Kreationistin palstaterrori

SairastunutMielikö

Mihin pyrkii palstalle lehahtanut kretu, joka suoltaa aamusta iltaan yhden lauseen kommenttejaan kuin rikkoutunut äänilevy? Mitään uutta asiaa ei ole ollut useisiin päiviin ja kommentteja tulee varmaan satoja päivässä.

Kyseessä tuntuu olevan mieleltään häiriintynyt pakkomielteen riivaama uskovainen? Kukaan normaalijärkinen ihminen ei jaksaisi suoltaa samaa tyhjäpäistä jankutusta aamusta iltaan ja päivästä toiseen.

Pitääkö hän mahdollisesti palstaterrorismiaan evankelioimisena ja Jumalasta todistamisena? Järkevän keskustelun hän on onnistunut tyrehdyttämään ja sitä voidaan pitää suorastaan rikollisena toimintana palstaa kohtaan. Automaattinen roskapostihyökkäys ja palstan tukkiminen sillä keinoin ei mitenkään eroa vaikutukseltaan tämän pahnanpohjimmaisen ääliön palstaterrorista.
Jos hän kuvittelee tuolla tavoin todistavansa uskostaan, on ainoa vaikutus se, että hän todistaa uskonsa idiotismiksi.

9

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tdtdstrstrj

      >Järkevän keskustelun hän on onnistunut tyrehdyttämään ja sitä voidaan pitää suorastaan rikollisena toimintana palstaa kohtaan.

      Toi siinä on varmaa tarkotuksena. Ns. fiksuja kreationistien avauksia täällä ei enää näy ku niissä olevat väitteet ammutaan aina asiantuntevasti alas. Ja fiksut evot ei jaksa sitten kirjottaa ku palsta on yhtä oksennusta täynnä ja kirjotukset häipyy. Joku on aatellu että parempi pilata palsta kokonaan ku antaa evojen heiluttaa tahtipuikkoa mikä on toisaalta ihan ymmärrettävä paniikkiratkasu.

      • SairaudenMerkit

        Ymmärrettävä, mutta ajattele millaista elämää kaiffari elää. Ainoa sisältö elämässä tuntuu olevan muutaman sanan lauseiden tuottaminen mahdollisimman moneen kressuketjuun. Kuinka kukaan jaksaa? Mielenterveyden järkkyminen tai synnynnnäinen älyllinen jkehitysvammaisuus saattaisivat olla selityksenä.


      • RotinToinenTuleminenko

        Rotin nolo vetäytyminen palstalta omiin kaatumaseurapiireihinsä on näköjään ollut traumaattinen kokemus jollekin hänen wannabe-seuraajalleen.
        Muuten tuollaisten aivokuolleiden parahdusten tunkemista palstalle on vaikea selittää.


    • tieteenharrastaja

      Viimeisin villitys on näköjään tehdä jokaisesta typerästä jankahdukseta uusi avaus, että palsta vielä paremmin tukkeutuisi.

      Otsikoista päätellen (vaikkei avauksia viitsikään lukea) asialla on myös "evoja" tai paremminkin antikretuja.

      • Tulta_tulella

        Kreationistien kanssa täytynee keskustella heidän ymmärtämällään tavalla. Jos he nyt yhtään mitään sitten ylipäätään ymmärtävätkään.


      • tieteenharrastaja
        Tulta_tulella kirjoitti:

        Kreationistien kanssa täytynee keskustella heidän ymmärtämällään tavalla. Jos he nyt yhtään mitään sitten ylipäätään ymmärtävätkään.

        Eli jos he lantivat palstalle, niin toistenkin pitää?


    • Tuttuja_juttuja

      Kyseinen palstaterrori on täsmälleen samaa kaavaa kuin mitä profetiapalstalla tapahtuu. Käykääpä huviksenne kokeilemassa keskustella siellä jostain aiheesta. Nimittäin asiallinen keskustelu EI TULE KYSYMYKSEEN sillä palstalla, vaan paikallinen palstakeisari sotkee palstan aina sekoiluillaan. Näin hän pyrkii ajamaan ei-toivotut keskustelijat pois palstalta. Eiköhän ole päivänselvää, että samaa sabotaasia, häiriköintiä ja kiusantekoa harjoittaa eräs äärikretu myös tällä palstalla. Oma epäilykseni on, että kyseessä on Mark5.

      Kyse tässä toiminnassa on siitä, että sitä suorittava kuvittelee palstan etusivun otsikoiden edustavan sitä, mitä mieltä kyseisistä asioista yleisesti oltaisiin. Näin muka satunnainen vilkaisija katsoisi, että jaaha, asia on jokseenkin noin. Tuokin perustuu vain kuvitelmaan siitä, etteivät muut ihmiset osaisi ajatella itse, ja näkeehän nyt jokainen itse ajatteleva, mitä kampanjointia tuo palstan sotkeminen joillain JO KÄSITELLYILLÄ aiheilla, ja niiden turhilla oneliner-nostoilla on.

      Siitä tässä on kyse, ettei kreationismilla ole mitään oikeaa sanottavaa!

      • "Oma epäilykseni on, että kyseessä on Mark5."

        Joku kylläkin huomautti, ettei Mark5 sortuisi kirjoittamaan "luonnonvalinta epäjumalasta" eikä väittäisi islamia ja ateismia yhdeksi ja sanaksi. Olen taipuvainen olemaan samaa mieltä.

        On tietysti mahdollista sekin, että onelinerit ovat Markin varoventtiili käytettäväksi silloin, kun ei jaksa turskauttaa kokonaista kommenttia. Piru noista selvän ottaa (tai sitten ei).


    • Trolli_se_on

      "Mihin pyrkii palstalle lehahtanut kretu, joka suoltaa aamusta iltaan yhden lauseen kommenttejaan kuin rikkoutunut äänilevy? Mitään uutta asiaa ei ole ollut useisiin päiviin ja kommentteja tulee varmaan satoja päivässä."

      Kyseinen kretu/trolli on lehahtanut palstalle vuosia sitten. Tätä samaa on tapahtunut ennenkin, eikä tarvitse olla neropatti päätelläkseen kuka palstan vakkareista on kysessä. Mitään uutta asiaa tai mitään asiaa ylipäätään ei häneltä ole tullut koskaan. Nyt on toki joku erikoisen maaninen vaihe päällä.

      "Kyseessä tuntuu olevan mieleltään häiriintynyt pakkomielteen riivaama uskovainen?"

      Onhan se ehdottomasti mahdollista. Kreationisteja on olemassa, ja aika monet heistä ovat vaikuttaneet enemmän tai vähemmän kajahtaneilta, mutta kajahtaneilta kaikki tyynni. Uskonnolliset pakkomielteet ovat nimenomaan keino erottaa maltillisemmin uskova kreationistista. (Kyllä, minä käytän tällaista määritelmää ja piste. Nolotrolli voi painua takaisin peräaukkoonsa, mistä on tullutkin.)

      "Kukaan normaalijärkinen ihminen ei jaksaisi suoltaa samaa tyhjäpäistä jankutusta aamusta iltaan ja päivästä toiseen."

      No ei varmasti jaksaisi. Vaikka tuo tapaus ei oikeasti olisi uskovainen, niin eihän normaalijärkinenkään ole. Ei luulisi tuommoisen hölmön trollauksen olisivan tavallisen ihmisen mielestä niin hauskaa, että sitä viitsii jatkaa viikkotolkulla! Kerran pari nyt menee, jos on vähän tylsää. Mutta kuinka tylsää täytyy olla, että tuo vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuu?

      "Pitääkö hän mahdollisesti palstaterrorismiaan evankelioimisena ja Jumalasta todistamisena?"

      Jos hän on oikeasti uskovainen, niin varmasti. Vaihtoehdot ovat, että hän on joko rehellinen tai valehtelija. Uskovana hän varmaan rehellisesti luulee, että touhussa on järkeä, koska hän vain täyttää lähetyskäskyä. Jos hän vain esittää tuollaista hörhöä, niin hän on varmaan joku kreationisminvihaaja, jonka keinot kreationismin vastaisessa taistelussa eivät ole täysjärkisen tasoisia. Voihan hän olla foorumin ylläpidon trolli. Keskusteluinto täällä taisi tipahtaa kun ROT savustettiin ulos palstalta. Täytyyhän jonkun huolehtia, että tänne tulee viestejä. Jos se ei ole peräti itse ROT vaan joku muu vastaava hörhö, niin sitten hän voi hyvin olla S24:n trolli.

      "Järkevän keskustelun hän on onnistunut tyrehdyttämään ja sitä voidaan pitää suorastaan rikollisena toimintana palstaa kohtaan. Automaattinen roskapostihyökkäys ja palstan tukkiminen sillä keinoin ei mitenkään eroa vaikutukseltaan tämän pahnanpohjimmaisen ääliön palstaterrorista."

      No joo, periaatteessa tuon toiminnan voisi tulkita sääntöjenvastaiseksi toiminnaksi, mikä - jos olemme sinisilmäisiä - rajaa ulos S24:n oman trollin toiminnan. Siitä tuo kyllä kertoo, että tahto tai keinot asialliseen keskusteluun puuttuvat. Kyseinen ihminen ei koe, että hänellä olisi mitään muita vaikutusmahdollisuuksia saada huomiota kuin tuo - se on ihan selvää oli tuo motiivi sitten mikä hyvänsä.

      "Jos hän kuvittelee tuolla tavoin todistavansa uskostaan, on ainoa vaikutus se, että hän todistaa uskonsa idiotismiksi."

      No se hyvä puoli kreationismissa kyllä on, että se nolaa itse itsensä. Katsokaa kun julkkiskreationistit avaavat suunsa, niin koko maailma vetää facepalmia niin, että oikein läpsähtelee kuorossa. Kunpa trollitkin tajuaisivat tämän, ettei kreationisteja tarvitse mitenkään auttaa heidän omassa itsensä nolaamisen työssä, vaan kreationistit pärjäävät siinä vallan mainiosti itsekseen ja keskenään. Sanoisin kuitenkin, että olipa tosiaan motiivi mikä hyvänsä, niin jonkin sortin trollihan on kyseessä.

      PS. Sekin tulee muistaa, että oikeat kreationistit ovat päättäneet kaikki taistonsa kautta aikain pulushakkiin. Tämä nyt nähty sotku palstalla voi olla vain sen pitkitetty muoto. Ovathan kreationsitit selvästi saaneet takkiinsa täällä kerta toisensa jälkeen, eikä olisi mikään ihme, että hölmöimmät heistä ottaisivat siitä samalla nokkiinsakin niin kovasti, että kostonhimo vain jyllää heidän pikkumielissään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ikkunoitten takana tirkistelijä

      Kyllä! Itseänsä vielä alapäästä esittelee..Hiljattain tuli ilmi että syksyllä ahistellu ikkunoitten takana taskulampun
      Suomussalmi
      20
      3642
    2. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      16
      3378
    3. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      203
      2454
    4. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      90
      1946
    5. Mä haluun et et....

      Sä näyttäydyt mulle... Nyt on sen hetken aika:)
      Ikävä
      79
      1773
    6. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      88
      1741
    7. Sä olet nainen niin

      Loistava ihminen että en muista ketään kuka pääsisi samalle tasolle kanssasi. Piristystä päivääsi. T:J
      Ikävä
      39
      1176
    8. Työn takiako et uskalla

      Sekö se syy on että kaikki junnaa paikallaan?
      Ikävä
      94
      1128
    9. IS Viikonloppu 6.-7.7.2024

      2½- merkitytty" Aulis-ristikko" Teemu Palloselta - todennäköisesti kuitenkin erinomaisin ratkaisusanoin. Kun on näin haa
      Sanaristikot
      104
      1102
    10. Kirjota tähän että oot kunnossa

      Vaikkei meistä mitään tullutkaan.
      Ikävä
      86
      1096
    Aihe