pysy/ole pysyneet Kristuksen opissa.

      En muista, milloin olisin viimeksi kokenut vahvaa Pyhän Hengen läsnäoloa kokouksissa. Tervettä, Sanan mukaista hyvää opetusta saa hakemalla hakea. Opetusta, jolla on todella jotakin annettavaa seurakuntalaisille, niille pitkäänkin uskon tietä vaeltaneille.

      Minuun, eikä moneen muuhunkaan tee vaikutusta kova huuto ja ääni. Ymmärrän, että joskus ääni voi kohota, nousta. Mutta että kokous on yhtä huutoa....näitäkin on nähty.
      Kaipaan Pyhän Hengen virvoittavaa vaikutusta. Nykyisestä seurakunnasta on tullut on paikka, josta sitä en löydä. Pieni "ydinryhmä" päättää seurakunnan linjan. He myös kuulevat tiettyjä, itse valitsemiaan henkilöitä seurakunnasta.
      Jos vanhemmisto olisi hoitanut asiansa, niin kuin kuuluu, ei seurakunta olisi tänään tuossa surkeassa tilanteessa, missä se nyt on.

      Olen jättäytynyt sivuun. Mitä muuta voisin tehdä? Pienellä paikkakunnalla ei ole seurakuntia valittavaksi asti. Tiedän, että täydellistä seurakuntaa ei maan päältä löydykään. Mutta että olisi edes se pyrkimys tehdä ja toimia Sanan mukaan. Mutta ei.
      Siksipä jäin sivuun toiminnasta. Arvatkaapa, onko perään kyselty?

      Ei nykyiset "pastorit" sellaista tee; pääseepähän eroon "hankalista" seurakuntalaisista.....
      ja voi toteuttaa omia visioitaan.

      Mutta kupla puhkeaa, omat visiot eivät kanna. Eivät etenkään silloin, kun ne tehdään Jumalan Sanan ja järjestyksen kustannuksella.

    • toivonsinullelöytämistä

      Itse en asu paikkakunnalla, jossa on Henotes-seurakunta, mutta tutustu nettisivuihin HELSINGIN HENÓTÊS-SEURAKUNTA, Hämeentie 67 HERMANNIN kerhohuone
      Jumalanpalvelus sunnuntaisin kello 13:00, Ehtoolliskokous joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina.

    • Ei.ole.ehkä.kristillinen

      Mitä tarkoittaa honotus seurakunta?

    • Itse.jo.löysin

      Ota selville onko paikkakunnallasi raamatullista seurakuntatoimintaa. Kysy lehden palstalla.

    • Eri.asioita

      Erosin kirkosta, en seurakunnasta.

    • Ei sinun tarvitse virallisesti liittyä mihinkään. Ei ole Jumalan Sanassa kehotusta sellaiseen. Rukoile Herralta viisautta. Uskon että Herra johdattaa uskovien yhteyteen jos Hänen tahtonsa mukainen yhteys on jossakin. Itsekin olen rukoillut että Herra johdattaisi uskovien yhteyteen omalla paikkakunnallani.

      On tärkeää odottaa Herraa eikä lähteä suinpäin ryntäilemään minnekkään.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 183
      1975
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      141
      1447
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    Aihe