Onko syytä huolestua?

Nyt minulle heräsi kysymys maailmanlopun ajankohdasta. Nimittäin kysyisin jt -jotka ovat tunnetusti ennustusmestareita: kaikki heidän ennustuksensahan ovat olleet äärimmäisen tarkasti oikeaan osuneita. Ihmekös se, kun jt on suora yhteys jehova-setään.
Eli kysymykseni todella koskee maailmanloppua. Nimittäin rektumiania ja karvaisia killuttimiani on kutittanut aivan vietävästi aamusta lähtien. Ei auta kraappaminen, ei lysolilla ja kurkkusuolalla pesu. Ei niin mikään. Niinpä tuli mieleen, että voisiko tämä olla ennusmerkki jo tänä yönä tulevasta Harmasta?

36

267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tossa on ainakin yksi sellainen epävarmuustekijä, että perinteisesti menneet Vt-maailmanloput ovat olleet lokakuun alussa. Tosin F. Franz ennusti aivan nappiin konventtipuheessa Australiassa vuonna 1975 pitämässään konventtipuheessa, että maailmanloppu tuli syyskuun viidentenä päivänä vuonna 1975, se vaan oli yhtä näkymätön kuin Jeesuksen palaaminen vuosina 1874 ja 1914.

      Toisaalta kun mulla oli aikoinaan samanlainen maailmanloppukutina vuonna 1975, niin kävin pesulla ja kutina loppui siihen. Niinpä olen siitä lähtien peseytynyt oikeaoppisesti joka vuosi lokakuun alussa, vaikka en olisi likainenkaan ja maailmanloppukutina on pysynyt pois.

      • Pyöräpyörii

        Se olis taas tänään kohdillaan.
        Mitähän jehovat sitten tekevät ensi viikolla ?
        Pokkana vaan ständit pystyyn kaduille, ovikelloja pimputteleen ja maailmanlopusta kertomaan.-)

        http://www.hs.fi/tiede/art-2000005379684.html


      • Pyöräpyörii kirjoitti:

        Se olis taas tänään kohdillaan.
        Mitähän jehovat sitten tekevät ensi viikolla ?
        Pokkana vaan ständit pystyyn kaduille, ovikelloja pimputteleen ja maailmanlopusta kertomaan.-)

        http://www.hs.fi/tiede/art-2000005379684.html

        <>Se olis taas tänään kohdillaan. ><

        Ja on taas todella Vt-tyyliin vankat todisteet: "Näin voidaan kuulemma Raamatusta laskettavista numeroista ja eräiden tähtikuvioiden asennoista päätellä."

        Russell ei suinkaan ole ollut ainoa hörhö, mutta hänen sekoilujaan lieventää hieman aikakausi. Mutta että 2000-luvulla joku vielä vakavissaan näprää raamattunumerogiaa, niin se on kyllä jo Vt-seuran tasolla.

        Nautitaan nyt tästä päivästä kun vielä voimme, valtakunnansalit ovat jo täynnä ja ovet säpissä. Opetushan sisältää sellaisen, vedenpaisunustarusta otetun, yksityiskohdan ettei muutamaa aikaa ennen H-hetkeä ole enää asiaa kääntyä todistajaksi. Ja mikäli siis salit eivät ole täynnä ja lukossa, niin tämä ei ole Vt-seuran hyväksymä maailmanloppu ja sekös Vt-liikettä on aina viluttanut kun muutkin ennustelevat maailmanloppuja, johon ennusteluun he haluaisivat yksinoikeuden, koska kilpailevat ennustelijat kalvavat maailmanloppuennustelun tehoa.

        Tunnetussa epäloogisuudessaan Vt-seura ei halua tunnustaa, että he nimenomaan ovat olleet tuo kuulu "susi, susi" -huutelija jatkuvalla maailmanloppuodottelullaan.

        Hyvää maailmanloppulauantaita kaikille ja seesteistä sunnuntaita samoille kaikille.


      • Kaljatloppueilen

        On sitten maanantai ja aurinko paistaa.-)
        Ja eiköhän ne ständitkin pikkuhiljaa ala oleen pystyssä kadunkulmissa ja illalla taas pimpelipom yksityiskotien ovilla.


      • Kaljatloppueilen kirjoitti:

        On sitten maanantai ja aurinko paistaa.-)
        Ja eiköhän ne ständitkin pikkuhiljaa ala oleen pystyssä kadunkulmissa ja illalla taas pimpelipom yksityiskotien ovilla.

        Kaljatloppueilen 25.9.2017 11:31

        <>On sitten maanantai ja aurinko paistaa.-)><

        Tämä(kin) maailmanloppu oli yhtä näkymätön kuin Vt-seuran maailmanloput. Tästä jäi kuitenkin päivämäärä muisteltavaksi, toisin kuin nykyisistä näkymättömistä Vt-seuran pian-maailmanlopuista. Niitähän voi olla useampia ja loputtomiin, samalla tavalla kuin Jeesuksen näkymättömiä paluita, eikä päiväyksen puutteessa kukaan voi pitää niistä lukua.


    • Aha. Lokakuu alkaa vasta reilun viikon päästä. Minulla sitten ilmeisesti Harman etiäisen etiäinen. Huomasin helpotuksekseni, että suolikaasun päästäminen helpottaa kutinaa. Ja tekee muutenkin hartaan ja henkistyneen olon.

    • kookoo2 21.9.2017 9:41

      <>Minulla sitten ilmeisesti Harman etiäisen etiäinen.><

      Etiäisen etiäistä on maailmanloppualalla liikkeellä, muistakaamme kuinka HVM hehkutti konventtipuheessa omaa etiäistään jo parisen vuotta ennen vuoden 1975 näkymätöntä maailmanloppua. Eli silloin elettiin lopun lopun aikaa, ei enää perinteistä lopun aikaa, jota on Raamatun mukaan eletty jo ajanlaskumme alussa ja Vt-seuran mukaan vasta vuodesta 1799.

      <> Huomasin helpotuksekseni, että suolikaasun päästäminen helpottaa kutinaa. Ja tekee muutenkin hartaan ja henkistyneen olon. ><

      Minusta se on korvaamattoman arvokas siunaus, että kaukokatseisuudessaan jumala loi ihmiseen riemuksi mekanismin, jolla oma pieru ei haise lainkaan pahalle.

      • Se mekanismi onkin suuria luonnon vielä ratkaisemattomia arvoituksia. Uskon, että henkistyneet jt-tiedemiehet kykenevät pyhän hengen johdattamana ratkaisemaan arvoituksen.


    • kookoo2 21.9.2017 13:30

      <> Uskon, että henkistyneet jt-tiedemiehet kykenevät pyhän hengen johdattamana ratkaisemaan arvoituksen.><

      Ratkaisun löytymisestä tuohon luonnon suurimpaan arvoitukseen ei ole pienintäkään epäilyn siementä, Vt-seuran tiedeinstituutio on tähänkin saakka ollut ylivertainen. Jt-tiedemiehet ovat toistuvasti asettaneet Saatanan maailman tiedemiehet naurunalaisiksi osoittamalla mm. vedenpaisumuksen epäämättömästi todeksi pelkällä väitteellä, ettei jääkautta ole ollut ja Raamatun perusteella on myös kiistattomasti osoitettu, että ensimmäinen ihmispari luotiin vain noin kuusi vuosituhatta sitten.

      Se minua kyllä hieman arveluttaa kun jt-historioitsijat eivät omien sanojensa mukaan luota Saatanan historioitsijoiden esittämään Babylonian hallintoketjuun ja sen pituuteen, mutta opettaa itse tasan samaa hallintoketjua ja sen pituutta. No ehkä Jehova piankin henkistää jt-tietemiehet ja saamme selityksen tuohon(kin) nk. näennäiseen ristiriitaan.

    • 4566

      😜😜😜

    • Mitäs_

      Jos Harma tulisikin, olisiko SE pettymys?

      • eituleharmaa

        Ei, kyllä se olisi suuri hämmästyksen aihe. Mutta mitäs kun se ei tulekaan?


    • uuuu5

      Ilmestyskirjan 6.15, 16 kertoo asian vakavuudesta. Se kertoo, miten ihmiset, jotka eivät ota varoitusta, reagoivat, kun suuri ahdistus ja Harmagedon on todellisuutta: " Ja maan kuninkaat ja korkea-arvoisimmat ja sotapäälliköt ja rikkaat ja voimakkaat ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten kallioihin. Ja he sanovat sanomistaan vuorille ja kallioille: " Kaatukaa meidän päällemme ja kätkekää meidät valtaistuimella istuvan kasvoilta ja Karitsan vihastukselta, sillä heidän (Jumalan ja Jeesuksen) vihastuksensa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää."
      On viisasta kuunnella, kun siitä varoitetaan.

      • kannattiko

        "On viisasta kuunnella, kun siitä varoitetaan."

        Oliko viisasta myydä kotinsa ja omaisuuttaan ja käyttää "lyhyt jäljellä oleva aika" tienraivaukseen, kuten Valtakunnan Palveluksemme 6/1974 suositteli?


      • oletteJHVHnhäpäisijöitä

        Ja Jehovan todistajille ei ole myöskään paikkaa mihin kätkeytyä.
        Heidän viheliäiset, Jehovaa pilkkkaavat toimintansa paljastetaan.
        Nyt ne ovat vielä salassa, mutta silloin ne kokevat päivänvalon.

        Suurimmat heidän syntipukkinsa ovat heidän uskonnolliset johtajansa. He ovat kuin Jeesuksen ajan kirjanoppineet ja farisekset. Kyykäärmeensikiöt. Valkeiksi kalkittuja hautoja. Ulkoapäin kyllä valkoisia, mutta sisältä täynnä kuolleiden luita.

        Terveisiä vain sinne Beeteliin. Tiedätte kyllä keitä tarkoitan.


    • Mitäs_ 21.9.2017 22:25

      <>Jos Harma tulisikin, olisiko SE pettymys? ><

      Jossittelu on uskonnon kantava voima, siis valheellisuuden lisäksi. Maailmanloppu on tulossa, todellisuudessa on kyse enemmän siitä tuleeko loppu Vt-seuran nykyisellä pähkähulluilla odotuksella, joka tosiaan toisi yllätyksen, vaiko sitten ihan aikuisten ymmärrettävällä tavalla.

      Kaikki aikaisemmat Vt-seuran ennustukset, maailmanloput mukaan lukien, ovat olleet pettymyksiä käytännössä ainoastaan raamatuntutkijoille ja jehovantodistajille, siitä voi aloittaa asian tarkemman miettimisen. Ja kun ottaa huomioon kuinka suosittu laji maailmanlopun ennustelu on ollut kautta aikain, niin se kertoo osaltaan sen onko ihmisellä kyky ennustaa tuloksellisesti tulevaisuutta.

    • uuuu5 21.9.2017 23:03

      <>Ilmestyskirjan 6.15, 16 kertoo asian vakavuudesta. ><

      Ilmestyskirja on aikansa huuhaata, Ilm. 1:1; 3:11; 22:6, 7, 12 ja 20 kertovat tuon olleen tulossa Ilmestyskirjan kirjoitusajankohtana, Jeesusta ei kuulunut eikä näkynyt.

      <>On viisasta kuunnella, kun siitä varoitetaan. ><

      Toteutuiko ilmestyskirjan varoitus siten kun se esitettiin?

    • kookoo2 21.9.2017 9:41

      <>Aha. Lokakuu alkaa vasta reilun viikon päästä.><

      Nyt on todella jotain tapahtumassa, ihan normaalisti vuosi sitten lokakuun alussa peseydyin, mutta tänään vaimo huomautti ekan kerran, että olisikin syytä peseytyä jo syyskuun lopulla kun mun vieressä muovikukatkin nyykähtävät, eikä kastelukaan auta sen jälkeen. Taisi olla kymmenisen vuotta sitten kun aiemmalla nimmarilla ehdotin, että menisimme kaljalle ja muistaakseni olit taipuvainen ajatukselle, mutta nyt näyttää olevan myöhäistä. Jotain on ilmassa, en tiedä mitä.

      • Kyllä. Harma tulee todella pian. Lisäksi olen lopettanut styylaamisen kuningas Alkoholin kanssa kokonaan, koska olen kuullut, että silloin pääsee taivaaseen. Mutta muuten kyllä. Tosin olen ehkä muuttamassa Alcyonelle, koska jehova-setä tarjosi sieltä minulle tyhjäksi jäänyttä lukaaliaan.


      • kookoo2 kirjoitti:

        Kyllä. Harma tulee todella pian. Lisäksi olen lopettanut styylaamisen kuningas Alkoholin kanssa kokonaan, koska olen kuullut, että silloin pääsee taivaaseen. Mutta muuten kyllä. Tosin olen ehkä muuttamassa Alcyonelle, koska jehova-setä tarjosi sieltä minulle tyhjäksi jäänyttä lukaaliaan.

        <>Kyllä. Harma tulee todella pian.><

        Raamattu on ehtymätön neuvonantaja jos syntyy epäselvyyttä asiassa kuin asiassa:

        ”...sillä nyt meidän pelastuksemme on lähempänä kuin siihen aikaan, jolloin meistä tuli uskovia.” (Room. 13:11 UM)

        On todella hengellisesti virkistävä tieto, että tänään Harma on lähempänä kuin eilen ja lokakuussa vielä lähempänä kuin syyskuussa. Ja jos me pitkästymmekin Raamatussa Jeesuksen paluuseen liitetyn maailmanlopun odottelun jännittävässä tiimellyksessä, niin Pavella on venttarakoa meihin nähden pari vuosituhatta..

        <>Lisäksi olen lopettanut styylaamisen kuningas Alkoholin kanssa kokonaan...><

        Älä helvetti, eikös siinä ole pelko, että arkitodellisuus kaatuu niskaan, samalla tavalla kun uskonnollisen jäädessä taakse?

        <>koska olen kuullut, että silloin pääsee taivaaseen.><

        Itsensä räjäyttämällä pääsee ilman odottelua ja saa mainetta sekä kunniaa enemmänkin jos saa samalla tapettua useamman vääräuskoisen. Sieltä taivaasta ei taideta laittaa takaisin, kuten Vt-seuran taivaasta, josta voidellut heivattiin takaisin jokunen vuosi sitten, eikä se edes ollut ensimmäinen kerta.

        <>Tosin olen ehkä muuttamassa Alcyonelle, koska jehova-setä tarjosi sieltä minulle tyhjäksi jäänyttä lukaaliaan. ><

        Laita sit nettiin fotoja ja linkki tänne, olis mielenkiintoista nähdä millaisessa luukussa Jehova asusti ennen kuin Da Judge hääti sen kännipäissään muualle.


    • Puolestakin

      uuuu5 21.9.2017 23:03

      "Ilmestyskirjan 6.15, 16 kertoo asian vakavuudesta"

      -Tärkeämpi on Ilm. 20:10 " Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli- ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti. "

      Tämä väärän profeetan iankaikkinen vaivaaminen viittaa jakeeseen 5 Moos 18:22 "Jos se, mitä profeetta puhuu Herran nimissä, ei toteudu, se ei ole Herran sanaa vaan väärän profeetan röyhkeää puhetta. Älkää kuulko häntä. "

      Tämä yhdistyy lahkojohtoon, esim. Herätkää nro 23 v. 1968: "esittelemme ylitsepursuavat todisteemme maailmanlopusta vuodelle 1975"

      • påminnelse

        Emme ole jämähtäneet tähän vuoteen, niinkui sinä, vaan asiaan on tullut lisää näkemystä ja työ on mennyt eteenpäin, miljoonia on saatettu järjestön yhteyteen. Järjestöä puhdistetaan ja se on koeteltu ja todettu uskolliseksi. Yhtenä yksimielisenä joukkona marssimme tulevaan, tulee mitä tulee Jehovan ohjauksessa, Kristuksen toimiessa Jumalan valtakunnan kuninkaana ja seurakunnan päänä. Ei pelkoa, eikä epätietoisuutta, siitä, mikä maan piiriä kohtaa. Näemme ihmisten kyvyttömyyden tuoda rauhaa ja onnellisuutta koko ihmiskunnalle. Jumalan Valtakunta ainoa ratkaisu ihmisten ongelmiin.
        Tiedämme Danielin ennustuksen käyvän lähemmäksi. Hän ennusti kaikkien maailmanvaltojen nousun ja tuhon. Viimeisen maailmanvallan ollessa vallassa tapahtuu se, mitä Daniel ennusti: "Ja noiden kuninkaiden päivinä taivaan Jumala pystyttää, valtakunnan, joka ei ikinä tuhoudu. Eikä sitä valtakuntaa anneta millekkään toiselle kansalle. Se murskaa kaikki nämä valtakunnat ja tekee niistä lopun, ja se itse pysyy aikojen hämärään asti." (Daniel: 2:44)


      • Seiskahdus

        påminnelse 22.9.2017 10:47

        "Emme ole jämähtäneet tähän vuoteen"
        -Tuosta "jämähdysopista" en ole kuullut. Kristitty saa Raamatusta varoituksensa (tässä tapauksessa. toki lohtunsa, rohkaisunsa, lupauksenkin....)
        Mutta Vartiotorniuskonnon kirjassa "Tosi rauha ja turvallisuus -miten voit saada sen ?"
        joka on painettu v. 1986, sanotaan sivulla 85, että maailmantuho tulee pian.
        Sanopa, påminnelse, kuinka pitkä ajanjakso on lahkosi "pian" ?

        "Järjestöä puhdistetaan "
        Tarkoitatko niitä potkujebn antamisia ? Mutta on sattumanvaraista, kuka jää kiinni "lahkorikoksiksistaan", joista pahimmaksi sanotte ajatusrikosta, vartiotornin epäilemistä.
        Siitäkin huolimatta että värvätyillä todistajilla on velvolisuus kytätä toisiaan ja käräyttää pomolle "rikkeistä".

        "Tiedämme Danielin ennustuksen käyvän lähemmäksi"
        -Ja kerjäätte lastenne jäätelörahat, koska vartiotorniseura USA:ssa haluaa ne voimakkaammin.


      • kyllätäätiedetään
        påminnelse kirjoitti:

        Emme ole jämähtäneet tähän vuoteen, niinkui sinä, vaan asiaan on tullut lisää näkemystä ja työ on mennyt eteenpäin, miljoonia on saatettu järjestön yhteyteen. Järjestöä puhdistetaan ja se on koeteltu ja todettu uskolliseksi. Yhtenä yksimielisenä joukkona marssimme tulevaan, tulee mitä tulee Jehovan ohjauksessa, Kristuksen toimiessa Jumalan valtakunnan kuninkaana ja seurakunnan päänä. Ei pelkoa, eikä epätietoisuutta, siitä, mikä maan piiriä kohtaa. Näemme ihmisten kyvyttömyyden tuoda rauhaa ja onnellisuutta koko ihmiskunnalle. Jumalan Valtakunta ainoa ratkaisu ihmisten ongelmiin.
        Tiedämme Danielin ennustuksen käyvän lähemmäksi. Hän ennusti kaikkien maailmanvaltojen nousun ja tuhon. Viimeisen maailmanvallan ollessa vallassa tapahtuu se, mitä Daniel ennusti: "Ja noiden kuninkaiden päivinä taivaan Jumala pystyttää, valtakunnan, joka ei ikinä tuhoudu. Eikä sitä valtakuntaa anneta millekkään toiselle kansalle. Se murskaa kaikki nämä valtakunnat ja tekee niistä lopun, ja se itse pysyy aikojen hämärään asti." (Daniel: 2:44)

        Älä naurata.
        Miljoonia on saatu järjestön yhteyteen ja miljoonia on ottanut hatkat. -0.

        "Yksimielisenä jokkona marssimme eteenpäin". Ihan niinkuin Pohjois-Koreaasa.

        Ei pelkoa mikä Jehovan todistajia odottaa.
        Aivan pian, tuota pikaa Jehova repii järjestönne alasti ja raatelee teidät, eikä teistä jää mitään jäljelle.

        Jumalan valtakunta on ratkaisu ongelmaan nimeltä Jehovan todistajat.
        Ja ettehän te edes ole menossa Jumalan valtakuntaan. Sinnehän mennään vain uudestisyntymisen kautta.
        Paratiisiin (Jumalan valtakuntaan) mennään myös uudestisyntymisen kautta.

        Mutta teistähän raamattu nimenomaan varoittaa.


      • töttörööttt
        påminnelse kirjoitti:

        Emme ole jämähtäneet tähän vuoteen, niinkui sinä, vaan asiaan on tullut lisää näkemystä ja työ on mennyt eteenpäin, miljoonia on saatettu järjestön yhteyteen. Järjestöä puhdistetaan ja se on koeteltu ja todettu uskolliseksi. Yhtenä yksimielisenä joukkona marssimme tulevaan, tulee mitä tulee Jehovan ohjauksessa, Kristuksen toimiessa Jumalan valtakunnan kuninkaana ja seurakunnan päänä. Ei pelkoa, eikä epätietoisuutta, siitä, mikä maan piiriä kohtaa. Näemme ihmisten kyvyttömyyden tuoda rauhaa ja onnellisuutta koko ihmiskunnalle. Jumalan Valtakunta ainoa ratkaisu ihmisten ongelmiin.
        Tiedämme Danielin ennustuksen käyvän lähemmäksi. Hän ennusti kaikkien maailmanvaltojen nousun ja tuhon. Viimeisen maailmanvallan ollessa vallassa tapahtuu se, mitä Daniel ennusti: "Ja noiden kuninkaiden päivinä taivaan Jumala pystyttää, valtakunnan, joka ei ikinä tuhoudu. Eikä sitä valtakuntaa anneta millekkään toiselle kansalle. Se murskaa kaikki nämä valtakunnat ja tekee niistä lopun, ja se itse pysyy aikojen hämärään asti." (Daniel: 2:44)

        "Järjestöä puhdistetaan ja se on koeteltu ja todettu uskolliseksi."

        Tjaa, ettei Jehova sittenkään ole kaikkitietävä. No onhan se alku tuokin.


      • rokkentrolli
        töttörööttt kirjoitti:

        "Järjestöä puhdistetaan ja se on koeteltu ja todettu uskolliseksi."

        Tjaa, ettei Jehova sittenkään ole kaikkitietävä. No onhan se alku tuokin.

        Koskas ne paatuneet valehtelijat sieltä puhdistetaan?
        Aloittakaa tiedottajastanne.
        Järjestö on todettu uskolliseksi ainakin kultti itsemurhien toteuttamisessa.
        Myös pedofilein suojelu toimii edelleen, puhumattakaan lapsellisista mykkäkouluista eronneille/erotetuille.


    • påminnelse 22.9.2017 10:47

      <>Emme ole jämähtäneet tähän vuoteen...><

      Ymmärrettävästä syystä vanhat osoitukset siitä, että Vt-seura on Raamatun väärä profeetta, halutaan unohtaa.

      <>...vaan asiaan on tullut lisää näkemystä...><

      Juu, esimerkiksi vupden 1975 fiasko opetti, ettei ollut perustetta perinteeseen nojanneille 7000-vuotisille luomispäiville. Nyt näkemys on 'tuhansia vuosia', vaikka Raamattu kertoo aivan selvästi, että luomispäivät ovat tuossa tarussa vuorokausia. 1914-huuhaa taas on miltei sama kuin se oli silloin kun Russell lainasi sen Suuren Babylonin edustajalta. 606 on nykyään 607 ja 1260 vuotta on nykyään 1260 päivää, muuten koko huuhaaopetus en ennallaan ja edelleen vailla pienintäkään tukea Raamatusta.

      <>... ja työ on mennyt eteenpäin, miljoonia on saatettu järjestön yhteyteen...><

      Hyvä osoitus siitä, että taitavasti kaupattuna valhekin myy.

      <> Jumalan Valtakunta ainoa ratkaisu ihmisten ongelmiin.><

      Tosin puuttuu se pieninkin osoitus Jahven olemassaolosta, siihen asti kaikki on jatkumoa Raamatun taruista.

      <>Tiedämme Danielin ennustuksen käyvän lähemmäksi. ><

      Danielinkirja on pelkkää ennustuksen muotoon kirjoitettua historiaa, toki muutamilla pahoilla virheillä höystettynä. Se ainao osa Danielinkirjaa, jossa yritettiin ennustaa, meni pieleen.

      • Valikoiostoksesi

        Hasta_luego 22.9.2017 13:36

        "Hyvä osoitus siitä, että taitavasti kaupattuna valhekin myy."

        -Nasta ilmaisu. Muistaa nähneensä New Yorkista myytintiskillä pussin "New Yorkin katuroskaa", oli ainakin juomatölkin aukaisurengas, tulitikku, ... mutta ei jostain syystä vartiotornin riekaletta. Tästäkin syystä ostaa mieluummin katuroskaa kuin vartiotornivalheen.


    • Valikoiostoksesi 22.9.2017 13:50

      <>Tästäkin syystä ostaa mieluummin katuroskaa kuin vartiotornivalheen. ><

      Hyvä osoitus siitä missä innokkaimmat täällä saarnaavat jehovantodistajat ovat menossa on se, että Vt-opetuksia voi nimittää valheellisiksi, mutta jehovantodistajat eivät kysy esimerkkiä. Heitä ei kiinnosta onko opetus valheellista vai ei, riittää kun he uskovat olevansa oikeassa, siis tosiasioista piittaamatta. Asiahan on niin, että Vt-seuran valheellisuus on helpointa osoittaa Vt-seuran omalla materiaalilla, joten tulkinnanvaraa asioissa ei siten ole.

      Ainoa piristävä poikkeus vuosikausiin oli 11-vuotiaana esiintynyt nimmari, joka aivan hiljan kysyi yhtä esimerkkiä Vt-valheesta. Tarjosin Vt-seuran pitkäikäisempänä pitämäni valheen, mutta sen koommin kysyjän nimmaria en ole havainnut.

    • Mitäs_

      Kukaan ei vastannut, mitäs jos Harma tulisikin, pettyisittekö vai olisitteko onnellisia? Olisitteko silloin oikeita vai vääriä profeettoja? Tulisiko itku vai nauru?

      • joslehmälentäisi

        Vastaan: olisin yllättynyt. En tiedä, olisinko sen kummemmin pettynyt tai onnellinen. Ehkä sanoisin, että kappas vaan, enpä olisi ikinä uskonut.

        Haluaisitko sinä myös vastata kysymykseen? Kysymys kuuluu: käskikö Jeesus seuraajiaan
        a) pysymään valveilla
        b) arvailemaan paluunsa ajankohtaa ja julistamaan arvauksiaan muille
        c) tekemään jotain muuta, mitä?

        Mark. 13:33 "Pitäkää varanne, olkaa valveilla, sillä te ette tiedä milloin se aika tulee.
        34 Kun mies matkustaa vieraille maille ja talosta lähtiessään antaa kullekin palvelijalle oman tehtävän ja vastuun, niin ovenvartijan hän käskee valvoa.
        35 Valvokaa siis, sillä te ette tiedä, koska talon herra tulee: illalla vai keskiyöllä, kukonlaulun aikaan vai aamun jo valjetessa.
        36 Hän tulee äkkiarvaamatta -- varokaa siis, ettei hän tapaa teitä nukkumasta.
        37 Minkä minä sanon teille, sen sanon kaikille: valvokaa!"


    • Mitäs_ 22.9.2017 21:59

      <>Kukaan ei vastannut, mitäs jos Harma tulisikin, pettyisittekö vai olisitteko onnellisia? ><

      Jos kysymystä voisi ajatella purettavan esimerkiksi vuoden 1914-maailmanlopun jälkeen itsemurhan tehneiltä raamatuntutkijoilta.

      <>Olisitteko silloin oikeita vai vääriä profeettoja? Tulisiko itku vai nauru? ><

      Jossittelemalla saa ihan mieleisensä vastauksen, mutta Vt-seuran opetuksen pohja on valheelllisuudessa ja siitä voi lähteä. Kysy ihmeessä jos asia vaivaa, jehovantodistajia valheellisuus ei vaivaa, mutta älä anna sen häiritä uteliaisuuttasi.

    • Vetsukki

      joslehmälentäisi 23.9.2017 0:32

      ""Mark. 13:33 "Pitäkää varanne, olkaa valveilla, sillä te ette tiedä milloin se aika tulee.
      37 Minkä minä sanon teille, sen sanon kaikille: valvokaa!" ""

      -Tuo on väärin tulkita konkreettiseksi nukkumattomuudeksi. uusi tutkimus paljastaa että Jehova on liittänyt valvomiseen mm. kohonneen riskin sokeritautiin.
      ------------

      Mitäs_ 22.9.2017 21:59

      "Kukaan ei vastannut, mitäs jos Harma tulisikin, pettyisittekö vai olisitteko onnellisia? Olisitteko silloin oikeita vai vääriä profeettoja? Tulisiko itku vai nauru? "

      -Vaikea kysymys luonnollisesti, todistajalle helppo, sikäli kuin vartiotorni antaa vartiotorniuskonnon vastauksen.
      Muulle henkilölle se on kuin suklaarasia, ensinhän sitä pitäisi maistaa, ennenkuin osaisi arvostella.

      Olihan varmasti itselleen Jeesuksellekin arvaamatonta kun hän istahti opetuslastensa keskuuteen Genetsaretin järven rannalla sandaaleissaan, että joskus hänenkin nimeään käyttävä lahko sanoo, että heidän pyhää julkaisua levitettäessä ei saa kulkea sandaaleissa, vaikka Jeesus sandaaleja piti

      • hiukset_halki

        Niin sandaalithan tässä olivatkin pääasia.


      • virsuneiti

        Vartiotorniuskonto on asian tehnyt sandaaleistakin, sinustako se on ihan pääasiana.


      • odotellessasitä

        Nauru tulisi, koska Jehovan todistajat Jehova listii ensimmäisenä. Nuo nimensä häpäisijät.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe