TASA-ARVOAKO?

Ei se ole tasa-arvoa, että miehet ja naiset saa naida keskenään miten lystää ja tätä ollaan nimittämässä avioliitoksi ja tasa-arvoksi!

Homouden ja lesbouden harjoittamisessa on kyse seksuaalisen perverssion harjoittamisesta, eikä
tällaisten tekijät tule sen tasa-arvoisimmiksi, että he saavat mennä naimisiin, koska heillä syystä, että ovat jo ennen perverssion harjoittamista, tämän aikana ja tämän jälkeen tasa-arvoisia muiden ihmisten kanssa, koska ihmisellä on sen perusteella, että Jumala on heidät luonut ja Jeesus on ristillä heidänkin puolesta kärsinyt ja kuollut ja heitä suuresti rakastaa, luovuttamaton ihmisarvo.

Ihmisellä on siis luovuttamaton ihmisarvo, riippumatta siitä onko hän ns. normaali tai seksuaalisesti poikkeava perverssion harjoittaja, ja koska ihminen on suunnattoman arvokas ja Jumalan kuva, ei hänellä ole lupaa harjoittaa perverssiota, koska se Jumalan silmissä väärin ja ihmiselle vahingollista ja rampauttavaa, ja vie lopulta ikuiseen helvettiin, mutta normaali aviosuhde miehen ja naisen välillä ja näiden avioseksi on monin tutkimuksin todettu ihmiselle kaikin puolin terveelliseksi.

Miksi siis kuvitella, että on tasa-arvoa pitää tasa-arvoisena sitä mikä rampauttaa ja vie lopulta harjoittajansa helvettiin? Tosiasiassa on kyse ihmisen arvon halventamisesta, ihminen on liian arvokas siihen, että hänen sallitaan sortua perverssioihin.

6

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ninnukkainen

      Amen.Nykyään yksikään pappi ei kykene pitämään noin hyvää saarnaa.Sinun kirjoituksesi oli Raamatun sanan mukainen,ei ihmisten miellyttämiseksi siloiteltu.

    • Kiitos aloittajalle hyvästä ja totuudenmukaisesta kirjoituksesta!
      Nyky-yhteiskunnassa on tarkoituksellisesti harhautettu ihmisiä tasa-arvo terminologialla.
      Tasa-arvo ei suinkaan ole sama asia kuin oikeudenmukaisuus, vaikka niin uskotellaan. Raamatussa ei edes esiinny sellaista sanaa kuin tasa-arvo, mutta siellä kerrotaan, mikä on oikein ja mikä väärin.

      Tasa-arvo sana on jumalattomien ihmisten keksintö, jolla yritetään houkutella ihmiset pois oikeudenmukaisuudesta ja Jumalan säätämistä ohjeista. Tasa-arvon varjolla meille syötetään kaikenlaisia valheita, joista yksi on esim. uusi avioliittolaki.

      Tasa-arvon varjolla yritetään saada ihmiset kadottamaan oman seksuaalisen identiteettinsä, niin että he eivät enää olisi miehiä eikä naisia, vaan jotain sukupuolettomia, epämääräisiä olentoja.
      Juuri siksi nyt ollaan uudistamassa henkilötunnuksia, niin että niistä ei enää selviäisi ihmisen sukupuoli. Ihmiset ovat tulossa yhä tyhmemmiksi ja tyhmemmiksi. Suomen Opetushallituksessa ei esim. tiedetä, kuinka monta sukupuolta ihmisellä on. Koko tasa-arvo käsite on pahasti ristiriidassa biologian kanssa, Biologian ja Jumalan luomistyön perusteella tiedämme, että ihmisiä on olemassa vain kahta sukupuolta: miehiä ja naisia. Biologia ei tunne ihmisten tasa-arvo käsitettä, eikä suostu tanssimaan sen pillien mukaan.

    • TotuusSattuuQXQ

      Yhteiskuntamme on tarkoitettu kaikille, niin uskoville kuin uskonnottomillekin joten lainsäädäntömme ei voi perustua Raamattuun tai muihin uskonnollisiin käsityksiin. Niitä saa noudatta jos itse tahtoo mutta niiden tekeminen muille pakollisiksi on sama kuin haluaisi tehdä Suomesta uskonnollisen valtion.

      • d1231d2312d3123

        "TotuusSattuuQXQ" yhteiskuntamme lainsäädäntö on juurikin perustettu raamattuun ja sitä peruspilaria ollaan nyt kumoamassa / nakertamassa/ muuttamassa. Siksi lopulta joudumme karkottamahan ne jotka ei halua sääntöjä noudatta


      • TotuusSattuuQXQ
        d1231d2312d3123 kirjoitti:

        "TotuusSattuuQXQ" yhteiskuntamme lainsäädäntö on juurikin perustettu raamattuun ja sitä peruspilaria ollaan nyt kumoamassa / nakertamassa/ muuttamassa. Siksi lopulta joudumme karkottamahan ne jotka ei halua sääntöjä noudatta

        ""TotuusSattuuQXQ" yhteiskuntamme lainsäädäntö on juurikin perustettu raamattuun"

        Näin toki usein väitetään mutta oikeasti siinä on Raamattua äärimmäisen vähän. Kielletään tappaminen ja varastaminen mutta niin kyllä kielletään oikeastaan joka maassa uskonnosta riippumatta.

        "sitä peruspilaria ollaan nyt kumoamassa / nakertamassa/ muuttamassa."

        On kyllä muutettu jo aikoja sitten. Lainsäädäntömme on perustunut jo vuosikymmeniä yksilönvapaudelle, ihmisten tasa-arvolle ja uskonnonvapaudelle. Tämän ei pitäisi olla sinullekaan mitenkään uutta jos vähän mietit asiaa.

        " Siksi lopulta joudumme karkottamahan ne jotka ei halua sääntöjä noudatta"

        Ajattelit sitten nousta laillista esivaltaa vastaan ja kumota nykyisen yhteiskuntajärjestelmämme?


    • Jumala.ei.kiitos

      Te fundamentalistit saatte tehdä mitä haluatte, niin me muutkin tehdään.
      Tämä maa ei onneksi ole mikään teokratia eli ei tässä maassa joku Jumalan mielipide kiinnosta kuin fundiksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1772
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1449
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1224
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1126
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      72
      901
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      233
      872
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      855
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      795
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe