HYVINKÄÄN A KATSASTUS ELI AJOVARMA

Jaakkima100

Muilla kokemuksia inssiajon suorittamisesta opetusluvan kautta,mulla poika pomppas kaks kertaa,eka kerralla inssin mielestä poika hiukan leikkas liian aikaisin risteyksessä,toisella kertaa inssi ei nähnyt pojan pään kääntyvän kun poika katsoi peiliin,joten vaaratilanne,sieltähän olis saattanut tulla takaa vaikka mopo,saletti jos autokoulun oppilas olisi ollut ja ajanut huonommin olisi läpäissyt,ovatko niin kusipäitä että eivät päästä opetuslupalaisia kuin muutaman kerran jälkeen,meillä pojan kans vielä eri sukunimi,ajatteleeko kusipäät että teen tätä ammatikseni,ja vien riistäjäautikouluilta asiakkaita,no,siirryimme eri paikkakunnalle,kerron huomenna kuin kävi,vieraaseen kaupunkiin ajamaan eka kertaa.

20

3274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TeamNäätä

      Tottakai teidän lapsi ajaa moitteetta, olethan sinä hänet opettanut henkilökohtaisesti. Tähän sanoisin, jos inssissä ajaa moitteitta, niin korttihan siitä heilahtaa. Mene peilin eteen ja mieti missä meni vikaan. Suutari pysyköön lestissään.

    • NoinSeMenee

      Ymmärrän sinua, Jaakkima 100. On törkeää hylätä ajokoe, kun Jaakkima on itse henkilökohtaisesti opettanut erisukunimisen ajokokelaan täydelliseksi autoilijaksi!
      Toisaalta, noin teatraalinen ja lapsellinen keskustelun avaus ei voi olla muuta kuin trolli. Tuo "riistäjäautikoulu" tosin viittaa punikkitaustaan, joka voisi selittää lapsellisen tunteenpurkauksen, ainahan se harmittaa, jos tyrii, eikä luonne kestä myötää asiaa. Toivottavasti eri paikkakunnalla, vieraassa kaupungissa Riihimäellä menee paremmin. Kerro ihmeessä kokemuksesi, niin puretaan asia, ja koetetaan saada sinut rauhoittumaan.

    • Ajurituliekalla

      Kenen mielipide se " hiukan" oli oikeesti ja toisella kertaa ois pitäny vedota niskajumiin ja poikkeavan paljon pyöriviin silmiin. Ei sille mitään voi, jos geeniperimänä on tullut yksinkertaisuus, sillä näyttäis olevan periytyvää ainakin kahdessa polvessa.

    • Jaakkima100

      Nonnii,vieraassa kaupungissa,Porvoo,missä poika ei ole edes käynyt aikaisemmin,inssi meni läpi,samalla ajotavalla millä pomppas hyvinkäällä kaks krt.Ja ajurituliekalla,se hiukan mielipide oli ihan inssin suusta,ei pojan.

      • Jännä9

        Porvoon mies teki virkavirheen. Peruslähtökohta on että poika on kykenemätön autoa kuljettamaan ja sinä nuukapetteri varmasti vielä ajatit mahdillisimman vähän.


    • ajojyrä

      Haloo hei,

      Jaakkima 100, on seko kirjoitus. Ole hyvä ja palauta ajokorttisi poliisille.
      Vie nyt viimeistään poikaasi autokouluun. Kortista viis, kunhan edes poikaasi oppisi ajamaan.
      Kohta olet huutamassa kaupungin liikennevaloista ja parkkipirkoista.

    • Jaakkima100

      Oli porvoon nainen,ei mies,ja ai ai,minläs virkavirheen teki,pitää heti hänestä tehdä ilmoitus.

      • GunnarB

        Sä oot Jaakkima100 niin nolo.


    • jaakkima100

      onkos noi kaikki vastaajat a katsastuksen inssejä,ja noinsemenee,montako täydellistä autoilijaa olet nähnyt,varsinkaan juuri kortin saaneista,mulla perheen sisältä löytyy vertailukohta,toisella ollut vuoden kortti,kävi autokoulun,kortin saatuaankin ajoi huonommin kuin poika kahden ajopäivän jälkeen,ja sai eka kerralla kortin.

      • AnteroHujanen

        Et sitten älyä lopettaa, vaikka kuraa tulee silmille. Ei ne ajoinssit huvikseen ketään reputa, virheitä kylläkin. Sano nyt, että oot käyny vähän neuvomassa niitä inssejäkin, kun kerran kaupunkia piti vaihtaa. Voi sua reppanaa.


    • SatuinHuomaamaan

      Lopettakaa vääntäminen. Tuo aloittaja on ilmiselvä trollaaja, katsokaa sen provosoivaa lastentarhatyylistä tekstiäkin. Se pilailee teidän kanssanne. Ei tuollaisia hölmöjä oikeasti ole.

    • Anonyymi

      Ajovarman touhu mielivaltaa,Hylätty voi tulla sattumanvaraisesti.

      • Anonyymi

        Valitettavasti rahastusta on koko homma! Pojalle kolmas hylky ja aina pari ajotuntia perään lisää.... kerta maksaa sen 350 euroa. Ajoin itse perässä koko matkan, enkä nähnyt yhtäkään virhettä. :-( kuulemma sama A Katsastuksen virkaintoinen henkilö saa pidettyä kalenterinsa täynnä näin Koronan aikana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valitettavasti rahastusta on koko homma! Pojalle kolmas hylky ja aina pari ajotuntia perään lisää.... kerta maksaa sen 350 euroa. Ajoin itse perässä koko matkan, enkä nähnyt yhtäkään virhettä. :-( kuulemma sama A Katsastuksen virkaintoinen henkilö saa pidettyä kalenterinsa täynnä näin Koronan aikana.

        Todennäköisesti virheet ovat tulleet puutteellisesta havainnoinnista. Poika tod.näk tullut kolmion takaa liian kovalla vauhdilla ja pyöräilijä ollut vaarassa jäädä alle.


    • Anonyymi

      Jos tuolta edelliseltä kysyttäisiin nimeä, niin paska lurahtaisi housuun...

      • Anonyymi

        Joo, kyllä meidän poika ajaa osaa, inssi on vaan niin tyhmä ja muuta sellaista.
        Eikö noiden itkijäisien pikkuruisiin aivoihin uppoa se, että jos leuhkaksi kasvanut kakara on asennoitunut liikenteeseen väärin, niin hänet diskataan ja annetaan tilaisuus opetalla oikeita asenteita. Kyllähän auton ajamiseen tarvittava käsittelytaito useimmilla ajokokelailla on kunnossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, kyllä meidän poika ajaa osaa, inssi on vaan niin tyhmä ja muuta sellaista.
        Eikö noiden itkijäisien pikkuruisiin aivoihin uppoa se, että jos leuhkaksi kasvanut kakara on asennoitunut liikenteeseen väärin, niin hänet diskataan ja annetaan tilaisuus opetalla oikeita asenteita. Kyllähän auton ajamiseen tarvittava käsittelytaito useimmilla ajokokelailla on kunnossa.

        Nähtävästi kyseessä oli Håkanin poika, joka on perinyt isänsä geenit. Ei sen kummempaa.


    • Anonyymi

      Kirjotin tän saman jo jonnekkin toiselle palstalle mutta siinä :

      Menin kokeeseen iloisin mielin ja tervehdin häntä kerron nimeni ja ojennan käteni. Kaverilta ei vastausta ja ohjaa autoon naama nyrpeänä tyypillä huono päivä ja päätti purkaa sen minuun. Ekaa kertaa ajokokeessa niin ilmoitin kaverille, että vähän jännittää. Ei taaskaan vastausta. Lähdemme ajamaan ja puoleen väliin asti menee loistavasti ei virheitä ei mitään. Puolessa välissä tulee poikkeustilanne oikealta tulee auto tasarvoisessa risteyksessä auto on kääntymässä vasemmalle. Tien reunoilla on lunta ja toinen auto ei mahdu kääntymään vasemmalle. Viestitän katsekontaktilla toiselle kuljettajalle, että saanko mennä ensin. Lähdin liikkeelle inssi mies painaa jarrut pohjaan ja hätäännyn. Tein siis ajovirheen, jota en olisi voinut olla tekemättä. Tilanne oli koko matkan todella stressaava sillä aina yrittäessäni keskustella tyypin kanssa hän ei juurikaan vastaillut. Heti seuraavassa risteyksessä kaveri päätti painaa taas jarrut pohjaan kääntyessäni laillisesti seuraavan auton perään. Perusteluna hän antoi "tieliikenne laissa lukee että on pysähdyttävä ilmoittakseen oman väistämisvelvollisuuden". Paniikissa uudelleen käynistämässä autoani kaveri huutaa hampaat irvessä, "AUTOHAN ON JO SELVÄSTI KÄYNNISSÄ". Matkan loppupuolella kysyin kaverilta, että voitko laittaa radion päälle voisi lievittää stressiä. Ajo-ohjaaja päätti, että tämä oli kauhea virhe ja näin ei olisi saanut tehdä. Kokeen jälkeen kaveri kertoo kysyessä, että liikenne turvallisuus on toissijainen asia verrattuna hallintalaitteiden käyttöön, johon radio ilmeisesti kuuluu.

      näin hyvinkään ajovarman inssissä

      • Anonyymi

        Tunnen inssin. Hankki paperit netistä, yritti poliisikouluun, ei päässyt. Oli hetken pysäköinninvalvojana mutta äo ei riittänyt. Mutta nyt lienee unelmahomma.


    • Anonyymi

      Imatran ajovarmalta sompuille ja hiekkiksille kortit ilman inssiä ja kirjallisia, rahalla !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2466
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1399
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      60
      1368
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1156
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1123
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1101
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1032
    Aihe